- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #7613 üzenetére
Nálam is ez van. Kaka ment is még a kispadrol is.
Leao egyenlőre marad de nem ért 500k-t.
Egy filléres Earps ment be st-be. Gondoltam kiprobalom ha már jött. Azóta nem tudom kirakni. Legjobb lap a csapatban. -
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89 #7613 üzenetére
Az is számít biztos. Nálam rm rw de tényleg lomha xar.
mondjuk azért nem bánom Kakat mert az is xar lenne nálam
-
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89 #7611 üzenetére
Emiatt gondolom hogy a körülményeink teljesen mások.
nem vitatva hogy te jól játszol én meg nem félreértés ne essék
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89 #7604 üzenetére
Oh annak a 95%a szemét (már), a maradék 5%ot meg meg sose kapjuk meg..
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89 #7600 üzenetére
Hát nem, mert nincs mibe beletenni..
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89 #7597 üzenetére
Egyszerűen nem is értem. Annyi jobb playert adhatna CSAK a közepéről, akiket esetleg talán valamikor használna az ember, de nem...csak a legalja állandóan..
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #7597 üzenetére
Kellene 5 rivalst vagy 5sbt játszani hogy meglegyen.
De nem sok értelmét látom.
Pedig ma az egyik 84x10 dobott egy russot.
Még ez sem nagyon csábít. Player sbck hulladékok. Így fodder is minek.
Napi pár rush meccshez egy játékos is elég a klubba. -
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89 #7593 üzenetére
Hát én ingame még egy darab SBC-t sem csináltam meg kb soha
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89 #7581 üzenetére
Hát innen már nekem is csak 4-5 player férne be a kezdőbe, de nyílván azokat az életben nem nyitom ki, szóval max foddergyűjtés lesz nekem is
-
bodnar123
őstag
válasz
Gabeszfoci89 #7584 üzenetére
Igazából január óta megfelelő chemivel a posztjukon 97-98-asok a játékosok. Akikre most 98 van írva is 97-98as chemivel. A különbség, hogy pl csatár létére elfogadható vagy kiemelkedő védekező képessége van. Papíron. A játékban ugyanúgy csak akkor szerez labdát, ha a játék úgy kívánja, különben átmegy rajta a passz. Pont úgy, ahogy szeptemberben a gold Bappe. Ez egy kártyagyüjtögetős játék. A játékban teljesen lényegtelen, hogy mi van a kártyára írva. A csapat egésze persze számít, de az egyén és a statisztika nem. Viszont mindenki szeretné az értékes dolgokat még akkor is, ha semmi értelme. Ezért küzd valaki pl Diabloba millió órát, hogy minél nagyobb szám jöjjön ki az ütés végén. Pszichológia. Ami vicces, hogy senki nem örül annak, hogy a lapok java része semmit nem ér. Azért nem ér semmit, mert nagy grinddal és közepes tudással ezek a lapok 50-100k simán elérhetőek a játékos bázis nagy részének. De ezek a lapok pont ugyanolyanok, mint tavaly a 300-500 ezres kategória. Viszont mivel kevesebbet érnek, ezért mindenki csalódott. Szóval a lényeg a megfoghatatlan érték. A DRÁGASZÁG.
A véleményem, hogy jobb így. Egyenlőbb a küzdelem. Kis játékkal (még így is kb heti 3-6 óra) is karbantartható a csapat, és nem szenvedsz hiányt. Az más kérdés, hogy mivel a játék szar, manipulált, manipulatív... így tényleg ott van az emberben az érzés, hogy minek. Ezért nem szabad 3-6 óránál többet tölteni vele. Egy órás kaszinózást úgyis adnak az ingyen packok NAPONTA!!!. A szerencsejáték szenvedélyt ki lehet élni.
-
Woodslave
félisten
válasz
Ez a játék olyan lefelé tartó spirálban van amiből nincs menekvés. Kénytelenek ennyi promot nyomni mert semmi más miatt mem játszunk csak hátha nyitunk vmi jó lapot amivel ugyanolyan xar lesz. Mondjuk neked nem de többünknek igen
-
miro.
senior tag
válasz
Jon a 19. Yaya Toure meg Casillas meg Foden,Dybala etc.
Ezert nem kene 90000 fajta lap egy jatekosbol. -
neo81
senior tag
válasz
Gabeszfoci89 #7530 üzenetére
Ha olyan jól nyomnám, mint te szoktad, akkor azt én is meggondolnám.
-
Sandros112
tag
válasz
Gabeszfoci89 #7523 üzenetére
Nálam meg Kaka jobb, mint Leao, LW-ben játszik, div 2 rivals és WL plusz max 5 sb meccsen 38 meccs, 40 gól és 25 assist. Robbanékonyabbnak tűnik nekem, mint Leao, pedig tőle sokkal többet vártam.
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Gabeszfoci89 #7519 üzenetére
Sok helyen olvastam, hogy nem elégedettek a brazillal. Pedig top lapnak tűnik.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89 #7460 üzenetére
Én még nem tudtam őket kiprobalni, de kíváncsi vagyok
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89 #7453 üzenetére
Nekem se sokmindenki férbe be. Főleg hogy most végeztem a szezonnal és jött Leao meg Kaka
-
Aguinaga
őstag
válasz
Gabeszfoci89 #7448 üzenetére
Ellenem játszott rivalsban egyszer, nekem nincsenek jó élményeim vele.
-
Digestive
veterán
válasz
Gabeszfoci89 #7405 üzenetére
Na pont ilyen drop rate-re gondoltam, mivel tudják, h mindenki szarásig van fodderrel.
Ez volt az első 4x89-es próba.
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #7401 üzenetére
Tizi parbajok kb 70 százalékát eddig nyertem.
Most a tökéletesen lőtt lasztit kiszedte a gép. Magyarul rasegitett. A másiknál meg átmenet vörösbe és kilotte a stadionbol. Na ilyet nem szoktam benazni. Tökéletes pillanatban lőttem megfelelő erővel és az utolsó pillanatban lövés előtt atrakta vörösbe.
Ja amúgy megint jött egy frissítés.
De most egyenlőre töröltem a játékot.
Remélem kibirom és nem rakom vissza.
Death strandingel játszott valaki? Milyen?
Vagy az új Assassin's? -
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #7398 üzenetére
6 meccset játszottam ,elég is volt.
Szinte elit ellenfelek.
2 meccsen tizikkel kaptam ki, úgy hogy rendes játékidőben tizenegyest hagytam ki.
Egy meccset nyertem. Ez rosszabb mint a wl. Csapatom tiszta kretén.
azt hiszem ideje törölnöm ezt a játékot. -
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89 #7395 üzenetére
Hát neked kicsit más élmény ez a játék mint nekem
-
EA's hit
őstag
válasz
Gabeszfoci89 #7309 üzenetére
Milyen poszton es milyen role-al hasznalod Beckhamet? En is kiraktam, de az eddigi 13 wl meccs alapjan abszolut nem extra, sot inkabb csalodas. Nalam stay back RB, defending role.
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #7309 üzenetére
Beckham full Back rb vagy cdm? Melyik poszton van?
Kiraknam rb-be de pont defender play style nem túl sok van neki. Cdm poszt tele de lehet oda lenne érdemes rakni? -
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz
Gabeszfoci89 #7304 üzenetére
Kipróbáltam annyira nem látom mitől jobb mint de gea vagy gulácsi de mondjuk mindegy is ki áll bent low driven ellen kb mindegy ki áll ott...
Most a wl könnyen lement nemvolt túl sok meccs ami vègigment volna.Nincs object így simán kilèpkednek.
Endrick nálam kuka.Beckham tényleg op de nálam lewa is extra.Azt az olise lapot megnèznèm -
neo81
senior tag
válasz
Gabeszfoci89 #7304 üzenetére
Grat!
Jelenleg a Konaté a legjobb kapus.
A Beckhamet én is kiraktam nemrég, jelenleg az is meta lap, több poszton bevethető (RB, LB, CDM) és szinte ugyanolyan szinten jó mindegyikben. -
neo81
senior tag
válasz
Gabeszfoci89 #7240 üzenetére
Igen, jogos.
Meg aztán ott van még a trivela esete is.
Mintha a valóságban manapság valaki akár néha-néha szokott volna úgy gólt szerezni vagy egyáltalán megpróbálni olyan módon.
Mert bizony rajta kívül nem is tudok más játékosról ebben a témában:De ő is már visszavonult.
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #7196 üzenetére
Ma délután Nekialltam a wlnek.
Teljesen más a játékmenet mint hétvégén. Nagyon érezni, hogy a szerverek nincsenek fullon.
6-0ig sima volt. Azóta négy vereség mind 90.perces vagy hosszabbitasos bugos góllal.
Ja és minden meccsen kétszer annyi az xg nálam mint az ellenfelnel.
Másik meg a cselek. Az oké ha jó az ellenfél és szépen lefordul, atver egy szép csellel. De amit levedekezek, előtte állok és atmegy a fizikai testen az vicc. -
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #7176 üzenetére
Nálam vanja van a kapuban. A távoli lövéseket elég jól kiszedi. De low drivent még egyet sem védett.
Szombaton játszottam online utoljára de majdnem földhöz vertem a kontrollert.
Ellenfél jött, nyomtam egy becsuszast, és semmi nem történt, persze így volt ideje passzolni. A rendszer atvaltott a jatekosomrol egy másikra aki meg eldobta magát a pálya közepén. Másodperces eltérések voltak.
Masik: szélső vedovel passz a kapusomnak, egyből tettem volna tovább a másik szélre de semmi. Két másodpercre lefagyott, persze ellenfél 10 méterről odaert elvette a kapustol és gól. Na itt raktam le a játékot. -
Digestive
veterán
válasz
Gabeszfoci89 #7164 üzenetére
Nyugi. Azt sem fogja adni.
-
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89 #7070 üzenetére
Ezt már mondtam de inkább szeretnék olyan jól játszani mint te mint bárkit nyitni
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #7057 üzenetére
Lehet kiprobalom, hogy csak 6 winig megyek, többit eladom veresegnek.
X-en is azt látom jobb a pikk 6 winnel mint 10-15 nél. -
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89 #7035 üzenetére
Ennyit érdemel a játékosbázis
-
homerhamm
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #7019 üzenetére
Amúgy közbe kimaxoltam a seasont, végül inkább kivettem a Ferran Torrest, mint, hogy adjon valami semmit nem érő gold lapot...
-
homerhamm
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #6988 üzenetére
Én már nem is rakok totsot sbc-be, (Kivéve ha dupla) mert úgyse adja vissza. Kínomba már inkább kiraktam gyorsan a Gimenezt...
-
homerhamm
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #6985 üzenetére
Én is erre panaszkodtam lejjebb. Remélem az ea-nek az éjjel szorulása lesz emiatt...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89 #6879 üzenetére
Hjaa nem a pont a lényeg ebben az esetben. Ha úgy megyünk be hogy csak én hozok objektívnek megfelelő playert, akkor úgy is alig adna pontot..
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89 #6872 üzenetére
Így csináltam most kétszer, de ez nem valami "hatékony"
EA's hit: Köszi..ezt jó tudni hogy akkor ki lehet lépni..
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #6872 üzenetére
Mert így megadja a pontokat?
Akkor ezt a kiskaput kellene bezarni. Ezért csinálják.
Komolyan ezt a módot tudtam élvezni. Kb februárig egész jó volt.
Rivals, sb, wl csak mert kell a pakk. Rusht szerettem akkor is játszani ha volt időm. De már pár hete Ezt is csak a pontok miatt. Alkottak valami jót végre és azt is elbasztak. -
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89 #6751 üzenetére
Mehetünk
-
kapeti07
senior tag
válasz
Gabeszfoci89 #6751 üzenetére
Sut... Én még a silver upgrade-ből is őt kapom. Minden nap 1x.
-
EA's hit
őstag
válasz
Gabeszfoci89 #6538 üzenetére
Hat sokat nem segit, az biztos. Meg ugye csak akkor jar a win, ha mar legalabb egy felido eltelt. En eddig egyetlenegyet kaptam igy, valami fos kupaban felidoben 0-0-nal kilepett az ellenfel, azon kivul semmi.
-
EA's hit
őstag
válasz
Gabeszfoci89 #6535 üzenetére
Jegyezzetek mar meg, hogy csak akkor jar ilyenkor a win, ha menubol lep ki. Ha alt+f4 vagy ennek valamilyen megfeleloje, akkor nem. Nem mondom, hogy ez igy jo, de akkor is igy van, es ezt egyertelmuen leirtak ok is, meg itt is elhangzott mar 100x. Ez van, korabban evekig meg ennyi sem volt.
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #6529 üzenetére
Nálam is hibátlan. 4222 ben jobb cam.
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #6440 üzenetére
Kettő meccset játszottam. Mind végig. Egyet nyertem.
Én hagyom. Ennyi erővel a wl kevesebb időmet venné el. Az csak 15 meccs.
25 meccset vegigjatszani az 5 óra. Ezért inkább kihagyom a lehetőséget. Lejatszanam ha golden gólos lenne. -
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89 #6440 üzenetére
Igazságtalan az biztos. Mondjuk az gondolom ha tudnék menni rank 3-at nem érdekelne mit nyitok de ha tényleg képes lennék rá biztos zavarna hogy a semmiért
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89 #6435 üzenetére
Hát ez dejó
-
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89 #6427 üzenetére
Én 5-bol 0 kettőn esélyem se volt. Nyilván neked aki tudsz menni rank 2-t wl-en ebből nagy következtetést nem kell levonni
Mondjuk idén aránylag sikerül leválasztani a személyiségemről a játékot azaz nem érzem hogy én vagyok a legnagyobb xar a világon mert vki elver egy videó játékban a Simmons lap miatt se megyek a Dunának igy még azt mondom minimálisan szórakoztató. Azért párat jó lenne nyerni akármennyire is lexarom
-
kapeti07
senior tag
válasz
Gabeszfoci89 #6416 üzenetére
Köszi a választ. Sejtettem, hogy túl benga lesz arra a posztra.
Egy két meccset adok neki aztán lehet visszaállok a 4-1-4-1-re. És akkor Rice lesz CDM Gullit és Lothar lesz a két CM. -
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89 #6343 üzenetére
Egyelőre én sem bántam meg
-
Aguinaga
őstag
válasz
Gabeszfoci89 #6338 üzenetére
Dupli
-
Nandinagy
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #6332 üzenetére
Nem is azzal van bajom. De konkrétan 12 db-ból 7 wo sem volt
-
Nandinagy
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #6323 üzenetére
4 napja nem nyitottam TOTS lapot pedig a 83*14-t meg a 83*10-t mindig kirakom
-
Nandinagy
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #6138 üzenetére
Az a vicc, hogy a legrosszabb wl-eim mindig akkor vannak ha nagyon jól kezdek. Ha elmegyek ilyen 6-0, 7-0-ig a végén a 9 win is izzadás. Amikor meg kezdek 4-2-ben vagy 5-3-ban akkor meg sokkal lazább a 10-11 win. Nem is értem az egészet
-
T0rnad0
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #6138 üzenetére
A két játékos együtt 1 misi...Ma harmadjára megkaptam Baltimore-t (5 TOTS játékosból 3x), meg jött még a 20k-s Sels. A tegnap óta kapott promólapok értéke a 100k-t nem éri el.
Lassan tényleg abba kell hagyni, ha ennyire nem ad semmit. Csalogassa vissza akkor azokat, akik nem játszanak.
Az ikon pick volt eddig a legjobb, de TOTS mellett már nem érte meg.
De holnap elvileg megújul az is, annak adok még esélyt. -
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89 #6073 üzenetére
Köszi...valamennyit ezzel is spóroltam
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #6054 üzenetére
Nálam is szinte mindenki kikerult a csapatból. Én is azt tapasztaltam, hogy még egy 20k értékű 92es tots is jobb mint az eddigiek.
Kiraktam a kezdobol balet, drogbat, nedvedet, Toty Grimaldo stb.
Csak gullit maradt és mattheus aki ikon.
Egy hete raktam ki drogbat ami 1 millás sbc. A nyitott dumornay ment a helyére. -
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #5942 üzenetére
Tots lapok full chemistry vannak? Hancko-t néztem és neki nincs semmi linked csak az ikonok és mégis fullon van.
-
BenXL
tag
válasz
Gabeszfoci89 #5566 üzenetére
Nekem is o a CAMom, egyetertek, brutal jo
-
EA's hit
őstag
válasz
Gabeszfoci89 #5506 üzenetére
Nekem ugyanezekbol Al Jaber, Bompastor, kis Zanetti, mind 1x
-
david368
aktív tag
válasz
Gabeszfoci89 #5420 üzenetére
R9 erkezik 3 playstyle-al, futsheriff twitteren leakelte.
-
Digestive
veterán
válasz
Gabeszfoci89 #5392 üzenetére
Simán megadja, de tökéletes ollózás kell. Teljesen háttal a kapunak.
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Gabeszfoci89 #5392 üzenetére
Hanyagoljuk már az ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulásokat a nőkkel szemben...
Köszi. -
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #5289 üzenetére
Gullitba beleraktam amit lehetett. Még van hátra 3db 91es és 4 90es sbc, de semmit sem ad hozzá. Majd talán tots alatt befejezem. Coint nem nagyon költenék rá ha nem muszaly.
-
homerhamm
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #5249 üzenetére
Én csak sb-t játszok, az idegrendszerem azt még kibírja (aha), de röhej ami megy, 84x5 sbc semmit nem adott, ja meg játszottam egy rusht (minek?), vicc az egész.
-
homerhamm
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #5239 üzenetére
Na, én is megkaptam az izlandit, meg kétszer az albánt. Amúgy már kezd herótom lenni ezektől a női játékosoktól, hogy lassan már több nő jön mint férfi.
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #5225 üzenetére
Én nem írtam nekik. Azért jó lenne megadnak valamikor.
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #5219 üzenetére
Nyomorék egy cég.
Most Nekialltam ennek az új kupának. Végre golden gól. Eddig 10 perc alatt 8 win sorban. Ez szerintem gyors lesz. -
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz
Gabeszfoci89 #5212 üzenetére
Update
Az eheti feladatokat gond nèlkül elszámolta ès megkaptam a BD player packot(szokásos 89es nyomorèk alsó polcos csaj...)
Így szerintem ezzel nem fognak semmit csinálni buktunk egy hetet ès ennyi...Megnèztem eahelpes oldalon lezárták a folyamatot tehát hiába küldtem el nekik kèppel mindennel leszarják... -
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #5207 üzenetére
Trágya egy cég. Bezzeg mikor rosszul adnak ki egy csomagot akkor gyorsan küldenek kárpótlást is.
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #5057 üzenetére
Szia. Neked megadta már a season 1 heti rewardot?
Nekem még mindig semmi. -
david368
aktív tag
válasz
Gabeszfoci89 #5072 üzenetére
Cr7 az egyik legjobb ST a jatekban, egy vaddisznó.
más:
Jött egy Alvarez 83x10ből, lehet ki kéne próbálni, de nem tudom ki helyett férne be, max Cam-ban kipróbàlom mit tud -
bodnar123
őstag
válasz
Gabeszfoci89 #5065 üzenetére
Persze. Van olyan bot ami x idő alatt elvisz a transfer openig, majd letolja a wl-t x idő alatt. Napi 3-4et megcsinálva. Mondjuk mivel drága nagy nyereség aligha érhető el, meg mások játékát cseszik el de sebaj. Az ember ilyen. Csak ea bácsi balfék.
-
neo81
senior tag
válasz
Gabeszfoci89 #5061 üzenetére
Én sem értem, hogy így miért lehet élvezetesebb egy játék.
Van több fajtája is.
Pl. olyan is, hogy különféle csúszkákon lehet állítani részletesen, hogy milyen tudásúak legyenek a saját és az ellenfél játékosai, szerintem pont ezt nem lehet észrevenni, ha okosan csinálja a csaló, a sértett max. ráfogja a szar szerverkapcsolatra, aztán nagyjából ennyi. -
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #5057 üzenetére
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #5040 üzenetére
Nekem is ez van.
És most ezt mutatja az app. Mintha semmi se lenne kész. Xpt megadta.
Remélem javítják. -
Digestive
veterán
válasz
Gabeszfoci89 #5028 üzenetére
Én megkaptam a garantált FB packot is, de nem értem miért.
Ki van pipálva minden, de hát látszik, h nem is teljesítettem. -
bubuska10
senior tag
válasz
Gabeszfoci89 #5028 üzenetére
Most valamit baszinóztak az Appal, nem akarok hülyeséget mondani, de lehet azzal az SBC kirakós objekttel van összefüggésben a probléma. Beletettem a 82-esbe a dupli Busquets-et, frissítettem és még mindig duplicatenek írta. Aztán ha megpróbáltam megint beletenni nyilván nem látta.
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #4888 üzenetére
Essient mindig is szerettem.
1cdmet használok és két hete kB hogy kiraktam kantet.
Még csak 1 pakkot nyitottam este és abból jött egy rabiot aki szintén esélyes a posztra. Akkor még várok a sok pakkal egy jó sbcre. -
Digestive
veterán
válasz
Gabeszfoci89 #4873 üzenetére
De az objektívben ezek a lapok lesznek:
Az FB lapjuk meg a packokban.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #4873 üzenetére
Igazából az ingyen lapok alapján nagyon szépen lelehet követni, hogy éppen milyen evokkal fog bombázni az ea minket. Az elmúlt 1 hónapban szerintem az evok 90%-a vagy cm vagy lb/rb-re volt rakható. Kaptunk egy Zidane-Maradona-Ödegaard-Maicont
Meglepő?
-
neo81
senior tag
válasz
Gabeszfoci89 #4866 üzenetére
Pl. a Gervinho egy Deadeye-vel, pfffff.....
-
bubuska10
senior tag
válasz
Reméljük nem kell WL-ezni hozzájuk vagy 10 Friendlyből 8-akat nyerni
-
thebigK
addikt
válasz
már a 18as birthday kártyadesign-ra elfogok verni egy csomó zsetont ha lehet
-
david368
aktív tag
válasz
Gabeszfoci89 #4796 üzenetére
Szerintem a matchmaking jobb játékosoknál szigorúbb volt, én is úgy éreztem hogy folyamatosan magas div-ből dobál ellenfeleket div2/div1/elite diveseket. Talán 2-3 lámával találkoztam a 36 meccsből, így azért a 28 win szép teljesítmény, de persze “no Maicon for me”
-
thebigK
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #4680 üzenetére
eddig 15/14, talán holnap tudom folytatni majd
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz
Gabeszfoci89 #4626 üzenetére
Tele lehet tele vagy èn elszórtam az embereket a toty alatt igaz majdnem 1 hónapig táraztam előtte
Meg kiraktam Gutit is ami szèpen levitte a foddereket előtte schweinit.
Bíztam a 87*10ben hogy megszór fodderrel de nemvolt szerencsèm most.Egy ikon picket majd a hèten kirakok így random hátha ad valakit akivel szívesen játszom.LM posztot kivève teljesen fullos a keret öcsi bácsi R9 páros megoldja elől amit megkell -
bubuska10
senior tag
válasz
Gabeszfoci89 #4626 üzenetére
Köszi! Eléggé meglepődtem
sztem adja magát h az ingyen picket kell választani, mert amúgy is tele vagyunk fodderrel, meg ebben asszem nincsenek base iconok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest