Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Garmin topik
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
Új hozzászólás Aktív témák
-
david368
aktív tag
We're currently testing a technology systems update to matchmaking in Football Ultimate Team for up to 48 hours. This test is intended to give us learnings for potential future upgrades without impacting matchmaking outcomes. We'll look to provide an update on this test in the future, when available.
Lenyomtam a WL-t , elvileg EVO alapján dobál a matchmaking szinte csak veled egy szintű ellenfeleket, jóval nagyobb a ping is, delay hegyek vannak, így egy kész szenvedés volt az egész. Pickek Kanu és Dunn volt, abszolút nem érte meg játszani, egyszerűen nem tudtam mozogni a pàlyán, élvezhetetlen gameplay. Egyik meccsen szétkapcsolt random, és nem kaptam meg a wint sem, pedig vezettem.
Ja és ha rivalsozni akartok akkor is mire találsz egyet akkor kb 1-2 percet várni kell , legalábbis div2/div1ben ez van.
Marad a menü grind, ez a 82+ nem rossz fodder generálásra. -
thebigK
addikt
megvettem a 485k-s garantált 91+ fantasy packet, nyilván Dunn, verjem bele
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem ez meg az előző kupa volt a legkönnyebb igazából. 2 emberen kívül mindenki kilépett első gól után.
-
Kristof_94
Topikgazda
Gusztustalan fos ez a kupa. Miért nem lehetett ez is golden goal. Itt szarakodik vele az ember, 120 perces meccsem volt az előbb is...
-
toxicjew
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Mit magyarázkodnak?
Szokatlan ez tőlük. Ahogy korábban is írtam, azelőtt amúgy volt inbalanced húgyszar a játék, most meg emígy az. Erre még rájön a szerveroldali agyrém, ami miatt naponta "változik" a gameplay és megkapod a 2025os fifasz experiencet.Ja semmi nem jött az eltett csomagokbol.
-
Digestive
veterán
-
Aguinaga
őstag
Jöttem kérdezni: mi kerül ezen a Malenen 700k-ba?
Egyik 85+ pakkból jött, de nem látok benne semmi extrát.
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mint ló a lónak...
-
Digestive
veterán
-
david368
aktív tag
Alakul a csapat, kezdem elfelejteni a nagy szerelmeim TOTY Hansent és Rodrit
Az a durva, hogy már div1be mentem fel velük , 8 wines streaket mentem egy új szerzeménnyel , Toty Cantonával, kb a gatyám is ráment, de megérte a kiadást.
Szélen Stoichkov gyilkos nagyon, és Dembele is nagyon adogatja, raktam rá egy tikitaka plusz aztán sokkal jobb lett azzal. Grind packokból jött egy Theo, azt felevoztam és kiraktam Stamet Bombitoval, bomba páros
WL kvalit is lenyomtam , 5/5 win lett, idén elsőnek
-
bubuska10
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Biztos igazad van, de jobb szeretem ha gyorsabban fordulnak. Múltkor csak állt oszt lesett az egyik, semmit nem csinált. Visszatettem ww Danilot, mindjárt helyre állt a világ rendje.
Amúgy nem biztos h csak a Balance, hanem a Dribbling statok összességében. Ha jobbak, akkor jobban mozognak a középhátvédek. -
toxicjew
addikt
Na, a héten is megvolt a 2 sb dc, hogy fordulna ki a bele az összes fejlesztőnek
-
bubuska10
senior tag
Vajon jön még olyan evo ami a CB balancet tuningolja? Úgy ellőném Mancinire az új mosómacit.

-
Digestive
veterán
-
Digestive
veterán
Totál rapszodikus amúgy a pack luck, még egy accounton belül is. Én az idén nyitottam jókat, nem is egyet. Aztán a TOTY-nál fordult a kocka. Ez a promo az abszolút negatív csúcs nálam. Minden sbc és objekt megvolt és most hetek óta a WL 9-10 win, DR reward is megvan hetek óta Div2-ben és zéró nyitás. De annyira zéró, h napok óta fixen a minimum rating jön mindenből. Promo lapot alig láttam és csak a legallját 2-3 darabot. Most már fordulhatna megint a szerencsém, mert ez már kezd uncsi lenni.
-
miro.
senior tag
-
kapeti07
senior tag
Nekem az a bajom, hogy a korábbi Fifa/EA FC-játékokba azért néha napján lehetett bontani egy-két felső polcos lapot is, vagy jópárszor közepeset. De idén még a középszer lapok sem nagyon jönnek, mindegy milyen a promo. Egyetlen út az EVO-zás és az ingyenes lapok. Nyílván örültem Bellingham, Zidane és Maradona lapjának de így már nem motivál a csapatépítés sem. A pályákon a játék meg olykor az ellenfelet segíti hol engem (ezutóbbi a ritkább). Még egy-egy jobb SBC lapot sem merek elkezdeni mert annyira ritkán jön a fodder. Nem WL-ezek, mert elég a Rivals az idegrendszeremnek és hétvégén nincs is időm játszani.
-
toxicjew
addikt
Én elengedtem már a promot, inkább felreteszem a péntekire. Ha jól emlékszem ezek fejlődős lapok voltak.
-
Digestive
veterán
Csináltam 2 ikon picket. Az elsőben mind a 4 opció dupli volt. A másodikban meg egy jó kis 92es Prinz volt a legjobb a rating miatt.
-
thebigK
addikt
szélen nem annyira jó, valahogy középen kell erőltetni, de nálam sem jobb, mint a TOTY evo Olise
-
BenXL
aktív tag
Aki fejlesztette Maradonát, nála milyen? Bármennyire erőltettem, nekem kikerült a kezdőből. Nem értem sokszor ezeket a statokat a lapoknál. Annyira eltérő tud lenni, van egy Winter wildcard evo-s Garanchom, akinél stat alapján már annyi jobb támadóm lenne, de valahogy mindif az lesz a vége hogy ő visszakerül a kezdőbe. Az arany Finesse+-át már sokszor én szégyellem olyan tekeréseket csinálok vele, pedig a long shot meg a curve is 85 körül van amúgy. maradona finesse+-a a közelébe sincs, pedig 95ös curve meg valami 90 koruli long shotja van
-
bodnar123
őstag
Én a ha "lenne valami akkor bizonyították volna", és a "könnyebben is megtehetnék, mint rejtett csúszkák és presetek (amikben talán megegyezhetünk hogy a játék része, hisz offline is így működik) használatával" (ezt nem értettem, mert nettó hülyeség) érveket nem nevezném kifejtett válasznak.
De én is befejeztem. Hagyok helyet a a 10 winig jó voltam, aztán minden védőn át ment a labda, meg 8xg-re kikaptam, meg 4:0ra vezettem, de 8:7 lett a vége postoknak. Mondjuk tőled nem, mert te csak a játék védőszentje vagy. -
rtrace
tag
válasz
bodnar123
üzenetére
"A föld gömbölyű mellett mondok logikai érveket, amire az a válasz, hogy nem láttad kívülről ezért nem biztos"
Ennél azért kifejtettebb válaszokat kaptál, azok a bizonyos "logikai érvek" meg az utóbbi 3-4 körben leginkább értetlenkedésből és télapózásból álltak, úgyhogy szerintem itt az ideje, hogy elengedjem. -
bubuska10
senior tag
5. UT-s évem, és sztem ennyire nem élveztem a játékot mint mostanában Maradonával
-
bodnar123
őstag
válasz
EA's hit
üzenetére
Majdnem jó a hasonlat. Csak fordítva. A föld gömbölyű mellett mondok logikai érveket, amire az a válasz, hogy nem láttad kívülről ezért nem biztos. Ha nem érted vagy sok elolvasni nem gond. Hagyd ki. Ezért raktam offba. Vagy cáfold. Én szeretem érteni a dolgokat és agyalok a működésen. Szívesen beszélgetek róla. A slidereket több éve mondtam. Most kiderült, hogy benne van. A kolléga szállt bele a semmiből abba amit mondtam. Ha valakinek a hitét rontom sajnálom.
-
EA's hit
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Ne haragudj, nem rosszbol, de mostanra total olyan vagy, mint egy laposfold-hivo.
Szar a jatek, mind tudjuk, de nem ugy es nem amiatt szar, ahogy azt te vallod mar evek ota. Egyre melyebbre maszol a fifa-conteok vilagaban, hidd el, te jarsz vele a legjobban, ha elengeded ezt
-
bodnar123
őstag
De hát épp ezt csinálod. Elhúzod és x százalékkal lehúzza. Nézd már meg könyörgöm a beállításokat. Vannak ezek az alap sliderek. Van a nehézségi fok ami valszeg valami preset. És emellett az ai játékát is tudod testre szabni. Szerintem, ez csak vélemény, ez maga az az ai (world class, semi pro...) testreszabása. Mennyit cselezzen, milyen agresszív legyen, (gondolom hány méterről lépjen oda), milyen befutások legyenek... Talán a man mark. Ezt ha jól tudom nem lehet cheatel befolyásolni csak a presetet, és az alap tulajdonságokat (amik a videóban vannak). De továbbra is kérdezem. Ha ez fix és állandó, akkor nem a szerver oldalon kéne lennie? Nem kéne kiszúrni a játéknak, hogy hahó itt nem a szokásos beállítás van, átírták a gameplayet? Könyörgöm ne az legyen az érved, hogy mivel nem biztos ezért nem igaz. Ez nem a bíróság. Ez egy vélemény, sok ezer órás tapasztalat, ami tényeket is tartalmaz (a cheatek ilyen formában léteznek, és nem tudnak vele mit kezdeni). A többi logikai következtetés és kérdés. Sokat utánanéztem ennek. De mondom. Nem célom elrontani a télapódat.
Nincs semmi látni való, majd ha ea kiad egy közleményt, hogy a profitért és vagy a kiegyensúlyozatlan körülmények miatt kicsit billentgették a pályát akkor majd elhisszük. De lehet akkor se.
(bocs az ad absurdumért)
Amúgy rólad mit kell tudni. Mennyit nyúzod ezt a csodát? Sosem írsz ide, csak a ebben a témában legutóbb. -
bubuska10
senior tag
A Daily Goldon kívül mi adhat még viszonylag sok commont? A 72.-nél kifogytam, és nem igazán akarnék 100k-t arra költeni hogy snipeolgatom őket 350-ért hogy meglegyen a 100
-
rtrace
tag
válasz
bodnar123
üzenetére
"Miért adogatna szorzókat statokhoz"
Mert ha azzal akarsz csalni, hogy lerontod a lövést, akkor alacsonyabb értékeket kell megadnod a releváns paraméterekhez (nem feltétlen csak a kártyán látható statokhoz, de azzal a legegyszerűbb szemléltetni) és észszerűbb százalékosan csinálni, mint egyesével valami légbőlkapott értéket beírni. Ha 30%-kal akarsz valamit lerontani, akkor az a programozásban úgy néz ki, hogy megszorzod 0.7-el.
A csúszkákon meg a nehézségi szinteken állítva is pont ugyanezt csinálod, csak extra lépésekkel, amire a játéknak semmi szüksége nem lenne, ha csalni akarna. Ha nem lenne egyáltalán sehol semmilyen csúszka meg nehézség állítási lehetőséged, akkor is meg tudná tenni, így ezeknek a puszta létezése nem bizonyíték semmire. -
david368
aktív tag
válasz
Digestive
üzenetére
Tudták nagy grindban vagyok, próbálnak akadályokat felhúzni elém, de nem állítanak meg, kövi hétvégére készül a squad. Ma jött Theo Hernandez untradebe a grass grind packból, erre jött egy patika EVO is hozzá, Kanté kiszedve e mellett 0 coinból, szóval alakul a csipet-csapat. Csütörtökön div2 rewardok jönnek, a héten ki kell szednem még Carlos Alberto lapját , de nem lesz egyszerű menet
-
bodnar123
őstag
Ja, én sose gondoltam, hogy statok szerint van az rng. Nem is gond. A kérdés és a probléma nem ez.
Rtrace: eddig a legjobb érved az volt, hogy nem biztos, hogy úgy van, mert nincs egyértelmű bizonyíték. Ott van, de az nem jelent semmit. És nem "csal" mert csalhatna egyszerűbben is (ezt nem is értem, hiszen ez a játék felépítése offline is. Miért adogatna szorzókat statokhoz.) Felesleges. Ha hinni akar valaki a mikulásban, én nem akasztom meg benne. A legjobb azoknak, akikben nem merülnek fel kérdések. Bár itt így se nagyon élvezik ezt a játékot sokan. A kártya gyűjtögetés és a kaszinó jó. -
david368
aktív tag
Remélem ma kiadnak egy jó kis player picket, kéne mint egy falat kenyér annyi gold common lapom van
-
bubuska10
senior tag
Tele voltam gold common lapokkal, nincs mibe tenni, nekiálltam a Craftingnak. Kiraktam 20x web appon. 77x3-at ír, de mind a 20 pakkban 82-es volt az alja! Ödegaard 3x, Ruben Dias 2x, meg jött vagy 3 dupli zöld is. Nem tudtam h hiba van-e a mátrixban vagy csak szerencsés voltam. Mivel tele lett a dupli átmentem PS-re. Első nyitás, mind a 3 80 alatt

-
Digestive
veterán
Srácok, olyan vicces olvasni ezeket a komoly szakmai okfejtéstéseket és vitafórumot.
Nem teljesen mind1, hogy miért szar ez a szar?
Engem speciel most a legjobban az bosszant, hogy nincsen exchange sbc. Hát ebben a játékban az a legjobb amikor végtelenül lehet pörgetni az sbcket. Ráadásul így unalmas is. Én ma végeztem a DR + WL kvalival. Az összes UT objektív kész van és még ezt a 74es evot is megcsináltam közben. Most csütörtökig semmit se tudok csinálni. Legalább lehetne az sbcket pörgetni.
-
miro.
senior tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Azert te kicsit alomvilagban elsz.
Hogy kene felepulnie a jateknak?
Vagy te azt varod el,hogy minden jatekos,minden stattja az osszes helyzetben mervado es valid legyen,majd ugy dontson a jatek a kovetkezmenyrol?
Azert ehhez nem kell tudosnak lenni,hogy a kartyak mutatoban vannak,hogy jatszal,es alatta ugyanaz a jatek van,ami akar egy offlineban. -
rtrace
tag
válasz
bodnar123
üzenetére
"Az utolsó bekezdésed meg nem értem. Hogyan "csalná" el akkor? Kiírja, hogy kikaptál mert csak?"
Úgy, hogy x dolog történik -> adj egy 0.7-es szorzót minden játékos SHO statjaihoz. Például.
Nekik nem kell csúszkákat meg nehézségi szintet manipulálniuk, amikor egy lépéssel kevesebbel, közvetlenül is hozzáférnek bármilyen paraméterhez..."Tényleg olyan mintha a hitről vitáznék egy bigottal."
Nem írom le, hogy nekem milyen, de nem egyszerűbb, hidd el.
-
bodnar123
őstag
Szerintem meg nem kéne benne lennie a játékban. Ha már statok állítólag számítanak, akkor nem kéne egy mindent felülíró dolog meg még jó pár. Az utolsó bekezdésed meg nem értem. Hogyan "csalná" el akkor? Kiírja, hogy kikaptál mert csak? Nem csalni akar. Csak kicsit megbugázza a játékot. Innentől meg hit kérdése a dolog. Nem tudom mit vársz, hogy ea kiad egy nyilatkozatot a dynamic difficultyról? Tényleg olyan mintha a hitről vitáznék egy bigottal. Minden véletlen és nincs bizonyíték, csak minden ott van, de nem használják. Csak miért van ott, és miért lehet átírni. A szerver nem tudja az alap mindig használt állapotot?

-
rtrace
tag
válasz
bodnar123
üzenetére
"Kérdés továbbra is, ha statok alapján kéne online meccseken rng-ket számolgatni a játéknak, akkor miért van ott?"
Azért, mert nem fognak minden módhoz egy teljesen külön játékot programozni. Nincs ilyen, hogy valami offline benne van a gameplay kódjában, online meg nincs.
Más kérdés lenne, hogy mondjuk az a ShotError marad-e egy fix 50-es (tehát nem manipulált) értéken meccs közben, vagy változik. De továbbra is tartom, hogy ezt egyszerű lenne bizonyítani, ha már átírni át lehet...De még egyszer, ha az EA el akarja csalni a meccseket, ők át tudnák írni közvetlen módon a szükséges paramatéreket. Nekik nem kellenek csúszkák meg nehézségi szintek ahhoz, hogy legyen valami, amin keresztül ezt megbtudjákntenni.
Teljesen abszurd, hogy ezeket tekinted bizonyítéknak. -
bodnar123
őstag
Csak hogy értsük mi a csúszka. Legend fokozaton manchester city vs negyed osztály bronz. 65re állítva az enyém, övé 35 minden fontos paraméternél. Félreértés ne essék. Nem gondolom, hogy a játék ennyire lehúzza
[link] -
bodnar123
őstag
Megnézted? Nem. Nem statok vannak. Pl van egy acceleration. Az egész csapatra.
Egy shot error, egy first touch error. Mindenkire. Ez szerinted mi? Ugyanazok mint offlineba. Menj be a settingsbe. Láthatod. Ezek elég erőteljesen felül írjak a statokat, ha egyáltalán játék közben az számít. Kérdés továbbra is, ha statok alapján kéne online meccseken rng-ket számolgatni a játéknak, akkor miért van ott? Miért van ott egy minden statot jelentősen átíró opció.
Tudom, csak azért, hogy cheaterek ki tudják használni. A nehézségi felirat. Persze nem jelenti azt, lehetett visual glitch. Minden véletlen.
Aztán arra is van egy cheat, amivel át tudod állítani
De nincs benne, csak a csalók miatt.Nem tudjuk, hogyan működik a cheat. Lehet a te géped és a szerver közé állva közvetít. Te géped elküldené az infót, amit az felülír és a szervertől már a változtatott infót kapod. Elárulom, létezik csalás (nem fifába) konzolra is. Valamilyen hasonló módszerrel. Olvastam róla. Persze lehet kamu. Az tuti, hogy ezek driver alapon működnek, ami nem tűnik úgy, hogy a játékot írná át. Nem véletlen nem tud vele mit kezdeni az anticheat.
-
rtrace
tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Ha nem 1db csúszkával állítasz "nehézséget", hanem minden paraméterhez van külön egy, akkor meg főleg nem értem mit pörögsz ezen...
Nyilván létező paraméterek, hiszen mi mást reprezentálnának a statok, a taktikai beállítások, mi vezérelné az ai által irányított játékosaidat, stb.A változó nehézségi szint felirat meg azért van benne, hogy amikor legelőször játszol a játékkal és nincs még difficulty kiválasztva, akkor az első kick off meccsen a játék képe alapján állítja be neked.
Most az, hogy más játékmódokban is triggerelte ezt a feliratot valamilyen történés, az sima visual glitch-től kezdve bármi lehet. Rengeteg ilyet láttunk már egyértelműen ártalmatlan dolgokkal kapcsolatban is, tényszerűen csalást leleplező bizonyítékként kezelni hangulatkeltésre jó csak."A felülírás nem egyenlő az olvasással. Van egy kódolt titkosított fájlom. Kitörlöm és helyette rakok egy sajátot"
Ez nem így működik... Nem egy fájlod van, amit kitörölsz anélkül, hogy tudnád mi van benne és lecseréled valami tök másra saját kútfőből, hanem bizonyos értékeket kell felülírnod egy programkódban. Amiről nyilván tudnod kellett, hogy hogy néz ki, különben honnan tudnád egyáltalán, hogy mit kell benne felülírnod.
Ha átírni át lehet, akkor kiolvasni is. -
homerhamm
veterán
Komolyan ez a foshalmaz egy akkora technikai sz*rdarab, hogy ilyet még nem láttam. Series X-en második meccs alatt dob ki az egész játékból. Bár az az eatől nem vártam többet a hányinger szintnél, játékot fejleszteni egyik se tud.
-
bodnar123
őstag
Nézz már utána. Ott a videó. Nem egy csúszka van. 100as skálán tudsz egy csomó dolgot személyre szabni, magadnál és az ellenfélnél. Pont mint az offline gameplaynél. Ott sincs rá szükség? Csak úgy beletette a játék? Persze, hogy nincs, de benne van. Próbáld ki hogy beállítod az ultimate AI-t, de leveszed a sebességet. 50 helyett 40re. Nézd meg mi történik. Én megnéztem. Te megnézted?
Amúgy miért lenne egyszerű monitorozni? Valószinűleg, aki készítette a cheatet, jobban ért hozzá, hogy hogyan működik a játék, ezért tud belenyúlni. Csak azt tudod megváltoztatni, ami benne van. Viszont egyáltalán nem érdeke, hogy ezt veled vagy velem megossza. Te se értesz hozzá, és én se. Egy biztos, széles skálán paraméterezhető a játék. A normális statok nincsenek benne a paraméterekben. Offline ugyanígy működik a játék. Szerver oldalon nem tud változtatni a dolgokon, ezért a szerver nem érzékeli. Régen volt olyan cheat, hogy mindenki 99es, de az bannal járt (bronze csapatok használták csak), és a te csapatodat nem befolyásolta. Elég valószínű, hogy ez más technikán alapul.Ja és bő egy éve a játék kiírta gólok után, hogy changed difficulty... És láthatóan változott az ai. Persze gyorsan patchelték. Ezek a tények. De mindegy, mert aki a mikulásban akar hinni, az tegye. Ja és erre jön rá sok ezer óra játék, ahol azért sok minden tapasztalható, de ez valóban csak érzékeken alapul, ami csalóka sokszor.
"Még egyszer; ami paraméterhez hozzá sikerül férni olyan szinten, hogy felül lehessen írni, azt monitorozni is simán lehetne és lenne rá cáfolhatatlan bizonyíték, ha real-time ezzel manipulálná a játékmenetet." Ez találgatás. A felülírás nem egyenlő az olvasással. Van egy kódolt titkosított fájlom. Kitörlöm és helyette rakok egy sajátot. Attól még nem tudom, hogy mi volt benne pontosan. De az is lehet, hogy tudják. Bár eleve biznisz az egész. Már olyan is van, hogy bot lejátszha helyetted a jétékot oda, hogy nyitva legyen a transfer és letolja a 15:0 wl-t. Ezek a coin eladás miatt készülnek. Valaki meg is jegyezte, hogy mennyire problémás, hogy Krasi ezen panaszkodik, miközben coin vételt reklámoz. -
rtrace
tag
válasz
bodnar123
üzenetére
"Aztán idén kiderült, hogy benne van, de csak azért rakták bele, hogy cheatel ezt ki lehessen használni"
Még egyszer; ami paraméterhez hozzá sikerül férni olyan szinten, hogy felül lehessen írni, azt monitorozni is simán lehetne és lenne rá cáfolhatatlan bizonyíték, ha real-time ezzel manipulálná a játékmenetet.
De ha manipulálná is, a játéknak nincs szüksége egy rejtett csúszkára ahhoz, hogy változtatni tudjon bármilyen értéken.
Azt a cheat-et programozó emberünk tette hozzá, hogy ne neked kelljen átírogatni egyesével több tucat paramétert, hanem egyszerűen tudd ezekkel vezérelni. -
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ja a kedvenc konteóm az volt pár éve, hogy nem számítanak a stotok a meccsen belül, mert egy offlineban is használt csúszka van, amit a meccs előtt beállít a játék vagy igy vagy úgy. Aztán idén kiderült, hogy benne van, de csak azért rakták bele, hogy cheatel ezt ki lehessen használni, mert amúgy mindig minden meccsen minden játékosnak ugyanaz

Ja és itt azért további kérdéseket vet fel, hogy szerver oldalon kéne lennie ennek a beállításnak. Amit nem kéne tudnod módosítani. De valahogy mégis magadnál tudod, ami hatással van a meccsre.... Vajon hogy?
Amúgy persze, aki nem tud kijönni onnan nem ettől van. De azt állítani, hogy lentebb nincsenek csalók és csak 15w-nél van. Az erőteljes túlzás, főleg ha nem rakod hozzá, hogy konzolon. -
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Aranyos dolog ilyet mondani: "Már megint olyat mondasz, amit nem tudsz." Mikor nálad nagyobb konteókat senki nem gyártott még a fórum történetében. Aztán azok gondolom sokkal hihetőbbek.
PC-s vagy nem? Ott hamarabb fogsz ki csalót nyilván, konzolon kb. 8-0, 9-0 után dobálja ha bevan nyomva a crossplay.
Ha valaki div10ben van és boldog boldogtalan megveri akkor ne rögtön abban keressük már a hibát, hogy tuti lecsalják. -
Digestive
veterán
Jópofa ez az új evo.
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Már megint olyat mondasz, amit nem tudsz. Simán div spooferrel kaphat elite 1es csalót. Plusz még, hogy gyorsabb legyen lekavarja a játékosaid. Mondjuk az tény, hogy ez ritkább. Csalót se 15:0nál ad csak. Kaptam 5w 3 l-nál ha jól emlékszem. Első meccsnek is simán ad. Ja és ez az, akinél nem kérdés. Mert 1el futnak a játékosok.
Nem rég azt mondtad, aki csal az nem fogja kicsit letekerni a játékosaid. A videóból is látszik, hogy de. Mert a játék maga is inkonzisztens, így hozzá vagyunk szokva, hogy minden meccs más. Azt meg nem tudod, hogy a játékos generálta a lejtős pályát.
Amúgy a cheat iszonyat drága. Azoknak van, akik pénzt keresnek vele. -
m4rk.89
aktív tag
LINK Rival legrosszabb besorolásban is agyonvernek néha, de ez megmagyarázza miszerint pár kattintással aktiválható a csalás, kíváló.
-
Nandinagy
addikt
válasz
tenaijo
üzenetére
FS Yashinom van, gondoltam ha már 600k a paraszt akkor tud védeni. Egyébként az elején tudott is. A ziccereket hagyjuk is igazad van.... Ma 4 olyan meccsem volt ahol a 90. perc után 1v1ben voltam a kapussal. Mbeumo 5 méterről térden!!! lőtte az el sem mozgó VdS-t, a másikon Nwaneri ballal fejberúgta a kapust a másik kettőnél meg odahúzta a kapust az ellenfél. Bár ezt a kapus mozgatást is kezdem egyre kevésbé érteni. Rengetegszer van olyan, hogy húzom de a kapus meg sem mozdul.
-
tenaijo
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nálam egyedül a Casillas értékelhető, ő is csak azért, mert repked a küllős lövésekre, amit mindenki spammel.
Buffon/VDS/Cech/Martinez/Courtois mind benyel mindent.
(Azt azért megjegyezném, hogy a mattra játszott helyzeteket még preckoval se sikerül belőnöm, mert az ellenfél kapusa természetesen mindent megfog/kitol, a 91-es Buffonom kézen meg a 30ról előtt narancssárga timed shot átmegy 10/9 esetben.)@thebigK: mindenki ezt nyomja, ez a meta. Amúgy nem csodálom, mert újfent nem lehet becselezni magad a tizenhatoson belülre, az AI megint mindenre odalép. Túltekerték a védelmet kicsit, amiből természetesen a gyengébb játékosok jönnek ki jól.
-
Nandinagy
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Szánalmasak a kapusok újfent. Tekerő ha a kapu közepébe megy az is gól mert a kapusod egy kicseszett idióta módjára viselkedik. A 0 szöges lövések megint ugyanúgy gólok. A kapus hátrafelé véd. Nevetséges. Olyan átemelős gólt kaptam, hogy a kapust ki sem hoztam. A vonalon állt ráemelte azt hátraesett a labda elől. Neosban kikerülte.
-
thebigK
addikt
10-5 lett a wl csak, nem is adott semmit, nem is ez basz fel igazán, meg nem is az, hogy egy meccsből egy csaló miatt rögtön inkább alt+f4eztem (játékosaim nem tudtak futni), hanem hogy a legutóbbi patch (?) visszahozta az undormány finesse meg trivela feastet, komolyan baszki, PS+ se kell, elég ha rákúrod 30ról, 25ről, 0szögből, ha zöld, akkor 10/10 gól, ha nem, akkor csak 10/9, nevetséges, szánalmas, undorító. Ja, meg az ilyen meccsek kúrnak fel, mint ezek itt a képen, a legtöbb itt trivelás kétgombos veréb volt (a meccs, ami 3-2, majd 3-3 volt, természetesen elbuktam)
-
stilo18
addikt
Én már sokszor mondtam így haverok között mikor beszélünk a Fifa-ról...
Aki jó játékos, annak túlzással élve teljesen mindegy milyen a csapat, tud nyerni. Mit ahogy Dávid is jó példa a mostani sztorijával...
Aki nem olyan ügyes, annak meg lehet 5 embipi is a csapatában, az megragad DIV5-6 környékén, jönnek a kifogások, szar a játék és hasonlók... -
david368
aktív tag
Persze érthető teljesen, a lényeg a nap végén úgy is az hogy mennyi élvezeti faktort ad a játék, nekem most az az élvezet, hogy tudom hogy erre az accra nem költök egy forintot sem és rengeteg credit cardos accountot legyűrök velük
Már felmentem velük div2-be, megvan a 35 pont, elég gyorsan sikerült ledarálni a rivalst. Van még pár draft tokenem azt még kiváltom ma, az a durva hogy 21 meccset játszottam draftban és 20 win 1 lose a statom, lehet csak szerencse a matchmaking miatt, de érzem is valamennyire mostanában a játékot
Az acchoz meg ne fűzze haverod szentimentális érték, mondd neki hogy vagy most kap érte 200 eurót vagy 3 hónap múlva értéktelen lesz, én is ezen gondolatmenet alapján döntöttem.
-
Digestive
veterán
Nekem 9 win lett a wl.

Rajta kívül csak kis ratinges gold fodder. Igazából tényleg elveszett minden motiváció. Már csak 1-1 fullos top lap tudna szívdobogást okozni.
-
miro.
senior tag
válasz
david368
üzenetére
Jo-jo ertem en,de a vege ugyanaz.

Persze,azt is lehet irni,hogy mert nagy szenvedellyel jatszottak..

A lenyeg az volt,hogy te vagy ott a kontrollernel,nem az,hogy vieira van,vagy toty rodri..Vagy epp Stoichkov..
Ez a te erdemed.
A “kulonbseget” pont te irtad le,majdnem a legjobbat mented veluk..
Dehogy..En eladtam volna,de haverom huzza a szajat,mert van meg par jatek az accon,amivel persze nem jatszik,de ugye anno megvette es faj a szive tovabbadni..

-
david368
aktív tag
A kozeppalya amúgy érezhetően gyenge volt Vieira kiesésével, de hát rá sajna most még nincs keret, másik CDM-em meg TOTY Rodri volt, hát mit ne mondjak azért az tényleg más kàvéház volt. Viszont Valverde nem rossz, Calhanoglu se lógott ki annyira, de max 1 hetet adok neki és jön valami erősebb lap a helyére. Ami miatt szerintem meglett a 10 win az inkább a Stoichkov érdeme, mondom ez a lap bitang lett, mindent is bevert.
Ui.: nem adtad el az accountot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tanuljunk angolul!
- Garmin topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

nálatok is csinál ilyet?
Szokatlan ez tőlük. Ahogy korábban is írtam, azelőtt amúgy volt inbalanced húgyszar a játék, most meg emígy az. Erre még rájön a szerveroldali agyrém, ami miatt naponta "változik" a gameplay és megkapod a 2025os fifasz experiencet.
Az a durva, hogy már div1be mentem fel velük , 8 wines streaket mentem egy új szerzeménnyel , Toty Cantonával, kb a gatyám is ráment, de megérte a kiadást.
(bocs az ad absurdumért)

LendvaiFeri1