Hirdetés
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
P3Dr0
senior tag
Akinek Mavic AIR2 je van annak írnék kis infót. Kipróbáltam a gépet elég zord időjárási körülmények közt és egész jól vizsgázott. Max. Repülési magasság ugyan 7-10m között, a szél 30km/h körül , míg a széllökés 60+ km/h. (Kellemes északi metsző szél)

Panoráma fotót már nem lehetett a géppel készíteni annyira dobálta a szél és már a "strong wind warning" is megjelent valamint brutál hangja volt a gépnek de sima nappali rövid záridős fotókat még tökéletesen lehetett készíteni vele. Végül megsajnàltam a gépet így hamar leszálltam vele.
Leszállás is viszonylag könnyen ment de már ekkora szélben precíz landolásról nem lehetett beszélni 😂
Battery drain jelentős! Távot repülni lehetetlen. (3-4 sec -1%)!!!
Magyarországon az éghajlat sokkal nyugodtabb mint itt északon a mavic mini majdhogynem alkalmatlan a reptetésre szinte egész évben pár alkalmat kivéve. Kíváncsi vagyok a mini 2 erősebb lesz-e mint a mini. (Remélem igen).
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Le Mans Ultimate
- Milyen egeret válasszak?
- Már itthon is kapható a Huawei legújabb „papírkijelzős” táblagépe
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Tőzsde és gazdaság
- Alkoholista nevelde
- OLED TV topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Dell Precision munkaállomások
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest