-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csmat
senior tag
Az a vicc, hogy nem csináltam semmit, csak a 3 fehér mini csatlakozót lehúztam, aztán vettem észre, hogy a betáp fixen van forrasztva a másik oldalon meg a kijelő csatija van, de ahhoz nem mertem hozzányúlni. Olyan, mintha már a bekapcsoló nem lenne jó, de nem merem szészedni. Tudtok valakit, aki megjavítaná, ha nem én nem tudom?
-
vandor01
senior tag
-
Baku
aktív tag
Ez nagyon jó vétel ennyiért, de szerintem nem ilyennel kéne kezdeni ....
Kezdésnek valami kisebb, könnyebb, egyszerűbb kell....
Egy jódarabig úgyis csak bent lehet repkedni még. Ott kell megtanulni a legalapvetőbb dolgokat, ahhoz meg ez túl nagy gép ....
Én a helyedben megvenném, de eltenném a nyárig, addig meg vennék egy kb. 15$-os E-010-et megtanulni repkedni ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Corsair TC100 RELAXED gamer szék jóformán új
- Ninebot by Segway F25E II
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest