Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Mobil flották
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bence188
tag
válasz
Santana01
üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ, végül kapott Evot és egyelőre nekem is elég jó statokat hoz. Fizikailag könnyen elnyomják, de nagyon agilis és nagyon jó passzokat ad. Eddig nem bántam meg. Div 2-ben vagyok, egymás után 4 győzelem, utána 5 vereség. Volt olyan hogy egymás után 2 meccsen nem kaptam gólt, utána egyszer 8-at, utána 7-et kaptam. Egyik meccsen alig tudnak futni a játékosaim, labdát elveszítem 2 passz után, másik meccsen fizikálisan ledarálom az ellent, meg mintha minden labda hozzám pattanna. Nagyon érdekes

-
bodnar123
őstag
válasz
Santana01
üzenetére
még mindig nincs piacon. Lesz az több is szerintem. Ha nem akarod eladni a coint, akkor várj vele.
Amúgy látom ez a Zidane csak a függőknek jár, de azok közül is azoknak, akik maradnak azonos accon. Pedig ilyen jó lapot adni ingyen ilyenkor. Meglepő fordulat. Kár, hogy ilyenkor már máshogy nem szerezheted meg.
Amúgy én kievozom Onanat és eladom a coinom. 2millát nem ér meg egy Lauran James. Az most 30ezer forint. Untrade jön a semmi, akkor marad ami marad.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Apple Watch
- Fedora Linux
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Tesla topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rengeteg gólja van nálam. Brutális a lövő ereje.

Én végül inkább összekapartam a foddert Varanera. Üres a klub.
LendvaiFeri1
Kristof_94