- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
válasz
m4rk.89 #5177 üzenetére
Grat, szép nyitás!
Amúgy ne szívd mellre a kilépkedéses hsz-emet, nem akartalak megbántani vagy bármi ilyesmi! 😳 Csak a poén kedvéért, mert hogy írtad h te úgy szoktál kilépni.
Mit játszottál most, h 20x léptél ki? Ja, hát ez a játék ilyen. Kedvencem már évek óta az, amikor úgy védi ki a kapusom, h PONT az ellenfél csatárának a lövő lábára. 110 méteren belül pont oda... Nekem 50 meccsenként van 1 ilyen gólom, ellenfeleimnek minden 3.on.
-
m4rk.89
aktív tag
válasz
m4rk.89 #5177 üzenetére
meg is lett a 20 db alt+f4, egyedül támadok hiába hívom előre a csapatot, védők természetesen elengednek minden labdát úgy hogy átgurul a textúrájukon, illetve gólokat kapok saját védőimről bepattanva. fun fact hogy streamerek is hasonlóan vélekednek plusz stream közben megy ezerrel a ragelés mégis évek óta rabszolgái ennek a farmolós hulladéknak
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz
m4rk.89 #4792 üzenetére
Ez akkor vicces főleg mikor a maicon kupán 29re vègzek úgy hogy volt egy ilyen pause után lefagy lose,meg ma 1 olyan meccs hogy bárhonnan lőtt timeddel bement minden...ès minden embere jól helyezkedett rájuk sem váltott,nekem meg azt sem tudták merre mennek...ilyenkor kezd elegem lenni ebből
-
-
Nandinagy
addikt
-
Woodslave
félisten
válasz
m4rk.89 #4710 üzenetére
Ne haragudj de lehet ez nem való neked. Nem mindenkinek fekszik ez a játék de az hogy divb7-ben nem tudsz nyerni az talán egy jel.
Van pár lehetőség van nyelsz és próbálsz fejlődni vagy amatőr nehézségen squad battlest játszol ha már mindenképpen focizni akarsz. Ennyit azért nem ér meg.Én se veszem meg már évek óta a kezdetekor mert én se bírom idegekkel.
-
bubuska10
senior tag
válasz
m4rk.89 #4710 üzenetére
Szerintem ne lépkedj ki gól előtt semmiképpen. Nem csak hogy kurvára unfair, de magaddal is kitolsz, mert tovább tart visszalépni a játékba.
Ha altf4 helyett inkább játszol, fogsz fejlődni. 100%! És csak akkor tudsz fentébb jutni. Bezárással nem. Inkább csináld azt, ha 2-3 góllal megy az ellen, úgy érzed esélytelen vagy, pause, és úgy lépsz ki. Utána kövi. Ott meg te fogsz jobb lenni.
Amúgy meg mindenki bénábban kezdi.
Az meg Div 7-nél majdhogynem mindegy, h milyen csapata van az ellenfélnek. Bár a szint szinte mindegy is. Én pl. most Div 2-s / Div 3-s vagyok, de 2 hónapja előfordult, h valaki Div 4-ben gold lapokkal simán megvert úgy h addigra már 1 gold lapom se volt a kezdőben. Múlt héten voltam a barátomnál, ő is mindig mondja mérgesen, h milyen erős csapata van az ellenfélnek, mert látott egy csomó icont az ellen kezdőjében. Mondom neki de hát ezek már nem is olyan jó lapok. Mondjuk ő nem tölt a játékkal olyan sok időt mint mi itt.
-
stilo18
addikt
válasz
m4rk.89 #4541 üzenetére
Team Gullit csatornát kövesd be..
Sok olyan tartalom van az oldalon, ahol ajánlanak egy felállást...majd elmagyarrázák, hogy működik ott a védekezés, támadás...szépen mintákkal...
Jó arcok, én csípem őket..Egy tipp: Ne kenődj el, mire a gyakorlatban a látott dolgok működni fognak, az nagyon sok időbe fog kerülni...
Ha esetleg nem kezdő vagy, akkor kérlek ne vedd sértésnek a mondandóm... -
Nandinagy
addikt
válasz
m4rk.89 #3055 üzenetére
Leginkább bronz-silver lapokat érdemes evozni, mert azokra rátudsz dobni 5-6 darabot és kis ratingel is kurva jó statjai lesznek. Én egy Arsenalos bronzot húztam fel aztán 82es ratingel volt neki 8 playstyle meg a defen kívül minden statja 85 körüli. Most 86 de még 1-2 evoba mindig jó a követelmény.
fut.gg-n van evo lab ott megtudod nézni ha ráraksz 1 evot 1 lapra akkor utána milyen evot enged még és, hogy fog kinézni a játékos.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest