-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flexy90
senior tag
válasz
Peaceliker #73828 üzenetére
Szia!
Köszi szépen!
A FB marketplacen 1db ilyen távot találtam 35e-ért.
Akkor meg is van az értékeHol érdemes hirdetni Fb-on, hardverapron kívül?
-
Markizmark
addikt
válasz
Peaceliker #73573 üzenetére
Nem nagyon tudom elképzelni hogyan reszeljem rá a kis mobula 7-re.
-
törölt tag
válasz
Peaceliker #73476 üzenetére
Kettőt kell vennem és kapnak mást is, úgyhogy ez a költségvetési keret. Ez most akciós. Vélemény?
-
Markizmark
addikt
válasz
Peaceliker #73318 üzenetére
Köszi, én is remélem hogy erről van szó.
-
moondustcoco
friss újonc
válasz
Peaceliker #73308 üzenetére
Köszii
akkor lehet szétnézek az rtf, bnf gépek között -
t0m4
csendes tag
válasz
Peaceliker #73195 üzenetére
Hat akkor vissza aktivalom magam fb-on es megnezem ezeket. Koszi a tippet.
-
t0m4
csendes tag
válasz
Peaceliker #73193 üzenetére
Igen, az eseti legteret 30-35 nappal elotte kell elkezdeni intezni... Nem tudom, ez akkora vicc... Melle mindenfele tervet meg mindent is meg kell adni, holott azert a 3-5perc/aksikent, hogy powerloopoljak baromira nem eri meg. Plusz ki tudja milyen ido lesz majd egy honap mulva. Kiabrandito, hogy szinte semmi kozosseg nincs Mo-on erre. Vagy csak rossz helyen keresgelek.
-
t0m4
csendes tag
válasz
Peaceliker #73191 üzenetére
Ah, felteteleztem, hogy szinten Budapest
moi bad.
Megnezem, amit javasoltal, bar elegge fosok attol, hogy betalal a yard es jol megbuntetnek. Lehet mindenfele detektalo szerkezetrol hallani, amik pontosan be tudnak merni. Nem is szivesen jatszanek ezzel. Nezegetunk helyeket a terkep.legter.hu-n, de pest kornyeke is tele van kisebb repterekkel es ilyen nagyobb kopar reszt, ami megkozelitheto nem is talaltunk meg nagyon.Ha valaki kornyekbeli olvassa ezt esetleg es van tippje, szivesen fogadnam!
-
t0m4
csendes tag
válasz
Peaceliker #73189 üzenetére
Persze ertelek, de azert ezek a parkok nem kicsik
Nem vitatkozni akarok, csak picit tulzonak erzem a reakciot. Nem egy reckless ember vagyok, ezert se mentunk ki meg helyekre es hetek ota azt nezzuk hol tudnank elni az elvezetnek. Nyilvan, ahol gyerekek vannak nem tennek semmi hasonlot. Amugy meg irodaban reptettuk a th-kat es eleg halk volt, mini 3 pro-t is hasznaltam az irodaban felvenni egy bejarast csak ugy magam kedveert, na az eleg hangos volt.
Viszont, ha mar irtad a varos szelet, tudsz esetleg ajanlani valami varoson kivuli helyet/retet, ami tuti lehet ilyen szempontbol es megkozelites se kivanja meg, hogy repules kepessegevel rendelkezzek?
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #72998 üzenetére
Leszálláshoz is használom
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Peaceliker #72998 üzenetére
Igen, a leszállástól tartok, ha nincs sík leszállóhely. DJI Mini 1 gépem van.
Egy 60x60-as bútorlap lenne jó
Kicsit macerás lenne cipelni.
Vagy megtanulok kézbe leszállni (meg felszállni), de ezt nem nagyon forszíroznám.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Peaceliker #72992 üzenetére
Gondolom, te autóval mentél odáig is. Én meg javarészben nem autóval mennék, hanem bringával vagy gyalog. Emiatt írtam, hogy táskában, szatyorban kéne elférnie. Cska a kultórált óbvatos leszállás jöhet szóba
-
twine
veterán
válasz
Peaceliker #72984 üzenetére
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #72890 üzenetére
lekottem a vegen a Smart audios kabelt de ugy sem akarja....
lehet a VTX tablat a 2,0 lecserelem 1,0-ra?
de az az FC en van..... -
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #72887 üzenetére
nos kibanyaztam egy masik VTX -et azaz megcsapoltam az Audio jelet
azt kottottem ra az FC -re es ott mukszik....Szoval az FC = OK
De HM VTX a Jhemcuval baszik.... mas setupban pedig megy!
akkor mindig lehet kabel gebasz.... a sarganak nagy az ellenallasa?
pl az uj csatin aram megy at pl a VTX kap aramot...
de VIDEO nem biiir atjutni a VTX-be?? de mind a kettonel ugyanott rosz a kabel?
tokom tele van...
valahol valami arulas van!Jhemcuban meg sotetseg Itt a szokasos kotes kamcsi keresztul a VTX-en
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #72884 üzenetére
ja megvolt atraktam a setupot masik FC-re ott faja!
Camera/VTX kabelek OKmost a ket setupot kulon epitettem
1. a kamera keresztul a HM VTX-en ra az FC-re OUT/kek-et hasznalva
2. a kamerat direkt az FC re kotottem OUT/kek-et kiiktatvade sehol nincs minimum az OSD a feketen.....
de amugy ha barmi hiba lenne a kamerannal/kabelnel?
attol meg az FC tolna az OSD textet a VTX-re
es ha mast nem is de feketen a vilagito betuket latni kene....meg mindig vmi setup hulyesegre gondolok....
lehet ez a Support Analog Digital bekavar valahol?
de nem olyan bogyi ez!! mashol sity suty megy minden fele allitgatas nelkul
itt meg fekete kepernyo.... -
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #72881 üzenetére
Auto ra van allitva... de azert vegig zongoraztam hatha lokest ad neki!
amire gondoltam hogy maga a video jel kabel a "sarga" nem viszi fel a jelet?
de mind a ket setupnal egyanott a ket kulonbozo de uj kabel lenne szar?...
aramor felviszi csak az audio van befosva??Na mindegy ma lecsekkolom ezt is!
probalkozom ma meg....
irtam az eladonak...
meg a jhemcura is rairtam...
mert ha altalanos a hiba?
mint elottem vasarlo francia gyereknel is! o is reklamalt pont et miatt!
de ha nem altalanos hiba mindenkinel? akkor ezt ba...hatom!ez most egy ujabb szeria nem az 6000-es hanem a BMI-is!
azt lehet elbattak valamit???de lehet csak en benazok
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #72660 üzenetére
Szerintem kint a legjobb kis méretű Whoop. ShutterBug85.
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #72639 üzenetére
azert ez egy kis pocskoszoru motor lepkefing erovel......
ezzel mini propellerrel is langyos a moci felperc utan!
igaz 5A nal tobbet meg nem irt ki az OSD....
2S 11000KV 0803..... 2colltol mar inkabb 11xx motort raknek!megy ugy mint a kicsivel nagyobb de kefes gep...
ami nem azt jelenti hogy az a kefes vmi nagy kiralysag...
el lehet veluk repkedni bohockodni.... inkabb azt mondanam racerkodni
bokrokat fakat kerulgetni ugribugrizni de freestyle hoz tobb ero kellene
vagy ehhez az erohoz -10 vagy -20 grammnyi dieta.....
ez igaz a kefesre.... de lehet kesobb tobb tapasztalattal?
a Smart16 rol jobb velemenyem lesz miutan jobban kiismerem?
vagy elfustol ez is? -
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #72624 üzenetére
a heten megjottek a smart16-osok.... egyik repulni masik tarcsi alkatresznek
szet is boritottam oket raraktam a sajat hulyesegeimet
- femcsavarok a toronyba
- beeper es Xm+ felizzitasa
- a motor aljanak megerositese a vazon
- a motor tekercsek megragasztasa belul puha ragasztoval
- a shaft a proptengely ragasztasa a haranghoz
- xt30-as csati kondival
- faja kis leszallotalpak ra
(csunya de legalabb hasznos razosabb landolasnal)
meg is lett a kis gyuussz 42gramm : [link]kb ugy repul mint a 2S 1020-as kefes 62grammos szerkezet erzesre a vegsebesseguk egyforma lehet sac/kb 40km/h viszont jobban reagal a stickekre de ez johet abbol hogy mas a technologia..... nos jobban is vonyiiit!
2S Smart16 vs 2S 1020 kefes
42g vs 62g
1,6coll vs 3coll
80-90e rpm vs 35000rpmkb felpercel kevesebbet repul azonos aksival
2,5/3,5perc vs 3-4pde ennyi eleg is.... igy tudom felvaltva hajtani oket azonos aksival....
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #72622 üzenetére
geprc Smart16....
F411 stable.... torony
36gramm kornyeke plus aksi 55!
a tesztelok nem panaszkodnak....
de mar latom gyartanak hozza
1102-st 3 csavaros motort!!... -
twine
veterán
válasz
Peaceliker #72619 üzenetére
Lehet hogy bealdozom a mobula7-et..
A dobozban pihen egy turtle, azon ugye van egy 25-200-as VTX.
Így már csak vázat kell venni amin van canopy ,és valami csöppnyi kamerát hozzá..
Így egész lowBudget lesz a masina...Viszont srácok,ma vettem át a kis T-motor motorokat...
Hát ezek élőben mennyivel szebbek mint a fotókon...
Már a 1102geprc-ért is odáig voltam ,mennyivel minőségibb hatása van mint a happymodel-uruav motoroknak...
De ezek a 1103-as t-motorok valami kis gyöngyszemek <3
Furcsa egy betegség ez a dronozas,hogy, ilyen kis b@sz is meg tudja az ember szívét dobogtatni -
twine
veterán
válasz
Peaceliker #72617 üzenetére
Már nem először csigázol fel ezekkel a fogpiszkákkal
Mindig meg tudod hozni az ember kedvét"Váz kb bármi,"
Akkor nézek valami bármit, amihez jó egy bármilyen AIO FC
Na majd megálmodom...
Kezdek megint belecsavarodni
Pedig ezt télen kellett volna, hogy tavaszra itt legyen minden
SP!T mester multkor felcsigázott a "szuper AIO" lapjával, gondoltam benevezek egyre, mert az mekkora jó már ,hogy rajta van a lapon még a VTX is....
Na mi hiányzik a betaFPV kinálatából, hát persze, hogy pont az amelyiket kinéztem...
1-2S +vtx+vevő nélkül...(ha már a CF-et asszem 3db vevővel kaptam és abból azóta is csak egyet használok....)
De még ez sem lenne baj ellennék én az FRSKY-al is, de azok meg 1S-ek csak
Nekem meg 2S aksijaim vannak meg 2-3db 3S szóval az nem jó...
Nem tudom lesz e még készeleten valamikor ilyen deszka a BETAFPV-nél -
Szancsó
aktív tag
válasz
Peaceliker #72613 üzenetére
Ha gondolod átveszem és nem hagyom beporosodni, sőt, tárolási díjat sem számolok fel
(Nekem EV100 van és anno gondolkoztam rajta, hogy valahogy le kellene cserélni a 300D-re, viszont azóta se lett rá keret és igazából amire használom elég ez is.) -
cd334
tag
válasz
Peaceliker #72611 üzenetére
Sajnos a V2 is ropi, a V3 meg tank, de a V2 messze egyenletesebben repül nekem. Lehet valami BetFPV 75mm vázat kéne akkor megpróbálni...
@twine:
Szépen repül, az akksi gatyasága látszik: már 20 másodpercnél már jött a low battery.Ha neked bejön a CF akkor használd.
Sajnos ahol én használtam a 868MHz sáv nagyon tele volt és folyamatos signal warning és néha a failsafe is benézett. Ugyanitt a ELRS atomstabil.
-
válasz
Peaceliker #72531 üzenetére
Én pont erről a méretbeli különbségekről gondoltam egy videót csinálni, kicsit szavakba formálni a véleményem.
A 75mm-es sokkal stabilabban repül valahogy kevésbé érzékeny minden mozzanatra, több repideje van ráadásul az akkuk sem drágábbak számottevően és tovább is bírják a 450+ mah cuccok, tudsz vele kint-bent repülni bizonyos korlátok közt természetesen, de kis fuvallat nem öli meg azonnal. Nyugisabb, szép repülésekre szerintem jobb választás.
Ám a 65mm sokkal, de sokkal mozgékonyabb, pörgősebb. Gondolom az oka a kisebb méretű propellerek amit sokkal hamarabb megforgat. Egy sima ejtés is gyorsabb vele egy kapun át, mert kevesebb légellenállása, inkább kavicsként zuhan. Ám szerintem ezek miatt nehezebb irányítani, de ha tudod akkor sokkal többet ki lehet belőle hozni. Beltérben kizárólag, mert kint kb semmire se jó...
A 75mm 2 ágú proppal már élhetőbb beltérben, de nekem nem tetszik, sokkal jobban csúszik az íveken mint ahogy én azt szeretném. Sokan szeretik, én nem igazán. Ráadásul a 2 ágúval már kint sem olyan powa.
-
twine
veterán
válasz
Peaceliker #72531 üzenetére
Itt valami félreértés lesz
Semmi köze a skillnek ahhoz, amiért érdekel a config...
Engem mint írtam leginkább a mobula 7 átépítése miatt érdekelt a config, és azon belül is leginkább a kamera , váz, és főleg a canopy ...
Meguntam a mobula 7 gyári "felépítményét" az valami borzasztó sz@r, és szeretném lecserélni az aio kamerát , egy "slim" kamerára, valami micro vtx-el,(pld. Egy tbs unify nano)
Hogy minél kisebb és csinosabb, valamint kevésbé nyűgös,kamera tartót rakjak a vázra...
A méretekben egyetértünk...
Azt hiszem, nagyjából megvan az összes.whoop méret itthon, de a 75mm-en kívül egyiket sem tudtam igazán megszeretni...
Szóval én is ebben a méretben gondoltam az átépítést... -
Niczo
senior tag
válasz
Peaceliker #72521 üzenetére
Eachine 0802 KV19000. Egy vwhoop90 volt eredetileg a drón, de elég félresikerült darab. A motorok, fc, kamera mind átépíthetők valami rendesebb vázra. Ehhez kellenek a hosszabb csavarok. Nem baj ha nem M1,4 mivel M1,6-ot is rendeltem, mert én sem vagyok biztos a méretben 😉
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #72455 üzenetére
Neked melyik fw van benne? Nagyon kéne, hogy megint vigye az xlite a d8-at. Mert bentre még okés a Jumper, de kintre már nem azt szeretném vinni magammal...
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #72449 üzenetére
-
HKorn
veterán
válasz
Peaceliker #72415 üzenetére
Ehh, sejtettem, köszi 🙂
-
twine
veterán
válasz
Peaceliker #72376 üzenetére
Jó pár dolgot lehet ahhoz állítani, hogy ne legyen teljesen arcade...
Én nem akarnám az egekbe magasztalni, mert aztán kapok a pofamba ,hogy "de hát ez nem is olyan mer'..."
Szerintem semmivel sem rosszabb a fizika mint a liftoffban...
Próbáltam beállítani ugyanazt az 5colost mint amivel a valóságban repülök...(4s ,2400kv,700g, és a gyárilag beállított gravitacion emeltem)
Így szerintem elég jó...
Fpv freeridertol fényévekkel jobb, én megkockáztatom,hogy hozza a liftoff szintet a gép irányítása....Tegnap este még rákotottem a szemüveget a gépre úgy is kipróbáltam, és eszvesztő...ízlések és pofonok, de a parkos pálya, meg az urban bando valami beszarás gyönyörű....
A gépnek van súlya , "sodródik"...nem rossz...
Most én direkt megnéztem, hogy ne kergessek senkit kiadásba, van a "magos boltban" kölcsönözhető verzió...
Próbáljátok ki , aztán vegyétek meg ha bejön...Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Peaceliker #72376 üzenetére
Gondolom...
".. a vaskosabb ágaktól eltekintve simán át lehet csapatni a florán" -
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #72311 üzenetére
meg kis motoros 3 collra nem raktam.... lehet sok neki?
asszem a csavarosbol 2 fajta van.... nekem a lighosabb van 3024 1,2gramm
inkabb combosabb mocihoz raktam Emax 1306 4000KV (10,5g) [link]
jol mukodik igy a "gyari" parositas.....de lehet 1x felprobalom vmi fogpiszka jellegure is???
de a 2 leveles GF 3018 nal nincs jobb meg ez is "hatareset"
amint kicsivel "tobb" a prop azonnal yelozik.... -
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #72306 üzenetére
AVAN eleg adja szinte minden meretben 2" / 2,3" / 2,5" / 3" / 4"....
nalam 2 collra probaltam vagy 5 kulonbozot... de a 2 legjobb
1. 2019 AVAN 3-blade 1.1g 3S-re
2. HQ T2X2X3 2020 3-Blade 0,75g 4S-reezek sem rosszak csak yellozik tole a kep.....
GEMFAN D51 2020 4blade 0,9g
HQ Prop T2X2X4 2020 4blade 0,8g
Gemfan Hurricane 2023 3blade 0,9g
DAL PROP CYCLONE Q2035C 4blade 0,85g -
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #72257 üzenetére
lehet a globalban is meg toltes elott is matatni.....
-
cd334
tag
válasz
Peaceliker #72185 üzenetére
Itt keress: https://fpvmarket.eu/
Ez elvileg az eu shopok között keres.
-
twine
veterán
válasz
Peaceliker #72150 üzenetére
...done
(Ferencváros szurkolók forduljanak el...*hátha szúrja a szemüket a lila-fehér)
Jobban visít mint a 2100KV az már biztos
Megkockáztatom egyébként,hogy szebb/finomabb hangja van mint a TOA Prémiumnak...Táp csatlakozót is muszáj voltam cserélni, mert a régi már életveszély volt...ki volt kopva, tépőzárral fogtam össze a két csatit az utóbbi időben
És ha már igy alakult, át is forrasztottam, és helyeztem a táp csatlakozást.
Lett volna ennál jobb ötletem is, de ilyen "durva" tápkábelem (14-12AWG) nem volt sajnos itthon, uh. "abból főztem amim volt"... -
twine
veterán
válasz
Peaceliker #72146 üzenetére
Úgy van.....pontosan így van beállítva...illetve így volt...(elméletben)
de eddig valahogy nagyon mást mért a cucc...el volt kalibrálva....
BF. pld. konkrétan 3S.-nek látta a 4S aksikat....
a cellánkénti átlagos 3,5 V nagyjából stimelhet, de mivel átlagosról beszélünk, nem kimondottan pontos...
MOst, hogy egyre jobb lett a madár, elegem lett az ilyen apróságokból mint, hogy miért mutat 3S-t a BF....végre az efféle dolgokkal is tudtam/tudok foglalkozniIlletve azt is olvastam ha pontosan be van állítva/kalibrálva a mérés, könnyeben észreveszi az ember ha pusztul/öregszik az akksi...
Én ezt nem tudom úgy átadni mint Oscar Liang , és Joshua Bardwell....
De ha már egyszer sz@rul volt az enyém kalibrálva, gondoltam legyen végre ez is "tökéletes"...Itt már ugye egyszer kérdeztem is, miért van az, hogy nekem BF. teljesen más feszültséget mutat OSD-ben, mint amikor leakasztom, és feldugom az ISDT-töltőre...
Akkor ugye kaptam a választ, hogy mert regenerálódik az aksi stb...
EZ igy igaz valóban, van ilyen is, de azért nem akkora eltérésekkel mint amiket én kaptam...
OSD szerint én leraktam a gépet, aztán kiderült hogy több(akár 0.3-0.4) tizeddel több van az aksiban cellánként, mint amit az osd mutatott...
Tehát ha valakinek faszán van kalibrálva a board,és a BF...nála simán jó lehet az amit te írtál...nem is mondok ellent...
Nálam sajnos nem így volt...és most megtanultam végre hogy lehet ezt egészen pontosan belőni...
Marmotte kész..lassan ha lesz időm végig megyek a többi kis madaramon -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #72094 üzenetére
Füstöltek azok 1s-en is.
lehet nem csak a legjobb minőségűek voltak, de az egész palettát kipróbáltam, az első 2 évben, mikor elkezdtek megjelenni. Meg én eléggé maxolom a motorokat is a gépre, mert ugye nekem az a fontos, hogy egyből 200al repüljön.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #72088 üzenetére
Vagy 2 marék fc (5/10/12/20A) van otthon bizonyítéknak, hogy nem gondolom túl.
Vandor01:
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #72084 üzenetére
Én nem merném bevállani vele az 5a-t.
De legalább először egy finomabb tesztet megér. Bár lehet, hogy ha nem úgy vezet az ember, mint én...
Valamelyik nap akadtam bele yt-on a régi whoopos videóimba. Hát ritka jelenség volt, ha csak 5-6mp-ig láttam az osd-n a 100%-os gázàllást. -
cd334
tag
válasz
Peaceliker #72080 üzenetére
Sajnos nincs 2es propom, ami 1mm tengelyre menne... Meg ott kérdés, hogy 5A elég lenne-e.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #72021 üzenetére
Na az jól hangzik
-
Tibusz00
tag
válasz
Peaceliker #72006 üzenetére
EU-ból jön. Standard szállítás, tracking nélkül. Azt írták : raktáron. Gondoltam akkor fel is adják. Bár most visszanézve az emaileket, már nem vagyok benne biztos.
Nem sürgős.zolikaDB: Neked gyorsan megjött!
Neked ki szállította ki? -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #72019 üzenetére
Bg a teljes sarcot állja, nemcsak a felét?
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #72012 üzenetére
& zolikaDB
Köszi!
Vándor01: lehet igazad van
-
zolikaDB
veterán
válasz
Peaceliker #72000 üzenetére
En meg semmilyet.
Eu line mittudomenmivel rendeltem. -
zolikaDB
veterán
válasz
Peaceliker #71958 üzenetére
Kaptal mar tracket?
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #71971 üzenetére
11000kv-val 3s-t hajtottam eddig.
Szerintem van mindened hozzá, csak egy váz kell max.
Nekem ez a uz80 mozgatja a fantáziám, lehet szétnézek otthon mi van és összedobok 1et. Állítólag nagyon halk is és nekem az nagyon a gyengém. -
Blizzardking
őstag
válasz
Peaceliker #71968 üzenetére
Én behajtottam alá egy lapos fejű csavart, arra egy szivacs kockát, és így nem tud lebólintani. Uruav és mobula kabikokkal próbáltam, a mobula jobban bejött mert az uruavnál láttam a propokat és ez idegesített.
A másik modifikációm a kabin tartó tüske tetejéről 1mm levágása, hogy a gumi bak picit feljebb érjen. Nagyon jó a jello ellen. Asszem erről már volt szó.
-
Blizzardking
őstag
válasz
Peaceliker #71966 üzenetére
Kamerát nem akarod feljebb hajtani, bro?
Nagyon gyorsan nyomod ehhez a szöghöz...Szerk: az 1s konfigra értettem
-
zolikaDB
veterán
válasz
Peaceliker #71962 üzenetére
Akkor a Jumper T-Lite multi mellett mindegy nekem.
Miert akarsz Cruxbol 1S-t?
Naluk akkor hogy is van az okositott posta? Mit kell valasztani? Mert nekem china post, netherland, dhl, ilyeneket dob fel es mind fizetos. (Ami nem baj, mert jobb aron megy, mint BG-n)
Mit valasszak, h ne legyen kellemetlenkedes a határon+1: paypal fizetes nelkul meguszhatom? Tehat mastercard mukodik naluk?
-
zolikaDB
veterán
válasz
Peaceliker #71958 üzenetére
Ismered a boltot?
Crux3 is 95$...
Meg a Larva X is....
Elso ketto vevo okes? Nem tudom, mi a kulonbseg a vevok kozott...
Jumper T-Lite tavom van, a multis. -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #71945 üzenetére
Szerintem szépen viszi a 1103/12kkv azt a 41g-ot. Legalábbis abból kiindulva, hogy 11kkv-val nagyon pöpec. A trend az pont nem érdekel, csak az élmény. De kinek mi.
Azt a Toothpicket meg már régen megépítettem, annyi különbséggel, hogy csak 20a esc volt rajta és nagyon bejött.
De van még néhány "gyártó", csak meg kell oket találni Alin. -
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #71945 üzenetére
Whoohoo, jól le vagyok maradva.
Még mindig a Shutterbug85-nél tartok. -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #71934 üzenetére
Persze, hogy most nem találok egyet sem.
A Geelang, ami Alin jó ideje jelen van, meg pl mostanában a Darwin fpv-vel szemezek.
Toothpick: https://a.aliexpress.com/_mLdVUxx
75mm whoop: https://a.aliexpress.com/_msiPDl7
Iflight-nak is vannak már egész jó gepeik, meg a Motowhoop is tetszetős. Bár ezek már drágábbak.Nekem Ali is megoldja az okos szállítást, meg vannak eu raktáras cuccok is.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #71921 üzenetére
Bentre a klasszik 65mm a jó, szerintem.
-
zolikaDB
veterán
válasz
Peaceliker #71918 üzenetére
Uruav UZ85 91$.
Beta 85 Pro 2 100$.
Igaz az, h BetaFPV-től okosba jönnek be a gépek az országba? Tehát nincs sarc? Mert Uruav EU Priority Line-al = Beta 85 Pro 2.
Te ezek ellében is a Moblite7-et mondanád 75-85mm körüli whoop kategóriában? (kintre is...)
Tudom, tudom, vegyek mán valamit és hallgassak, gyakoroljak...
De 100$-t elpattintani nagyon komoly logikai szálakkal szeretném megelőzni.Másik: fenti gépecskékhez melyik akku ajánlott (Uruav-Beta85, 2S)? (link
)
-
twine
veterán
válasz
Peaceliker #71918 üzenetére
"3br moci az 08028 nem 1102"
Valóban, ezt a nagy igyekezetben be is néztem ráadásul
És persze köszönöm az az adatokatEgyébként a BETAFPV oldalán feltüntetett SPEC.-ből indultam ki 2S témakörben:
SPECIFICATION:
Height: 15.2mmWeight: 2.95g (1 pcs)
Shaft: φ1.5mm
Motor Mount Holes: 6.6mmKV (rpm/V): 13500 / 18000KV
Input Voltage: 1-2S LIPO
Plug and cables: Micro JST-1.25 3-pin connector with 30AWG cables -
zolikaDB
veterán
válasz
Peaceliker #71910 üzenetére
Mi kerül 142$-ba ezen a 65-ös Eachine gépben?*
Te miért szereted ennyire ezt a nagyon-nagyon könnyű Moblite-ot?* ja, ez dob az áron picit...
4 x 1S 250mah 30C LiHV Battery
1 x Multi port LIPO/LIHV Battery Charger with 12V adapter -
válasz
Peaceliker #71901 üzenetére
1102 13500kv-val is próbáltam 2 cellán. Teljesen okés volt. Annyira emlékszem hogy akkumat zabálta rendesen, de ment mint a barom.
-
válasz
Peaceliker #71893 üzenetére
Van mobula7 v2 vázzal is. Amúgy jó az mert nagyon könnyű, csak tényleg állandó cserélgetésre szorul...
-
Blizzardking
őstag
válasz
Peaceliker #71889 üzenetére
A 3bhobby motorok sokkal jobban bírják mint a happymodel. Azokat nekem is folyton hajlítgatnom/cserélgetnem kellett. A lila harangos 3bh-k kurva jók. [link]
Még te mondtad ezeket anno. -
zoele
csendes tag
válasz
Peaceliker #71878 üzenetére
Ha jól emlékszem a warning 3.5.
Holnap megtapizom a csatlakozot és a motorokat. A solid pines cserére gondoltam, csak félek szétszedni, mert aztán ki rakja össze? -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #71851 üzenetére
Sosem viccelek, ha komolyan beszélek.
a mob7 nagyon adta és ha a 08-nak esetleg annyival kevesebb az áramfelvétele, akkor akár még jó is lehet.
A gyári lap meg már megadta magát, a tiéd kerül bele, ha sikerül megérkeznie. -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #71840 üzenetére
Köss!
Az akkor szerintem egy vadállat lesz. Már, ha te is 2s-re gondoltál. Mert azt elfelejtettem oda írni. -
cd334
tag
válasz
Peaceliker #71813 üzenetére
Tulajdonképpen ez egy duct mentes ~75mm váz 0802 19kkv motorokkal. Gyakorlatilag egy MOB6 ami az eltronikát illeti. Én semmit nem tettem hozzá, csak volt egy alapom, és gondoltam átépítem, hamár csak prop és váz kell hozzá. Gyakorlatilag gyári setupom lesz.
Váz
A fullos uz80 setup (Coupon from nick Burns: BG5UZ80)
Dave_C review
Nick Burns review -
cd334
tag
válasz
Peaceliker #71811 üzenetére
Elvileg HQprop 40mm bi-blade való rá. Majd meglátjuk milyen lesz. A benti repkedés nem annyira én műfajom, és kön a nyár, és akkor már valamit kezdenék a Mobula6-tal és ez érdekesnek tűnt(tére meg visszaköltözik az eredeti vázba bentre). Kíváncsi vagyok mi sül ki belőle.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #71789 üzenetére
Én is azt mondom, hogy inkább egy 2.5" 1102-es 40g-os 2s Toothpick. Az is elég erős, de mégis könnyed és agilis. Az eddigi egyik legjobb gépem volt. Aztán meg ha kell, át lehet építeni 85-ös vázba és ott is nagyon jól teljesítenek a motorok..
-
cd334
tag
válasz
Akkor lehet az egyik 1102 10kkv whoopomat át kéne építeni egy rendes 2s toothpickre? (Illetve alkatrész lenne egy plusz gépre)
Melyik vázra érdemes építeni? Néztem az ur12 vázat. És főleg milyen proppal?
Az UR80 0802-es tootpicket azt én 21-22g-ra tervezem.
-
zolikaDB
veterán
válasz
Melyikre gondolsz? A Twigre?
Kintre eleg lenne a Beta85 Pro2? -
twine
veterán
válasz
Peaceliker #71791 üzenetére
"Könnyed, pontos, erős, feszes és olyan szépen lehet iveket húzni a kertben hogy beszarsz."
Meggyőztél -
vandor01
senior tag
válasz
en nem szeretem a vekonyka filigran extra light es torekeny gepeket.... nalam marad anyag benne... vastagabb a vaz, vedelem itt vedelom ott, leszallotalp etc... ezert nehezebb min +10/15gram... masszivabb gepeket keszitek igy a 1102-es motor szoba sem johet! a legkisebb amit szeretek az 5g-os 1104 motor.... a 2" / 2,5" gephez es minimum 3S-hez.....
3 collhoz mar 5-6-7 grammos 1105/1106/1204 et szeretek epiteni.... 3-4S-en....
KV hoz meg alacsonyabb értekeket alkalmazok
3S hez 6000 / 7500 / 8600
4S hez 4500 / 5000 / 5500szeretem a fogpiszkakhoz fejlesztett propelereket HG 3015 3020 mert konyyuek 1gramm alatt/db vagy GF hurricant 3018-ast mert csak 0,75g/db es nem terheli az elektronikat feleslegesen sokkal kevesebb a yello minden fele-fajta 3S/4S gepen....
faja prop....nalam a 2S aksik maradnak a kefes 2,5" / 3" (65/75mm) gepekre....
de azok is 48-67grammosak igaz a combosabb 2S 1020-as motorral 8,4g/db!
-
twine
veterán
válasz
Peaceliker #71774 üzenetére
Köszönet az infókért
Akkor megnyugodtam...Valszeg régebben azért nem tűnt fel, mert sokkal óvatosabban repültem...Már az kihívás volt, hogy acroban repülök...
de mostanra végre eljutottam arra a "szintre", hogy a stab mód a furcsaVan valami ajánlott toothpick váz 0802 motorokhoz?
Szancsó:
Értem én értem a nagyobb gépet, de egyrészt uton van a 1102-es motor szett, mert a 85mm-es whoopon megkotlott az egyik, igy rendeltem egy új szettet,ezért arra várnom kell...
másrészt egy ideje reptetem a kertben a Mobula 7-et, és hidd el ebben a környezetben nagyon nagy élmény...annyi fa, bokor, kerítés ....tereptárgy van a környezetemben,(ami az előző fotón nem is látszik), hogy aki itt nem érzi jól magát egy 75mm-es whoopal az magára vessen...
Nem ellent mondva a kijelentésednek, hogy jobb kint a nagyobb, csak jelezve, hogy a 75mm is nagyon nagy mókaAkkor eljött egy toothpick építésének ideje....
De el tudjátok nekem mondani a fizikáját, hogy mégis mi az isten haragja ez a "megbillenés" hirtelen fordulónál esetenként? És ugyanez miért nem jelentkezik a toothpick gépeknél?
Egyébként persze rá lehet érezni, és ha az ember nem "rángatja", hanem szépen (akár egész pivci) íívben fordul, akkor tökéletes....csak a hirtelen berántott "ideges" fordulatoknál jön elő...
szóval nyilván benne van ebben az is, hogy a "pilóta" milyen...Mert ha profi, akkor szinte elő sem jön...Ha többször berántja forulóknál(mint én), akkor meg igen...
-
zolikaDB
veterán
válasz
Peaceliker #71724 üzenetére
De ha kint akarok repkedni, akkor nem jobb az, ha kicsit nehezebb a gep?
Mert neztem a Moblite7-et, ami kevesebb, mint 20g, es ez egy 75mm-es gep... -
zolikaDB
veterán
válasz
Peaceliker #71721 üzenetére
Mindketto sold out.
Az UZ85 miben jobb, mint pl egy Beta 85 Pro 2? Az árá kiveve? Nem izgat, h ki gyartja egyebkent -
zolikaDB
veterán
válasz
Peaceliker #71714 üzenetére
Sracok, Jumper T-lite, mi a kulonbseg a ket verzio kozott? (CC2500, JP4IN1)
Ugye ez a tav multis? Tehat bmit ra tudok bindelni? Frysky, Flysky, bmi?A BetaFPV Lite távot hasznalja itt valaki?
Masik: TOOTHPICK.
Larva-X vagy Crux3? Vagy elso gen TH Freestyle?Harmadik: melyik a legalapabb HD kamera? Ha kivannam leforrasztani a gyari kamerat es a helyere egy HD-t tenni. Vagy ez anyagilag nem eri meg, jobb inkabb alapbol HD-s dront venni?
-
zolikaDB
veterán
válasz
Peaceliker #71711 üzenetére
Mivel FPV, a lakas pici, mindenkeppen kint, vagy gyakorolni csarnokban.
Ezt a moblite 7 modellt egen foldon nem talalom. Megvasarolhato formaban plane nem. Pedig jonak tunik a Happymodell oldala szerint. -
twine
veterán
válasz
Peaceliker #71595 üzenetére
Ne mond...
Ez teljesen új információ számomra....
Ilyen van, illetve ilyet lehet? -
twine
veterán
válasz
Peaceliker #71587 üzenetére
ott sincs URUAV
Happymodel van, de mivel már van otthon 5db URUAV, nem akartam új márkát...nem tudom mennyire kompatibilisek egymással az alkatrészek.Mert a harang tök másképp néz ki a két gyártónál...
De az előbb mikor felismertem a májusi dátumot, és még erre rászámolok 1 hónap szállítást, erősen elgondolkodtam a 4db happymodel beszerzésén....(csak azzal megint tökön lövöm magam, mert ha azon is tönkre megy valami, akkor nem lesz hozzá pót alkatrészem..egyszerre 6-db-ot meg nem akarnék most rendelni...)
És ezzel az egésszel az a legnagyobb problémám, hogy valójában a következő "befektetésere" egy Crossfire szettre gondoltam az 5"-hoz....
Na most ehhez képest az apró sz@rkora ebben a hónapban többet költöttem mint egy CF kezdő szett
Uh. valahol meg kel húzni a határt -
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #71587 üzenetére
Most már van sansz az áfára is...
-
twine
veterán
válasz
Peaceliker #71571 üzenetére
Köszi
Nem, sajnos egyik sem... Azaz az antenna a helyén forrasztva, a frekvencia meg rendben, illetve bárhová állítom, minden csatornán ugyanaz a jelenség
De ma napközben rendbe raktam. A másik gépről atforrasztottam a kamerát, és öröm boldogságÍgy most van 3 rep.képes gép....
Lassan kiviszem a Phantomot is repülni,,, hónapok óta nem repült.. Még a végén berozsdásodik
vandor01;
Sokszor, sok mindenben tévedtem már ebben a hobbyban, de abban biztos vagyok, hogy nem lesz ilyen "nagyszámú" gépparkom...
Főleg nem ugyanabból a géposztályból...
Nagyon jól elvagyok így most...
Kicsit ugyan ebben a pillanatban összeszaladtak a hibák, de pár hét, és mire ismét kisüt a nap, addigra faja lesz az összes gép...
Egy jó Gopro-t cipelő cinewhoop szúrja még az oldalam, de azon kívül nem nagyon vágyom másra... -
twine
veterán
válasz
Peaceliker #71522 üzenetére
Egy régebbi 1102-t már megforrasztottunk... De most sajnos valahogy úgy szakadt az összes , hogy hozzáférhetetlen(mert konkrétan beszakadt a tekercs alá) a vége... Lassan kezdek "profi" lenni motorban is .
Darabokban van a 1102....2db 2306-ban cseréltem a napokban csapágyakat, és ha már ott jártam, kíváncsiságból a tengelyt is ki illetve vissza ütöttem... Lassan tényleg mindent megismerek töviről hegyire... De a tekercsen lövésem nincs, hová forrasszam a kábelt, ha nincs meg a vége...
-
twine
veterán
válasz
Peaceliker #71520 üzenetére
Emlékszem, többek között te is erősen javasoltad, mikor megvettem a 85HD-t, hogy dobjam le róla azt a "felépitmenyt", és rakjak rá egy kis aio-t.
Plusz talán pont te voltál aki az első mob7.-em tönkretétele után említetted, hogy a kamera nem biztos, hogy kuka, csak nem elég neki a power, hanem még valamelyik kábelt be kell kötni...
Igazad/igazatok volt...a kamera működik, a gép meg tényleg kva jó lenne, és lesz is, ha egyszer végre sikerül vele normális köröket repülni...
De már a nappali-konyha-ebédlő körök közben kiderült, hogy teljesen más repülési élményt nyújt, mint eredeti állapotában... Zseniális valóban...Mindegy...agygörcs már elmúlt... Csak nagy csalódás volt hogy felizgattam magam, hogy mekkora élmény lesz vele másnap repülni, majd ezek után egy egyszerű canopy igazgatást követően besz@rt a motor
És tudatosult bennem, hogy másnap ebből nem lesz vidám repkedés...
Majd egyszer... Biztos lesz... Más motor szettet meg már nem akarok rá venni... Most már van két pót harangom, tengely,stb... Ha megtaknyolom a motorokat most már talán nagy meglepetés nem fog érni... Várom hogy érkezzen raktárra, és már rendelem is...
És igen, eszembe jutott a fogpiszka is már...
De egyelőre ezt a85-os osztályt is szeretném megélni végre rendesen... Mert a bushido valami rémálom volt.. Minden csak nem élmény -
twine
veterán
válasz
Peaceliker #71458 üzenetére
"Van dvr?
"
titkosítva van 30 évre...
Egyébként én megmondom őszintén nagyon meglepődtem...
Az az igazság, hogy a legnagyobb lelki nyugalommal sétáltam a gép felé...
Nem ilyet, hanem nagyon nagyon durva odaveréseket, és becsapódásokat élt túl ez a váz...
De olyanokat, hogy konkrétan döngött a föld...képzeld el ezt a területet, amikor szinte visszhangzik ahogy földbe csapódik a gép...és semmi az ég világon...
Most meg megyek oda nagy lelki nyugalommal,mert mi sem történt, csak kissé odavertem, aztán egy olyan látvány fogad, hogy a prop kettétörve, az antenna kiszakadva a 130fokos toldóból(valójában a réz toldó szakadt szét), és a karbon "fődarab" széttörve...
Szóval valami nagyon szerencsétlen módon sikerült odaverni, ami a videó alapján nem indokolná a történéseket...Mert ha csináltam volna crash válogatást az elmult 3 hónap pereceiből, akkor azt mondanánk ezt lehetetlen túlélni, most meg egy "pottyanástól" darabokra szakadt a gép.Egyébként nem tudom, hogy hívják, de az let volna a cél amit úgy csinálunk, hogy :
180fok Roll-360fok Yaw-180fok Pitch...
De látom erre még nem nagyon vagyok felkészülve -
twine
veterán
válasz
Peaceliker #71445 üzenetére
Volt egy ilyen érzésem, csak eddig nem fektettem bele egy perc energiát sem, hogy utána nézzek ennek a dolognak...
Most szakítottam rá... És hát igen... Látszik látszik... Aztán ott van a betűtípus a motorokon ami ugyanaz, aztán az, hogy hogy ujzeland, végül de nem utolsó sorban konkrétan írják is a titán tengelyeknél, hogy az Armattan motorokhoz melyik típus való... -
twine
veterán
válasz
Peaceliker #71271 üzenetére
-
Sztenn
tag
válasz
Peaceliker #71198 üzenetére
"Az építés az olyan ....igazi szopóroller lesz, meg valag pénz cserébe lehet jó sem lesz." Ez tetszett, de néha jó szívni, mert serkenti az agyat.
Viszont ha már kész gépet ajánlotok (bocsi a többesért, már az utánad íróknak is válaszolok), akkor DJI-n kívül esetlegesen tudtok még márkát, amivel nem igazán lehet mellé lőni? Csak hogy ne monopolizáljuk a dolgot...
Bár jobban szeretnék magam által összerakott drónt reptetni, mert az még nagyobb fun, mint mondjuk ezt a kínai vackot, ami nekem van.
Kompromisszumokkal se lenne megoldható? Pl. vannak ajánlott KIT-ek? Az van DJI-nek is.
#71199 twine : Ez sem semmi cucc, amit linkeltél!
Mint írtam fent, nem baj ha nem ajánlott építeni ilyen kategóriában, akkor max építek valami kis kínai vackot én is az alin 0,01 dollárért vásárolt alkatrészekből.
Mindenképp várnék még ötleteket, javaslatokat!
-
Sztenn
tag
válasz
Peaceliker #71196 üzenetére
Kamerázni, szép videókat csinálni. 😅
-
Niczo
senior tag
válasz
Peaceliker #71060 üzenetére
-
twine
veterán
válasz
Peaceliker #70813 üzenetére
"Mondtam hogy 5 colos a legkezesebb."
Imádom...
Tegnap éjjel 3-ig masztattam a gépet...meg is lett az eredménye...
Végre patent...
Ez az 5"-os élmény számomra merőben új, de fantasztikus érzés...
Furcsa, én azt hittem a szimulátor élmény, az közelében sincs a valóságnak, mert hogy azért mégis egy 540g-s(aksival együtt) testről beszélünk, amire durván hat a gravitáció...
Ennek ellenére olyan "légies" az irányítása, beszarás...És végre az R-XSR is egész jó távot tud...
nagyobbra nyitottam a két antennát, mert eddig szinte egymás mellett volt...a maximum távolságot még nem teszteltem, mert inkább élveztem a gépet..de kb.3x olyan távra repültem, mint első körben...Ja és hát ez a DAL Cyclon 5047Pro...Ez egy csoda...Ez szerintem törhetetlen
(nyilván költői túlzás, de eszméletlen mit kibír...)
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #70831 üzenetére
en is szeretem kerulgetni a dolgokat mint vmi jofajta baloslibsis politikus
de nem jon be a kisterben kis dolgok korul kavarni.... valszeg bena vagyok hozza es nem szeretem torni zuzni a technikat inkabb preferalom a bokorugrast es a fakat bokrokat kerulgetni.... felteve ha az allam ad ra engedelyt ha nem akkor illegalban
azert az faja a vilag minden reszen meg kinaban is lemond az allam 120m-ig a legter kontroljarol (egyeb bizonyos feltetelek mellett pl 250gramm) meg a Kinai rezsim is liberalisabb mint a csuti farao haramia bandaja..... mert belatjak faszsag a hulyeseghez ragaszkodni...... kozben verik a melluket:Törvényjavaslat Benyújtó: Dr. Semjén Zsolt, miniszterelnök-helyettes
Előadó: Dr. Palkovics László, innovációért és technológiáért felelős miniszter"Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
kozben a "dronpilotak" kulfoldre mennek vizsgazni! es ha mindez online es ingyen van EU mas orszagaban.... felesleges Mo-on oktatni vizsgaztatni 9e-ert es szemelyesen :)
valamint en a 80-120gramos "dronommal" azaz szarjaimmal nem erzem magam "dronpilotanak" :) :) max egy jatekaval jatszo kis hulyegyereknek :)de remeny hal meg utoljara
HATHA lesznek inkabb kinai elnyomo rezsim mint EU-s demokracia? -
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #70824 üzenetére
dronhirek!
Elismerte a minisztérium, hogy még működésképtelen a magyar drónszabályozás
Kiderítettük, miért és mennyire birságolják a drónozást
en meg mostanaban ma is pl....
kefesekket hajtok boven jok azok isbokorugrasra?
nekem ezekhez is kicsi lenne egy 5-700nm-es telek
azert szeretek 300m sugarban max 100-150meter magassagig repulni
de most akarok epiteni egy 6colost bokorugrot hogy legyen abbol is egy
van 1db 4" 1408-al, 1db 4" 2205-el, 1db 5" 2205-el.... es lesz egy 6" 2306-al
de szigoruan kamera nelkul es 120 gramm alatt! -
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #70818 üzenetére
Igaz biztos van az a stílus.
Meg olyan is ha hanyatt esik le a gép, és nem fogja meg a gaz+föld hogy teljesen leálljon, hanem erőlködve de átforog a motor, rádiókapcsolat nuku, mire lefutod szántáson a 140-150m-et csak füstölgő motort látsz ami még akkor is erőlködik.
Hasonló ha gazba esik és nincs rádiókapcsolat.
Tiszta buli utána cserélni/kidobálni a cuccokat.
Persze mindenki másképpen repül, én öregesen mert az is vagyok.Én az első kertemben meg sem tudnék fordulni rendesen egy nagy géppel ha kicsit gyorsabban mennék(pedig nem kicsi). :-)
-
kriszbon
őstag
válasz
"Alapjarat kell"
Mi a pötsnek kellene ha valaki nem mutatványost játszik?
Nekem a legtöbb gépnél mindig leálltak a motorok ha leszálltam(úgy állítottam be). -
twine
veterán
válasz
Nincs, de akkor most beállítom...
Töltődik a másidk aksi, még egyszer kimennék a két aksival repülni ma...
MOst épp azon "izzadok" mi a tökért, látok fix49-es értéket a szemüvegben az RSSI értéknél?
Van erre valami ötlet?
Taranis úgy látom érzékeli élesben a "térerőt", és 99-er ir itt az asztalon mellettem...Rémlik, hogy "új korában" 99-et írt ez is...Az viszont nem, hogy én bármit ezzel kapcsolatban elállítottam volna...
MIért lehet ez a "49"?
Köszönöm a segítséget mindenkinek -
twine
veterán
válasz
Peaceliker #70787 üzenetére
Köszönöm szépen, megnyugtattál!
"Ezt a tesztet így nem is értem."
Nem is biztos ,hogy kell(érteni)
Tudjuk be a tapasztalatlanságomnak"Prop nélkül arm alatt hülyesegeket csinál"
Ezt én nem tudtam
kipróbáltam, úgy tűnt 4-ből 3 motor úgy viselkedik, ahogyan logikusan várnám...de az az egy valahogy nem akart...
de ha ez így "normális", megértettem...és köszönöm a megnyugtató sorokat...Egyébként igen, dshot600, és csúszkával tökéletesen pörög mindegyik...
Szóval köszönöm
Holnap remélem világosban érek még haza, és sikerül élesben is megreptetni a kis madaram -
twine
veterán
válasz
Peaceliker #70736 üzenetére
Végül rendeltem 5045-ből egy csomaggal, és 5047-ből is...
meglátjuk...
Aztán végül leadtam a rendelést 3 féle aksira...kipróbálgatom őket, és végül amelyik "tetszik", legközelebb abból rendelek "szettet"...
Ebből 2db talán a héten már meg is érkezik.:
Ezek meg egyszer csak majd érkeznek kínából:
Így lesz 5db próbálgatni a gépet...FPVracestore-ból rendeltem kis kefés ZER0-hoz 4db 19000KV-s motort, és ha már ott jártam, láttam van neki TBS M8-2GPS abból is rendeltem egyet az 5"-os masinára...
Így az is meglesz...már csak nekem is az a nagy kérdőjel, hová rakom a vázon -
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #70721 üzenetére
...illetve,miért nem a távot először?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Eladó Honda Forza 125
- Xiaomi Electric Scooter 4 Lite 2nd Gen elektromos roller
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest