Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
Meglett a 12/10, de két tizipárbajt is nyertem. Ami totál lutri. Szóval ha nem hígul a mezőny, akkor a 30 felejtős, de kell az adrenalin...
Amúgy bátorítok mindenkit, hogy tolja. Amúgy ez legalább valami új kihívás. -
bence188
tag
Sziasztok, fantasy játékosoknál mikor fognak emelkedni a statok? pl. van ami már teljesült a feltételek közül, de nem volt még upgrade.
-
bubuska10
senior tag
Meglett. Gold Sommer a teteje! Jóéjszakát!

-
bubuska10
senior tag
Zsinórban a 6. kibaszott Rush meccsen se sikerült gólpasszt adni, oszt még kéne 3 meccsen, 4 db 84-es lapért... Komolyan mondom, a súlyosan halmozott fogyatékosokkal sokkal hamarabb meglenne. Üres kapura, gólvonalnál nekiállnak cselezgetni. És mindezt 23 óra után, szóval nem hinném, h kisiskolás gyerekekkel dobál össze folyamat. Hogy az úristenbe vannak ilyen buta emberek?
-
bodnar123
őstag
Eddig 7/6 a kupa. Hát ez elég nehéz. Direkt kiestem 3. Osztályba (ugyse rivalsozok, az a legnagyobb szenvedés), de úgy fest nem ez alapján sorsol. Mindenki tolja a speedbooszot. Hiába én az erős védelem mellett tettem le a voksom, szart sem ér.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem egy 195 centis játékosra nem éri meg rárakni a dribbling boostot. Semmit nem fogsz érzékelni belőle bármi van odaírva. Hamarabb húznám fel ilyenre Wilson-t. A finesse evoval meg megvárnék egy szélsőt. Szerintem fog még jönni pace-def-phy evo. Szóval ne siesd el.
-
Kristof_94
Topikgazda
Szerintetek melyik a jobb? SHO-ban van csak különbség. PS lehetne több, de azzal nem tudok mit kezdeni.
Ő fantasy+finesse.

Ő meg a cup shooting boost + fantasy + finesse.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
Vannak kiemelkedő evo lapjaim egyébként nem arról van szó. Sőt a kezdőben a legjobb játékosaim mind evosak. Ők a 2 középpályásom perpill. Extrán gyorsak, mindenhova odaérek velük és nincs az, hogy elcsúszok aztán nem érek vissza. A kapu előtt meg mehet a trivella igazából + a speedboost mindkettőnél extra szóval akár be is tudok törni velük.

Az idei legjobb cb-m aki ha úgy van LB-t is tud játszani. Nagyon gyors, hátrányból is betudom érni a támadókat amit pl. a TOTY evo Saliba nem mondhat el magáról. Ő is már kikerült a kezdőből annyira körülményes volt. 95 magasan letámadó ellenfelek ellen nem tudok culákkal játszani hátul, a bruiseres Stones sokkal jobb.
Ő a csatárom már nagyon régóta és kurva jó. Alacsony súlypont, nem extra a dribbling stat de ingame jól lehet vele cselezni és minden belő ráadásul a 2 passz ps+ miatt összjátékban nagyon extra.
Őt meg már nagyon régóta húzom. Perpill az ikon Nwaneri a kezdő, de 1-2 evo még és fixen kezdeni fog. Ha tudok rá egy rapidot vagy finesset packolni ne adj isten tiki taka+-t akkor azonnal megy a kezdőbe.Szóval nem mindegyik evonál érzem, de nagyon sok van akik a közelében nem játszanak a statoknak. Sterling,Martinelli,Saka statokban minden támadóm veri, de ingame borzalmasak.A 2 millás sbc KDB-t is leültettem perpill, mert olyan körülményes, hogy körbehugyozzák a letámadás miatt.
-
-
Digestive
veterán
-
toxicjew
addikt
Jött a kövi icon pick, Toty Cannavaro. Ez már decent, lehet kipróbálom.
-
Kristof_94
Topikgazda
Na, jött is a finesse evo, így egy jó kis Isakom lehet.
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ez akkor a megerősített új rendszer? Mondjuk nekem jobban bejött. Így tényleg elmentem 6-7winig míg jött az első szoros vereség. Eddig meg kb első négy meccsen tuti dobott egy elite ellenfelet. Aztán 6-7 körűl megint. Így jobban el lehet menni 10ig aztán leadni a többit ha marad. Nem kell előre lejátszani az esélytelen meccseket.
-
stilo18
addikt
Látom PS-en megint nem kell játszani
-
Gabeszfoci89
senior tag
Sziasztok
Tegnap nekemis wl 10/0ra álltam onnantól átment vicc kategóriába minden emberem...Utolsó meccsemen nyertem meg a 11.et úgy hogy hazapasszoltam ès nem rúgta el a toty Martinez kapus a labdát hanem öngól lett majd hosszabítasban nyertem...Előtte 4 meccsen oriási lagg hegyek illetve minden timed zöld lövèsből 30ról nyeltem be a gólokat...nemszoktam elborulni agyilag ezen de ott már ropogott a kezemben a joy....jelzèskèpp [kép]
Mellèkesben ott a team minden hèten 12-14winig megvagyok de ilyen durva hogy zsinórban 4szer kapjak ki sosem volt wlen...
Kupában nyertem 10/12 gameplay jobb volt mint a wlen de nekem felfoghatatlan hogy mièrt kell 30winre kiírni az objectet ezzel csak azokat boostolják akik esport szinten tólják(jelzem nekem sem lesz meg ez biztos 24-26win lesz a reális átlagban 70-80%ban nyerek div1 wl)
Aki belekezd annak sok sikert hozzá 2 olyan srác vert meg csak speciális kártya ikonok stb nekem a fele team rare gold -
m4rk.89
aktív tag
Tegnap pont volt egy ilyen becsalt WL meccsem amikor a játékosaim önálló életet éltek, de mostmár én is elgondolkoztam, hogy megveszem pár dolcsiért ezt szuper cuccot.
-
Nandinagy
addikt
Az ELO így működik valahogy bár ladderben annyira nem vagyok otthon. Van egy sima ELO amit a meccsek megnyerésével és az ellenfelek erőssége alapján növelhetsz. Ha kikapsz csökken az aktuális ELO-d de a matchmaking ilyenkor a legmagasabban elért ELO-d veszi figyelembe.
Szóval ha nyersz mondjuk 9ből 8 meccset és elérsz egy 80as ELO-t aztán kikapsz 2szer akkor az aktuális ELO-d lehet, hogy 60 lesz de a matchnél a 80al számolva néz ellenfelet. -
neo81
senior tag
Még, hogy átalakították a matchmakinget?
8-1 után 8-7 lett a WL-em.

-
miro.
senior tag
36 meccset toty mega barmilyen pele ronaldo ronaldinho 99999-es erteku lapert sem jatszanek le.
-
Sandros112
tag
válasz
david368
üzenetére
Nem a rewardról beszéltem, hanem a vereségek számáról, ha tudom, hogy max 10-11 wines játékos vagyok WL-ben, akkor azért érzem, hogy nem sétagalopp 36-ból 30-at megnyerni a kupában.
De túlbeszéltük, nyilván azért nem izgat Maicon, mert van untrade toty Cafu, Ödegaard pedig amiatt lenne jó, mert a kedvenc csapatomban játszik. Szóval kár volt ebből az egészből kihozni a "szarok bele" mentalitást.
-
david368
aktív tag
válasz
Sandros112
üzenetére
Wl-ben 5-6 winért is jöhet nagy player, azonban a rank 1 sem biztos beadja a top játékost. Altalaban 10 wint szoktam menni, de persze mindegyik ranknál mindig lutri mit ad. Itt viszont tudod hogy ha fixen mész 30-at akkor kapsz egy top játékost így más a pszichológiája mint a WL-nek.
-
Sandros112
tag
válasz
david368
üzenetére
Nem úgy ülök le játszani, hogy szarok bele, hanem tudom azt, hogy úgy hogy sokan még fizetnek is azért profiknak, hogy megszerezzék Maicont, így tele van a mezőny jó játékosokkal, nem fogom felbaszni magam azon, ha nem lesz meg.
Főleg, hogy csak egy jobbhátvédről van szó.
Igazából akkor nem az objective-vel van a baj, mert gondolom a WL-en sem 15/15-öt mész, tehát ott is csak felbaszod magad. Vagy mi a különbség?
-
david368
aktív tag
válasz
Sandros112
üzenetére
Én ha leülök játszani akkor nem úgy ülök le, hogy jó lesz 20 win is a 36-ból, hanem hogy kimaxoljam, azaz hogy 30 legyen. Ha nem tudom elérni, akkor ideges leszek, szóval nem nekem találták ki ezt az objectivet. Aki tud olyan mentalitással játszani, hogy “szarok bele, egy Odegaard azért jó lenne”, annak persze nem rossz ez a kupa.
-
Kristof_94
Topikgazda
Reggel később mentem munkába, volt egy kis időm és 2 rivals győzelmet követőenvkiraktam a tegnapi fos pick után még egyet. Jött egy Base Thuram. Használható?
-
toxicjew
addikt
Nos, base Xavi után ww Xavi is megérkezett az icon pickbol
-
Digestive
veterán
Tele van a twitter olyan posztokkal, h nagyon könnyű ellenfeleket kaptak. 10-12 winek. Na hát én nem tudom hogyan van itt a match making, de az első négy meccset simán buktam. De nem csak simán kikaptam, hanem agyonvertek, megaláztak és a végén még le is pisáltak.
Nem ma kezdtem az ipart és mégis. Mintha egy Boras ellen szerencsétlenkedtem volna. Mindegyik 2010-2012-es acc volt és fényévekkel voltak felettem tudásban. 
-
thebigK
addikt
elköltenétek erre az evo-ra 150k-t?
-
Kristof_94
Topikgazda
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
egyetértek, minden évben volt eddig 1-1 olyan lap, ami teljesítményhez volt kötve, jól van ez így, nincs azzal baj, ha nem kap meg mindenki mindent. Úgyis annyi spec lap, meg evo van, hogy akinek nem lesz meg, annak se fog hiányozni
-
T0rnad0
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ehhez elég lett volna annyi feltétel, hogy nyerj x db meccset 2 wl alatt. Ahogy idézzem "gusztustalan köpedék" játékmódban ilyen feltételt szabni és 36 meccset ezért lejátszani...

-
-
Digestive
veterán
Egy a lényeg. Ha a jövőben bárkinél láttok 92-es Maicont, akkor érdemes azonnal kilépni...
-
david368
aktív tag
válasz
stilo18
üzenetére
Nem töltődik sehova, naponta lehet próbálni 12x, de max 36 meccs van összesen, Maiconhoz 30-at kell nyerni. Kb 90%-os nyerési arány kell hogy lehozd, ilyen még soha nem volt objectiveben, ez kb proknak kedvez.
“The total number of entries available will be 36 with the maximum reward achieved at 30 wins. 12 entries will be given on the launch of the Live UT Friendly on Sunday 23rd, whilst a further 12 entries will be given on February 27th and March 3rd.“
https://www.ea.com/games/ea-sports-fc/fc-25/news/fc-25-fantasy-fc -
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ránéztem mik jöttek, mondom wow Maicon, egész évben vele szemezek, de most evóztam fel Di Lorenzot, de ez a Maicon end game lap szerű, kell. Aztán látom, h 4 nap alatt kéne letolni 48 meccset amiből 30at meg kell nyerni hozzá. Bele se fogok inkább.
-
david368
aktív tag
Ki tudtam volna rakni még rakni Mbappe SBC-t péntekig, de mivel az előző accounton csak hajszoltam a top meta játékosokat, így ezen az accounton inkább a fun mellett tettem le a voksomat , azaz icon pickeztem és fantasy store packoztam. A fantasy store packból az USA hölgy Dunn érkezett, duplicate… na az nem volt fun!

Aztán jött 5db icon pick, a legjobbak base Mattheus, 91 Bechkam, TS Rooney, 92 Sawa és Centurion Van der Sar.
Azt mondanám nem rossz, mivel Mattheuson és Bechkamen kívül mindegyik befér a kezdőbe, így néz ki most a kis csapatom:
-
stilo18
addikt
válasz
m4rk.89
üzenetére
Team Gullit csatornát kövesd be..
Sok olyan tartalom van az oldalon, ahol ajánlanak egy felállást...majd elmagyarrázák, hogy működik ott a védekezés, támadás...szépen mintákkal...
Jó arcok, én csípem őket..Egy tipp: Ne kenődj el, mire a gyakorlatban a látott dolgok működni fognak, az nagyon sok időbe fog kerülni...
Ha esetleg nem kezdő vagy, akkor kérlek ne vedd sértésnek a mondandóm...
-
Kristof_94
Topikgazda
Mi ez a kupa, te jó ég...

-
bodnar123
őstag
Ezzel a csapattal lett meg a rekord 12 win. Mascherano egy zseni. Priscett mint egy 4 millás lap. A többi meg szintén csúcs szuper volt. Amúgy 5 meccsen egyenlített ki az ellen a 90.percben (Volt amelyiken a 86.ban szereztem vezetést).2 tizi párbajt nyertem meg.
-
toxicjew
addikt
Megcsináltam az első icon picket, base Xavi
Csináljátok, megéri
-
Nandinagy
addikt
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha minden igaz sbcbe kell tenned. Ha csak discardolod az nem elég.
-
m4rk.89
aktív tag
-
elod22
senior tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Nekem például nem engedte evozni. Két hete vettem meg a játékot xboxra, 11 év PC után váltottam konzolra, ugyanazzal az email címmel van regisztrálva a Microsoft és az EA felhasználóm is. Ezt valahogy megoldhatták volna, hogy ne nulláról induljon minden, ha platformot vált az ember.
-
m4rk.89
aktív tag
CB pozícióra tudnátok ajánlani játékost 500k alatt?
-
Kristof_94
Topikgazda
Ha quick sellt nyomok egy evozott lapomra, akkor tudok az adott játékosból új evot csinálni? Isak állati jó nálam, de ennek a power shot plusznak már nem sok értelmét látom. Jó lenne belőle egy finesse+ evo, feltéve ha lesz olyan...
-
bence188
tag
Sziasztok, stonest vagy guehit érdemes sztetek lecserélni sbc carlos albertora? Így max chemistryt elérném, csak nem tudom h egyáltalán van e olyan jó, mint az említett 2 cb-m. Ja meg 7 wl win után kaptam az alábbi rw-t
-
bubuska10
senior tag
Ami ma délután feltűnt, h old genen sokkal több hely van a pályán, könnyedén lehet labdát vezetni, és szélen se daráltak le.

-
Digestive
veterán
Elérkezett az idő.
Megvannak ezek az evo-k és egy Hudlint is bespájzoltam már régebben.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Jól néz ki, de annyi jó kp-t lehet RB-kből csinálni ,hogy felesleges. Myles Lewis-Skelly cm-ben nálam meccsenként 2 gólt lő második hullámból. Most Tierneyt raktam be másiknak, neki meg arany trivella van aztán vele meg ezt lövöldözöm. Felixet viszont kiraktam, mert minden évben az egyik kedvenc lapom Saint-Maximin mellett.
-
Krytec
tag
Beadtaaaa (85x2). Hát erre kíváncsi leszek tényleg olyan jó-e mint amennyi az értéke:
-
BenXL
aktív tag
Ekkora okádékot mint ez a mysterys kupa
mondom kiprobalom, elso meccs gólt lövök, nem lép ki, aztán 19-16 lett neki
ja meg alapból alig birtam kirakni a kezdőt olyan undorito kovetelmények vannak -
Digestive
veterán
Guti-t kirakta valaki? -
bubuska10
senior tag
Rég nem látott barátom elhívott iszogatni meg fifázni.
Ha neki Ps4-e van nekem Ps5, és másik Divben van, ha bejelentkezek mint vendég, akkor nekem is beszámolja a pontokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Gumi és felni topik
- Elektromos autók - motorok
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Arc Raiders
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy bátorítok mindenkit, hogy tolja. Amúgy ez legalább valami új kihívás.

Az idei legjobb cb-m aki ha úgy van LB-t is tud játszani. Nagyon gyors, hátrányból is betudom érni a támadókat amit pl. a TOTY evo Saliba nem mondhat el magáról. Ő is már kikerült a kezdőből annyira körülményes volt. 95 magasan letámadó ellenfelek ellen nem tudok culákkal játszani hátul, a bruiseres Stones sokkal jobb.
Ő a csatárom már nagyon régóta és kurva jó. Alacsony súlypont, nem extra a dribbling stat de ingame jól lehet vele cselezni és minden belő ráadásul a 2 passz ps+ miatt összjátékban nagyon extra.
Őt meg már nagyon régóta húzom. Perpill az ikon Nwaneri a kezdő, de 1-2 evo még és fixen kezdeni fog. Ha tudok rá egy rapidot vagy finesset packolni ne adj isten tiki taka+-t akkor azonnal megy a kezdőbe.
most csak 12-t tudsz játszani, pár nap múlva tudsz neki menni újra

LendvaiFeri1