Hirdetés
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
válasz
kettom #14289 üzenetére
Akkor most baj van, mert van három külön tapasztalat
Én úgy tudom, két távval árulták egy kék üvegessel, meg a régivel. Nekem a trimen van a kamera és jobb fent pedig a flip, ez az újabb verzió. A bal trim felfele fényképez, lefele a videót kapcsolja. Akkor lehet ezt megtenni ha:
- a kamera zöld villogás után konstans zöldön van
- van benne SD kártyaÚgy emlékszem, ilyenkor nem flippel, de ki kéne próbálnom újra.
Egyébként simán el tudom képzelni, hogy neked van igazad, csak én még nem jöttem rá erre a Mortal Kombat jellegű kombinációra
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest