- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi81
tag
válasz
Amarton #50028 üzenetére
Én ezt úgy oldom meg hogy nem megyek 20m-30m-nél magasabra és olyan helyre, ahol emberek vannak és akkor nem lehet baj. Kit zavar egy nagy réten ha senki nincs a közelben és ott egy hülyegyerek repked, aki állandóan nekimegy a fának, vagy csak simán gondol a gép egyett és lepottyan a földre? Ott lehet állat módjára is menni az sem fáj senkinek. Lehet neked bármilyen biztositásod vagy légtered ha kivered valakinek a szemét. (a gépnek jogában van bármikor lezuhanni)
Ez a én subjektív véleményem. -
twine
veterán
válasz
Amarton #50028 üzenetére
Szerintem ez végtelen egyszerű....Felesleges 1000+1x nekifutni ennek...
Már elmondták előttem,,,"nagygéphez" biztosítás + eseti.....
Kisgépet le kell sz@rni....Illetve mindkettőre szerintem pontosan igaz....ha nem csinálsz olyat, vagy nem repülsz "olyan" helyen,,,nem fognak b@szogatni...
tizen....éve állok kamera mögött,,,4,5 éves a fiam,,,,azóta egyfolytában "akciókamerázok" uszodákban,"wellnessben" víz felett, és alatt....(természetesen a fiamat, ahogyan cseperedik)
Soha egyetlen egyszer nem kerültem összetűzésbe senkivel,pedig pont azért mondtam ezt a példát, mert ha valahol itt aztán azt gondolom bele lehet futni "tirpákba" hogy "héj köcsög mit kamerázod a csajom a víz alatt"....Rallykra járok, rendezvényeket, emberek kamerázok, kézi kamerával, és levegőből....
Igaz én mindent el is követek, hogy legálisan repüljek...de ha épp nem megy,,,mert "holnap ki kell menni valahova" akkor sem rettegek,,,általában a tűzoltók, és volt már hogy a rendőrök is tőlem kérdezték, mi van a "szabályozással"....
Hosszúra sikerült....
Szerintem két fontos dolog van...
1; és legfontosabb,,tudni kell kulturáltan használni az eszközödet...az mindegy, hogy kézi kamera, akciókamera, vagy racer, vagy nagyobb kamera platform....
2; mindent el kell követni annak érdekében, hogy legálisan repülj, adott területen,,,,ha ez utóbbi nem megy az első pontot, még hatványozottabban betartani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- War Thunder - MMO Combat Game
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kerékpársportok
- Béta iOS-t használók topikja
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged