-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Vegyél normális töltőt.
De, lehet, a power supplyval van gondod. Milyen a táp hozzá? Remélem max 0,5A-s...
Nézd meg, hátha csak ilyen a problema. Amúgy, okos eszköz, lehet, azért ilyen lassú, mert méri az akksit, és nem tetszik neki.
Nekem Turnigy van a HK-ról, olyan, mint BG-n a HOTA Thunder 250W 10A, ez nekem eddig bevált. Igaz, a tápom hozzá 2A-s, de nekem megteszi a 2s akksijaimhoz. Van mellette Charsoon DC-4S 2-4S (szintén Turnigy matricás), és külön van hozzá táp egységem. Ezzel meg csak töltök. Kicsi, nem túl gyors, de hobbira jó. A másik meg visz mindent. De kinek mi válik be...Ja, MOST kezdjetek el vásárolgatni, meg nézegetni, mert jön 11.11!!! Akkciók vannak, de fontos, hogy amit kinéztek, az árát jegyezzétek fel! Sokszor ugye csak kamu akciók vannak...
Pl chargerekre bg-n
12% OFF Halloween Charger Promotion
For All
For CN warehouses
04 Oct 2018 ~ 10 Nov 2018
Code: Halloween6993 -
Allien
veterán
X380-t nem kerestem rossz helyen.
Olyan akciós áron volt, hogy még ki is fizettem érte a pénzt!
Aztán várhattam, mire vissza utalták.
Igen, a Bugs/Hubsan korlátosak ilyen célra, ez van.Egy értelme van ezeknek, hogy ha egy ilyent vesztesz el, akkor kisebb a sérülés mind lelkileg, mind anyagilag. Egy Mavic-t elveszteni azért...
Ráadásul, a ksiebb gépekhez nyugodtabban tud hozzá nyülni az ember, és közben el lehet dönteni, hogy kell-e ez egyáltalán. Lehet, csak egy fellángolás. Persze, egy Mavic-t is el lehet adni...
-
Allien
veterán
Ok, most én se nézegettem kuponokat hozzá. Biztos volt/lesz olcsóbb is, mint amit én láttam (BG-, és GB-n). De, ha már lúd, legyen kövér. Mé kellene orbit mode nélkül, meg waypoint nélkül élnem?
Akkor már inkább keresnék egy XK X380-t, oszt az tuti elbír egy kamerát. Igaz, árban kicsit magasabb, de néha-néha még találni elfekvő készletet kiszóró boltot. Na jó, egyre ritkábban.
De, tavaly majdnem megvótt. Csak, a hobby king átbakkott a palánkon, de majdnem megvótt.
Hubsan-ra fájna a fogam, de, mint írtam, ami nekem kellene, az sajna Hubsan H501S X4 pro modell lenne...
Full vezérlés, relative, de nagy hatótávval.
De még mindig ott van, hogy gimball hiányában rezeg a léc szinte az összes hasonló megoldásnál (mindegy, hogy mjx, vagy hubsan). Legalább 1 motoros gimball lenne, ami vízszintben tartja. A jobb-ball, és le-fel húzásokat sokkal jobban tolerálja az ember. De valamiért nem nagyon csinálnak ilyet, holott, ez egyszerűen, a ccd gyártók is megoldhatnák. Más, nem négyzet alakú szenzor, és szoftveresen ki lehet szedni a remegéseket. A költsége meg relative, de nem nagyobb sokkal, viszont olcsóbb, mint egy mechanikus gimball. -
molnigee
aktív tag
Hát, ha szél van, akkor nem mész olyan géppel amit elfúj a szél
Az már nem orientáció vesztés témája hogy elfújja a szél
De amúgy hogy k@cs@g legyek, ha szél van, azt észreveszed hogy a szokásosnál gyorsabban megy a gép, akkor szél viszi, vagy ha lassabban akkor széllel szembe vagy. Ez még FPV-ben is érződik. Persze ha elviszi egy hurrikán az ellen semmi sem véd. De ha ismered a gépet, a sebességét, a szél tűrését stb tulajdonságait akkor a szél is kezelhető egy szintig.
LOS-ban amúgy csak az elején repültem, amikor még xk x251 volt meg syma x5c. Vélhetően nem is menne már úgy mint annó. Néha LOS acro van kicsit, általában gép, pid tesztelés miatt.
-
syler123
veterán
Ez nem teljesen így van, ebben inkább molnigee-ek van igaza, sok videót láttam már talán quadcopter101-es is tanítgatta a LOS-t és pont az a lényeg, hogy ne keresd az elejét hátulját a gépnek, menj előre fordulj el balra és látni fogod merre fordul a gép, ha már balra megy jó vagy még balra fordulsz akkor pedig jön velem szemben.
Ha csak 20m-re merészkedek el, akkor másból sem áll a repülés csak forgok balra jobbra. Azt megtudom tenni az udvaron a whoop-al.Ezt szeretném megtanulni, hogy rutinosan, félelem nélkül menjen, mert sokszor a LOS még izgalamasabb tud lenni, mint az fpv. Plusz, nem mindig a képernyőt bámulom.
-
molnigee
aktív tag
LOS egy egyszerű de nagyszerű dolgot kell megjegyezni és soha nem lesz gondod, régebben is le volt írva.
Nincs olyan hogy nem tudom melyik az eleje. Miért? Stick előre és gáz. A gép előre fog menni, ergó tudod melyik az elejeAmíg egy mm-es pontot is látsz ennyi elég. A trükk, ha ilyenkor balra indul meg a gép a horizonton, akkor balra yaw-olsz, egész addig, amíg balra halad a gép a horizonton. Amint megszűnik a balra haladás, azt jelenti hogy a gép egyenes feléd jön, nyomhatod neki a gázt plusz előre. Ha esetleg elkezd jobbra menni, akkor meg jobbra yawolsz. És lám a gép visszajön hozzád. Ennyit kell megjegyezni és nem kell headless soha többé.
Én már hoztam vissza így gépet és tökéletesen működik... hunyorítva láttam egy pontot az égen. Meg kell tanulni irányítani a gépet és tudni hogy mit csinálsz.
-
Markizmark
addikt
orientáció vesztés esetén bekapcsolva, vissza tudjuk hozni a gépet gond nélkül
Pont rohadt jól jött volna, amikor a legelső repülésem alkalmával majdnem el is hagytam a gépet.
Volt egy enyhe szél és egy bizonyos távolságon kívül már fingom nem volt merre van a gép eleje, és merre kell húzzam a kart, hogy felém induljon el. Nem volt sem FPV, sem GPS, sem headless mód.
Jobb híján letettem a gépet a búzatáblában, megjegyeztem az irányt, hogy merre tettem le és ott botorkáltam jó 200 métert...Azóta csakis alacsony növényzetű (max fél méter fű) nyílt terepen merek gyakorolni, amíg megjön az FPV szettem addig ez így is marad, mert béna vagyok.
-
Saccco
nagyúr
Boldclash P01 charger for 1S LiPo and LiHV batteries - muteFPV vágja.
-
ezoltan
tag
Nagyon igényes!
Én paraszt módon,hagyományos műanyag szerszámosdobozokat használok.
Akkorát vettem hogy prop-ostól elférjenek a gépek,egy gonddal kevesebb,némi szivacs-anyag és befejezettnek is tekintettem a dolgot.
A többi "cullang",szerszámok,alkatrészek,töltő,akksik,kábelek szintén kényelmesen elférnek. -
Markizmark
addikt
Az SJ jó lenne, ha fent maradna és közben rögzítene mert elég szép a vidék, az MJX kamerával meg lesném merre kepesztek. Mondjuk súlya már így is van a gépnek... 10 perc repülés éppen megvan.
Lehet benevezek egy 5.8G kamera + monitor kombóra ... meg 2 plusz akkura.Látom lesz helye a pénzemnek...
Köszi a helpet!
-
Geller72
veterán
Ha nem kapsz csavarrögzítőt, akkor be lehet sétálni egy akármilyen épületgépészeti boltba és venni ott egy Loctite menetrögzítő pasztát. (uaz) Elég a legkisebb kiszerelés, mert az is bazi sok.
. Annyi hogy meg kell nézni melyiket veszed, mert van, amelyik csak fém felületekre jó. Értelemszerűen fém-abs-re ez nem jó.
-
Baku
aktív tag
Én itt vettem Loctite csavarrögzítőt, és sok jó kis kütyü van modellezéshez:
-
vandor01
senior tag
NE, NE vegyel ugyanigy gondolkoztam.... 2S 750mah es 70C -> 5euro
10db bol 2 azonnal kuka mert nem repult 1 percet se... a keves C miatt
a jobbak annyit tudtak mint a turnigy 2S 300mah (3euro) kb 3-4 perc repulés
a turnigy BOLT 2S 500mah.... kb egyformába kerulnek csak 2x jobb a bolt...de persze kockazat nelkul nincs nyereseg.... PROBALD meg! hatha?
-
twine
veterán
Hátha valaki hasznát veszi, ennek az átalakítónak
Én nem vágtam szét a notebook töltőjét,hanem ezzel oldottam meg....
Így maradt a TS100 pákának is csatlakozási felület, és az átalakítóval meg az ISDT-hez!Persze mindenkinek más a prioritás....van akinek meg az XT60 a fő csapásirány a TS100-hoz is....
Ezért is írtam hogy hátha...ha meg nem OFF-ban elfér
-
Geller72
veterán
Azért más ebben - a megmagyarázott - kontextusban olvasni, mint amit először írtál. Én nem arra értettem, hogy Banyura vetítve írod, hanem egy általános kijelentésnek. Elvonatkoztatva azért más éle van így.
A komoly gépek közt egy játék, ez így van. Viszont a játékok közt egy kiskaraj..
-
Allien
veterán
No igen. Az a fránya pízzz. 50-rt valszeg nincsen NORMÁLIS verzió. A xiaomu is 450 dodó körül mozog. Elvileg, lehet tenni egy próbát a Bugs 2-vel is! A C verzió relative, de olcsó választás, elbír egy sport kamerát, gps benne, és 110€ körül ha épp akciós, beszerezhető. Igaz, kell hozzá kamera is, meg plusz láb kamera tartóval, esetleg egy 2D-s gimbal. Ez már azért 200 dodó... Minimum! Az meg már 60E felett fog járni, mert KELl pót akksi, töltő...
Sajna, a Bugs 3 új verziója se gps-s, azaz, bukta.
-
Geller72
veterán
Szerintem meg ha helyén kezeled a dolgot, az egyik legjobb választás. Gyakorlatilag akciókban 60 euró körül megvan. Ha megnézzük, hogy mi van a piacon 60 euróért b.less mocikkal, akkor azért nem leszel derékig a választási lehetőségekben. Nem beszélve arról, hogy ha valaki akar egy racerekhez hasonló mozgású, de nem annyira kezelhetetlen gépet venni, amit nem kell egyből órákig a netet túrva PC-n keresztül állítgatni, csak hogy megmozduljon, akkor megint csak ide lyukadunk ki ebben az árban. Sokaknak az első kérdése, hogy milyen messze megy és meddig van fent a levegőben. A racerek max 5-6 perceihez összehasonlítva ez többszörös repidőt ad, RTF-ben. Ami megint nem egy utolsó szempont. Ez amúgy is egy flame téma, mert ahogy egy tiny woop, ez is egyéntől függ. Neked nem jön be. Ennyi. Ez 60 euró a te géped meg 170 volt. Mégis mit vársz 60-ért?
Ez egy ilyen gép, ennyiért. Gondolom, hogy rajtad kívül azért megvan a célközönsége, mert irdatlan mennyiséget eladtak belőle, és ez sem lehet véletlen.
. Aki nem tud és nem is akar acroban csapatni, viszont vonzza a hosszú repidő, azt tesz rá egy AIO camot és lesz egy olcsó FPV racere. A gyári kam khm. elég ótvar.
Szvsz.
-
Banyu
csendes tag
Pedig az előbb láttam, hogy lesz Bugs 3 Pro, csak nem rják, hogy mennyiért!
Még egy laikus kérdés a Tisztelt Fórumozüknak, ahogy nézem, ebben a ketegóriában szinte minden gépet 2 lapátos properrellel szerelnek, de pl a Bugs 3-hoz is árulnak 3 lapátos propellert. Használati értékben mi a differencia?
-
Castle Tour
újonc
Oké, intézem a házat, amúgy azért elég sokat utazom, szóval nem panaszkodni akartam, de tényleg nagyon hülye egy helyzet volt, és alig tudtam leplezni a szomorúságom, persze nem akartam az egész négynapos túránkat azzal elszúrni, hogy azon kesergek, hogy nincs drón..
Itt vannak, az általam bejárt helyszínek, ezek igaz ugyan csak fotók, egy zenei hangsáv alá felpakolva, de azért demonak eddig tökéletes volt, ezt szerettem volna idnéntől színesíteni légi felvételekkel, talán nagyobb odafigyelés és több koncentráció mellett legközelebb már sikerül..
Ez körülbelül a fele azon helyeknek ahol eddig jártam, a többi helyszínről csak fotóalbum van, ami nem nyilvános, mert azok vagy nem belföldi illetve külhoni helyszíneket takarnak vagy nem voltak annyira érdekes helyek, itt a link aki szeret bámészkodni vagy kedveli a rövid kis zenei útikalauzokat, nyolc éve ezzel foglalkozom, persze nem ez a munkám ez csupán a hobbim..https://www.youtube.com/user/tothtamas771014
-
Castle Tour
újonc
Hát igen, én inkább nem írom itt most le azt, hogy én milyen boldog voltam, mikor rájöttem, hogy ALTITUDE MOD->ban engedtem fel a gépet Ólubló várában, ráadásként úgy, hogy mi nyitás után értünk oda egy órával és akkor már rengetegen voltak a várban, ha valakinek a fejére esik ez a motyó 45 méterről, akkor nagyon valószínű, hogy most még nem tudnám ezt a sztorit itt megírni, mivel jelenleg is a szlovákiai előzetesem tölteném, valahol a Szepességben..
Szóval szerintem, az én blamám messze vitte a tiédet.. Ettől függetlenül azt mondom, ezen a szinten már elég egy 2 másodperces figyelmetlenség és a baj meg is van.. Azt már le sem írom, hogy az első éles bevetése volt a gépnek, és még aznap, Ólubló várát követően Bártfára mentünk, ahol verőfényes napsütés volt és ember nem volt a vár környékén.. Erről valamint a következő napon, Szepes váráról maradt le a drónfelvétel, szerencsére a canon-om végig álta a sarat, de hát legközelebb fogalmam sincs, mikor jutok el ilyen szép és monumentális várhelyszínekre, ráadásként magánba voltunk ketten a barátnőmmel, aki azt látta, hogy milyen béna vagyok, aznap nem is nagyon beszéltünk, mert ő nem akarta szóba hozni, nekem pedig igen nehezemre esett bármit is mondani, azért mindenhová eljutottunk, csak hát a csalódás is elkerülhetetlen volt valahol..
Apropó-> nincs kedved elvállalni a melót?
Természetesen előre fizetnék és kp-ban! Csak azt ne írd, hogy Szombathelyen laksz.. -
Allien
veterán
A Hubsannal van pár gondom. példul, már annyi változata van, hogy elveszek benne.
Ez nekem kifejezetten szar. Nyomozzam ki, Nekem melyik kellene... Na jó, valszeg a csúcsmodell, a dupla SS kellene (mert alatta ott a bugs 2C-m), de az meg most éppen 300 dolcsi felett van, jóval (csakis az advanced jöhet szóba természetesen). Bár, GB-n elvileg van eu raktárbó is. De, mégis 300 dodó!
(egyéni szoc problem, tudom). MJX Bugs 5W megjelenés után lesz érdekes, mert ugye, nem mindegy, mennyibe fog kerülni! Ami előnye lehetne, hogy valamilyen gimbal féle lesz rajta, de a kamera azért gyengus (full hd 30 fps-l ma már...) Az eddigi verziókban az tetszett, hogy bár vannak tervezési hibáik, a kamera rész elég jól variálható, trükközéssel. Például, a Bugs 2C kamerája alapjai, azaz pl a nyák pontosan akkora, mint a külön kapható C5830. Azaz, szét szed, átpakol, és még kicsit szopik az ember az optikai résszel, mert az nem stimmel, de ettől függetlenül, nagyon gyorsan át tudtam cserélni. Sőt, jelenleg éppen azon lennék, hogy a Hawkeye Firefly Q6 belsejét vinném át bele. De, ott már az optikát sokkal nehezebb lenne komolyabb trükk nélkül át vinni, mert az éppenséggel nagyobb, mint a váz kamera likkja.
Itt jön képbe az 5W. Ha gimbalos, és nem rossz a képe, akkor nyerőbb lehet, mint a hasonló hubsan!
Majd meglátjuk, megjelenés után, mert tuti lesznek, akik össze hasonlító videjókat csinálnak. -
Saccco
nagyúr
Tényleg félreértettem.
A P01 töltő:
- bemenet 2-4S
- áramerősség állítható 0,1-1,0A között, mind a 6 portra érvényes
- portonként állítható LiHV és sima LiPo között
- egymástól függetlenül működnek a portok
[Boldclash P01 charger for 1S LiPo and LiHV batteries - BEST FOR LESS] - muteFPV(#55965) R3ap3r:
Még szerencse, hogy itt többen tudnak segíteni a BF kérdésben. Az nekem egyelőre nagyon vakfoltos.
Silverware-t küldöm. -
Saccco
nagyúr
>>>>>>>>> Csak Saját felelősségre <<<<<<<<<
iSDT SC-608
Kalibráló menü előhívása:
- gomb-ot hosszan kell nyomni
- System information (az itt leírt PN számmal lehet kérni a feloldó kódot, SC-608-nál biztos, újabbaknál a következő menünél már a kód szerepel)
- hosszan kell nyomni a gombot, amikor csippan el kell engedni, majd újra, összesen 3-szor
- Voltage calibration (akkut is kell csatlakoztatni)
- a kapott kódot be kell "pörgetni" - Itt elakadtam, mert nincs kódom...
- hosszú nyomásra kijön a menüből
Ajánlom Joshua Bardwell kapcsolódó két videóját.
Az elsőben az ultimate megoldás, a másodikban rájön, hogy nem biztos az.
Szó van benne referencia feszültségről, kalibrálás pontosságról, stb.Ha nagyon elkalibráljátok, akkor rosszabb esetben kinyírja az akkukat, jobb esetben tűzeset is lehet!
>>>>>>>>> Csak Saját felelősségre <<<<<<<<<
A 2Warrior-ral frankón végig tudom zongorázni a csatornákat...
4V alatt tudom mérni a Mastech MS8209-cel 3 tizedesig. Közben már megnéztem a teszteremet is, az is mellé mér.
iSDT 1. cella, akku 4,42V, Mastech 4,39V, tesztelő 4,46V
ugyanez az akku iSDT-n
2. 4,48V
3. 4,34V
4. 4,40V
5. 4,55V - erre visít is
6. 4,31V -
defy456
aktív tag
Nekem is ez volt a mi drone-al. Amikor feladták kaptam sms-brn egy TN-t és, hogy 5 napon belül nemzetközi csomagot kézbesítenek nekem. Aztán több mint egy hónapig nem mozdult a szám. Csak az volt, hogy úton van. Még a dpd honlapján is. Aztán egyszercsak elindult a dolog láttam, hogy angliában van és onnantól kevesebb mint 1 hét alatt megkaptam és rendesen nyomonkövetni is tudtam.
-
defy456
aktív tag
Érdekes, hogy gls hozza. A tréfamentes cuccokat eddig a dpd-vel intézték. Azért nem kapták még meg a csomagot, mert csak amikor az euban újra feladják akkor lesz követhető. Addig amíg beér az euba csak ezt az üzenetet kapod. De ettől még úton van a cucc.
Próbáld meg pl az alipaczka.pl -t ott sokszor többet látni mint más nyomkövető oldalakon. -
Peaceliker
addikt
A bg az eladó, nem eladók gyűjtő helye, mint az Ali /ebay. Ez egy webshop.
Amúgy az ilyen tréfa mentes shipping ek azért lassúak, mert először fű alatt bejuttatják a cuccot EU ba, majd onnan hozza neked futár. Ez olcsó így nekünk, de sosem volt gyors. Gb n is 3-4 hét volt a szemcsim így, de sportoltam egy vagyont... Ezt sztem el kell fogadni, én örülök hogy van ilyen lehetőség.ezoltan
Gyanús hogy ilyen sűrűn hal az esc. Ugyan annál a motornál? Lehet motor is hibás. Mérd ki ellenállásokat a kábelein minden variációban. Ha eltérés van akkor kuka.
-
Allien
veterán
Én a HK-val jártam úgy, hogy elsején "lecsaptam" egy XK X380C-re, kifizettem, és egy hét múlva írták, hogy nincsen raktáron, hogy a devla vájja ki a szemüket.
Livecsetben meg hivatkoznak minden faszságra. Arról nem is beszélve, hogy néha stock állapotba kerül a ternék, néha meg out-ra írják.
Rosszabb, mint a kínai oldalak, mert ugye azok mégis csak kínaiak...
Igaz, más a support, de akkor is. Most akkor ha van raktáron, küldjék. De nincs. Akkor meg ne írják ki, hogy van. -
vandor01
senior tag
a 8520-as motorhoz mar nem hasznalok ilyen feket gumigyurut helyette ezt hasznalom a funkcio ugyanaz es pluss meg ved is és landolni is lehet ra! Alirol van! [link]
de meret szerint vehetsz kisebb motorra is de kb fel mm-rel kisebbet mert ez gumiszeruen rugalmas es nyulik... a 8520-ra 8m-est vettem (OD8X lD7p49 XCS38p1) es jol mukszik azokat a feketeket meg pakolgatom mert semmire masra nem kell -
AMDaZERG_1
senior tag
Elsőre ez jött (és azt hiszem én is ez szerint kalibráltam)
De az sem kizárt, hogy Joshua egyik videójából merítettem az "ötletet" -
Teréz Atya
senior tag
Ha végigdugdosod a porokon, az iSDT-k fasságot fognak mérni. Érdekes módon, ha oda dugod, ahova kell normálisan mér.
Ez olyan, mint az élet. Ha oda olyan dolgot, akkor dugunk, amikor kell, annak általában jó a vége, de ha máshova, akkor nem biztos, hogy jó lesz a végeredmény. -
Baku
aktív tag
Szóval igen: Ha megfordítom a polaritást az 1.25 csatis akkukon, akkor jónak tűnik a dolog.
Hogy b@sszák seggebe az összes kínait!
Most fordítgathatom meg az összes 1.25 aljzatot a penelon.... .... és 4.16€-t fizettem érte .....Más "érdekességre" jöttem rá: Az iSDT elég nagy szórású eltéréssel méri az akkucellákat, erre most döbbentem rá:
Egy ugyanazon akkut végigdugdostam a 6 porton, és 3.58 és 3.85 között minden volt....
Egy-két század eltérést szó nélkül elnéznék, de csaknem 3 tized, az azért már sok... -
kriszbon
őstag
Sajnos igen, én is hasonlóakat tapasztaltam az árakkal kapcsolatban, és ezt nem csak aksira értem.
Más.
A sok bütykölgetéssel, építgetéssel, sikerült összehoznom az első pirított F3 FC-t.
Na mert ugye a marhája (mármint én) nem nézett utána hogy a PDB felépítése nem biztos hogy logikusan van megcsinálva, mint ahogy elképzeltem.
Vagy csak én képzelem be hogy jól következtettem a bekötésnél.Adott ez a PDB rajta egy csatlakozó, előtte vannak azért forrpontok is, na én úgy gondoltam hogy a csatlakozó kiosztási sorrendje megegyezik a forrpontokéval.
De mint kiderült nagyon nem úgy van az, és a végeredmény egy pirított F3 FC lett(remélem mást nem vitt magával).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged