- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
őstag
1. Complete the Rush Evo objective and claim it.
2. Make your desired card (max 93 rated) a "TOTS Evo" rarity if they're not already through an active evolution or SP upgrade (Playstyle+ and Role++ evos will work).
3. Purchase and complete the "TOTS+ Evolution Recolor" or "TOTS+" evos in the cosmetics section and complete and claim the evos on your 93 rated card. This should change your card rarity from "TOTS Evo" to "Team of the Season".
4. Now, when you check the RUSH evo, your player should meet all the eligibility requirements. Dont need to spam buttons. He should just fit into the evo
- You can combine both glitched EVOS and get a +2 upgrade if you start with a 92Annyi a lenyeg hogy olyan evot rakj ra, amitol a card type team of the season lesz. Tots+, tots+ recolor, 25 meg 35k-s izek, ezeket keresd. Azt rarakod, egy meccsel megkapja a designt, onnantol tots lesz a tipusa, es mehet ra a rushos evo. Ja, meg nyilvan max 93-as legyen.
-
BenXL
tag
Azt mondják hogy ha ráraksz bármelyik lapra egy Tots cosmetic evo-t, utana azt tudod hasznalni a Tots updgrade-ben, ami +1et ad minden stathoz.
https://youtu.be/D1l97HRYJKU?si=WvzDvGTkT6Uis5Bu -
WaczkorHUN
újonc
Délután játszottunk vele meg valakivel rivals 2v2 t.A tarsa a haveromnak írt hogy miért nézzük meg a gólt amit rúgtunk.Nem írtunk vissza mivel nem szokasunk,utána a lent említett fiatalember küldött nekem egy üzenetet amiben ez allt:
Apad anyad remelem a sirba kerül hamarosan.Jelentettem xboxon a Microsoftnak,remélem kap egy pár napos voice chat/uzenetkuldes bant.
Nem erdekel ha engem szidnak vagy a játékot,de úgy gondolom ez semmilyen korosztalynak nem megengedett hogy halálba kívánják a másik szüleit.
Persze azzal nem volt baj,hogy volt vagy 30 kapuralovesunk és mindent megfogott az ő kapusuk,nagyon mozgatniuk se kellett,majd a végén 2 góllal tudtunk nyerni.Egyebkent az összes golbol talán ha kettőt meg tudtunk nézni amit szépen kipasszoltunk ziccerig,a többit tovabbleptette a jatek.
Rólunk csak annyit hogy kb amiota van fifa,azóta minden résszel játszottunk és mi focit probalunk játszanik olyan játékosokkal akiket szerettünk anno,nem pedig az OP színes lapokkal kintrol meg szogletbol rugunk gólt.Kb otosig ki próbáljuk passzolni.
Engem is fel tud b*szni a jatek,de halált nem kívánok másoknak.Foleg hogy tudom hogy mire képes a DDA a játékban.
-
miro.
senior tag
Mindenki eladhatatlan,2,5m coin kb.
Cirka 1m fodder.
A keret futbin szerint 20+ milliot er.
plusz Gta 5,RD2,NFL25 jatek ingyen.720 euroert raktam itt fel. 500 eurokert sokkal gyengebb kereteket adnak el,meglatjuk.
500-550ig mennenk max le,de az mar nagyon az alja.Amugy megvan az uj email stb. Tenyleg siman ment.
-
Digestive
veterán
Eladtam még utána minden mozdítható lapot a klubból és vettem még majdnem 30at 12-13k áron. Most jár 20k-nál.
Ez duplázós buli lesz!
Srácok egy fullos trade tipp!
Amikor angol, PL ligás cam, none rare lapok ára 500 alá megy akkor tankoljatok. Harmadszor jött be a puzzle sbck miatt. Volt 60db most is elrakva, 300-500 áron vettem. Tegnap 2800-3400 áron mentek el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple asztali gépek
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 4
- Bittorrent topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kerékpársportok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest