Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
-
david368
aktív tag
Szerdán feljuttottam elitebe CR7-el, egy vaddisznó lap. Sajnos csutortokon visszadobott 2. Divbe , tegnap este kigrindoltam a 35 pontot, de nagyon durva vérfürdő van div2-ben. Amúgy a rivals rewardsokat updatelték, de még mindig szarnak tűnik első blikkre.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Elit szintű átbaszás az biztos
-
BenXL
aktív tag
Elég jó SBC-k fognak jönni

-
Bohus84
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mi az a season reward?
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Teljesen atlagos lap Yoro, semmi extra. Nekem a 90x4 adta mult heten, tegnapig kezdoben volt, probalgattam, de semmi extra. Ha megvan ingyen, probald ki, de coint ne adj ki erte.
-
mr.dana
aktív tag
ilyenkor mi van - mikor 99/99 egy eladható lap !? már egy ideje megakartam kérdezni - de gondoltam hátha rájövök - de nem sikerült ..
-
Kristof_94
Topikgazda
Nekem a season reward Hasegawa és Unai Simon. Most nyitom ki másodjára ezt a párost, de Hasegawa már legalább 3 ilyen csomagban benne volt.
Szerintetek ez a FS Yoro megérné a 91-es Konaté helyett? Statokban jobb, csak nem tudom ingame milyen a srác.
-
-
Digestive
veterán
-
BenXL
aktív tag
Nem igaz már hogy minden evo trickster+t ad, FB alatt már van vagy 8 ilyen evo.
-
Digestive
veterán
Div2 reward nulla darab rózsaszín. A 80+ x40 packban kb volt 34 db 80as és 85 a legjobb.
Ezek az Elite season faszom packok is nevetségesek:
-
mr.dana
aktív tag
amitől még megőrülök .. és nem jövök rá , hogy az mitől van hogy mindenki ( legalábbis az én szintemen ) mindig ugyanazt tolja..
most pl egyet mondok .. Van ez a szöglet .ből ollózás .. ez a játék elején ment kb az első két hónapban - aztán totál eltűnt .. tegnap - az összes meccsemen kb 6-7 meccs - mindenki ezt tolta ..
-
Digestive
veterán
És még mindig csak 86-os.
Az összes lövés és ballcontroll play style megvan. Már csak egy quisck step kéne. -
Digestive
veterán
-
Krytec
tag
AZTA Kva eget
525K-s packból nyitottam pár dolgot:
-
miro.
senior tag
A “barmennyit lonek” Liverpoolnak lefott a kave.
Egyedul Doma miatt sajnalom oket.
A best league megint bearazva.
-
m4rk.89
aktív tag
Matuidira félig véletlenül rászúrtam egy Anchor evo-t...
Más kellett volna rá szerintetek? -
Digestive
veterán
A mai 83+ sbckben még IF lap se volt.
-
toxicjew
addikt
Jött egy King. Pont jól jön, így már ki tudok rakni egy kezdőt csak belső védőkből
-
BenXL
aktív tag
A Man utd p&p-m elég jól áll már, csak egy icon kapust kéne még nyitnom. Kövi szezon elején velük akarok menni egy hetet, szerintem nem lenne rosszabb eredményem rivalsba meg WLben. 😃

-
toxicjew
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Viszont ezzel együtt vélhetően nerfelik ezt a tap shotot, szóval ha nem lesz rá psed, akkor biztos geci szar lesz
Engem nem érint, mert nem használom.Amúgy nem csak ennyi jön, pl lesz vmi item amivel a cserejátékos full chemen és role++al jöhet be csereként a 2. félidőben.
-
bubuska10
senior tag
Én meg először jutottam fel Div1-be ezekkel, pedig nem is volt cél.
Fasza ez a formációváltás, verhetetlennek éreztem magam egy ideig
de sajna azóta vissza is estem Div2-be, pedig az egyik meccsen egy Elite logós ellen ki-ki meccsen 7-6 lett. 
-
mr.dana
aktív tag
mi a tokom van !?? kb egy órája nem tudok belépni ..
-
Nandinagy
addikt
10-1-be álltam cross már kinyomva, beraktam FB Thuramot a kezdőbe gondoltam kipróbálom, csereként tök jól mozgott. 2 meccsen baszott ki meccs indításnál játék hiba miatt
Kivettem aztán rögtön működött
Irritáló egy szar ez a játék. A pickben volt egy Isco meg 5 db 88as.Az FB-t meg mintha visszavették volna a packokból. Pénteken szerintem nyitottam 5-6-t azóta meg 12 db 83*10be meg a wl rewardban sem volt egy darab sem.
-
Digestive
veterán
Most számoltam meg. 18 rózsaszín lapom van. Van olyan amit már 7x kinyitottam. De mindegyik alsó polcos.
Viszont megint csináltam egy ikon casinót és jött egy toty Cannavaro. Ez a törpe az eddigi legjobb CB-m az idén. Hát ez egy agresszív pitbull.
-
EA's hit
addikt
Par kozelgo ujdonsag:
A kovetkezo title update-tel bekerul majd egy uj ps, a low driven (azok igy is baromi op-k, hat meg ezutan).
14-en jon az Ibrabo-Doumbia-Gervinho harmas, a spec lapjuk obj lesz, a base lapok nyithatoak.
21-en bekerul Beckenbauer, aprilis 4-en pedig kap egy Immortals peomo lapot is.
-
Bohus84
tag
Péntek estére félre volt téve pár nagyobb pakk. Jött egy halom promó, ami értékelhető az Trent AA és Ruben Dias. Cointól kinyitottam a két 88+ picket mert az mindig adja. Jött egy Haaland. Nem szeretem az ilyen tipusú csatárokat de adtam neki egy wlt. Eddigi legjobb 11 win lett. Aztán megcsináltam mostanra maxra a drt div 1ben vagyok. Nulla más meccs van benne

Brutál a lövése. Semmi mást nem tud, nem élmény vele játszani, de minden bemegy. Nem kell bonyolítani, csak kapja meg a 16oson belül és finesse, gól.
Ez most a team. Kb egy ugyan ilyen kijön a padról is, cserélgetem, mikor kivel van kedvem.
Ja és wl pickben volt egy bellingham is.
-
homerhamm
veterán
84+ pakkból jött.
-
thebigK
addikt
tegnap vettem észre, hogy rush-ban van egy objektív, ami 5* skill evo-t, ad, így a kedvenc lapom most még veszettebb mint valaha
-
EA's hit
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
A squad menujeben (team management) ugyanugy meg lehet ezt csinalni mint a korabbi evekben, annyi hogy iden max 3-at tudsz osszerakni, egy def, egy balanced meg egy attack taktikat. Aztan azok kozott ugyanugy tudsz valtani d-padon barmikor meccs kozben. Ugyanott allithatod be ahol az alap taktikadat is beallitottad.
-
bubuska10
senior tag
válasz
thebigK
üzenetére
Na, és azt hol kell? Nem arra gondolok, amikor meccs közben az alsó sarokban felajánl a gép random magától valamit h nyomd meg a D-paden a 4 nyíl közül a neked szimpatikusat (tiki-taka, park the bus stb. és ehhez illő formációk), hanem hogy konkrétan egy másik saját taktikát hívj elő, ami eltér az alaptól. Pl. a meccset elkezded egy általad beállított 4-1-3-2-vel, és ha megállítod vagy félidő van, akkor "betöltesz" a Squad beállításnál egy szintén általad elmentett másikat, mondjuk 5-2-1-2-t. Mert lehet h nem park the bus-ozni akarsz meg full védekezni, hanem "csak" 5 védőzni, de 2 támadó szárnyvédővel. Meg nem abban a formációban (5-4-1 helyett 5-2-1-2) amit ajánl hozzá a D-pades átállásnál. Ilyet a Team Tactics-en belül nem találtam meccs közben.
-
-
bubuska10
senior tag
Kár h meccs közben nem lehet 2. számú elmentett taktikát kiválasztani. Első félidőben 3-2-5-el játszok 2 támadó szélsővel, vezetek 3 góllal, de ilyenkor szokott csalni úgy h tolja az ellent és lesz belőle egy kínkeserves nagyon sok gólos döntetlen. Most azt szoktam ilyen helyzetben csinálni (és egyelőre működik is), h több gólos félidei vezetésnél átrakom 5-3-2-re vagy 5-2-1-2-re, de mire beállítom a formációt, mélységet, roleokat, lecserélek 3-4 játékost néha kifutok az időből.
-
Kristof_94
Topikgazda
Meglett nekem is a 90*4 csomag. Barcola és Yoro vagy kicsoda lettek a húzó emberek. Annyira nem rossz.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Nálam 13winre reward semmit nem adott.pickekben a legjobb oberdorf és trent volt(mindkettő megvan).
Sb reward dobott egy garnachot 300k eltudtam adni. -
Kristof_94
Topikgazda
Megint nem jött össze a 9 győzelem. Minden rohadt alkalommal, ahogy most utolsónak is, egy sz*rrá scriptelt majom jött szembe. Széjjel rúgta a játékosaimat és egy tetves szabadrúgást nem kaptam, semmit. De ő már a tiszta szerelések után is egyből rúghatott, miért ne...

Pedig az elején 5-1-el kezdtem, utána 9 meccsen 3 győzelem...
-
BenXL
aktív tag
Ez a promo most a többihez képest nekem messze a legtöbb promo lapot adja. Jött már King, Ruben Dias, Bonmati is, meg több fodder. Meglepő 😅
ja meg az evo-k se rosszak, a 300ksba beleraktam Martialt, finesse+ 99es curvel brutál tekerései vannak -
bubuska10
senior tag
Az én Ronaldom az Üzbég Messi!
-
stilo18
addikt
Ma nálam a 9 győzelem WL-ben szerencsét hozott...
-
Digestive
veterán
Hát a base ikonok likvidálása se hozta meg a nagy nyitást.
-
thebigK
addikt
WL 13-1 lett, idei legjobb, jött egy dupli Trent, meg egy Bacha, meg még tegnap egy 81x2ből egy Ruben Dias, szóval nem a világ vége. Gyakorlatilag nem kaptam ki, mert az egy vereség csaló által jött, fixálta a játékosaimat egyhelyben, így inkább kiléptem egyből, kár, hogy így ment el a sansz a rank1re, 10-0nál jött ez a veréb. CR pedig elég jó, a stat inkább 13 lejátszott meccs, nem annyi, mint a képen, többi meccs mind csaló volt. Közben kicsit nehézkes a pali, darabos, de kapu előtt patika
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem meg igen.
Sokkal jobb a kedvencekkel játszani. -
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem nem.nunez nekemis megvan sikerült lemodelezni a valóságot teljesen vak...elfut megoldja de mindent kihagy.Isak jó lehet ha szereted a newcastelt (èn most a Bayernes lapokat evozom)amúgy nem èri meg lecserèlni mert nunez majd fejlődni fog 1-2 ratinget.Ènis úgy nyomom már hogy egy elit teamem van meg mellè egy team akiket szeretek(Bayern ès nèmet ikonok).
-
Kristof_94
Topikgazda
[link] Szerintetek megérné? Nunez helyett. Nyilván először kellene hozzá egy IF, meg a régi evo lapját valami sbc-be tenni.
-
toxicjew
addikt
Rámentem a 250k pickre, Neves és Isco lett
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
taylorp
üzenetére
Nekem lw Ben van öcsi bácsi az St rw Bale cam guti
Cr gyilok.a mozgása picit darabos de lepattan róla mindenki,jól fejel jól èrkezik ès bever mindent nekem tetszik.eddig wl 4/4win ennyin játszott online nálam eddig,meg 6sb ultimate ès legendás szinten ott St volt szerintem 10/10.egyedüli negatívum az ára az valóban sok -
thebigK
addikt
Aura
-
xymano
csendes tag
Tegnap vagánykodtam fiamnak hogy kinyitottam Alexander Arnold ot, ment nála a durca hogy ő bezzeg semmit egy óra múlva jött, hogy kinyitotta a toty pelét
Elküldtem aludni
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr rewardsban van benne, vmi season a neve.

vagy ez untre ? és még vki nem fért a képre

LendvaiFeri1