- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- iPhone topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
Saccco #45528 üzenetére
Szerintem ennél sokkal egyszerűbb üzletpolitika van a háttérben.
1. Eladásra kínálsz 1000 terméket 30$-ért. Lett 30000$-od.
2. Elküldesz 1000 db fülbevalót csomagkövetve "véletlenül".
3. Mikor jönnek a reklamációk, hagyod, hogy a PayPal vissza vegye a pénzt.
4. Minden olyan user, aki nem kérte vissza, tiszta profitot generált. És ezerből ha száz nem kéri vissza időben, akkor az 3000$.
5. Két hét múlva új néven új ugyanilyen oldalt nyitsz.
Havi 3000$ meg csak elég egy domain név regisztrációra. A webdesign úgyis megvan...Esetleg valaki meg tudja nézni hány napja nyílt az oldal? Szerintem max 30.
-
taky1984
tag
válasz
Saccco #38003 üzenetére
Húúú de nagyon beszoltál, fa..a csávó vagy. Láttál már belülről Fendt 824-et? Ajánlom figyelmedbe! Világosan leírtam, hogy új vagyok ezen téren, azt is, hogy segítséget szeretnék kérni. Erre csak a fikázás jön... Mi van veletek emberek? Most mondjuk veszek Vortex 250 Pro-t és összetöröm és pont leszarom, akkor az fáj neked? Legyen már ez az én gondom... Az az igazság hogy nem akarok kis maki szutykokon tanulni. Egyből a mély vizet akarom. Csak egy érdemleges választ szerettem volna kapni a kérdéseimre pl: hogy hol találok egy értelmes leírást alapfokon a drónokról. Sajnos úgy látom rossz helyen kopogtatok... Elnézést, hogy mertem kérdezni, többet nem fogok...
Szebb jövőt!
-
Jackal2
senior tag
válasz
Saccco #37727 üzenetére
Ebből teszteltem az elsőt és az utolsót, a blogon elolvashatod. Az E010-et én kerülném messzire. Iszonyatosan nagy a gyártási szórás, van amelyik a küszöbön nem tudja átküzdeni magát.
A JJRC H36-ról kevés az infó, mert nem volt elég nagy szám, amiből következtetni lehetne rá, a Furibee F36 viszont tényleg jó (saját tapasztalat).
-
jFox
addikt
válasz
Saccco #35608 üzenetére
Köszönöm a tippeket, most egy régi szoba heli csavarjaival próbálkoztam, sikertelenül.
Megpróbálok egy órással beszélni.molnigee: ki a harmadik miskolci? Üszök? Mert vele együtt szoktunk röptetni, ha épp egyszerre érünk rá.
Mondjuk én nem vagyok annyira benne a témában, amolyan "koca drónos" vagyok. -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Saccco #35580 üzenetére
Köszi!
Sajnos az a 11$ még mindig nagyon sok nekem ezért. Főleg a súlya (1.4g), pedig nagyon tetszik.Amit Alin találtam hozzá, az 0.8g, de még azt is soknak tartom. Lehet inkább faragok valamelyikből itthon egy kicsit.
Vagy felrakom a gyári szivacskockáját. Csak tartok attól, hogy nagyon bemelegszik alatta a kamera. -
kelna91
senior tag
válasz
Saccco #35501 üzenetére
Áhá. 1,6 misiért nem kell.
Kösz az utánajárást.
Jackal2: Eredetileg szőröstül-bőröstül 700k-ban szerettem volna megállni, aztán láttam, hogy milyen árak vannak, és nem lesz elég, úgyhogy 1M a plafon. De most azt is látom, hogy ez sem lesz elég arra, amit eredetileg akartam. A Sony A7 nem fog repülni.
Teréz Atya, kösz a tippet.
-
kelna91
senior tag
válasz
Saccco #35487 üzenetére
Ez nagyon hasznos volt, köszi. Az S900 nagyon tetszik, bár árban jelentősen több, mint amit tervezek.
Lássuk, jól értem-e: Veszek egy S900 vázat 370k-ért és egy Zenmuse gimbalt 570k-ért, amibe beletehetem a Sony Alphámat, és van egy kész filmes drónom 1M alatt? Vagy még kellenek egyéb biszbaszok is sok százezerért?
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Saccco #35430 üzenetére
Köszi! De sajnos nem találom (se bg, se ali).
Esetleg egy linkel, meg tudnál tamogatni?Tegla80: Szívesen.
Megvolt a kinti teszt az e010-el.
Olyan punchout van a 45c-s aksival, hogy csak pislogtam.Igy már kijön rendesen a különbség. Az x100-ashoz hasonlatos, de ott 65mm-es proppok ülnek a motorokon, 70c-s aksi meg alattuk.
Csak ugye az fc nem dönti be eléggé magát, így nem lehet túl gyors. Persze ki lehet játszani mindent (lassú haladásnál gáz elvesz, gép orra bebukik, abban a pillanatban full gáz). De majd lehet megheckelem ezt is (az x800-at is megcsináltam egy ideje, de még nem volt időm letesztelni), vagy marad szobakopternek. Mert a legkisebb szelet sem szereti,
Gondolkodom azon is, hogy nem a q100ba fog menni az fq board, hanem a másik ilyenbe.
A gyro kalibrálásához, pedig még mindig elég a jobb kart, balra-le húzni.
Ja, és véletlenül rajöttem, hogy a Cm275t is meg tudja fordítani a képet 180°-al. -
g_g_g
őstag
-
g_g_g
őstag
válasz
Saccco #35361 üzenetére
Azért gondoltam ezeket a pót dolgokat, mert ezekre bármikor szükség lehet, ahogy olvasom, szóval akksi, meg motor szerintem kellene.
(#35362) DJGABI
Szín mindegy, úgyhogy ha az olcsóbb, akkor az lesz majd.Akksi szettre nem akarok annyit költeni, 2 db pót szerintem elég, hogy lehessen szórakozni vele.
(értem, hogy ár-érték arányban sokkal jobb)És köszi a hasznos infókat
-
molnigee
aktív tag
válasz
Saccco #35221 üzenetére
Ez se rossz pl: Kingkong 90GT
Vagy ez? X73S
Lehet le is járt a brushed minik kora?
Új szépség: Diatone Tyriant
-
MAxxYD
tag
válasz
Saccco #35158 üzenetére
A Realacc GX210-ről mi a véleményetek?
Van hozzá SP F3 is, és brutál erős.
A neten nagyon odavannak érte (pl. alishanmao) és az ARF nagyon olcsónak tűnik számomra.Realacc GX210 CC3D Naze32 F3 Racer ARF Without VTX Camera Battery Remote Transmitter
Realacc GX210 CC3D Naze32 F3 FPV Racer RTF with 700TVL Camera 40CH VTX
Ezekből az árakból még lejön 20%
A Realacc GX210 ARF verzió SP F3-al és kuponnal 74 USD.
-
virbo
csendes tag
válasz
Saccco #35028 üzenetére
Na az van, hogy megint benéztem...
Ugyanis alapból TAER kiosztással csináltam meg elsőre a modellt. Most ahogy ezredszer átnéztem a modell beállításait esett le, hogy hiába váltottam át közben AETR-re attól a modell -ben ez nem változik meg.! ÚJra kellett konfigolni egy másikat.
Jelentem most már életrekel bekapcsoláskor, már csak a bindelést kell megtalálni. Annak fogok örülni ha a JJRC és Eachine H8 mini más protokolon megy... -
virbo
csendes tag
válasz
Saccco #35023 üzenetére
TAER-ben is próbáltam, semmi.
Ha a gáz nem nullában van bekapcsoláskor nemntudom villogásra bírni a jobbos kar totál lehúzásával sem.
Az összes vidiben ugyanaz a beállítás amit én is megcsináltam, de ott ha alaphelyzetben vannak a joy-ok bekapcsolásra már villog a panel. Nekem csak akkor kezd el villogni, ha az említett joy-t lehúzom. Úgy látszik a hajamra kenhetem. -
virbo
csendes tag
válasz
Saccco #34984 üzenetére
Ezt a modulos dolgot nem értem...
Igen be van állítva az AETR, és a külső adó PPM 12 csatornával. Bekapcsoláskor semmi reakció.
Amit kiderítettem, hogy ha a jobbos kart lehúzom, akkor kezd el villogni.
