-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
KRoli92
tag
Megint lett beszélve az Ügyfélszolgálattal, minden nyitott számlát rendezni kell, a házi telefont nem tudják miért van korlátozva digi mobil irányba, és egy egyszeri 5.000 Ft visszakapcsolási díjat is ki kell majd fizetni, de nem kártyánként, mivel egy időben lett korlátozva. Arra sem tudnak választ adni, hogy ha 2db kártya lépte túl a limitet, miért korlátozták mind a hármat. Ennyit a 4IG-ről.
-
KRoli92
tag
válasz
zelikocc #37593 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséged. Akkor valószínű az ügyintéző mondta rosszul, és ez az 5.000 Ft visszakapcsolási díj már létezik csak nem a Digi mobilra. Az ügyintéző annyit mondott, hogy annyit lát, hogy 2db kártyán lett túllépve a limit, csak azt nem látja melyik kettőn,de mi sejtjük melyik kettő. Akkor valószínű valami rendszerhiba miatt korlátozhatták mind a 3 db sim kártyát. A házi telefonról meg nem tudom miért lett korlátozva, de tegnap még működött, ma már egyik Digi mobil számot sem lehetett hívni róla, foglaltat jelez. Nem hiszem hogy le lettek volna tiltva a számok, azt sem tudom, hogy kell. Illetve azt nem tudjuk mikor lesz feloldva a korlátozás, egyik ügyintéző azt mondja hogy csak a túlforgalmazási díjat szükséges befizetni, másik ügyintéző meg azt mondta hogy az összes nyitott számlát. Túlforgalmazási díjat ma befizettem, de még 2db nyitott számla van, van egy ami tegnapig volt a befizetési határidő, ez a napokban rendezve lesz, de van még egy amit 2022.04.31-ig kell rendezni, ezt is fizetni kellene? Azt írtad, hogy ha nincs befizetve a következő hó első napjáig, akkor automatikusan feloldódik a korlátozás, ugye tegnap korlátozták a sim kártyákat, akkor a mai napon fel kellett volna oldaniuk?
4Grider: Mobiltelefonban használjuk a sim kártyákat. -
KRoli92
tag
válasz
zelikocc #37589 üzenetére
2db kártyán lett túllépve a 4.000 Ft limit, de mind a 3 kártya korlátozva lett. Sőt a házi telefon is digi irányba, más irányba működik. Egy lejárt számla van, amit tegnapig kellett volna befizetni, de arra szokott lenni még 15 nap, ameddig nem korlátoznak. Az is rendezve lesz a napokban. Mai nap én fizettem be személyesen a túlforgalmazást, ott mondta az ügyintéző ezt az 5.000 Ft-ot, hogy ez majd bevezetésre kerül... Ügyintéző nem a Tv, telefon, internet szolgáltatásról beszélt, hanem a Digi mobil korlátozásról, hogy majd bevezetik az 5.000 Ft visszakapcsolási díjat hamarosan. Eddig még nem fordult elő ilyen rokonommal hogy korlátozzák, de volt már olyan hogy utólag fizette ki, 15 napig még nem korlátoznak elméletileg, eddig sosem volt + 5.000 Ft ilyen miatt. Tv, telefon, internet van, nincs korlátozva, csak a házi telefonról nem lehet hívni digi mobilt, meg a Digi mobil kimenő hívást korlátozták.
-
KRoli92
tag
válasz
4Grider #37585 üzenetére
Én fizettem be személyesen Digi ponton, ott mondta az ügyintéző, hogy hamarosan 5.000 Ft lesz a visszakapcsolási díj, telefonon az előfizető is rákérdezett, ott meg azt mondták hogy már ez él, de mikor mondta, hogy személyesen nem ezt mondták,hanem hogy majd csak hamarosan bevezetik, akkor magyarázkodott az ügyintéző. Nekem nincs digi kártyám, én csak befizettem egy rokonomnak.Eddig nem fordult még ilyen elő, hogy lekorlátozzák, igaz most kicsit többet is volt telefonálva. De se egy email se egy SMS hogy korlátozni fogják mert lassan eléri a lomitet, csak egyik pillanatról a másikra kilőtték...
-
KRoli92
tag
Sziasztok!
Friss infó. Rokonomnak tegnapi nap 2db kártya túl lépte a 4.000 Ft limitet, ezért lekorlátozták mind a 3db Digi mobil sim kártya kimenő hívását.Még a vezetékes telefonon a digi irányba indított hívást is, ha Digi mobilt hívunk a házi telefonról foglaltat jelez, más irányba működik, illetve más telefonról hívva nem jelez foglaltat ugyan az a szám.Grat 4IGÁllítólag ez a 4.000 Ft limit valami új, eddig nem volt. Illetve hamarosan bevezetik, hogy ha így lekorlátozzák a digi mobil sim kártyát, akkor 5.000 Ft a visszakapcsolása kártyánként, lehet hogy már most is ráteszik a rokonomnak, Digi ponton az ügyintéző szerint még nem él ez az 5.000 Ft visszakapcsolási díj, telefonos ügyintéző szerint meg igen... Ez a Digi már nem az a digi ami volt, mióta 4IG megvette, és ez csak rosszabb lesz.
-
KRoli92
tag
válasz
Dr Bubo #32056 üzenetére
Arról esetleg van valakinek infója, ha már a lakcímen van rokon nevén Digi vezetékes szolgáltatás és 3db sim kártya is, akkor is adnak az én nevemre? Ha igen akkor mind a ketten 4-4 db-ot tudunk max, vagy lakcímenként összesen 4db-ot? Sajnos erről nem találtam a honlapjukon infót.
-
KRoli92
tag
válasz
Soma01 #30559 üzenetére
Sziasztok!
Erről tud valaki valamit? Valóban nem adnak csak sim kártyát saját nevemre, ha az adott lakcímen rokon nevén már van Digis szolgáltatás? Tavaly ezért lett vissza adva 1db sim kártya mert nem lehetett a saját nevemen, de most látom, hogy már elméletileg lehet vezetékes szolgáltatás nélkül is igényelni sim kártyát 1.500 Ft/hó áron, de itt a topikban azt olvastam, hogy ha a lakcímen más nevén van már, akkor nem adnak. Egy előfizető lehet csak egy lakcímen. Decemberben vissza mentem a Vodához flottába, de ha lejár a hűség és marad a Digi, vissza mennék mert jóval kedvezőbb, de ez még nem most lesz. Csak érdekelne, hogy jelenleg hogy működik. De ha csak egy előfizető lehet egy lakcímen, akkor nem értem, miért nem tudják egyértelműen feltüntetni, mert erről nem látok infót sehol a honlapjukon.
-
KRoli92
tag
Sziasztok!
Van erre valamilyen kiskapu, hogy a saját nevemre átkerüljön egy sim kártya? Egyik rokonom nevén van 4db sim, egyezik a lakcímünk, és szeretném hogy az a kártya amit én használok, a saját nevemre kerüljön. Van erre valamilyen lehetőség? Én nem tudok igényelni vezetékes szolgáltatást, mert az ő nevén van a telefon,internet,tv.
-
KRoli92
tag
Üdv! Abban tudna valaki segíteni, hogy hol lehet kapni telefont? Digi R2 készüléket szerettünk volna ma venni, de nincs, sőt semmi más készülék se. Shopmarkba és a 20.kerületi Digi ponton nem volt semmilyen készülék. Létezik, hogy sehol nincs?
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest