- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
stefi81 #54929 üzenetére
Na, én ma küldtem el a BG teamet a pitchába. Rendeltem pákahegyet. Aszongyák nem jó a cím. 150+ rendelés, de nem jó. Küldök mailt, erre írnak h fizessek 6 fontot, mert véletlenül rossz rendelést adtak le. Mondom lofat a seggetekbe, nem fogok cca 8 dolcsit ráfizetni a 8 dolcsis pákahegyre, ha beszartok, akkor se. Ja és a Charsoon táp rendelési számára hivatkoztak. Na, mondom mostmár kibeb*szottul felb*tak.
Ja, azt meg azt akarják h javíttassam meg. Írtam egy szerelőnek mailt, az meg elhajtott a csába, hogy kínai vackokkal nem foglalkozik. -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
stefi81 #54929 üzenetére
A GB-vel levelezgettem eddig a legtöbbet, nagyon nem szeretem őket, de szeretem a kihívásokat így néha rendelek onnan is
(#54928) fape
Igen, van rajta, ami nekem hipp-hopp le is jött. A vezeték végén csimpaszkodott, pedig nem is volt erőltetve.
Így kénytelen voltam az IC lábra forrasztani a cérnát, ami a forraszpont 1:16 méret
A lényeg, hogy végül onnan nagyobb sikerrel hoztam el a szükséges információt.(#54930) Peaceliker
Na, erről még nem hallottam, de a tesztnek neki esek! Köszi!
Ja, ezt már láttam, de nem tudtam mire valóMost kipróbáltam, de lakásban mindenféle betonfal között. 12 méternél jelezte, hogy a rádiójel alacsony.
-
lkristóf
senior tag
válasz
stefi81 #54888 üzenetére
Nem keseredem el, ezen a gépen: Holybro Kopis 1 is ilyen motor van és ez se tűnik könnyebbnek, leírásra ez is 300 körül van.
Jó kis gép lesz ez, ha nem is a leggyorsabb de legalább szép lesz. -
-
syler123
veterán
válasz
stefi81 #54442 üzenetére
1db eredeti B6 mini-m van, amivel elégedett is vagyok, mondjuk nem kalibráltam, de majd egyszer rámérek az akkukra multimeterrel. ISDT Q6 Plus-ban az a vonzó, hogy tölthetek vele gyorsabban. A skyrc s60-al csak kb annyival tölthetek max, mint a B6 minivel. 4 akkuhoz nem ártana kb 5A.
Most jön még 4 akkum, meglátom mennyire megoldható 8 akku töltése 1 töltővel. Mármint nem egyszerre fogom tölteni a 8-at, hanem 4-4-et. -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
stefi81 #54413 üzenetére
Nyertél a kalibrálással kapcsolatban. Két gombbal lehet belépni, de itt az iSDT Q6 -al ellentétben nem lehet cellánként kalibrálni. Mindegy, állítottam rajta, de csak tized pontossággal engedi
Köszi az informatív válaszod!!!(#54421) ezoltan
Nekem az iSDT nagyon tetszik szinte a teljes palettája, de valószínű, hogy még egy Q6 lesz, ha veszek, de szerintem rászokok a párhuzamos töltésre.(#54420) syler123
Storage, én is (többnyire), de speciel arra gondoltam, hogy mennék még egy-két kanyart és ilyen-olyan merült akkuk vannak. A 3.2 csak példa volt, bár történt már ilyen. -
syler123
veterán
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
stefi81 #54413 üzenetére
Megpróbálom javaslatod. iSDT Q6 plusom van, de egyszerre csak egy akkut akarok tölteni, és, ha kénytelen lennék venni szerintem ismét az iSDT családból választanék, bár majd még átgondolom. Jobb lenne a meglévőket használni, mert vagyonokat költök, és sokszor feleslegesen.
-
vandor01
senior tag
válasz
stefi81 #54195 üzenetére
azt mondod 2205 mocit tegyek fel! nekem ez az ESC lesz a projekthez:
HAKRC H20 BLHeli - S 4-in-1 2 - 4S HV LiPo 20A ESC
ehhez a motorhoz elég lesz az ESC-hez [link] vagy nezzek kisebbet?
Model: RS2205-2300
No. of Cells: 3 - 4S
Shaft: M5
KV: 2300
Max Thrust: 1024g
Propeller Suggested: HQ 5045 BN
Weight: 30ga 200/250 grammos géphez 1024 tolás? fel repul a holdhoz
vagy nezzek kisebb mocit az ESC hez 1806 vagy 2204
ott azert szolidabbak az adatok7A / 12A
es csak felet tolnak 420 korul.... -
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
stefi81 #53592 üzenetére
Nem győzött meg. Mérések alapján szinte ugyanannyit emel mint az RS2205 2300KV Kingkong 6040-el -- > 1350g vs 1321g. Efficiency szintén 3.1. Tehát max. a KGB projectre lenne jó, de 6040-es Kingkong proppal ugyanott vagyok, mintha nem vettem volna semmit.
Amúgy megvan a kiszemeltem: ---- Peaceliker most csukja be szemét!
BrotherHobby Avenger 2507 40g és állítólag 50A ESC-el érdemes neki állni.
Már majdnem vettem, de akkor kapcsolt, hogy az Infinity Race Spec 90C / 1,5Ah akkujaimat is felpúposítanám egy erőltett menettel, így most ezt egy kicsit hagyom. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
stefi81 #53550 üzenetére
Meh, na hagyom a fenébe, mert már vagy a 10. motornál járok.
Van tíz RS2205-öm, akkor kezdek újat keresni, ha leamortizáltam a cseréket is, nem akarok úgy járni, mint most h a nyakamon maradt vagy 6-8 beépítetlen ísin 2204, ahelyett hogy hősi halált haltak volna. Ilyet NEM szabad csinálni! -
Peaceliker
addikt
válasz
stefi81 #53531 üzenetére
Sokkal hihetőbb a 10a. De amúgy 11xx re röhögve elég annyi is 3s ig. Van régebbi rs 6a 4in1 em eh nehezebb mint ez xD persze az lehet csak azért mert öreg. De van egy szabim ami valóban 20a és sokkal komolyabb már kinézetre is, alkatrészek mérete és felrakása minősége is.
-
vandor01
senior tag
válasz
stefi81 #53521 üzenetére
mondjuk van egy kis elentmondas mert a leader re 2-3S -t adnak meg az FC nél [link].... viszont mikor csak az FC-t a tornyot [link] nezi az ember akkor ott 2-4S szerepel.... de lehet csak a motor miatt van?? de szetszedve a tornyot/leader teljesen hasonloak.... ranézésre ugyanaz... de lehet a leader az elso copy a torony megmar a harmadik copy + a kicsi sarga nagyotmondasa by china.....
nekem most meg eleg a max 3S... jelenleg csak 2S-el araszolgatok....
-
syler123
veterán
válasz
stefi81 #51871 üzenetére
Teljesen jó a felvétel minősége, na egy ilyen nekem is kell
Van jelentősége annak, hogy a címben azt írják ntsc? Merthogy a kamerám meg pal?Valaki azt írja hogy 3 másodpercenként akadozik a kép, itt ilyet nem látok.
"Video is as clear as can be expected but it drops about 1/2 of feed every 3 sec. It also turns off the recording after 3 min of recorded video. Is there a fix for either of these issues?"
-
kriszbon
őstag
válasz
stefi81 #51871 üzenetére
Őőő.. értem, csak azt hiszem nem adok ki ilyenre pénzt most, pedig nagyon gondolkodtam, de a videó részlet meggyőzött hogy nem kell ilyen.
Na mert kicsomagolva nem szerencsés használni, cakkli pakli meg 7g-os, nekem meg van 5MP-es mini kamerám(JJRC H12C maradvány) ami 8g-os videót meg 1920x1080-ban rögzít, ennyit azért az is tud.
Amúgy volt már a Walkeran anno. -
syler123
veterán
válasz
stefi81 #51869 üzenetére
Köszi! Akkor szerintem bepróbálom. Bár találtam egy Readysky-os ilyen ledet, az meg csak 8 ledes, tehát alacsonyabbnak tűnik
Persze simán lehet hogy ezen nagyobbak a ledek és a kevesebb leddel is ugyanolyan magas. Olyan jó hogy nem írnak le semmi infót...
-
kriszbon
őstag
válasz
stefi81 #51292 üzenetére
"Tök jók ezek a tesztek hogy lassan 500g húznak ezek a kis motorok a padon egy 5000mah aksiról egyessével.
De a leaderen lévő motor lehet csak 200g húz, de mikor a 4db motor megszívja azt a kis 500mah aksit, akkor lehet már csak 150g lesz a huzása. Szóval jó lenne egy olyan teszt ahol a valóságban használt aksival mind a 4db moci terhelésével lenne egy tesz, mert 100%-ig biztos vagyok hogy a tesztpadon lévő jobban teljesítő moci ami sokkal jobban teljesít az már a valóságban meg sem közelítené azt a eltérést."Pont hasonlóan látom én is ezt a dolgot, de nem csak kicsi motorokra érvényes ez, hanem szerintem a nagyobbakra is.
Meg sem közelíti a teljesítmény a valóságban azokat az értékeket amiket ilyen tesztekben mutogatnak.
És ez érvényes a propok tesztjeire is mikor mutogatják a bődületes Amper igényt, ami ha igaz lenne, alapból a többi alkatrész ki sem bírna mert simán "elhiccenne"(huzalozás egyebek). -
Peaceliker
addikt
válasz
stefi81 #51292 üzenetére
Nem kéne olyan motor nekem ami 20a t eszik, lényegtelen mennyit húz
2 colra sztem is sok kv és 2s ami legjobb lehet. 3 colra viszont azt látom, hogy kisebb KV 3s a legjobb hatásfokú. Tesztekből. Rs1106 4500kv ra épp azért esett a választás mert egyetlen motor volt ilyen g/w al, ami azért húzott is.
Egyébként ugyan azt mondjuk, nem kell 4s ekkora gépre... -
syler123
veterán
válasz
stefi81 #51082 üzenetére
Köszi!
Ez nem rossz árban, 7$ belefér, de innen még nem rendeltem. Van itt szállítási költség? Megrendelésnél nem látom. Már nem tudom hogy jól emlékszem-e, de ha én nappal repkedek, gondolom az ir blocked lencse kell.
Akkor ez tökéletesen passzol, tudod fixálni a gyári gyűrűvel?
choco01: nem jók azok semmire.
-
ezoltan
tag
válasz
stefi81 #51056 üzenetére
Ne haragudj,igazán nem kötekedésként kérdem,de nem célravezetőbb rendelni egy másik motort,mint keresgélni alkatrészt,megbontani,szétszedni/összerakni?
Persze a csapágy külön nyilván olcsóbb,10-es készleteket lehet venni pár Euro-ért,de a komplett motor sem számottevő összeg ebben a kategóriában.Tényleg komoly a kérdés.Ezek a kicsi motorok nem "sínylik meg" az otthoni szétborítást/összemerést?
-
varadigabor
senior tag
válasz
stefi81 #50523 üzenetére
Volt úgy is de nekem akkor is desyncelt...eachine vtx03 és egy mini camert ráraktam és sokkal szebb a kép most. Mondjuk kicsit plusz súly, de legalább nem fogom a földnek verni power loopból mert látom is a földet.. .
Amúgy te 3s-en repülsz vele? Mennyivel jobb mint a 2s? Jobban húzz?
Búék! -
syler123
veterán
válasz
stefi81 #50174 üzenetére
Kicsi géppel még nem mentem, szóval nem kizárt hogy nekem sem jönne be. De a tesztelők nagyon odavannak a Babyhawk r-ért. Ráadásul kb finomhangolni sem kell, mert az már gyárilag okés, semmi macera csak repülni kell vele. A leader 120-nak a kamerája annyira nem jó, ha azt lecserélem, már babyhawk árban vagyok. Mindegy, nekem most a kisgépes móka kimarad, majd később
-
syler123
veterán
válasz
stefi81 #50128 üzenetére
Köszi, tényleg nem nagyon van olyan jellegű zaj.
Mindegy milyen izzót használok? Tehát itthon van valami ledes izzó azzal is használhatom? Ti mivel használjátok? Az a baj hogy ahhoz kellene xt60 anya apa (ami nincs itthon), akkor tényleg egyszerűbb lenne ha lenne készen.
-
syler123
veterán
válasz
stefi81 #50113 üzenetére
Köszi, szuper
Egy 1000uF-es kondit én is rá szoktam tenni, ártani nem árt.
Más: Smoke stoppert szerintetek lehet valahol készen kapni? Rendelnék azt is, építéshez, mondjuk olyan keveset kell forrasztani egy quadhoz, ha figyelek, akkor nagy baj nem lehet. Meg hát mindnt méregetek előtte multimeterrel.
-
SpydeR3412
aktív tag
-
twine
veterán
válasz
stefi81 #50031 üzenetére
"Lehet neked bármilyen biztositásod vagy légtered ha kivered valakinek a szemét. (a gépnek jogában van bármikor lezuhanni)"
"Igen, nem, őőő azellen nem veéd"
Szalacsi gondolom meg van!Egy ésszerű szabályozásra nem azért lenne szükség, mert "azellenveéd", hanem, hogy felelősségre lehessen vonni a vétkest, amennyiben "vétkes"!
És itt most ne kezdjünk bele abba, hogy "de Magyarország..."
Én ésszerű szabályozasrol beszélek elviekben!
Mint ahogy te arról beszélsz elviekben már másodszorra, hogy hagyjuk ki mozgókép rögzítés műfajából a légi felvételeket, mindenhol, ahol ember, vagy vagyontárgy van! "Mert a drón le fog zuhanni, mert a 20 forintos, és a milliós tétel is lezuhan" !
Ergo a régen az óránkénti többszáz ezer forintért bérelt helikopter is lezuhan hat, hiszen Műszaki eszköz tehát meghibasodhat!
Irónia off...Fontos ,hogy legyen normális biztosítás ha betorod egy villa párszáz ezres üveg portálját, a biztositod kifizesse helyeted,,, fontos, hogy tudjuk ki mit csinál a levegőben,hol és mikor, mert most még csak "maroknyi" ember csinálja,,,de ugrásszerűen hatvanyozodik a számunk....ha ezt senki nem szabalyozza,,, káosz lesz belőle....
Hidd el látom már most káosz van,,,írtam már itt is amikor egy rendezvény szervezésének vezetése felkér a felvételre tök hivatalosan repülhetnék, és a város főtere fölött "légi csatát" látok, mert egyszerre négyen repülnek egy 300m2-es terület fölött...
Én meg felelősen gondolkodokent nem szállok fel, mert semmi kedvem légi csatázni....és kitorolhetem az engedélyekkel....Na ez így nem jó...és a jövőben még rosszabb lesz...
És hiszem,hogy a balesetek legnagyobb része nem a technika hibájából adódik, és fog adódni,hanem az emberi felelőtlenségből....
Ez meg az én szubjektív véleményem
Elfogadom a tiedet is...
De nekem egy picit mas....Peace
Szerk;
Látom már megint én leszek a topicban a f@szfej...dobaljatok tojassal,meg paradicsommal...már hizzaszoktam -
Jackal2
senior tag
válasz
stefi81 #49981 üzenetére
Nekem is volt, de én annyira nem szerettem, nyilván ha drónra rakod, akkor a sötét,világos, sötét, világos jellegű változások extrém fontosak, mert a fák közötti repülés tipikusan ilyen ritmusban történik. Ezt sajnos kipróbálni nem tudom, plusz ugye erre van az F1 és a Legend 3
Annyiért azok meg legyenek már jók
-
stefi81
tag
válasz
stefi81 #49990 üzenetére
Semmi pánik csak forrasztási hiba volt.
Gyorsban ki is próbáltam, mondom nincs is sötét még. Most jöttem be a annyira jól sikerült hogy leszálláskor kicsit messze voltam még magamtól és annyira besötétedet hogy nem láttam rendesen a gépet és 10m-ről inkább learmoltam mert sikerült a ház mögé repülnöm ahol nem láttam.
Nagyon jó ez a eredeti HS1177 kamera. Kipróbáltam már párat, de nekem ez jön be a legjobban. -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
stefi81 #49991 üzenetére
A kamera már kb 1 hónapja itt van, pedig együtt rendeltem a leaderrel .
Szóval azzal így is számoltam. Amit a leaderből felhasználnék egyenlőre az ESC meg az FC, de szerintem azok helyett is mást fogok használni. Így átgondolva semmi nem kell a Leader 120 -ból Valaki átveszi abban az árban, amiben vettem? Annyira új, hogy nincs is nálam. -
syler123
veterán
-
Baku
aktív tag
válasz
stefi81 #49943 üzenetére
Ha ennyire egyszerű lenne, KRESZ-re sem lenne szükség, csak egy szabályra: Ne gázolj el senkit!
De hülyék mindig voltak, és lesznek, ezért kell(enne) korrekt szabályozás.
A másik oldala pedig: A LEHÚZÁS. Ezt a részt nem fogják kihagyni belőle. Fizetni kell az engedélyekért, a biztosításért, a légtérhasználatért, és még ki tudja hogy majd miért... -
vandor01
senior tag
válasz
stefi81 #49947 üzenetére
na jo hir akkor levagom én is es 8perc repules az kircsi...
ezeket vettem de feleslegesnek erzem a Leaderhez....
viszont 3S es Dinohoz meg jok soot ilyenek kellenek!!! lesz mit apritani
[link] [link] [link] [link] [link] [link]viszont jobban preferálom "nyugisabb" es hosszabb repulést
azaz 2840 vagy majd 30xx-el
[link] [link] -
vandor01
senior tag
válasz
stefi81 #49945 üzenetére
en raktam ra vagy 4 félét kisebb 3agu, kisebb 4 vagy 5 agut.... (2030 3ag, 2040 3ag. 2030 4ag, 2035 5ag, 2435 4ag, azonkivul, hogy visit es tolni kell neki.... na es tobb áramot zabal jobban porog sok hasznat EN nem vettem.... de nem akrobatikazok 1000x-el! Szerintem 2840-el a legjobb de még beprobalom 3035-öt 3agu meg 3025 2agut (de meg nincs belole) ... csak kivancsisagbol....
-
duc
aktív tag
válasz
stefi81 #49609 üzenetére
Vettem én is egy marékkal. Tesztnek beleraktam a kraken-be, dshot600, 2206 2400KV RCX motorok elé. Tegnap kint voltam és 3 akksin keresztül nyeleztem tesztnek, mondom hulljon a férgese, ami gyenge az most égjen szét. Langyos volt az ESC mikor leszálltam, szóval eddig jók. Az akksi rohadt meleg volt, de jó volt a zsebembe, melegített. Ha félsz tőle beszerzési áron jöhet, legalább lesz tartalék
-
Peaceliker
addikt
válasz
stefi81 #49609 üzenetére
Sokan meg jól megvannak vele. Lehet nem kalibralta(bár ez ilyen hibát nem okozhatna) , vagy motorba túl hosszú csavar vt, esetleg több mint 4s el küldte (persze tudom hogy elvileg 5s t bír) vagy fene tudja.
Mondjuk én is agyaltam hogy eladom, de csak mert másik szabikat nem akarják megvenni és most marha sok pót szabim van így -
rokarudi
aktív tag
válasz
stefi81 #49574 üzenetére
De, bocsánat, igazad van. Tényleg MMCX. Megtaláltam azt a lengyel céget, akiket ajánlottál, szerintem onnan rendelek egy pár pagodát. Elvileg belövik a frekvenciát, és 20 dollárból kijön postaköltséggel együtt. Csak valahogy úgy kellene felrakni a gépre, hogy minél tovább tartson.
-
magyarl
tag
válasz
stefi81 #49356 üzenetére
Hu nagyon köszi!
Már majdnem rányomtam a rendelés gombra egy jövőbeli Leader 120-hoz
Randy kuponnal 3 db let volna 11$. Így nem csoda hogy ilyen olcsó…Kezdő fpv vitához:
én augusztusban rendeltem a kezdő pakkom, mindent végigolvastam, akkor még nem nagyon merült fel az 1s bl lehetősége, mindenki a QX95re esküdött.
Ennek is megvoltak a kis bütykölős nyűgjei, pláne a vezérlővel gyűlt meg a bajom: ha a legújabb CF vagy BF került fel, random előrebukfenceket csinált nagyobb gázadásnál. Muszáj volt visszarakni a gyári CF 1.13-at, csak azzal repült stabilan.Nekem eddig bejött, csak egy motort kellett eddig cserélnem.
Videóm a parkban (acro)
Videóm a lakásban (angle)Egyébként nagyon strapabíró, rengetegszer mentem neki dolgoknak, főleg propguardal.
Egyszer tört el az első karja, de ott keményen benéztem egy fát
Lásd itt -
kriszbon
őstag
válasz
stefi81 #49212 üzenetére
Szia!
Vagy 5-6 gépre rápakoltam már a MinimOSD-t, de így még egy sem szívatott meg mint ez.
A átváltással tisztában vagyok, de hogy ez miért nem ad képet ha rajta van az OSD, arra nem jövök rá.
Másikkal is próbáltam, de semmi.
Már két napja ilyen állapotban van a gép, sőt ennél több vezeték van már ráforrasztgatva ideiglenesen.
Elég lesz rendbe tenni, ha rájövök mi a gond. -
Peaceliker
addikt
válasz
stefi81 #49035 üzenetére
na igen, vicc. hk nak írsz, hogy akku fos, vagy küldenek másikt vagy refund, de sztem 2 napon belül...bg vel sem volt még bajom.
(#49036) Geller_1972
...az tény, hogy bg mostanság rászokott az alkudozásra, de ezzel nincs is bajom, főleg, hogy amúgy engednek, csak +2 levél, de az még mindig bele fér nekem, meg alkudozni, hát csak kell vagy mi
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
stefi81 #49031 üzenetére
Már én is elvesztettem a türelmem a gearbest viselkedése miatt. Nyitottam egy hibabejegyzést, ami persze számukra pont annyit jelent, mintha semmit nem csináltam volna, de már nagyon unalmas, és ellenszenves az eljárásuk.
Az tuti, hogy ajánlani senkinek nem fogom ezeket a trógereket. Ráadásul Banggood kínálatában is ott volna a Leader, amit sajnos csak megrendelés után vettem észre
Banggodnál volt, hogy egy csomagot nem kaptam meg, vagyis 50 napot vártam, és visszautalták a pénzt, amiért nem kellett magyarázkodnom.
Ja, és egy nappal később (2017.11.11.) rendeltem banggoodról egy XM+ vevőt (csak követőkódot kértem, semmi extra gyors szállítást), amit ma kaptam meg, vagyis, ha banggoodról rendeltem volna már itt lenne... -
Baku
aktív tag
válasz
stefi81 #48631 üzenetére
Amit linkeltél, az csak 600mW- os, azért az számít. Az előzőleg linkelt pedig csak kizárólag 5V - ról megy, még egy külön kütyüvel nem akarok szarakodni. Az AKK- ról azt olvastam, hogy a TBS után a legjobb ....
Az ami nekem a leginkább megfelelt volna, az csak a TBS oldalán volt elérhető, 50$-ert és húzós postával....
Meglátjuk hogy válik be az AKK, ha zavarmentesen műxik 1km- ig, akkor jó, ha nem, akkor jó lesz a parkban..... -
Baku
aktív tag
válasz
stefi81 #48618 üzenetére
Igen, később rájöttem, hogy nem az kell nekem, hanem a pro HV, a 800-as, de az SEHOL nem lehet kapni jelenleg, csak a saját oldalukon a webshopjukban, de....
Jó nagy faxok, mert 50$ felett ingyenes a szállítás, a cucc meg 49.94$....
Még ez sem lenne nagy baj, de SEMMI nincs náluk 20$ alatt (főleg meg olyan, ami kellene is....)
A szállítás meg jó húzós 50$ alatt...
Már épp rá akartam bökni (kerül amibe kerül alapon), amikor kaptam egy tippet:
Az AKK is gyárt a megszólalásig hasonló ilyen VTX- et, ugyanazokkal a paraméterekkel, csak épp harmadannyiért adják, ingyen szállítással ....
Ennek örömére rögtön vettem 2db AKK X2- t.[link]
Nézzetek szét, minőségi cuccok a fos jicsiny árában, ingyen szállítással:
www.akktek.com
-
varadigabor
senior tag
válasz
stefi81 #48618 üzenetére
ImmersionRC 600mw tényleg jó, de akkora mint egy fél tégla. azt akartam a Deltawingbe rakni de nem fér el rajta normálisan. TBS tényleg jó. 5 voltot tudsz neki csinálni (miért ne tudnál)akkor nem olyan drága.
Más: Akciós a kedvenc propom, egy se tört még el
( kipróbáltam ma a Gemfan Windancert és még mindig a két ágú Avan tetszik)Van ilyen fogó is olcsón.
(#48620) Peaceliker 6s-en már az aksi is dög nehéz
-
Jackal2
senior tag
válasz
stefi81 #48390 üzenetére
Na hát nekem elég rossz róla a véleményem, most hogy megreptettem. Szemüvegben konkrétan használhatatlanul szar a kamera, ez szerintem instant csere...
A gép 2S-en gyenge mint a sz*r, viszont tényleg nagyon ellenálló. Vagy 5x lekoccoltam a kaput, és semmi, se láb nem tört, se semmi. A Vtx elhelyezése katasztrófa, kb 100 méter után nincs semmilyen kép vagy csak hangyák háborúznak, vagy csíközön. A színkezelése valami botrányos...igaz felhős volt az idő, de hát ez büntet...
A 6000KV motor nem jó 2S-re, látszik, hogy lenyomták a 7500KV-t 6K-ra, hogy jobban bírja a 3S-t, de ettől olyan tetű gyenge lett hogy jaj...Arfun 95 sokkal jobb.
A kamerát fullra bedöntöttem, így viszont nincs ereje kiemelni a gépet egy kapunál, ha meg nem döntöd be, akkor semmit nem látsz. Olyan mintha lenne középen egy sáv, ahol jó a szín, de az alsó-felső szegmensben sötétség csak...
Eddig is utáltam a bot antennákat, de ha azt még leterheled két oldalról betakaró karbon lappal, na akkor lesz igazán büntetés...
Mobo: Hú, most elbizonytalanodtam...Annak nincs meg a linkje?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged