Aktív témák

• KRoli92

tag

válasz zelikocc #37593 üzenetére

Köszönöm szépen a segítséged. Akkor valószínű az ügyintéző mondta rosszul, és ez az 5.000 Ft visszakapcsolási díj már létezik csak nem a Digi mobilra. Az ügyintéző annyit mondott, hogy annyit lát, hogy 2db kártyán lett túllépve a limit, csak azt nem látja melyik kettőn,de mi sejtjük melyik kettő. Akkor valószínű valami rendszerhiba miatt korlátozhatták mind a 3 db sim kártyát. A házi telefonról meg nem tudom miért lett korlátozva, de tegnap még működött, ma már egyik Digi mobil számot sem lehetett hívni róla, foglaltat jelez. Nem hiszem hogy le lettek volna tiltva a számok, azt sem tudom, hogy kell. Illetve azt nem tudjuk mikor lesz feloldva a korlátozás, egyik ügyintéző azt mondja hogy csak a túlforgalmazási díjat szükséges befizetni, másik ügyintéző meg azt mondta hogy az összes nyitott számlát. Túlforgalmazási díjat ma befizettem, de még 2db nyitott számla van, van egy ami tegnapig volt a befizetési határidő, ez a napokban rendezve lesz, de van még egy amit 2022.04.31-ig kell rendezni, ezt is fizetni kellene? Azt írtad, hogy ha nincs befizetve a következő hó első napjáig, akkor automatikusan feloldódik a korlátozás, ugye tegnap korlátozták a sim kártyákat, akkor a mai napon fel kellett volna oldaniuk?
    4Grider: Mobiltelefonban használjuk a sim kártyákat.

Aktív témák