De mindegy hogy bekapcsoláskor van lehúzva (villogni kezd majd világít), vagy bekapcsolva alaphelyzetben van (nem villog és nem világít) és utána húzom le (elkezd villogni majd világítani).
Ha bekapcsoláskor a gáz nincs alaphelyzetben nem villog a jobbos karra sem.
Ha bekapcsolás után a gázkaron bármilyen irányba eltolom és a gáz irányba nincs félgáznál feljebb húzva, akkor a jobbos kart lehúzva villog, majd világít.
Ha a gázkart félgáznál jobban feltolom bekapcsolás után és a jobbost lehúzom, lassan villog az idők végzetéig.Nem tudom mit csináljak...
-
TeeJay
félisten
válasz
Saccco #34827 üzenetére
köszi
a kalibrálás itt elvileg a jobb joy balra+le módban tökéletesen megy
azzal nincs is bajomakkor azt is jól éreztem hogy a bal mutató ujjas gomb megnyomása után jobban harap és gyorsabb
viszont a két joy közti előre-hátra finomhangolás és a jobb joy alatti jobbra-balra finomhangolást még nem vágom hiába nyomkodom nem vágom mit csinál meg milyen irányba kellene módosítani
illetve a bal joy alatt van a dupla gomb egyik vissza hozza a koptert elvileg na azt még nem próbáltam
a mellette lévő meg a headless mód
de még arra se jöttem rá hogy kelleneén jelenleg úgy tolom hogy kék fény előre piros hátra és úgy már elég jól tudok repülni meg tegnap teszteltük gyerekkel simán fentebb ment mint a 11emeletes panelek és még onnan is tudtam irányítani szóval 30-40méter táv még belefér
jelenleg két gépem van de az egyik irányítójának a joy-a gáz már jeleztem gearbest-en most vizsgálják hogy mi lesz. remélem kapok egy újat aztán lesz 3 gép
illetve rendeltem 6darab extra akkut hogy legyen bőven mivel játszani január végén meg 2-3garnitúra motort is fogok meg USB-s forrasztópákát aztán mehet a menetami még foglalkoztat hogy vajon lehet-e a kopterrel jobb irányítót összekapcsolni esetleg másik H36 kopter irányítóját mert így akkor mintkét gépet tudnám reptetni az egyszem tökéletes irányítóval
de mikor benyomtam a masinát és próbáltam a másik távirányítót hozzá kapcsolni semmi sem történtmit lehet vajon erre?
-
TeeJay
félisten
válasz
Saccco #34737 üzenetére
köszi akkor marad a 150-es és abból veszek gearbest-en vagy 6-ot és el vagyok vele
meg az egyiknek az irányítója rossz, megreklamálom és kiderül hogy oldják meg a kínaiak
nem bánnám ha én is kapnék egy újat a helyére
aztán legalább akkor lesz 3 szóval lesz bőven motorom meg akkum meg alkatrészem
így meg el lehet játszani egy ideig -
syler123
veterán
válasz
Saccco #34640 üzenetére
Köszi szépen, így érthető.
Igazándiból egy Opendott tabbal szeretném használni, az Op3 az csak vészmegoldás, azt nem szeretném ilyenre használni.
Most még ami probléma hogy hova kerülhet a kamera, mert az az eachine az antennájával sehova nem fér el.
molnigee: Miért nem lehet jó fpv-re? Melyik gép jó fpv-re? Amúgy azért nem vettem gyári kamerával, mert így későbbi dronera is áttehetem
KaiotEch : Köszi, utánanézek annak a kamerának, azt valahova tuti fel tudnám applikálni.
-
Arti1
aktív tag
válasz
Saccco #34422 üzenetére
Még nem tudom, mit szeretnék, azt tudom, hogy ha veszek, akkor utána nem szeretném sűrűn cserélgetni a távot...
X5C-1-em van, most újítottam hozzá egy X8C távot, hogy jobb legyen a hatótáv
Az új táv majd tavaszra kell, hogy eldőljön, addig utána olvasok ezeknek a multiprotokoll cuccoknak, köszönöm a tippet -
Arti1
aktív tag
válasz
Saccco #34359 üzenetére
Tudom, hogy gombhoz a kabátot, de ezzel a Turnigy 9x-el el lehet kormányozni a Syma X5C-t, vagy a Nihui U807-et?
Csak mert akkor lehet, hogy már most is megveszem a távot (szokni kell azt is), meg ha tavasszal rámtör a racer láz, akkor nem lesz akkora érvágás mintha géppel együtt távot is kellene venni... (gépekből gondolom mind1, milyet veszek, mert a távhoz passzoló adót kell majd beletenni a gépbe?)
Lehet vele szimulátoron gyakorolni?Szerk:
Zoty4: Tanúsíthatom, hogy az U807-en van 3 sebességfokozat -
syler123
veterán
válasz
Saccco #34390 üzenetére
Köszi!
Ez még aránylag vállalható (árban). Van egy fedett de oldalt nyitott terasz nálunk, ott lenne árnyék hogy tab-ról játsszak és akkor tuti nem lesz fókuszproblémám, mint azzal a fejessel.
Neked ez az összeállítás milyen távolságra képes? Melyik kamerát vetted? Éééés milyen drone-ra tetted a kamerát?
Egy H8s van most még csak úton, míg begyakorlom az irányítást, de utána kellene egy komolyabb fpv-re, ami azért egy 150-250m-t elmegy jelvesztés nélkül.
Az Eachine TX01 és a Eachine VR D2 együtt nyílt terepen 350m-re képes, ami tökéletesen elegendő lenne.
-
syler123
veterán
válasz
Saccco #34384 üzenetére
Ez mekkora durva
Ez a videó be is bizonyította mi kell nekem. Hát fpv
Viszont ezeknek a képét mivel lehet fogni, mobillal nem? Ennek a kamerának a képe elfogadható és a táv is okés, meg nem is drága, de ha ehhez még kell baromi drága szemüveg akkor már más kérdés. Mi a legolcsóbb vállalható szemüveg hozzá vagy minek hívjátok
Vagy milyen megjelenítőt ajánlotok hozzá?
Mondjuk ez az összeállítás ami a videóban van szerintem baromi drága ahhoz képest, hogy maga a drone akkora, mint egy tücsök pö**e
-
balazs1956
senior tag
válasz
Saccco #34300 üzenetére
Igen ott vagyok minden kilométerkőnél (topikban).
Igen próbálom, hogy ne szívja le az elemeket, de nem igazán világít. Ha ráültetem a távirányító tetejére, akkor ég egy kis zöld led.
De usb-ről ezt nem tudom produkálni.
Ha valakinek lenne konkrétan ez a masinája, kipróbálhatná, hogy csak én bénázom-e? -
balazs1956
senior tag
válasz
Saccco #34284 üzenetére
Szia!
Nekem drónom sem volt soha
A kérdésem az lenne, hogy ezt a masinát csak a távirányítójáról lehet tölteni, vagy egy usb kábellel hálózatról is? -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Saccco #34138 üzenetére
Köszi!
Ubuntu-ra gondoltam én is, már pendrive-on van a képfájl.
Rufus-ról még nem hallottam, de akkor utána olvasok, mire is jó. Még nem próbáltam, de azt gondoltam igy simán is indul majd a Linux.
Csak azt nem tudom, ez mennyire kezeli a Utorrentet?
Ezt az egyetlen programot használom, amúgy csak net, meg tartalomfogyasztás. -
duc
aktív tag
válasz
Saccco #33981 üzenetére
ugyanilyen lapátok vannak nekem is egy minin, most raktam bele 0720-as motorokat a 0715-ösök helyett. Szétforogják magukat, érzésre jobb lenne valami 3 vagy 4 lapát ami nagyobbat fog a motorokon.
Van ilyesmi átmérőben (50-55mm) több lapátos kivitel? (1mm tengelyre)
Vagy lehet hogy a kétlapátosból 60-65 mm körülit kellene kerítenem... -
Baku
aktív tag
válasz
Saccco #33979 üzenetére
Kezdő laikusként nekem tetszik, és le a kalappal a saját tervezés és kivitelezés előtt.
Szerény véleményem is az, hogy a propvédő íveken még sokat kellene könnyíteni.
Elég lenne kb. 3mm vastagságú kör vagy négyzet keresztmetszetü ív is.
Ezek a motorok a 3 lapátos vagy az eredeti 4 lapátos propikat is könnyedén pörgetnék, jóval nagyobb felhajtóerővel. És hát igen: Kéne egy 500 mAh-ás akksi is bele....
Már amennyire értek hozzá .... -
Saccco
nagyúr
válasz
Saccco #33944 üzenetére
Na így már nem száll fel 1/3-ad gáznál, kicsit több, mint fele kell neki.
A keret kicsit túlméretes lett, az eredeti verzióval alig repült. Viszont nem érzem olyan agilisnek, mint a kicsi E010-et. Nincsen hozzá nagyobb akksim, a gyári 150mAh-ást nagyon hamar megfekteti a 4db 8520-as motor.Bocs a képminőségért, kaputelefonnal csináltam...
Összeségében nem vagyok csalódott, első önálló projektem, első rajzom 3D-s CAD programmal.
-
Baku
aktív tag
válasz
Saccco #33912 üzenetére
Jut eszembe erről: Van valakinek tapasztalata arról, hogy a sokkal jobbnak mondott Chaoli motorok (vagy akár más csereszabatos jobb motorok) sima cserével (vezérlő cseréje nélkül) is érezhetően jobban teljesítenek e010-ben ill. Cx-10 - ben? Vagy ehhez "illik" alaplappt is jobbat beletenni?
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Saccco #33765 üzenetére
Valami olyasmi készül nálam.
Igaz, hogy ezek a motorok "csak" 59.000-et pörögnek, de megtámogatom 45c-s aksival. És nem is tx-et tervezek rá, hanem cm-et. Igy azért már mennie kell rendesen..
Még a q100ba szánt, fq boardon gondolkodom hogy melléjük dobom. És akkor az e010 meg a q100ba. -
molnigee
aktív tag
válasz
Saccco #33699 üzenetére
Attól függ mekkora a szoba
Ja, és még fpv-re is upgradelhető
Bár én nagyon nagyon nem bántam meg a qx95-öt, bentre és kintre is atom jó
Tegnap meghajtottam a játszótéren, mindenen átfér, finoman lehet menni vele, de a fák fölé is simán felmehetsz ha csapatni akarsz
Holnap lesz vidi -
kimista
aktív tag
válasz
Saccco #33148 üzenetére
én legalább 100 aksit kirepültem már az e010-el, a keret nekem is már darabokban, össze vissza van pillanatragasztózva, érdekes a motornak semmi baja (mondjuk nem is tud a prop megakadni)
az én vázam jelenleg már kukában van, várom a q100at hogy átrakjam.
sok aksi repülése után állíthatom h sajnos ennek a gépnek a váz a gyenge pontja -
Teréz Atya
senior tag
válasz
Saccco #33073 üzenetére
Marmint a Loftoffban? Nincs. Viszont vannak gagyi Lumenier, Cobra es hasonlo ocska cuccok amibol osszerakhatod a taligad.
Raakasztottam a PC-re egy ia6b-t, mert otthon felejtettem a TX kabelt. Nemtom miert, csak 6 csatorna joni ki az ia6b-bol PPM-en, pedig fent van a 10CH mod.
Jajj, mar gorcsolnek a huvelykujjaim, 1,5 oraja azt tolom.
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
Saccco #33012 üzenetére
Montamén, hogy itt valami turpisság lesz
Még pár mérés, 4.5V-os szabályozható tápról, a tervezéshez:
TX-01 (25mW): 230mA
EF-01 (25mW): 310mA (szerintem ennek azért ennyire jó a range, mert ez nagyon nem 25mW-os)
XK 5.8G FPV kamera (25?mW): 310mA (ez ugye rögzít is)
WlToys V666 5.8G FPV kamera (125mW): 510mW (ez is rögzít, ráadásul külön kamera+boscam)
Syma X8 Wifi camera: 210mA
Átlag toy-grade camera: 150-160mA
TS-5823 (200mW boscam) : 500mA (igen, megindul 4.5V-on is)
Átlag 6-800tvl camera: 65mA (már ami egyáltalán megindul 5V alatt)
Eachine 1000tvl micro: 150mA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest