- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibibi
őstag
válasz
kettom #21224 üzenetére
Te bizonyisten kérdezd már meg amit szeretnél
(#21219) Allien És valahol olvastam,hogy a külföldi rendelések nagy nyertese a magyar posta irgalmatlan bevétel növekedéssel . Csak lehet kellene valamit visszaforgatni abból a rengeteg pénzből
(#21223) Jackal2 Meg se merem kérdezni lesz valami teszt esetleg
mondjuk egybe kötve az xk gyári gimbal tesztjével
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
kettom #14887 üzenetére
Persze, hogy el. 2S motor, van elég kakaó az emeléshez, és könnyű a váz is. Nem az a kérdés, hogy felviszi-e, hanem az, hogy milyen gyakran akarsz motorokat cserélni, illetve, hogy kontrollált, vagy kontrollálatlan módon fog-e landolni.
Az MJX X101 pl. 1200 gramm körül tud emelni. Csak nem szeret. -
Watt25
veterán
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
kettom #14775 üzenetére
Engedd rá a windows hibaellenőrzését. Meglesznek a videók, csak nem tudod őket tekerni
Újra csak bebizonyosodott, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Itt jó erős szél van, ráadásul tele lökésekkel. A kicsiket fel se lehetett küldeni. A nagyokkal próbálkoztam, de szinte az összes leszállás bukfenccel végződött. Fél óra alatt el is fogytak a gondosan kibalanszolt propellerek, most meg takaríthatok...
-
Watt25
veterán
válasz
kettom #14773 üzenetére
Igaz, én eddig csak egyszer játszottam el azt, hogy úgy kapcsoltam le az X5C-t, hogy nem állítottam le a felvételt, de akkor is csak az utolsó néhány másodperc veszett el a felvételből.
Szóval, legalább is nem annyira egyértelmű, hogy annyira háklis lenne, mint ami veled történt.
Tudom, ez nem nagyon vigasztal. -
molnigee
aktív tag
válasz
kettom #14771 üzenetére
Nekem ilyen akkor volt ha:
- lezuhantam, kicsuszott a kamera kábel
- lemerült az aksi és nem állítottam le a felvételt
- lenyomtam a távot, felvétel leállítás előtt
Tehát a lényeg, csak akkor lesz meg a videó, ha leállítod a felvételt, mert csak akkor mentődik el
Ha így csináltad és mégsem jó, akkor passz. -
Watt25
veterán
válasz
kettom #14292 üzenetére
Na, annak tényleg nem sok értelme van.
Viszont tegnap nagyon lelkesen vittem ki a szabadba, hogy végre szélcsend van és csinálok gyönyörű felvételeket... Csináltam is, láthatóan tök stabilan állt, örültem... Gondoltam, most, majd megmutatom... Egészen addig, amíg fel nem tűnt, hogy semmi nem világít a kamerán... A memória kártyát otthon hagytam... -
Jackal2
senior tag
válasz
kettom #14289 üzenetére
Akkor most baj van, mert van három külön tapasztalat
Én úgy tudom, két távval árulták egy kék üvegessel, meg a régivel. Nekem a trimen van a kamera és jobb fent pedig a flip, ez az újabb verzió. A bal trim felfele fényképez, lefele a videót kapcsolja. Akkor lehet ezt megtenni ha:
- a kamera zöld villogás után konstans zöldön van
- van benne SD kártyaÚgy emlékszem, ilyenkor nem flippel, de ki kéne próbálnom újra.
Egyébként simán el tudom képzelni, hogy neked van igazad, csak én még nem jöttem rá erre a Mortal Kombat jellegű kombinációra
-
mgy
senior tag
válasz
kettom #13863 üzenetére
Nekem van most úton a B6 mellé olcsóbb és még olcsóbb "multi" töltő, ha megjön, beszámolok róla.
A BG feldolgozta a panaszomat, a leírtakat (miszerint a termék használhatatlan, mert konstrukciójánál fogva alkalmatlan a használatra) megértették és felajánlották, hogy újra elküldik.
Mondtam, hogy nemá, most várunk a folytatásra...---
Zéró modellező tapasztalattal a háta mögött az ember azt hiszem keresve se találhat nagyobb szopórollert egy 150-es, dokumentálatlan modellnél. Fingom sincs, hol a vége... Az látszik, ha valaha befejezem, felszállásra készen se sokkal lesz 200 gramm felett. -
medvegy
aktív tag
válasz
kettom #13337 üzenetére
Nagyfeszültségű vezeték vagy rádió torony a közelben, de merülő elem a távban is okozhat ilyet, ahogy írtam #13256-ban is. X5C-vel nekem mind a háromra volt már példa, ugyan ilyet okoznak, mint neked. Próbálj máshol repülni és cserélj elemet a távban.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
kettom #13252 üzenetére
Hacsak nem valami hatalmas az az akku, ami learnyekolja az antennat, nem hiszem hogy ez okozna a jelvesztest. Syma X5C-nel amugy gyakran cserelik Wi-Fi antennara az eredetit a kis hatotav miatt.
Nem lehet, hogy nyomtal egy kover gazt, bekapcsolt a Low Voltage Alarm, majd amikor visszamaszott a feszultseg abbahagyta a villogast? A h8 mini-tol egeszen a racer-emig igy jeleznek.
-
Allien
veterán
válasz
kettom #12864 üzenetére
Ezért írtam, hogy legyen több kamerád. Az egyik a drónon, a másik rajtad valahol, esetleg harmadik kihelyezve területre.
Sőt, ha azt nézzük, lehet pl egy lencse cserével nagylátó szögre vissza váltani a mostani halszemről. Mert ugye, a 170 fok az már sokk, mondjuk drónon még csak-csak. De fejkamerára jobb lehet a kisebb látó szögű (120, vagy még kisebb).
-
-
Allien
veterán
válasz
kettom #12856 üzenetére
Én nem értek egyet Veled. Ugyanis, szvsz nem elégséges egy kamera. Ha pedig így nézzük, az Eken H9 tökéletes választás mondjuk rögzíteni az eseményeket fejkamerának, vagy kirakva állványra, bármi ilyesmi. Képe is vállalható, akár gimballal jó választás lehet, ha nem ebből akarsz megélni, és nem vagy krőzus tele dollárral meg euróval a zsebben, akkor tök felesleges drága 100 dollár feletti kamerákkal kezdeni.
szvsz -
Teréz Atya
senior tag
válasz
kettom #12056 üzenetére
Menj fel YT-ra, es amelyik kepe jobban tetszik, azt vedd meg. Mellesleg a PH-n is nemreg jott ki teszt.
Amugy en azt tartom, hogyha nem lehet latni kulonbseget ket video kozt akkor az a szemlelo szamara nem letezik.
Mindig az jut eszembe, amikor a HL2-nel teszteltek az anizotrop szurest+anti aliasing kombokat mar nem is tudom melyik hardveroldalon. Aztan kihoztak gyoztesnek valamelyik kombot olyan kulonbseg alapjan, amirol nagyitas nelkul meg sem lehett allapitani, hogy letezik. Plane mozgasban.@ Jackal2 - hat most mit mondjak. En megmondtam, h jo az U807.
-
csmat
senior tag
válasz
kettom #11872 üzenetére
ez és amit korábban linkeltél, miben tér el?
-
-
Jackal2
senior tag
-
Jackal2
senior tag
válasz
kettom #11458 üzenetére
Mert köd volt, magas páratartalommal és lecsapódik a lencsén, amikor kiveszem az autóból. A másik, ami miatt ilyen, hogy nincs fény, akkor minden kamera képe mákonyos lesz. Persze egy 25.000 Ft-os FPV-s gépnél sosem lesz igazán jó a kép
Kisapám: ennél egy kicsit lehet csak jobb, jó fényviszonyok között és melegebb, szárazabb időben. A baj a billegés. Első két fokozatban túl lassan reagál a gázra, a másik kettőben meg túl sportos. Szóval normális gépet kell venni kamerázásra, ami 100.000 körül kezdődik
Persze, a Karácsony a legjobb, üresek az utak, mindenki alszik 10-ig, 10 perc alatt kiérek a Hajógyárira kocsival, zöldár végig a rakparton
. Ez olyan fél 9 kor volt, lerepültem a fél órás tesztet, aztán húztam haza. 12 kor már a családdal toltuk a húslevest
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
kettom #11223 üzenetére
Én a tavalyi nyarat végigrepültem az x5c-1-el. Nem tudott megszökni, pedig néha nagyon szerette volna.
Pedig nem egyszer volt 60+m magasan, és nem volt késés az irányításában soha, és elég nagy szélben is bírta.
A legjobb amivel eddig találkoztam(persze ez nek jelent sokat). Igaz, hogy csináltam rajta antenna tuningot, de csak a biztonság kedvéért, mert soha nem volt jelvesztése. Azóta is hiányzik az a gép, mert nagyon jól összerakták.Az x800 már más tészta: a szelet sokkal kevésbé bírja, de azért elég jól.
Egy hátrányát találtam: jelvesztesnel az utolsó jelet követi (pl. előre), mindaddig amíg újra nem kapcsolódik a távval, vagy le nem merül az aksi. Nekem ez is csak akkor fordult elő, amikor 1-és fokozatba akartam helyezni és véletlenül kikapcsoltam a távot.
De én már csak 'száguldozok' még trukkozok vele, így nem fog megszökni.Nekem is fekete x800-ám van, sokkal jobban néz ki mint a fehér, de repülni tényleg rosszabb.
Én az első két proppvédőjét és az orrát filctollaztam fehérre. Valamennyire látszik, de nem megyek magasra/messzire vele. Az x5c-1-en viszont 40-50m en is latszodott, mert ott a konkrét fel gépházat(elejét) feketére szineztem. Igaz, saját 'találmány', de ettől jobban működőt még nem láttam. -
Allien
veterán
válasz
kettom #11212 üzenetére
Részvétem!
De már többször le lett írva, hogy NEM a mérettől függ, hogy elveszted-e a gépet, vagy NEM! Többségében user error. Persze, elvileg a sokkal drágább gépeken vannak speckó cuccok, gps meg ilyenek, de azért egy 10-20E forintos gépben egy darabig még nem lesznek ilyenek. A másik, hogy az X800 tud headless módot is, azaz, ha már nem érzékeled a pontos irányba állását, akkor is (elvileg) tudod irányítani, mert a "vissza" az Neki is vissza lesz.
Vannak alapvető szabályok a kinti reptetésnél. Ha viszi a szél, akkor gázkar le, és persze, lehetőleg ne egyedül reptessed, mert ilyenkor a másik már elindulhat a gép felé, és LEHET, hogy még akkor is látni fogja, amikor TE már nem. Ha meg egyedül repteted, nem viszed messzire, lehetőleg max 5 méter magasra, de még sokszor ez is túl magas.Mondjuk, az én X800-ra még nem raktam rá a buzzert, de szerintem lazán elbírja, mert kisebb a súlya, mint a C4005/stb kamerának, és ha elkezd merülni az akksija, azt azért relative de jól meg lehet hallani. Márpedig a rep idő az ugye még ideális körülmények között is elég kicsi, talán eléri a 10 percet, bár eddig én max 06:30-ig tudtam elmenni.
Ergo, nem tud messzire menni, ha alacsonyan repteted.
Ami a szint illeti, igazad lenne, de nem teljesen. Vegyesen kellene, azaz alul fekete, felül fehér, de az se lenne baj, ha totál narancssárga lenne.
Pl MJX X705C (meg a hasonló Syma variánsok).
De erre is KELLENE buzzer, me az ugye pár dolcsi. -
tibibi
őstag
-
Pikachu24
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Olcsóbb lett! Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Asus Rog Strix G16
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest