Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
<3 Csókollak Kristófom. Őszintén szólva szerintem idén egy meccsen 3 gólt nem is tudom, hogy kaptunk-e. Max valamelyik kupában. Innentől kezdve ha 3-0-ról képesek kiesni a srácok akkor jogosan van rajtuk a lúzer jelző.
-
BenXL
aktív tag
A páros alap playstyleok logikusan gondolva úgy működnek, hogy ha már van 5db, és elindítok egy ilyen evot, akkor az elől levőt kapja meg (pl anticiapte&jockey kombónál az anticiaptet) nem?
-
toxicjew
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Tipikus. Vannak jó ötletek, de rendszerint szarul kivitelezik őket. Erre pedig rátesz, hogy évről évre kapzsibbak és 30-40 csomag kísér minden promot a storeban. Így összességében csak az nem rohangál god squaddal Tots előtt, aki nem hajlandó kis időt (vagy pénzt) rászánni a játékra. Vannak akik szerint a tért van ez, mert a 26 hamarabb jön. Na de mikor, júliusban?
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Az a baj, hogy hónapokig húzok egy EVO lapot végre fasza statjai lesznek csomó beleölt coin után, erre kidobnak egy olyan evot amivel 63as lapból jobb lapot csinálhatsz 20k-ból kis túlzással. Nekem teljesen elvette már a kedvem a játék az evotol is. Így igazából hetente lesznek kutyaszarok az evo lapok. Nwaneri most lett 91, tök fasza lap, de belekerült 300k-ba kb. Most meg jön egy free evo amivel igazából jobb lapot csinálhatok belőle 2 nap alatt. Ennek így nincsen értelme. Ezekkel a max fejlődésekkel elvették az evo láncok értelmét.
Egyébként volt egy fifa amiben nagyon elszaladtak a statokkal és a totsoknál már mindenki 90+ face statokkal volt kb. minden kártyával. A kövi évre úgy balanszolták, hogy a TOTY Ramos valami 82 pacet kapott
-
toxicjew
addikt
Én skippelem ezt az immortals szarságot, semmi kedvem hozzá. Maradonat se csináltam meg. Úgy elbaszták a power curveot, hogy ez a rész már kuka. Vicces, hogy hónapokkal ezelőtt írtam már erről, erre tegnap Nickrtfm is csinált róla videót
Lehetnék ilyen fifa rantvideós
-
D.Bergkamp
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Köszönöm, erre nem is gondoltam!
-
kapeti07
senior tag
Nálam megint játszhatatlan a játék online. Vasárnap Rivalsban csont nélkül eljutottam 15 pontig. Hétfő-kedd-szerda 12 meccsből egy győzelem. Az is úgy, hogy elővettem a régi defenzív taktikámat a 4-1-4-1-et. Toty Puskás, 94-re Evo-zott Suarez mindent kapufára lő vagy bele a kapus kezébe. Ellenem a meta gólok mennek, Low Driven Shot / 35-40 méteres Finess-ek. Kapusom ha véd valamit direkt kiejti és odalögyböli az ellenfélnek, hogy hé haver próbáld meg még egyszer. Katasztrófa.
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Van 5 playstyle azt mind rá lehet rakni vagy csak egyet?
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
D.Bergkamp
üzenetére
A CDM/CAM evo viszi fel 90-ig.
-
D.Bergkamp
tag
Hogy lesz 90-es az immortal evo játékos? Nekem egyenlőre 88as, és azt látom, hogy a rivals-os evoval 90ből 91, a champs evoval 91ből 92, de 90ig hogy jutok?
-
Kristof_94
Topikgazda
Most lett meg a cdm, szóval holnap következik az sb objective. Utána kell az alap PS-eket és utána jöhet a rivals/champs, ugye? Utóbbinál számít a sorrend?
-
EA's hit
addikt
Egy szep napon majd venni fogok egy aligatort csak azert, hogy beidomithassam ra, hogy a rivals feltalalojanak leragja a hereit
-
Kristof_94
Topikgazda
Futgg-n elkezdtem nézni a statokat és ugyan azzal az evo lánncal Mileynak 95 stamina, Tonali meg 84, miközben az olasz magasabb alap staminával indul. Ez meg hogy lehet?
-
BenXL
aktív tag
Meg az is nehéz kérdés hogy melyik playstylevól elég a sima meg melyiknél számit tobbet a plusz
-
Kristof_94
Topikgazda
Nem tudok dönteni. Tonali vagy Lewis Miley evo? Tonali mindenképpen cdm lenne, utóbbi viszont kérdéses, hogy cam vagy cdm. Vagy a statokban itt is nagyjából egál lesz, mint a toty cb evonál?
-
BenXL
aktív tag
Na kész van végre Gullit 😁
Ti az új EVOnak CAM úton elindítva melyik PS+okat adnátok? Box-to-boxnak szánom majd. Olyan jó a választék, egyelore a pick 1 nálam Anticiapte, a pick 2 meg Incisive pass. A 3. Az ugye fixen pinged pass lesz
amúgy ezek a lehetosegek:
pick1: Anticipate, technical, finesse
pick2: Quick step, incisive pass, intercept -
bence188
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Őt nem próbáltam, pinged pass-t nem használom így nem ő rá esett a választásom, incisive pass ps+ viszont nagyon adja nálam.
Más téma: become Immortal-nál a végén legend lesz, hero, vagy megtartja a klubot? Meg honnan tudom, hogy milyen ps+ok közül lehet majd választani? Ezek tudatában kezdeném el, mert 95-ös Kvaramnak 2 chem van és zaire emery-vel tudnám feltornászni csak a psg chemm-el. (Legenddel meg hero-val maradna a 2 chem)
-
bubuska10
senior tag
Érdekes h már 3 PS+os Beckenbauer SBC-k jönnek meg 3 PS+os iconok, az Evokhoz meg nem lehet hozzáadni a 3. PS+t. Akkor legalább írná felül a hülye trickstert a rapiddal.

-
jose999
senior tag
Üdv itt! Nálam is Kika a cam, Zidane, Maradona szintén az elődje már, őket Horan 95 követte, de kiszorult onnan ő is. Nazareth iszonyat jól mozog, lő és passzol. És még fejlődik a lapja...playmakerben zseni
-
bence188
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem zidane-t maradona követte, őt pedig kika nazareth. Zidane és maradonának kb 1 assist/match az átlag, kikának 1.4 Nálam brutál jó, nagyon jó labdái vannak és nagyon agilis.
-
BenXL
aktív tag
Ezt a play 10et minek tettek bele a kupaba.. igy senki nem lep ki
-
BenXL
aktív tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nekem is o a CAMom, egyetertek, brutal jo
-
BenXL
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ellenem is sokan vannak vele és jó is szokott lenni
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Maradona
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Már rég Gullitban pihen
Ez most a csapat.
-
Kristof_94
Topikgazda
Van olyan akinek még mindig Zidane evo lapja a cam? Egyszerűen nem találok nála jobbat, legalábbis reális kereteken belül.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Ennek a kupának sincs túl sok èrtelme loan embereket ad csak...megcsináltam de pár fodderen kívül senki nem jött belőle.
Mondjuk a 13wines wl rewardot se rakom ki az ablakba most sem.
Minden Pickben ugyanazok az emberek voltak csak,nevetsèges az egèsz,megvettem a 400k packot abban is nyilván jabber....
Ezután kiraktam icon picket abban meglepő módon 1dupli 1scholes meg 1 sawa volt(sawa jó lesz foddernek)
Kicsit kezd elveszni a motivácio -
Digestive
veterán
Én ikonokat gyűjtök, nem bélyegeket.
-
toxicjew
addikt
Végre beadta ez a szar
-
bubuska10
senior tag
Srácok, nem próbáltok ki egy WL-mentes hetet? Úgy sokkal elviselhetőbb az egész, és nem maradtok le az égvilágon semmiről.

-
Digestive
veterán
WL eddig 2-6. 8 meccsen minimum 30 low driven gólt kaptam. Pont kifogtam sorban olyanokat, akik csak ezt csinálták. 15-20-25 méterekről is a nagy százaléka beakad. Ez egy vicc.
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Kristof_94
üzenetére
Végül mindet behúztam így 10 win lett. Pickből Mostovoi és Blanc 89-es lapja, szerintem ezzel mindent elmondtam.
A csomagokat egyelőre nem bántom, lehet most már megtartom tots-ig. -
Nandinagy
addikt
Ha 15-0-t mész ígyis kurva sokat kapsz már alapból. Miért kéne garantálni a jó nyitást? Csak kinyílna az olló azok között akik fizetnek a wl-ért meg az átlag játékosok között. Ígyis előnyre tesznek szert nyilván, de nem akkorára.
Egyébként nem tudom korábban játszottál-e fifát de 2019 óta az idei játék reward rendszere a legbőkezűbb. 2-3 éve ha rank1-t mentél 11 db IF lapot kaptál a top100 rewardért meg 100k-s packokat +if pickeket. Ahhoz képest a promo pick meg hasonlók kifejezetten extra. -
neo81
senior tag
9 win lett a WL-em.

Ma pl. az egyik magyar streamer 15 win-t ment a WL-ben és hát nem sok mindennel kapott többet.
Nem is értem, hogy papíron a legnépszerűbb játékmódot miért tették ilyen szintre pack ügyileg is.
-
Kristof_94
Topikgazda
7 győzelemnél van még 3 meccs hátra, ebből nehezen lesz 9...
Az utolsó 2 vereségemnél az elsőn 90+1 után 1 perccel a hosszabbítás után, miközben az +1 lejártakor még csak a félpályánál volt. Az utolsón meg 1,5 perccel a 120+1 után. Szintén a félpályánál volt a ráadás lejártakor. Mindezt azután, hogy a 90. percben utolsó emberként a 16-on belül hátulról felrúgta a játékosom, természetesen semmi következménye nem volt. A reboundokat már nem is említem.
Korrekt. -
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen. A meccs szimulaciot nem fogadja el.
Viszont lehet kigumizva is. Eredmény nem számít. -
Sirandrish
legenda
EXP gyűjtésnél a manager módban a full match azt jelenti hogy egy az egybe le kell nyomni? Gondolom ha csak a "lehetőségeket" nyomon le, akkor azt nem adja meg.
-
dvtkfan
senior tag
Valaki próbálta már a Capdevila-t (egyedül csak őt vettem ki, a többinél inkább foddert gyűjtöttem ) ?
Statok alapján jobbnak tűnik mint az sbc-s Mendy, illetve tavaly is elég op lapja volt, ha jól emlékszem...
Ja és a fejlődött Fermin-t esetleg? Neki is elég jó statjai lettek a fejlődés után...
-
Sirandrish
legenda
Jött egy 94es Blanc...el se hiszem
-
bubuska10
senior tag
87x15, mind gold lap.
-
toxicjew
addikt
Méghogy nem éri meg letolni az sbt
Most jött egy előző promos Nwaneri
Pont be is fér még. -
gjoe
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Tegnap én is rivalst toltam. Szintén Div3 kezdtem és olyan nyerő széria jött amit rég láttam. Majdnem div1ben találtam magam. De a rendszer ezt nem akarta és bekapcsolta nekem a semi pro gombot. Csapat tiszta kretén lett úgy kb bronz szint és jött a vereség széria. Ez gyors volt mert simán kilepkedtem és majdnem kiestem a div2ből is. Na itt inkább leraktam a játékot. És még kell 9pont.
Pakkok sem adnak semmit. De még a jó sbcket sem rakták be csak ezt a szaros 85 pikket drágán. És jó esetben ad egy 87es lapot.
Season 85x10 és 87x10 sem adott ikont vagy herot.
Napi 3 meccs 83as pakkok sincsenek. Nem mintha nagyon hiányozna a napi 10 darab 83as lap de azért ez is jól jellemzi ezt a céget.
81x2 adott eddig két engerert. Jellemző, megint a fos kapust nyitom. Persze mikor vds nyitható volt az nem jött. -
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha Cyrus-ról van szó, akkor én leginkább az ágyba.
-
Kristof_94
Topikgazda
Ti merre vinnétek Miley-t? CAM vagy CDM irányba?
-
Santana01
aktív tag
Ma végre egy kis ideig jött egy olyan érzés ,hogy nem hiába öl bele sok időt az ember a játékba és ,hogy ha jobb csapata van mint az ellenfélnek akkor az meglátszik eredményben is.
11 win lett ami eddig még nem sikerült (10 volt a max egyszer) és végig paliban voltam minden meccsen ,majdhogynem még több is lehetett volna.
Rodri - Gullit középpálya BRUTÁL! Főként nekik köszönhető ez az eredmény.
A reward persze lóf@@ de most azt sem bánom.
-
Digestive
veterán
Egészen vicces lapokat lehet most kihozni az evo láncokból.
-
Digestive
veterán
El is küldtem 14 napra a bentlakásos táborba.
-
bubuska10
senior tag
Így viszont sikerült egy jót Rivalsozni, felmentem Div2-be és meg is lett a 35 pont egy nekiülésre
-
bubuska10
senior tag
Csak nekem van a világon olyan Objective, h lőj 8 gólt 16-oson kívül Rivalsba / WL-en? Mert a jelek egyértelműen arra utalnak! Három Rivals, mindhármat 2 öngóllal kezdtem, kapust is utána rögtön kihívogattam 16oson kívülre, h legyen FULL nyilvánvaló a szándék. A múlt héten 1 meccsen megcsináltuk az adott - 30+os IQ-val rendelkező - ellenféllel, most 3 meccs, 3 különböző ellenfél, de nekik 1000% h nincs tudomásuk erről a feladatról, mert ilyen hülye, ne adj' isten kegyetlen ember nem lehet egymás után mindhárom. Most még 14-1-es állásnál is 15. gólt akar lőni, giddyzik, szándékosan alácsúszik a finesse+-os játékosomnak meg direkt blokkol, őrülten megy még még még még még még előre, hátha meglesz a 15. gól is! Direkt forgolózik h még egyszerre 4 emberrel hajtva, 2nd man pressel se tudjam elvenni a labdát, szándékosan nem hagy lőni meg minden. Ilyenkor néha azért bánom h sose szoktam üzenetet küldeni az ellenfeleknek, úgy leírtam volna a véleményemet a román tifós faszfejnek h ebből is látszik hogy nem sok észt osztogatnak az országában.
FÚ de felbaszott ez most. 
-
bubuska10
senior tag
Azt nem értem, hogyha a low driven shotot úgy kell és úgy lehet, hogy csak kicsit nyomod meg (és az működik is, szóval nem a kapcsolat a szar) akkor miért van az, hogyha csak megpöccintem a négyzetet beadásnál/keresztlabdánál akkor elrúgja 35 méterre.
-
Mrguba
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Oke csak azt irja IMMORTAL jatekos kell
-
Kristof_94
Topikgazda
Húsvéti hétvégén ugye nem lesz még tots?
Amúgy komoly árak vannak, Blanc/Nedved 20k. Jaber is jó kis lap. Nyilván nem eget rengető lapok, de egy fun csapat lazán kijön 150-200k körül.
-
EA's hit
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nekem ugyanezekbol Al Jaber, Bompastor, kis Zanetti, mind 1x
-
Sirandrish
legenda
Nah 2 nap objektívezés után ezt sikerült összehozni..
Olyan amilyen. Tudtok ajánlani valakit "szeréhugyé", akit érdemes lenne megvennem?
100K-t sikerült összeharácsolni, nem lenne baj ha abból vagy 2 player kijönne..
Ahogy látjátok, nem kell túl OP-nak lennie az upgradehez
-
EA's hit
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sajnos jol. Ha nem kaptad meg az elso belepeskor akkor mar nem is fogod.
-
Sirandrish
legenda
Jól sejtem hogy a free Maradonát nem lehet már beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Gumi és felni topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Haditechnika, harcászat
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Most jött egy előző promos Nwaneri
Olyan amilyen. Tudtok ajánlani valakit "szeréhugyé", akit érdemes lenne megvennem?
LendvaiFeri1