- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
senior tag
válasz
Dinter #68346 üzenetére
lehet a motor gyengelkedik?.... de akar az is lehet hogy
- a fogaskerek attetel gyengelkedik? azaz szorul/koszos valahol? nincs meg bekpova?
- esetleg a motoron levo muanyag fogaskerek csuszik a tengelyen?atnezes igazitas tisztitas esetleg ragasztas lehet segit?
de azt lehet motorcsere lesz a vege!
meg kell merni milyem moci van benne?
8520?
8020?
7020?
elso ketto szam az atmero
a masik ketto szam a hosszusag mm-ben!
alirol rendelheto 5-10 ejro kozott egy garnitura 2CW+2CCW
HAJRA! -
válasz
Dinter #68074 üzenetére
Az auchan-ban vannak egész vállalható drónok. 10 ezerért már van Mavic klón, összecsukható, kamerás
Ugye azzal Te is tisztában vagy, hogy ennek a fele sem igaz:
Main Features:
● Amazingly waterproof, it can stand being soaked up to 50m underwater. Ja persze, vízálló, mert megáll benne a víz, főleg 50 méter mélyen!
● Headless Mode allows you to ignore the front of drone because it takes your front as its own. Ezt még elhiszem...
● With One Key Return and the built-in positioning system, it is facile for you to recall your drone.No GPS, no RTH!!
● 3D aerobatic flight can be easily realized, so you can fly skillfully like a veteran does.Ezt az ócskányos drónok is tudják
●Customization options available for you to install a camera in order to shoot from the aerial angle. Azokon már eleve van kamera
● Impressive LED lighting effect at night ensures the visibility so you can pilot the drone in the darkness. Szerintem minden kezdő drón világít mint a karácsonyfa
● High / low flying speed changeable swiftly, so you can pick up speed / slow down as you like. -
Pikachu24
aktív tag
válasz
Dinter #22255 üzenetére
Ezt nem ismerem, esetleg majd valaki más tudja hogy ez mennyire jó. Akkunál még a tömeget(meg a Mah-t, ez minél nagyobb annál többet lehet a levegőben. Dew viszont a nagyobb mah akkuknak nagyobb a tömegük is és emiatt nem lesz sokkal több a rep idő.) kell néni mert ezek a játék drónok nem bírnak sokat.
-
Dinter
addikt
válasz
Dinter #11191 üzenetére
Dear ... ,
Thanks for your email and sorry for the inconvenience caused.
We have applied to resend NIHUI TOYS U807 RC Quadcopter Spare Parts Light Covers Lampshades U807-004 . The new order number is A0000616012001B4.
The tracking number will be updated after the order be sent out by the logistic company.
If you have any problem, please feel free to contact with us.Best regards,
Caroline
-
Hurkafej
aktív tag
-
tibibi
őstag
válasz
Dinter #11080 üzenetére
Idáig fel se tűnt ,hogy van rajta olyan
én nem sőt az akksit se szedem ki a helyéről töltés közben .
Azért a telefonszámot ráírtamviszont ma kétszer is volt jelvesztésem
egyszerűen lezuhant és a távirány baloldali karja is beragad bal oldalra nem pattan vissza .Még szerencse ,hogy van másik irányító
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Dinter #10999 üzenetére
Hajszalvadaszat, kalibracio, trimmeles. Ha nem akarja tudni az igazat, akkor meglesni a fogaskereket, tengelyt, etc. Ha ez sem segit motorcsere.
A propvedot nem kene felcsavarozni?@ szabacsik - en eloszor prop kanalaztam, mostmar vekony feju fogoval huzom le. Parhuzamosan kell tartani a motor tengelyevel amikor lehuzod.
-
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Dinter #10597 üzenetére
Ha mar a ketto kozul kell valasztani, akkor legyen az elso, ami nem mas mint egy kinai Weller utanzat. Nem vagyok jo pesti szakzsargonban, de valszeg az eredeti a "kattogos weller" akar lenni.
Mivel alacsony arkategoriaban ugyis kinait talal az ember en inkabb megvettem kulfoldrol a kiszemeltemet - Atten SS-50. SVK-ban 32 euro, Banggood-rol meg 24 volt, kuponnal 22.
Viszont az is benne van, h otthon elvileg csak olyan cuccot szabad arulni ami teljesiti az unios normakat, aliexpress-en meg lattam olyan pakakat h mar a keptol felall a hatamon a szor, pedig meg meg sem razott. -
Jackal2
senior tag
Még soha nem fizettem áfát ami kopterhez kötődik. De nem is rendeltem 20.000-nél drágábban, viszont 20K körül már többször. Ott már kicsit izgultam, de átjött minden eddig.
Műszaki cikkre viszont már fizettem vámot, még évekkel ezelőtt, csak már rég volt és nem tudom, anno hogy volt, mert nem emlékszem az olyan 7-8 éve lehetett, kb. 100.000-es tétel volt.
Ami nagy, ismert műszaki cikk, ékszer, az sokkal inkább szemet szúr.
Az kétségtelen tény, hogy ha lehet én is EU-n belülről rendelek, de van amit nem lehet. Nagy kamerás koptert EU-ból vegyetek:
- Cheerson, XK Detect, WIngsland, Walkera QR 350 van EU raktárbanPlusz sokkal gyorsabban ide ér, az sem mindegy.
Vagy szedjétek szét alkatrészre:
- kamera
- gimbal
- akksikülön, gép EU-ból.
-
Pikachu24
aktív tag
Nekem ezt nagyon sokáig írta ki: The item is pre-advised
Lehet hogy mégsem volt olyan sok idő.
Nov 30:The item is pre-advised
Dec 08:The item is at the PostNL sorting centerInnentől meg gyorsan ment
Ez a csomag 14k-t ért.
-
Saccco
nagyúr
Nekem egy Eachine 3D X4 oldott kereket, végig volt kapcsolat, viszont egy lágy fuvallat felkapta és a háztetőn átrántva elvitte a szomszédba. Szerencsémre nem szakadt meg a kapcsolat, így túráztatva a hangja alapján megleltem és sikerült kiugráltatnom a szomszéd kertjéből, persze közben izzadtam rendesen.
-
Hurkafej
aktív tag
Eléggé strapabíró, jó kezdőknek is, mert bírja azt is, ha odaverik valaminek. Hidegben a propellerek jobban törnek, de ez mindenhol így van. - bár én még nem törtem egyet se.
A zuhanásokat is bírja. A motorok élettartamáról nem tudok nyilatkozni, eddig mind működött, de azért tartalékokat rendeltem.
Ajánlott bent megtanulni vele valamennyire repülni 1-es fokozatban ha van elég hely, kint pedig minimum 2-vel próbálkozni, mert szélben az 1-es fokozatba nem dől annyit, hogy legyőzze a fuvallatot. -
Imy
veterán
Nekem meg volt 8 napig, addig nem volt vele nagy gond, csak a hatótávval voltak problémáim. 5m után valamikor nem is csatlakozott a táv a kopterhez. Ismerősöm kopterével a táv jó volt (Gearbesttel már harcolok egy ideje, de semmi, ezért paypal dispute lett, de paypal sem írt azóta, azaz 1 hete). Mikor elrepült, akkor jó volt, igaz sztem akkor meg úgy jártam, hogy elszállt... Neki még meg van, neki nem szállt el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged