- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joeker67
aktív tag
-
Geller72
veterán
-
Geller72
veterán
válasz
csakszabi #52017 üzenetére
Itthon az fpvshop.hu árulja a fatshark szemüvegeket (is). Ha az EV100-at nem tudtad belőni, akkor mindenképpen próbáld ki, amit meg akarsz venni. Nekem volt FS szemüvegem is, eléggé hasonló volt a szemtengely része. Az EV100-on is állítható egymástól függetlenül. Én rövidlátó vagyok, mint nagyjából mindenki az lesz, aki a 40-ez elkerüli, így én rendeltem a fatsharkhoz korrekciós lencseszettet is, ami érdekes módon mégsem kellett. Ahogyan az EV100 is jó volt ezen a téren. Ha tudsz, mindenképpen próbálj előtte. Nem csak a szemed miatt, hanem lehet, hogy nem fog bejönni az adott szemüveg valami más okból sem.
-
Peaceliker
addikt
válasz
csakszabi #47927 üzenetére
Tariff insurance működik, nekem 1 nap alatt volt a számlámon a zsé. Azt tudd, hogy express szállítás dpd, csak eljárás 6k + áfa +vám ha akkora az összeg. 7k t megér sztem, hamar itt is lesz, para sincs, persze drágább, de nekem már mindent fognak ami nagyobb (arf gépeket is) sima postán. Dpd meg aztán főleg
-
Jackal2
senior tag
válasz
csakszabi #47870 üzenetére
Majd meglátod mennyire nehéz
Csak ha szarrá töröd, utána nem lesz mit átépíteni. De legalább lesz egy távod
Nekem a Wizarddal két bajom van, ami kezdőknél eléggé fontos:
- nincs buzzer
- nincs OSDtehát ha elveszted, nem tudod csipogtatni, illetve még nem vagy tapasztalt annyira, hogy tudd, kb. mennyit mész egy akkuval, szóval nem baj, ha vannak repülési paraméterek a képen.
(47886)
ormális képet ad, kiviszi a párát, és van egy csomó funkció, amit a többi nem tud. Plusz kisebb is, de ár/érték arányban rossz, mint minden high-end dolog.
-
Jackal2
senior tag
válasz
csakszabi #47848 üzenetére
Ha sosem repültél még drónnal, én nem vennék első gépnek 200-as brushless versenygépet. Az orientációt mindenképpen meg kell tanulnod, ahhoz meg nem jó egy gép ami 30 métert tesz meg másodpercenként.
Ha sportos, de nem túl erőset szeretnél, és nem akarsz szénkefést - amit megértek, akkor vegyél egy MJX Bugs 3-at. Ha leveszed a lábakat tök sportos, ha meg kamerázni akarsz, akkor felrakod őket meg a kamera tartót.
Utána már érezni fogod, melyik jön be, vehetsz akár racert is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- OTP Bank topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Duotts C29 elektromos kerékpár
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Corsair TC100 RELAXED gamer szék jóformán új
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged