Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
-
Nandinagy
addikt
Meglett a 90*5 de minek
Volt benne 4 db 90-es(Cascarino,Guirassy,Matthaus meg még valaki) + egy 92 Hoarder, mind dupli
-
Kristof_94
Topikgazda
Azt hiszem eldőlt, hogy megveszem-e a season pass-t.
Hőn szeretett csapatom 3 lábú védőfala.
-
EA's hit
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jo, de te vagy 2 hete kezdted a jatekot
-
EA's hit
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mar most sem kellene.
-
bubuska10
senior tag
-
Digestive
veterán
-
bubuska10
senior tag
Ez szép nyitás, grat, biztos jó lap!
Én mindent megcsináltam, még a craftingot is, és el is lőttem mindent, de lehet a PL TOTS-ig nincs értelme nyitogatni. Ugyanis egyetlenegy darab special lap nem jött belőlük!
Nyilván nem a 100db 77x5-től várod, de egy 83x10be lehetne legalább vmi színes néhanapján... -
toxicjew
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
A nagyobb csomagokat pörgetem én is, nem érdekel különösebben.
🚨4x PS+ TOTS Cards incoming ✅
Ahogy azt korábban megjósoltam.
-
Sirandrish
legenda
válasz
toxicjew
üzenetére
Pont ezért nem tartelékolok.
Tavaly TOTS-t több száz csomaggal vártam, de sose bírtam elnyitni őket.
Mondjuk az objectívből most itt van vagy 70 csomagom, de csak azért nem nyitom el őket, mert már állandüan duplák jönnek, és nem akarom eldobni őket, szimpi SBC meg nincs.
Mármint olyan amit ki is tudnék rakni
-
Sirandrish
legenda
Ismét le a kalappal előttetek akik hétről hétre online toljátok ezt a játékot!!
Én csak a rusht nyomom, mert legtöbbször szórakoztat, de ezt is olyan szinten tudja szétk*rni 1-2 10éves cselmatyi, hogy az kegyetlen.
-
gjoe
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Vicc lett ez a játék. Játékmenet trágya. Coin értéktelen mert semmi olyan értelmes lapot nem tudsz venni ami jobb lenne.
De minek is a nagy fodder? Kiraktam cr7-et 2 milla sbc.
Most elég 100k-ért megvenni az if lapját és egy evo és meg is van .
Gullit sbc 5 milla volt. most elég kirakni a base lapját, rárakod az evot és megvan. -
Digestive
veterán
Ez a tegnapi 100as pack.

Ha tots alatt is ilyen lesz a drop rate az vicces lesz.
-
gjoe
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Most ő van a promocioban.
igen. Tavaly volt egy időszak mikor hiány volt belőlük.
Tots alatt és után sok sbcbe tots lap kellett, aztán egyszercsak újra if lap ami nem sok volt.
Klubban és a raktárban közel 100 db if van még, az csak elég lesz egy darabig.Hát ez a wl egy mekkora mocsár.
Vagy én játszom bronz szintű csapattal, vagy az ellenfél. Ami ki-ki meccs ott meg mindketten, de minden passz szar, mindenki lassú, körülményes.
Ez az első és asszem utolsó. -
toxicjew
addikt
Milyen Kvara jött neked ami 5 milla?
Ifeknél szimplán várd meg, hogy mikor indul meg az áruk. Most pl. nyitható belőlük jópár. Majd jönnek ismetelhető baszó sbck, amikhez kelleni fognak. Mondjuk ha discard áron vetted őket, akkor már most is sokat kereshetsz rajta, de emlékszem tavalyról, hogy a 30at is súrolták egy időszakban... -
gjoe
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Nem tartalekolok én sem.
Az elmúlt napokban semmi. 100as pakk gold 86 volt a max. Szerda óta if sem jön. Elment vagy 20 darab a klubból.
Ma viszont valami upgradebol jött egy kvara.. 5millas lap de nem tudom kezdobe tenni. 4222 most amit játszom.
Nekialltam az első wlnek, úgy voltam vele lejátszom az 5 meccset a immortals evoert. Most 4w2l.
Lehet lejátszom a maradékot is.If lap van vagy 20db eladhato. Mikor érdemes eladni szerinted?
-
Kristof_94
Topikgazda
Ezek a régi toty evo skinek objectiveben vannak?
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem mintha a TOTS-ok sokkal jobb lennének majd mint mondjuk a 94es Yamal vagy az FB Leao. 2-3 biztos jobb lesz csak azokat nem nyitod ki
-
toxicjew
addikt
Megérte várni plusz 1 hetet a kanadaiak szokásos balfaszsaga miatt (nem).
-
homerhamm
veterán
Egy átlagos focipálya az EAFC25-ben.

-
Kristof_94
Topikgazda
Én még tartom magam. Ezekért a lapokert én biztos nem fogok nyitni.
-
toxicjew
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Én is elnyitottam mindent az upgrade csomagoló kívül, de most egész jól sikerült. Dr rewardbol pickeltem egy If CRt ami biztos jó lesz majd vmi evoba, aztán az utolsó csomagból GG Dybalat. Még jött pár színes fodder. Btw annyi upgrade lesz Totsra, hogy én nem tudom, hogy lesz rá idő "átkonvertálni" őket... Brutál menü grind lesz

-
xymano
csendes tag
A 92 és zico T meg csinálta valaki?
Vagy tudnátok ajánlani valakit cm be? 300k körül -
xymano
csendes tag
Jól értem, hogy lesz külön fizetős szezon?
-
toxicjew
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azt nem tudom milyen, de általában jelentős különbség van köztük, hogy csábítóak legyenek.
-
homerhamm
veterán
Gyűlölöm a dupla walkoutokat.
Gold Lewandowski és ez.
-
Digestive
veterán
-
Mrguba
őstag
Ma jon valami uj akkor?
-
Nandinagy
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Ha tényleg így lesz akkor szerintem idén több TOTS-t kapunk mint az elmúlt években. Mostanában 2*3-t kaptak asszem a rank1-ért is mert kevesebb TOTS volt. Utoljára még a 30 meccses WL dobott 11-t de ott volt vagy 20 TOTS
Emlékszem volt egy nagyon extra év a PL totsnál mikor volt vagy 6-7 db 1.5-2 milliós támadó(Richarlison,Son,Aguero,Mane,Salah,Aubameyang) és szinte mindenki megkapta az egyiket
-
Digestive
veterán
Ez engem nem érint, de aki rank1-et tud menni az egész jól jár. -
Nandinagy
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Minden küldi a become immortal object alatt van. Onnan tudod kiszedni az evot ami 88ra viszi fel aztán 90-re, 91-re,-92-re. Egyedül a maxos evo SBC/Coin.
-
Sirandrish
legenda
Ennél az Evonál mit kell csinálni?
Értem hogy mi van odaírva, de hogy lesz 90es a pali? -
homerhamm
veterán
Még meddig tart ez a hulladék promó?
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
MOndjuk vehetnel belole newcastle evokat
-
Digestive
veterán
válasz
bubuska10
üzenetére
Jaja és ez így elég szar szerintem. Már egy hete készen van minden. Rakhatnának be valami igazán nagy packokat, amit csak akkor tudsz megszerezni, ha kimaxolod a seasont. Értem én, h így nagyon kényelmesen meg lehet csinálni. De aki meg mindent megcsinál időben, az 2 hétig unatkozik.

-
bubuska10
senior tag
Vége a melónak hamarabb mint szokott, itthoni teendők után konstatálom h benéztem, mert azt hittem ma jött az új Season, de csak jövő héten fog.

Kellemes húsvéti ünnepeket, jó locsolkodást! Kívül is, belül is 🍻
-
homerhamm
veterán
Aztán a Szoboszlai hol van a szavazásról? Kamu ez az egész megint.
-
bubuska10
senior tag

-
Digestive
veterán
-
homerhamm
veterán
-
homerhamm
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Na kösz, majd 100 Woodot fogok kapni.
-
Kristof_94
Topikgazda
Ez lett az én szavazatom. Bár elég furcsa, hogy a 10 gólpasszt és 7 gólt jegyző Murphy be sem került a jelöltek közé, de a 14. helyen brillírozó Bruno Fernandes kevesebbel is ott van.

Isakot sok helyen láttam, szóval él a remény. Meg Kerkez is népszerűnek tűnik, hátha. Nagy lenne!
-
Digestive
veterán
Az Immortals upgrade sbc 3 szegmenséből kettőbe is Mostovoit raktam. Tippelhetek kit nyitottam belőle. Anyádat ea.
-
gjoe
addikt
Na végre nem egy max 100k nyitás. Az első ami majdnem 1milla.
És még örülök is neki, mert mindig szerettem a kis pittbullt.
-
Kristof_94
Topikgazda
Csodálom, hogy a pénteki promóról még semmi hír.
-
EA's hit
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Havertz sbc, ez komoly? Tavaly ugyanígy tots sbc-je volt, idén meg nincs egy hónapja, hogy bd sbc-t kapott. Komolyan ennyi az össz kreativitásuk? És van, aki még várja is ezt a trágyahalom totsot, komolyan?Ja bocs, most látom hogy ez a tavalyi
Ettől még a tots persze egy unalmas hányadék sablon promó lesz, de legalább a Havertzes rész nem igaz 
-
Digestive
veterán
EXCHANGE
Végre
-
kapeti07
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem volt már, hogy appon nem engedte, a játékban meg bele tudtam tenni.
Nézd meg a játékon belül is. -
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Gratulálok az szép. Engem szívat ez a szar. Tegnap 14 meccs 7 win.
MA reggel 10 vereség jött egymás után. Mintha valami bronz csapattal játszottam volna.
Még üres kapuba sem ment be .Persze az ellenfelek bárhonnan lőhettek az gól lett mert a kapus meg sem mozdult.
16win lett a vége.
Nyitások is szarok. pikkek max 82-83as lapok. 85x3 85-86 stb.
Team kettőből egy db baby smith jött. -
kapeti07
senior tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Nálam is nagy lepkekirály sajnos a Buffon. Toty Iker lapja visszakerült és érződik is, ma 5 rivalson egyszer sem kaptam ki. Pedig azt tűztem ki célul, hogy összegyüjtöm a régi Juve csapatot. Akiket meg akartam venni: Zambrotta, Nedved Thuram. Kár hogy Tacchinardi, Davids, Conte és még egy páran nincsenek benne a játékban abból a régi csapatból. Jó lenne egy szezont akár karrierben is végigtolni ilyen retro csapatokkal. Fun lenne az biztos.
-
Sirandrish
legenda
Futbinen kinéztem egy Evot..
Konkrétan az SBC-s Muniain, néztem a jack of all trades 2-be, de ingame nem engedi belerakni..
Miért??
-
homerhamm
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
De én tényleg nem rendelem elő.
Nekem az FC24 kimaradt, addig nyomtam a mobilet. -
homerhamm
veterán
Vannak új pletykák az FC26-ról... Mondjuk tö mindegy, mert én úgysem veszem meg ezt a s....t mégegyszer.
-
Kristof_94
Topikgazda
Na, végül meglett Maldini és még maradt bent 2 meccs, ami megy a vakok javára.
Bár kétlem, hogy kezdő lesz...
De legalább gyűlnek a csomagok a PL-re. -
bubuska10
senior tag
A kupát mennyi idő végig tolni kb.? Aranygólos? Nincs kedvem 36 friendlyhez. Maldini érdekelne nyilván, de ahogy ismerem magam, pont 1 meccsel nyernék kevesebbet. 🙃
Szegény Baresi. Neki meg odaadhatnák az összes playstylet, lehetne minden statja 99-es, akkor se lenne jó védő a játékban, mert 190cm alatti... Pont most néztem végig egy irl youtube videot róla, de nagy király volt. -
EA's hit
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Tenyleg erdekes mert egy haverom is most irt 10 perce hogy mennyire lepke nala az uj Buffon, pedig o is Juve szurkolo szoval elfogult vele ahogy en is. Nalam mondjuk akkor is o lenne a kapus innentol a jatek vegeig ha az osszes lovesbol golt kapna, de szerencsere elfogulatlanul mondom hogy tenyleg baromi jo egyelore. A low driveneknel kegyetlenul extra, de a far reach vagy mi a tokom is nagyon erzodik nala.
De nalam meg pl a Szczesny volt boven atlag alatti, pedig ot rengetegen dicserik. Meg o is Juves volt, szoval vele is elfogult vagyok, de o szimplan nagyon szar volt nalam
-
Nandinagy
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Nem tudom lehet, hogy csak nálam balfaszok a kapusok de az első 8 wl meccsemen 4 védése volt összesen. Pedig aztán nem üres kapura rugdostak neki. Volt ott 0 szöges rövidre, kiszorított gyengébb lábbal középre meg hasonlók. Yashintól sem vagyok hasraesve de még ígyis jobb volt mint ő.
-
Kristof_94
Topikgazda
Szokott lenni olyan evo ami csak egy adott role++ -t ad? Bruno Guimaraes szezonos lapjára kellene valami cdm++, mert azt az EA ugye már képtelen volt rátenni.
-
-
Nandinagy
addikt
Rengeteg szabadidőm volt a hétvégén na mond toljuk le a wl-t. Úgy látszik nem tudok annyi időt kihagyni, hogy legalább a 10 win ne legyen meg. Értelme nem sok van, hisz úgy sem ad semmit, de legalább fel is basz
A player locknál ha elfutok a játékossal a védő külső vállához akkor a gép önmagától mégis mi a f*szért dönt úgy, hogy ő márpedig a belső vállhoz indítja a lasztit? Az lenne a lényege az egész lockolósdinak, hogy a gép ai-ban jobban csinálja nálam a passzt, a futást ugye nem és ezzel ezt kilehet küszöbölni. De hát már szándékosan elkúrja helyettem ezt is? Aranyos
Nyitottam egy új Buffont. Hát ennél rosszabb kapusom idén még nem volt. A sima Buffon mindig olyan extra volt ellenem, de ez egy vicc. Középre kapja a gólokat folyamat. Talán még az előző promos Alisson volt ilyen értékelhetetlen. -
BenXL
aktív tag
Nektek mi a Maldinis kupa csapat? Nekem így elég magas ratingek is befértek:

-
kapeti07
senior tag
Rivals szenvedés folyamatosan folytatódik nálam is. Keservesen jön össze a 15 pont a 35 lehetetlen lett Div 4-be. 2x is majdnem feljutottam Div3-ba ott még rosszabb lehet a helyzet. Lassan már csak SB-t és Rush-t fogok játszani. Pedig hétvégén megjött Buffon és Del Piero is, mindketten 82+-ból. Reggel beraktam őket a kezdőbe, de nem volt élmény velük játszani.
-
BenXL
aktív tag
válasz
D.Bergkamp
üzenetére
A pinged pass+ lesz a 3. Eddigiek maradnak
-
D.Bergkamp
tag
Segítsetek légy szíves! 2 playstyle+-ot már ráraktam a become immortal hero-ra, viszont ennél az 500ezres evonál ad 3 playstyle+-t, de 3 lehet a max az evo befejeztével. A gondom, hogy 2 olyat raktam már rá amit mindenképpen szeretnék megtartani. Ilyenkor mi történik, törli az előző kettőt, vagy az új 3-ból csak egy kerül rá?
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Rivals is. Sztem senki nem élvezi, 15 gólos meccsek, ki nem lépés 4 gólos hátránynál, tackle mánia, meg kurva gyors agresszív passzok. Este 11-től fél2-ig 1 db pontot sikerült felrakni Div3-ba!
Előző seasonbe nyeregettem div1be, itt meg totál el vagyok átkozva, de most nincs már kedvem/erőm hosszas litániákat írni, tudjátok milyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Gumi és felni topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Haditechnika, harcászat
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Volt benne 4 db 90-es(Cascarino,Guirassy,Matthaus meg még valaki) + egy 92 Hoarder, mind dupli

igen. Tavaly volt egy időszak mikor hiány volt belőlük.

és elméletileg drogba sbc

LendvaiFeri1