Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Én már a következőre teszem félre a csomagokat, nagy szar promó ez. Mondjuk az a Kane brutál befejező, 2 csataros felállásban eddig nagyon él. Rajta kívül persze nekem is csak a hulladék jött. Meg Gullit
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Upamecano bejön vkinek?
-
kapeti07
senior tag
Ebből a mostani promoból lesz team 2 is?
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Azért te legalább kicsit változatosabb lapokat kaptál. Még ha fodderek is.
A napi 3 meccs jutalmak, rush stb azok szinte mindig csak azt adják ami rá van írva. Néha beesik egy gold 85-87 kategória de az is ritka. Ezek arra jók, hogy a kis kovetelmenyu lapokat mint az esti cb marquez kirakom. Jó lesz gullitba.
Az esti 83x14 mindben 85 volt a max és nagy része 83.
Még if lap sem jött vissza.
Most megcsinaltam a rivalst is, de nagy reményeim nincsenek. -
EA's hit
addikt
Bajramit 4x nyitottam mar, Pululut vagy kit 2x vagy 3x, meg a spanyol balhatvedet 3x. Mellettuk meglepetesemre jott Makelele, Prinz es Lizarazu is 1x, Lizat probalgatom kezdoben, de semmivel sem jobb az evozott Cambiasomnal, a masik 2 meg belement Gullitba. Rajtuk kivul senki mas. Mondjuk az egesz promobol csak Raulnak es Lucionak orulnek, rajuk meg tudjuk mekkora esely van...
Szoval ja, ez egy erdektelen szar promo.De amugy tenyleg tragikusan le lett csavarva a pack weight a birthday utan. Tegnap este kihuztam a rusht, osszejott belole 16 pack meg 3 pick, mind ilyen 83+, 84+, meg egy 100k-s. Ezekbol jott Prinz, rajta kivul egy Renard, es semmi mas walkout
Aztan kiraktam 30 db 81+ picket, 2 db 84-es volt a csucs. -
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Gullitba beleraktam amit lehetett. Még van hátra 3db 91es és 4 90es sbc, de semmit sem ad hozzá. Majd talán tots alatt befejezem. Coint nem nagyon költenék rá ha nem muszaly.
-
gjoe
addikt
Ennyire szar promóció már rég volt számomra.
Nevetségesen szarokat nyitok. Színes lap csak az albán gyerek van a pakkokban? Jött 4x és senki más.
Azért mennyi az esélyed arra ha huzhatsz lapot egy pakklibol és mind a 4x a tök alsót veszed ki? -
Nandinagy
addikt
Mindent elmond arról, hogy mennyire számítanak a statok, hogy a góljaim felét abból kapom, hogy 90+ dribblinges játekosaim a laposnál magasabb labdát képtelenek úgy lekezelni, hogy ne pattanjon el 2 méterre tőlük. Szögletnél ha véletlenül az enyém lenne is egy labda hátul akkor fixen nem tudja lekezelni se a kp se a támadó akik elvileg ügyesek labdával. Az elmúlt 1 hétben nem játszottam az AC miatt gondoltam most benézek mizu. 3 meccsemen jött vissza az ellenfél 4 gólról mert ahogy feltolta maxra a letámadást mindenkim olyan lett mint a fejetlen csirke
Egyébként nekem ez a játék olyan mint a kickoffba a 95 ratinges játékmód. Ott is ha egy lap tud LB-t meg CM-t akkor ugye LB-ben több pacet kap alapból. Valahogy itt is ilyen. Ha Tierney-t berakom LB-be kurva gyors lesz, de cm-be meg fele olyan sebessége van.
-
kapeti07
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az én anyámnak bezzeg nem voltak ilyen barátnői
-
homerhamm
veterán

-
bubuska10
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Merő kalandvágyból (és mivel frusztrált a bénázásom
) gyorsba összeraktam egy 4222-t, de így is 8-9 (félidő 4-1 ide) lett a meccs. Ugyanaz a tünet: a középhátvédek csak állnak, tátott szájjal nézik az eseményeket. Főleg a 2. félidőtől, pedig nincsenek kifáradva. Mint amikor meghackelik őket kb. Képzelj el egy olyan félidőt, amikor az ellenfeled középhátvédjei egy helyben állnak, te dolgod meg annyi h indíts mögéjük, így akár 8-10 gólt simán lőhetnél...
Mint a semi pros SB, csak ember ellen. 
Mivel a PS5-ös médiatárból egyszerűen képtelen vagyok bárhogy is feltölteni, lőttem gyorsan egy kicsit homályos képet, de a lényeg sztem látszik.

190 magas.
Nem gyenge.
95-ös aggression.
Nem lassú.
Jobban passzol, mint Xavi.
Jobb a dribbling statja, mint a legjobb Ronaldinho lapnak (a 99 dribblinget is pont ezért csináltam rá, mert előtte is béna volt, hátha majd így, védőnél is jól jön a balance, composure, reactions vagy ball control, de nem).
Védő statok amennyire csak lehet kimaxolva.
A 2 legjobb védő PS+ playstyle, azokon kívül minden megvan neki.
Miért nem működik??? 😭Visszatettem az ultra-offenzív 3-2-5-re (ami nálam már egy ideje alap
), annyit csináltam, h ezt a lapot kicseréltem a régi, filléres, 0 evós, 1 PS+-os zöld Danilora. Láss csodát: a védelem megjavult (Hummels Mancini mellett csak állt egyhelyben, Danilo ill. Saliba mellett már nem! tényleg érthetetlen), és méregből nyertem 2 meccset (8-1, 7-3), a 2. végig is ment, és nem aludtak el a 2.-ra a középhátvédek. -
toxicjew
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Azóta azon vagyok. Nézd, távolról sem vagyok extra játékos, de ez most így egész adja. A középpálya necces, mert nagy a távolság a cdmek és a 2 csatár között, de azt leszámítva jónak érzem. Lehet, hogy a szélsős verziója jobb, amiben nem camok vannak. Próbáld ki, nincs mit veszítened. Ez idén már a sokadik formációm amivel hosszabb távon operálok.
Ez a low driven + meg elég broken, Kane bever mindent, bárhonnan
Gullit is... No comment. -
bubuska10
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
6 Rivals, mind a 6-on vezettem (rendszerint több góllal), 0 pont. Másfél hete Div1-ben nyertem meccseket, ma Div 4-be egyet se sikerült... Mindig, minden visszapattan az ellenhez. 3x annyi 100%-os helyzetet lőnek mellé a csatárok, mint amit berúgnak. Egy labdát képtelenek megtartani, vissza kell forogni (akkor meg random belebotlik) bezzeg a német meg könnyedén pörög-forog, 18-al többet passzolok, labdabirtoklás 38%. 3-2-5, 3-5-2, 4-1-2-1-2, semmi nem működik. Minek 3 középhátvéd, ha végigmozizzák a 2. félidőt? Állnak lefagyva, beindít mögé, ha védem is mindig visszapattan hozzá. Evo Messi megborítja BD evo Hummelst, abból kapom a gólt, nincs miről beszélni.
-
m4rk.89
aktív tag
94-es Ronaldo nem talál be, kapufa. Ellenfél gold rare fodderekkel végigsétál a védőimen és első félidőben már 6-8 gól.
Eddig senki nem írt az alf+f4-ek miatt pedig 95%-ban nyomom, lehet mégis megadja ilyenkor a wint 45 perc előtt is.
-
toxicjew
addikt
Fu de elképesztően trágya a gameplay
Hát mi a bubanat van ezzel? Jézusom... -
homerhamm
veterán
Ezt a rohadt albán lapot már harmadjára kapom meg.
-
Digestive
veterán
Botrányos a pack weight!
WL 9 win - zéró
Csináltam 7 ikon picket. 6 említésre se méltó mellett egy Thunder Zico
De még a napi grindből a 80+ pick is így adja:
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Vigyázz Kristóf, mert Isak evója azt írják bugos, nem adja meg a 3. playstylet: [link]
-
bubuska10
senior tag
Na jó, de most a számok mást mondanak:
Possession lost
HUN 2-9 TUR
Tackles won
HUN 11-4 TUR
Interceptions
HUN 15-9 TUR
Meg több sikeres passzunk (és %-ban pontosabban passzoltunk), beadásunk, 16-oson belüli labdaérintésünk stb. is volt.A 0-3-at vagy az 1-6-ot nem lehet védeni viszont. Ha 2 gólos hátránnyal indulsz, akkor sokkal támadóbban kellett volna tolni. Legyen kapufa, szerencsétlenül pattanó labda, bármi - ha 10 helyett 30 lövésünk van, vissza is jöhettünk volna. Persze nem 1-5-nél.

-
gjoe
addikt
-
T0rnad0
addikt
Előző héten rivalst kellett játszani egy evo miatt, de nem volt kedvem hozzá, ezért két gyors öngól után otthagytam. Szünet után mondom ránézek, már 13-0 volt, a gyerek nem állt le. Na mondom akkor most hátul megtartom a labdát, nem lesz több gól (a 24ben volt, hogy ilyen szituban annyi gólt rúgtak nekem, ami miatt a játék kilépett).
25! játékbeli percig rohangált a labda után, mire leesett neki, hogy le kellene állni és hamarabb vége lesz. És nem ez volt az első ilyen "meccs". Az okosabbak max 6-7 gólig mentek. -
miro.
senior tag
Tegnap jatszottam egy gyerekkel,felido 5:1..
60.perc 6:1 ide. Kilep.
Majd irt,hogy vegyem fel a masik accountjat,mert ez valami masodik csak neki,mert szetfog verni,ha kell fogadhatunk 100 euroba,ha nem vagyok egy szar,akkor most felveszem es megfogom latni,hogy 5:0-ra fog verni siman.
Nem hittem el.
Irtam neki,hogy ez is kurva unalmas volt,biztos,hogy nem jatszom vele tobbet. Aztan tiltottam. -
gjoe
addikt
Amúgy nem tudom hova jut ez a közösség, de tele van fogyatékosokkal. Jelzek egy ongollal és még hagyom a következőt is, hogy objektív miatt még nyerhet is, de nem. Senkinek nem esik már ez le? És az idióta is látom próbálkozik az outside góllal, meg a power shottal és ahelyett hogy egy meccsen ezt közösen megcsinálnánk úgy védekezik nehogy már gólt kapjon, és nyomja a gólörömöt mint egy óvodás.
-
kapeti07
senior tag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Nálam még mindíg kezdő a Toty EVO Raphinha, pedig van már helyette Yamal 94-es lapja is, nem tudja kiszorítani senki. Vagy a Toty EVO Cambell is kezdő már jó ideje. Szerintem ezek a drága EVO lapok jobbak mint az ingyenesek, azokat hamarabb nerfelik. Nekem ez a tapasztalatom velük. Bár azt hozzáteszem, hogy nem vagyok egy kiemelkedően jó játékos, WL 5-6 win ami megy, Rivalsban meg DIV 4-ig tudtam eddig felkapaszkodni.
-
gjoe
addikt
válasz
Aguinaga
üzenetére
Én már csak az ingyenes evokat csinálom.
Fél millabol komplett csapatot lehet venni amivel kb ugyanazt az eredményt hoznám.
Megcsinaltam Totynak oliset, max egy 3 hetet volt kezdő. Aztán maradonat aki egy hétig sem.
Közben jönnek ilyen sbck mint solskjaer akit szinte ingyen ki lehet rakni. -
kapeti07
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Suarezzel én is szemezgetek, csak linkelni lenne nehéz.
Base Puskás lapra is jöhetne valami EVO, mondjuk egy +1 Weak Foot is elég lenne. Bár még így is nagyot megy az öreg nálam. Viszont Neymar-ra rátettem ezt a Star's harvest EVO-t. Még az első stage-nél tartottam, de már 92-es Maradonát kiszorította. Tyű mi lesz ha fullos lesz.
[kép] -
Dzsoki92
senior tag
Socrates WW lapját vagy Dalglish WW lapját lenne érdemesebb belerakni ebbe az új evoba ?
RW lenne ingame. -
Kristof_94
Topikgazda
Hú, ez az 500k evo elég kemény. Isak vagy Suarez lenne nálam a legjobb.
-
bubuska10
senior tag
Update: csak most látom milyen evok jöttek ma estére.
2 napja még villogni akartam a 95 pace, 95 shooting, 94 dribbling, 88 fizikumos rapid+ finesse+ Chiesa lapommal.
-
bubuska10
senior tag
Icon Pick: TOTY Cannavaro
De örültem volna neki 2-3 héttel ezelőtt... Az egyik jumbo rare-éből meg egy Nwaneri. Pont coin kellett mert már nem tudtam evozni.
(Mondjuk minek... Tök jó 6. számú CAM-ot tudnék csinálni Kakából.
) -
homerhamm
veterán
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Én csak sb-t játszok, az idegrendszerem azt még kibírja (aha), de röhej ami megy, 84x5 sbc semmit nem adott, ja meg játszottam egy rusht (minek?), vicc az egész.
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
homerhamm
üzenetére
Szintén...12winre megoldottam a wlt semmi...
93 pajor volt a csúcs az összes Pick vagy Európa liga vagy női (èn egy darabot nemvagyok hajlandó játszatni ezekből)
Az összes sbc kevesebbet ad vissza mint ami belerakok vagy annyit sem ez a 84*5 sbck is levannak húzva nullára szinte.Mostmár ènis egyre jobban unom az egèszet.Wl 9/0ig volt sima onnantól jöttek a laggok ès a delayek+ a szokásos minden gólèrt szenvedek aztán a kapusom elugrik minden elől meg mindenhonnan gólt kapok ami külső ès timed finish...Èm cselezek passzolgatok szèpen játszok kijátszom üres kapuig erre csak ilyen csöves szar gólokat kapok..utolsó 6 meccs 3/3 addig meg 9/0 ilyenkor látom hogy manipulált szar az egèsz -
homerhamm
veterán
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Na, én is megkaptam az izlandit, meg kétszer az albánt. Amúgy már kezd herótom lenni ezektől a női játékosoktól, hogy lassan már több nő jön mint férfi.
-
Digestive
veterán
Nekem van egy ilyen CR lapom. Akkor most 500k-ból tudok egy jobb lapot csinálni annál, mint aki kirakta a majdnem 2,5 millás sbct. Ezek hülyék!

-
neo81
senior tag
Igen, engem is idegesítenek ezek a dolgok, amiket említettetek.
Még annyit hozzátennék, hogy ezeken felül, ami a legjobban zavar már kezdettől fogva, hogy majdnem minden héten változtatnak a játékon ezek a EA-s kretének, ezért folyamatosan hétről hétre mindig valami újdonsághoz kell alkalmazkodni a játékmenetben, mert hát ugye, itt a fóromon se vagyunk a legtöbben profik vagy akár hasonló spílerek, akiknek ez sokkal könnyebben megy. -
david368
aktív tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Botrány, én azt màr nem jàtszom ezek miatt az idióták miatt, rivalst is lassan elengedem, mert ezek a rewardok januárban is szarok lennének, cup objectivek adnak még jobb packokat meg a WL kb 10-11 wintől megérősebb. Nagyon lehalt a játék, már ott tartok hogy szemezek az Assassins Creeddel , bejon ez a japán szamurájos téma…
-
-
bubuska10
senior tag
Ezek az örökéletűek (de mindegyik!) miért örülnek Rushban 2-11-es állásnál fél percig a gólnak? Minden meccs 6 perccel hosszabb. Nem akarok nagy számot mondani, kb. 500 meccset játszol egy év alatt. 6(perc)x500=3000, 3000:60(óra)=50. 50! óra megy el a szerencsétlenek miatt csak erre.
Friendly, felrúg, tizenegyes, de kapcsolat megszakad előtte. Biztos imádja a töltő képernyőt, más logikus magyarázat nincs, hiszen gyorsabb kapni egy gólt és tolni újat mint kihúzni a netkábelt, vagy bezárni az egész játékot és újraindítani.
-
homerhamm
veterán
Eddig ez a promo egy nagy 0. A FUT Birthday sokkal jobb volt.
-
BenXL
aktív tag
Az EA-nek ti hol írtok? Sehol nem találok live chatet, csak ilyen sablon válaszokhoz irányít mindig az oldalon.
december elején csináltam az accountomat, es meg mindig nem aktivaltak be a transfer marketet az appon
-
gjoe
addikt
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Én nem írtam nekik. Azért jó lenne megadnak valamikor.
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nyomorék egy cég.
Most Nekialltam ennek az új kupának. Végre golden gól. Eddig 10 perc alatt 8 win sorban. Ez szerintem gyors lesz. -
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Update
Az eheti feladatokat gond nèlkül elszámolta ès megkaptam a BD player packot(szokásos 89es nyomorèk alsó polcos csaj...)
Így szerintem ezzel nem fognak semmit csinálni buktunk egy hetet ès ennyi...Megnèztem eahelpes oldalon lezárták a folyamatot tehát hiába küldtem el nekik kèppel mindennel leszarják... -
stilo18
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Milyen instrukciókat adtál a cdm-eknek ?
DLP vagy holding? -
toxicjew
addikt
Nnna, 3 nap bünti után újra itt

Ott hagytam abba, hogy vártam a promot és gyűjtögettem a csomagokat. Aztán eljött ugye a tegnap, és megpillantottam Gullitot. Na ott tudtam, hogy eljött az én időm

Rohadt kemény grind volt. A klub halott, kipucoltam. A coin is elfogyott, még gyorsba megcsináltam 2 evot is a rating miatt, annyira nem volt már mit beletenni. De megvan
Majdnem elcsábultam menet közben, mivel láttam, hogy az utolsó 2 sbc már nem nagyon megy, majdnem megszegtem a 7 éve tartó fogadalmam, és majdnem vettem FIFA pontot... De szerencsére megálltam és inkább a grind mellett döntöttem. Remélem megérte.
Közben a nagy pack opening is megdobott egy ilyen finomsággal
Kivancsi leszek, remélem jobb, mint Eusébio.
Így most ez a csapat. A cseresort sikerült nagyjából megmenteni Gullittol

-
Kristof_94
Topikgazda
6-4-el megyek az utolsó 5 meccsre, hátha meglesz a 9 és megtörik a rossz széria. Sajnos 1 vereség a dc miatt volt...
Maga a 4213 amúgy elég jó, bár még szokni kell. -
Krytec
tag
1 hét bant kaptam mert visszaírtam egy gyereknek aki török nyelven leanyázott
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Trágya egy cég. Bezzeg mikor rosszul adnak ki egy csomagot akkor gyorsan küldenek kárpótlást is.
-
Bohus84
tag
PC-n nekem egyik napról másikra szinte játszhatatlan lett a játék, eddig jól futott, most minden akad. Semmi nem változott a gépen pedig. Másnál van ilyen esetleg?
-
T0rnad0
addikt
Végre nem kell napokat várni egy új promó lapra (silver és gold grind SBC eredménye):

Azt azért hozzáteszem, hogy 3-4 napja már csak gold lapokat kaptam.
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Szia. Neked megadta már a season 1 heti rewardot?
Nekem még mindig semmi. -
Kristof_94
Topikgazda
Persze, hogy 2-1-es vezetésnél kapom a DC-t a német ellen, miközben bőven nyerésre álltam.
Így 1-2 a wl... -
Kristof_94
Topikgazda
[link] Finesse vagy low driven?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szoval ja, ez egy erdektelen szar promo.

RW lenne ingame.

LendvaiFeri1