- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tete007
tag
aki még obit akar nézze ezt meg ;)
Sigma -
tete007
tag
válasz
*Ropi* #19333 üzenetére
jók a színek tényleg
amúgy hol voltatok ??? hosszú gatya meg hosszújuitt én majd meg döglök a melegben alig valamiben
(#19340) Timyyy
jók ezek
a hattyúnál kicsit közelit a kiégéshez a fara
a utolsó előtti kacsán nekem szürreálisak a színek de lehet olyanok voltak a fények csak.Ma fedeztem fel a közelben megmászható helyen partifecske fészkeket majd letáborozok azt meg nézem a kompakttal mit lehet alkotni ha sikerül legalább 1 jó kép
-
tete007
tag
válasz
Murderer69 #19302 üzenetére
hy
Csepp: nekem kicsit életlen de szerintem a színek szórakoznak a szememmel mert ha jobban nézem látom hol a fókusz. Jó ötlet
Kamilla: a második virág felet meg a bal alsó sarokban a becsillanást kiszedve jobb lenne szerintem de ez se rossz
Lepke: egyszerűen tetszik. Talán a levél lelógó része ha meg maradt volna
Pók: jó kép. honnan szedsz te ennyi pókot itt nincs annyi (de lehet ez a én hatásom mert tűzzel vasal irtom őket
Öcs: arcszín lehet mehetett volna lejjebb az állításnál mert így már közelit a kiégéshez néhol szerintem -
tete007
tag
hát a szakma környékén vagyok de nem igen láttam még olyat
hegesztésnél nem a szín hűség az elsődleges
most nem emlékszek hogy a fényre sötétedő maszk milyen de aszem az is zöldes vagy milyen és az meg nem éppen az a fajta amiből kilehet szabni a obira egy szűrőt
nézd meg itt -
tete007
tag
válasz
mustad1 #19221 üzenetére
Az első kicsit fura nekem talán más irányból a oszlop jobban mutatna
Semmi extra jobb volna valami házikó vagy valaki a ellenfényben ;)
Jó lenne h a pipacson lenne a fókusz és nem a mögötti zöld izén
csak így tovább sok katingatás meg sok kép nézegetés jön a saját ötletek is de az is hasznos ha más képe meg tetszik és meg próbálod saját magad reprodukálni sokat lehet belőlük tanulni szerintem -
tete007
tag
jók
akkor dugja csak ki a fióka a fejét ha ott egyik szülő vagy máskor is mert arról is lehetne egy érdekes kép nem?
hát az utolsó olyan mint egy Jedi mester(#19211) Blaise7
az első az nagyon üta második ahhoz képest túl színes
(#19212) Murderer69
az első a jobb szerintem jó a kontrasztosság benne(#19214) sztyui2
hát az első tényleg jó lett nekem nagyon tetszik hát Vettel meg tényleg érdekességnek csak (a jövő Schumijamár csak egy Ferrari kell alá)
-
tete007
tag
még egy régi képem amin próbálgatom magam Lightroomban
00
kérek képileg és alakításilag tippeket -
tete007
tag
hali
1. jó téma szerintem csak az ég ki éget sajnos és hát nem igen lehet vissza hozni próbálgattam (:
2. hát tényleg bele szédül az ember
3. kisé snassz és ismét ki éget a bal oldalon a párkány
4. a legjobb szerintem csak a vágás nem a legjobb hogy középen van és hogy sok a tér felette
5-6. fehér szín egyensúly nem a legjobb és ismét durván kiéget a napos rész
7. téma még jó is lenne hosszabb záridővel hogy a víz szép fátyolos legyen de tűző napon ez csak szűrővel mehetne és a háttérben ismét kiéget a víznem kell adni a véleményemre én se vagyok egy nagy fotós de talán kedvet ad a többieknek a képeid értékeléséhez
csak így tovább és az ember a hibáiból tanul -
tete007
tag
valaki aki tud oroszul az kérem küldje el nekem mi van a képen írva mert sajna a régi idökből itt maradt és nem értem: Orosz
-
tete007
tag
na nekem is teremtek képeim várom a kritikát rá (tutira lesz
)
-
tete007
tag
válasz
Murderer69 #19124 üzenetére
hy
nekem a hajnalodik meg a disznós tetszik hogy be van sötétítve a sarkai igy a áldozatra tereli a figyelmet
a tüzes nekem nem tetszik így elmaszálva
a Disznónál meg van repedve a bőr a sonkánál meg az első lábnál is sokáig lett pörzsölve meg még rajta van a korom nincs meg mosva rendesen. Így nem lesz belőle jó füstölt sonka -
tete007
tag
válasz
#31757056 #18992 üzenetére
hát a víz cseppes az nagyon tetszik
a pitypang kicsit megsínylette már a szelet
a villanyoszlopos meg kicsit snassz ködbe talán ;)(#18994) *Ropi*
a hold nélkül nekem is tetszene de igy elvonja a figyelmem a távolból és azt néztem mikor esik le a padon ülőre(csak nem Minden6ót játszottál ?)
(#18996) Murderer69
az 1 és a 4 nagyon jó a árvácskás vagy mi kicsit olyan semmilyen a számomra semmi sincs hogy meg fogjon a víz cseppesnél meg tényleg kára kerítésérttalán ha a nagy levél lenne a hátér vagy tegyél oda valami lapot azt PS-ben alkotsz oda valamit
)
(#19001) Szten Márs
jó kép. nekem tetszik a szemek különbsége isgrat
-
tete007
tag
válasz
Murderer69 #18898 üzenetére
hát sajna nekem a hangulat nem jött át a képekkel
(#18899) Timyyy
hát igen egy A-s rendszámos kocka Lada és egy Talán Floridai rendszámos Merga(#18900) pinkypinky
szomjas lettem jó kis kép jó szemszögből(#18901) nesa
lehet jobb lett volna ha a botokkal párhuzamosan lenne a nap vagy az egyik karikán nézne át
a nap meg kicsit sötét de a nap így is kiéget (nekem tetszik) -
tete007
tag
válasz
sztyui2 #18853 üzenetére
he he
emberek miféle box lesz itt?
sok sport csatornát néztetek vagy sok Sport szeletettet etetek manapság
Én személy szerint minden kritikát szívesen veszek több szem többet lát és mindenkinek más a szép.
Ha én lefotózok egy levelet az lehet csak nekem fog tetszeni mert a kép mögött számomra élmények és történet.
Így egy amatőrnek mondani hogy sz@r a képed és kár volt feltenni az bunkósság. Javaslatot kell tenni hogy mi a hiba és hogy lehetne javítani vagy mire figyeljen legközelebb.
(én is lelkes amatőr vagyok mint a képeimen is látszik)
amúgy akkor kell egy Offolos topik ez mellé és ne itt gyilkoljátok egymást a hülyeség miatt -
tete007
tag
válasz
máyköl #18813 üzenetére
hát nekem is ez a baj
de ma lehet meg próbálom majd a távcsövünket rá esztergálni azt hátha lesz belőle valami (valakinek valami házi barkács tippje? nincsen se közgyűrőm a géphez még meg a távcsőhöz van adapter de az persze jóval kisebb mint a gép obijapróbáltam már papír henger és sok sok ragasztóval meg oldani de eddig egyik se volt igen stabil hozzá)
-
tete007
tag
válasz
jorden06 #18759 üzenetére
Köszi
már van érettségim és úgy írok ahogy éppen sikerül de szoktam ügyelni a helyesírásra is de ha nem olvasható írj nyugodtan és elmagyarázom
(nem vita alapra de nem szeretem az ilyesmit hogy a helyesírás igy úgy azért van a hüle nyelv hogy úgy használd ahogy akarod az egyemen is látunk már olyat egy Dr. címmel büszkélkedő embertől hogy csak na)
-
tete007
tag
válasz
Bandesz99 #18745 üzenetére
hali
ez hogy készült?
ok hogy 2 és fél perces expo 30 db de egymás után vagy egy kis idővel egymás után vagy hogy? vagy van olyan hogy beállítom hogy adót időn belül menyi képet nyomasson (de nem tudom ott lehet-e záridőt megadni neki)
lehetséges ez 15s es max záridővel? egy próbát meg érne de a gépem csak 15 secet tudja persze király a kép
de a pálma fa egy kicsit nekem bezavar
-
tete007
tag
válasz
Timyyy #18719 üzenetére
nézd a képeket és a irományt is ha van kedved olvasgatni ilyeneket
Canon PowerShot S3 IS nézd meg itt a képeket a oldal közepe felé
Canon EOS-400Dég és föld a különbség köztük sajnos
-
tete007
tag
válasz
cafatmaister #18675 üzenetére
hí
mint Fejo is írta ha van link lehetőség akkor az mert én is filoztam Ctrl+C zek-e ?
hát nem tudom de nekem a képek nagyja sötétek egy kicsit (de lehet csak nekem az)
a favoritom a : DSC00938 és a DSC01045
ha jól gondolom szép napsütésben készültek a képek és látszik egy kicsit hogy a színeken vagy a szemüvegem koszos
de a képek témái jók azért (a kacsás meg a hattyús vágását én lehet másként csináltam volna) -
tete007
tag
válasz
Murderer69 #18565 üzenetére
kicsit sötét a bal szeme
de jó
a hold tényleg bemozdult nem számoltál a föld és a hold mozgásával ezért történt -
tete007
tag
válasz
#31757056 #18522 üzenetére
kösz
majd kipróbálom
de most egy rég áhítót próbát hajtottam végrekérem ne a témát nézzétek hanem a képalkotást:
HDR
ez az első HDR próbám nagyon bejön nekem ez a fajta fotózás és hát próbálgatni akarom de majd a héten keresek egy jó kis témát meg remélem jó fényes idő lesz.jó kis képek csak a 4.-nél a hátára ment a fókusz mert gondolom sétált
-
tete007
tag
Napocska
nem egy szép de a színek tetszenek nekem véleményt várok -
tete007
tag
válasz
sztyui2 #18462 üzenetére
hy
hát az első 2. jó a fű nekem egy kicsit elvont
a folyós meg tényleg kisé hihetetlen színek vannak számomra(#18463) Bikerman
hát nem semik jó kis képek
látszik a mezőgazdaság közelében éldegélsz
nekem az utolsó meg a folyós jön de leginkább de a többi is jó(#18464) nesa
kisé setét nem? mivel propeller is meg állva látszik gondolom valami kemény záridővel löted meg(#18467) Palesz191
ja mit mondták a kisebb képeket jobban preferálják itt
1. jó szemszög csak nekem az a lámpa oszlop bezavar de jobb tájon szebb lenne
2. nekem kicsit kaotikus a ép a sok repce virággal
3. na ez meg olyan kis semmit mondó számomra talán egy napfelkelte vagy napnyugta színeivel meg szépülne
4. tényleg ez lett a legjobb . szép csak kicsit marha nagy(#18479) TA68
jó színek és jó a fényjáték(#18480) ballington
jó kis Toyota
jó szemszög grat a kocsihoz
-
tete007
tag
válasz
Chapel #18441 üzenetére
hát nekem jobban bejöttek a makrók már bocsi
a 2 képet nem értem de szerintem én vagyok debil hozzá
az utolsónál meg az a varjú vagy mi a szösz haláli ép ugrásközben elkapni vagy ép mit csinál
a 3 tetszik ezek közül nekem de a többi téma nem igen fogott megCayman
hát ja a por az erre felé is nagy gondés a probálgatásal tanulgat az ember
-
tete007
tag
válasz
#31757056 #18434 üzenetére
hali
1.2.3 nem igen látok semmi bajt velük a 4. kár hogy a méhecske elbújt a virág mögé
pók háló nekem teszik jó elképzelés és szemszög is
a kutyás kisé olyan snassz nekem de életképnek jó
jó az a virág ha még nem is annak nevezhetőszépen mosot a hátér jó a fény is
virágnál kisé zavar engem hogy a a zöld izé van a kép közepén
hát tényleg hát fényel jobban sikerült volna a 2 nál becsillant a obbi vagy mi meg csunyán kiéget a víz
kacatnál a gépnél talán ha szépen látszana tükörkép az jó lenne
a szemüveg is jó a háttered
telos meg kis tárgy fotó
de utolsó meg ötletes
grat így tovább és grat a géphezamit írtam az lehet egy nagy hülyeség én se értek a lovakhoz
-
tete007
tag
válasz
Murderer69 #18391 üzenetére
jó kis képek
(#18394) sztyui2
ok
csak írtam de így is jó szóval grat még egyszer hozzájuk(#18404) Fejo
nagyon jókcsak 5 perc valakinek 5 óra alt se sikerül ilyen
(#18415) máyköl
1 felhő kisé semmilyen
2. nagyon szépek a színek így kicsiben az nagyban elég jó lenne szerintem
a szivárvány meg nem igen jók a színek a fehéregyensúllyal lehet a baj(#18421) BEE
nekem kisé zavaró a fókusz helye hogy a két szirom tálakózójánál van meg lehet kicsit sok a felfele lévő barna hátér(#18423) Chapel
ember mért szerinted engednek kontár fotóst a Nagy VEZÍR mellé ?
ha ilyen akarsz lenni készülj a napi annál vizsgálatra -
tete007
tag
válasz
jorden06 #18359 üzenetére
hali
hogy mifelénk nincsen ilyen repce föld
nekem nagyon tetszik a hangulata hogy a kis fehér házikó ott álldogál (ja persze a iso az brutálzajosisd még és elmehet tempera festménynek)
a 4 is jó de én meg próbálnám hogy a les mögött menyen le a nap vagy keljen és úgy meg nézni hogy mi sikerül belőle de tényleg nem találtam én se éles pontot ha a les vagy a ház az lenne akkor ok
Oracle
hát szépek a színek csak kissé egyszínű a számomra (értem úgy hogy nincs valami ellentétes szín hanem olyan össze folyós de tudom ilyen a természet)
sztyui2
na ja így jobb és a ereszt az elején n csak a felsőkre értetem a középső jó megvezetésnek de igy is jó kép
na ja PS nem soká már nem is fotózol hanem PS el meg rajzolod
de nekem így jobban tetszik becsukot kapuval
még egy olyan hogy ha középen azok rendes szép vörös téglák egy kicsit fakítva engedni a színeit csak annak (de ez ismét az én különböző ízlésem)
-
tete007
tag
válasz
sztyui2 #18346 üzenetére
hali
jók ezek nekem spec. mindegyik tetszik
a 3. olyan kísértet város hangulatot áraszt
teszel rá egy ki orosz szöveget azt Csernobil lesz
a felső eresz meg a jobb felső ablak sarok tényleg nem igen kell de a többi kell rá mert úgy van hangulata
1 nél meg ha még vissza lehet meni csukd be a kaput úgy szerintem jobb lenne az alja ha már szimmetrikus szinte végig akkor az a kapu elrontja -
tete007
tag
válasz
jorden06 #18309 üzenetére
hát ügyelek mindig hogy ne egyezzen az ízlésünk
Kazimír
baz googlezni kelet mi a rák ez magyarul se tudok nem hogy latinulpinkypinky
jó kis kép nem a tipikus kedvenc kép hanem van benne egy kis művészet is
gratmustad1
nekem is az a gond hogy ha napsütés van nincs állványom hogy azon huzam a gépet hanem kézből próbálom és hát 1/30 ig a témán tartani még nem igen meggyeget -
tete007
tag
válasz
Chapel #18298 üzenetére
nekem a 3 jön be
a 2.-nál nekem a bogár kisé elveszik a hátérben
de mint ütősmustad1
hát számomra nincs mondani valója az 1-2 képnek a svenk proba meg az elején tényleg kevés volt a záridő a 2 nál már jobb és háttér is mosot de nem anyira (én is ezt kérdeztem de ez gép függő én se tudom ügy lerekeszelni hogy ilyen napsütésben értelmes képet produkáljon) de csak igy tovább
gyakorlás a tudás anya
-
tete007
tag
válasz
vakondvok #18249 üzenetére
hello
a első kettőben jól próbáltad a szineket meg örökíteni és tényleg a 2. a legjobb
de a harmadik is tetszik nekem a suhanás és a sínek a macsekos olyan házi használatú kedvenc fotóCadal
marha jó ritka az ilyen én vágtam volna belőle a egy darabod emlékül vagy akár a falra is jó lenne kép helyet senki nem hiné el hogy ez természetes.
Timyyy
grat a géphez
1. Kisé sötét meg életlen nem a pitypangra ment a fókusz vagy bemozdult valami
2. nekem bejön de az előző ilyen is tetszett csak kár hogy túl van a csúcson a virág
3. hát makróhoz távoli nekem nem jön be az árnyékok bezavarnak nekem talán ha a légy és az árnyéka lenne
többi jó kép csak egyik sem tud meg fogni rendesen talán a utolsó előtti az jó kis képmustad1
rögtön egy Niva a természet járáshoz tökéletes de sár dagasztásra is jó
jó mind kettő a fás tényleg tetszetős a gyíkos is jó jó a hátér és az élesség isChapel
szokásos minőség
nekem a pillangós mert a pókokat utálomZozzant
IMGP3058_1 ez a legjobb nekem marha szépek -
tete007
tag
válasz
runner 125 #18235 üzenetére
hú baz ép aludni akartam de ez felébresztet
most ez igazi vagy manipuláció mert a kategória Portré
nem írtam még hozzá de lehet írok azt olvasom miket irtak -
tete007
tag
válasz
*Ropi* #18166 üzenetére
hát ez kemény kép
az ég nekem nagyon teszik de az a méhecske marha vadul mutat rajta (lehet ép térváltásra készül)
TA68:
képileg jó csak hát a hátér meg a egész (gondolom a karámban nincs szép rétes háttér)BEE:
hát én technikailag nem látok elcsúszást illesztésben ez a kép mintha már lett volna de ezen élénkebb a zöld annak szép színe van de a ég kékjén jó lett volna még húzni hátha jobb kijönne
már csak valami jó kis téma kéne a panorámához!
a másikon olyan kis turista fotó íze vanMuki94
hát nekem csak a utolsóban a színek tetszenek de hát tényleg egy telefontol az is jó -
tete007
tag
válasz
Murderer69 #18159 üzenetére
hali
hát ért valamit a tuning
szépekPalesz191 :
marha jók
a 3 a tetszetősebb ott nincs az üvegről tükröződés
de a 4. kár volt be tenni olyan kis semmit mondó kép
jó ötlet a bubis vizel -
tete007
tag
válasz
Timyyy #18143 üzenetére
na én nem tudom direkt nem akartam ilyen sötétre a hátteret de hát nem tudom
runner 125 :
haliszerintem kisé világos van a svenkeléshez mert ha kisebb záridőt adsz akkor meg kiég az egész
de valahogy biztos lehet napfényben is svenkelésni de olvastam hogy a 1/4-1/30 a legjobb hozzá
-
tete007
tag
válasz
Toncsi #18136 üzenetére
hali
szépek
1. a ég elég rendesen kiéget ahogy látom de nagyon jó hangulatú és elképzelésű kép
2. nem tudok hozzá szólni össze tenném a két kezem egy ilyen fotóért
3. nekem ez is bejön (de lesz aki bele köt hogy turista kép) a napozókat igazán elhajthat ad volna a képből
4. jó csak nekem a tekintetem elvonja a előtérben lévő fű mert az élesebb mint a madár
5. hát ez nekem nem igen jön be a lámpán van talán a fókusz a többi mindenség meg homályos kissé
Grat. a képekhez -
tete007
tag
válasz
pinkypinky #18129 üzenetére
igen még régen aszem
de azt lehet máskor is nem tudom
de már tudom így többet nem jön -
tete007
tag
válasz
Sh4rKy #18118 üzenetére
hali
jó kis képek
az első jó elgondolás
2. nál a LSD ajtók nyerők az ilyen kocsiról rossz képet nehéz készíteni
3. a golfnál mint ha a fókusz elcsúszót volna
Eclipsz ora semmit mondó talán ha a felni lenne közelebb jobban mutatna
Punto bal alsó sarkában a fránya nap vagy mi be csillant vagy valamit csinált de jó kocsi fotó szerintem
az éjszakai is szokásos Gizda verda kép(én a helyzet jelzőt is akkor már Kékre cserélném meg Xenon szettet neki plusz a most divatos ledsort ízlésesen el lehet helyezni a lökhárító alján)
útszéli nekem tetszik van egy hangulata a képnek
a híd alatti nem lett hangulatilag eltaláltMurderer69 :
jó kis varrós kép
-
tete007
tag
válasz
mustad1 #18065 üzenetére
hali
a gólyáknál a fókusz ha jól látom a fészek gallyaira eset de olyan vészes (jó téma még ha kikel(nek) a fiókák lehet lődözni rendesen etetés repülési próbákat)
Pitypang tényleg kisé snassz makróban nagyon jó lenne azokkal a víz csepekel!!
vár semmi extra de pont minta táblánál (és nem a középre helyezés miaz)
KTTech :
jó kis kép nem tudok mást írni rá
kiskornel :
bele tudtam már nagyítani
nem mozdult be a seregélyed
csak amit írtak azért lehet mert a fókusz a fejénél és a csőrénél egy kicsit elmászott
de így is nagyon jó -
tete007
tag
válasz
péter007 #18033 üzenetére
hali
hát igen találkozón nem igen lehet sok jóra számítani
(sok állatja csak megy azt mindig bele sétál a képbe
)
amúgy a alfa sorfal lehet a talaj közeli nézőpontból érdekesebb lett volna.
sajnos ezek a embernek magának jó emlékek de nem igen vannak benne sok művészeti fogás csak emlék megőrzés -
-
tete007
tag
válasz
jorden06 #18018 üzenetére
hogy a bűnbe tudtál ilyen fényben fotózni
elmentem és lám csodát eláztam mint állat és egész végig estet
csak egy kis szivárványom van ami nem publikálható állagúa képről nem tudok mit olyan snassz de mint írtad neked meg tetszett
nekem max a ponty tetszene a halászlében ami itt lenne előttem -
tete007
tag
válasz
dave93 #18016 üzenetére
hello
hát mivel autoban csináltad nem igen lehet mit mondani mert a gép állítgatta a dolgokat
próbálgasd manuálban (ISO rekesz zár) állítgatása. Én is először auto azt a a zár idővel játszottam most meg manuálban fejlesztgetem magam.
a kepékről én így nem mondok semmit csak annyit hogy a kiégéses vigyáz mert a 2. képen nagyon sok van a bal felső sarokban nagyon erősen oda világit a nap és azon a részen nem maradt info a szenzornak így hófehér és zavaró (ha jól értem a fogalmat)
jőnek okosabb ember és ök majd mondanak valami okosat is
addig is nézegesd a képeket és meríts ihletet belőle kompozíció téma ... -
tete007
tag
válasz
Murderer69 #18011 üzenetére
na megyek biciklizni azt viszem a gépet hátha lesz valami jó vagy maradok napnyugtáig lődözni
-
tete007
tag
válasz
Murderer69 #18008 üzenetére
mostani de nem igen jó
amit akartam nem jött össze mert a felhőben a kis ablak becsukodat mire elkaptam volna -
tete007
tag
válasz
Murderer69 #18005 üzenetére
jók ezek is
a felhőkön ma én is gondolkodtam de semmi jó nem volt meg a táj se szép hogy vele fotózzam
a pitypang tényleg jól lett
a pókos is jó
de látom te is a popókat szereted
mint tegnap ment a szó a seggbe lövés meg kicsit sötétes lett a virág talán alma a leveléből tippelem -
tete007
tag
válasz
Murderer69 #17997 üzenetére
hali
grat. jó kis kép.máyköl
hát tényleg a színek nem élethűek
meg az első képnél ISO800
ha van idő én mindig mérek egy egyensúlyt hogy jó legye mert az automata se valami éles szemű -
tete007
tag
-
tete007
tag
pisti
az első nagyon tetszetős
a 2 a szöcske elveszett nekem a sárgában de jósaferszky
nekem az első tetszik jó vágás
de a 2 hibán kívül van még egy szembe ötlő a jobboldali alatt a széléhez közel is és tényleg pixel hibának néz ki
próbáld meg valamire kisebbre venni a képeket 1024 vagy 1152 és máris nem észre vehető a hibaToncsi
a fa tényleg nagyon jó
ha sokat jársz arra én még egy 4 évszakosat is meg próbálnék belőle mert csak jó sülhetne ki belőle (tél tavasz nyár ősz de igy csak a pompában csak ha lehet)werttzui
bocs de nekem mindegyik olyan tucat kép
ja és mint írtad bátorításnak már jó
hátha jönnek a szép panorámák -
tete007
tag
Na én is szórakoztam a progival
Eredeti
Murderer69 alakítása
Saját alakítót
nem igen másztam bele csak fényerő kontraszt molesztálás -
tete007
tag
nekem a lángos tetszik de sötétebben lehet jobban mutatót volna
a virágos tetszik szép a kék meg a kompozíció is
3-4 Kisé semmit mondó nekem
templom hát az se jön nekem be
de az utolsóban tetszik az ötlet a tükörképpel csak igen tagoltak az ablakok meg a fránya fa bele log nagyon
csak így tovább szerintem -
tete007
tag
Magát a képet
már írták hogy valami szabványosra 1024x768 vagy amiben jól mutat vagy a probiban az egyik oldal szélét meg adod és a progi a másikat annak meg felelően beállítja a méret arány meg tartásával
nem kell nagyítózni meg a képen levő hibák is kisebbek hatnak véleményem szerint
meg akinek nem 55 colos monitora van az nem igen élvezi a képetmeg előztek
-
tete007
tag
válasz
Murderer69 #17850 üzenetére
Nincs semmi
nem dőlt össze a világ -
tete007
tag
válasz
Murderer69 #17757 üzenetére
köszi
hiányzik is a kicsi tacsi
sajnos nem élhetet sokat egy kedves autós miatt -
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest