Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
n00n
őstag
Pont ez az, hogy én nem kaptam novemberben meg a decemberre számlázottat:
Számla kelte: 2021-01-09, Fizetési határidő: 2021-02-28, 2021/02/01 - 2021/02/28
Számla kelte: 2020-12-21, Fizetési határidő: 2021-01-31, 2021/01/01 - 2021/01/31
Számla kelte: 2021-10-12, Fizetési határidő: 2021-11-30, 2020/11/01 - 2020/11/30 -
n00n
őstag
Decemberi számlát ti megkaptátok? Novemberi után nekem csak a januári jött meg, plusz a februári előre.
-
Criminal017
őstag
Köszi mindkettőtöknek!
Az alany egy kiselejtezett, képernyőhibás Xiaomi Mi A2 Lite lesz.
Akkor egyelőre nem ruházok be routerre, megpróbálom a telefonos megosztással.
-
zseko
veterán
válasz
Criminal017
üzenetére
Egy router nyilván stabilabb lehet mint egy telefon, a felhasználás módjától függően, és a telefon aksijának sem tehet túl jót a sok adatmegosztás. Mármint hosszú távon, nem ilyen alkalmankénti persze. Nagy különbséget én sem nagyon tapasztaltam.
Nekem Telenoros korlátlan HD csomagom van, és szinte napi szinten meg van osztva elég sokat a tabletre, mert azon jobb netezni és streamet nézni is ha nem vagyok otthon. Ezért mindig nálam van a tablet is. Ha utazunk valahova, ott is három-négy eszközre van megosztva sokszor, a többieknek. Havi 50-70GB forgalom van így rajta (ritkán 100GB, ha már nagyon unom, hogy lassan jön le a játék Steamen, és rásegítek ezzel [az itthoni netem alig 50Mbps]).
De jól működik, nem sok gondom van vele, bár úgy érzem az aksinak nem tett jót, több éve így használom.
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
Criminal017
üzenetére
Én használtam mindkettőt, megmondva az igazad én nem vettem észre különbséget.
-
Criminal017
őstag
Sziasztok!
Szemezek a DIGINet Aktív50 előfizetéssel. Van itthon Digi műholdas TV.Kérnék hozzá sticket is, viszont előfordulna az, hogy ezt a netet megosztanám, tehát kivenném a stickből. Nézelődtem, LTE képes routert nem igazán kapni 15 ezer alatt.
Kérdésem az lenne, hogy egy telefonba belerakva és úgy megosztva a netet lenne különbség (jelerősséget leszámítva) a routerhez képest?Köszi előre is!
-
-
martonl
senior tag
válasz
vadpanda
üzenetére
Zöldzóna díjcsomagnál hallható volt az "ön nem kedvezményes területről telefonál" üzenet hívásindításkor. Persze aki nem tette a füléhez a telefont hívásnál, az így járt. De ott is a hívásindítás helye határozta meg a percdíjat. Volt településlista is, honnan volt a nem kedvezményes tarifa.
Úgy tudom, a vowifit azért elég ölesen jelzik a telefonok, bár az Iphone-okat, meg a Kaiosokat nem ismerem e téren. De tény, hogy nem biztos, hogy hívásindítás előtt mindenki a kijelzőt fogja nézegetni, valaki pl. csak abból a feltételezésből indul ki, hogy otthon van, akkor biztos megy a vowifi stb. Így ebből valóban lehetnek majd gondok szerintem is. Külföldön meg pláne, ha pl. vowifivel 0, anélkül meg mondjuk ~700 forint egy perc. Ott annyi a különbség, hogy nincs hívásátadás VoLTE-re, mivel 4G-n nincs hang roaming, tehát ha hívás közben megszűnik a VoWifi, akkor az meg is szakad.
-
viktorhu
veterán
Lehet, hogy arra gondolt, hogy telefonálni nem lehet vele?
Egyébként nagyon arra ösztönzik őket, hogy az új telefonos csomagokat tolják, vagy hogy a teszt simeket véglegesítsék.
Amikor bent voltam múlt héten, a hosszabbítás felé akart terelni, pedig mondtam, hogy adatsim kellene a laptopomba. Aztán amikor mondtam az 50 gigás csomagot, akkor csalódottnak tűnt, de kedves volt tovább is.
Ugyanez volt, amikor telefonon megkerestek, minden áron arra akart ott is a nő rábeszélni, hogy valamelyik telefonos csomagot rendeljem meg a laptopomba.
-
zseko
veterán
válasz
eFeMeR74
üzenetére
Akkor engem ma vagy szándékosan, vagy tudatlanságból félretájékoztattak ezzel. Ugyanis rákérdeztem, mondtam, hogy mobilba kell, és azt mondták, hogy mobilban nem működik, csak a stickben. Szerintem hülyeség, de mivel ismerjük egymást az ügyintézővel (nem túl extrán, de pár házzal lejjebb lakik), így a szándékosságot ezért esetleg kizárhatom.
Esetleg még a felhasználás módja miatt kaphattam nemleges választ, mivel ahhoz kell, hogy fix helyen netet adjon egy routernek és így két kamerának, amin keresztül néha rá tudunk nézni azokra, és megjöjjenek róluk az esetleges értesítések, de csak nem hinném ezt sem.
Így maradt a Digimobil Max. De valószínűleg jó lesz ez is. -
kissvendel
tag
válasz
Yahhher
üzenetére
Majd meglátjuk, én azt az infót kaptam, hogy ha ott indítom a hívást egy másik digimobil vagy digi vezetékes felé akkor az ingyenes, ha esetleg leesek a Wifiről is, és én így értelmezem az ászf-ben is. Ha van állandó hotspotod, akkor hurrá, ingyenes a hálózaton belüli hívás mindig.
Btw 1 óra után mindig bont a digi... azt 240 Ft-ot pedig benyeli... De nem hinném, hogy sokan vannak, akik ebből rendszert csinálnának. -
Vedd ki a Vodafone-t és próbáld csak a Digit benthagyni. Először a jelenlegi helyén, aztán az első sim helyen. Ha úgy nem fagy, akkor nem simhiba. Ha úgy is fagy, akkor simcsere. Esetleg a digis simet rakd át egy másik telefonba, ha ott megy, akkor a telefonnal lesz gond.
Ha egymagában a digis sim miatt nem fagy a telefon egyik helyen sem, akkor próbáld meg a vodával egyszerre újra, csak fordítva. Főkártya legyen a digis sim. Esetleg előtte alkohollal óvatosan pucold meg a kártya érintkezőit. -
Yahhher
aktív tag
Én megtettem. Ha átvált mobilhálózatra a telefon, akkor befejezted a vowifi hívást. Szép is lenne, ha minden hívást elindítanék wifiről, aztán elmennék beszélgetés közben otthonról, folytatva beszélgetést ki tudja meddig. Vagy hotspot-os wifi-n elindítanám, aztán hotspot off. Egész nap tudnám így csinálni, van nálam eszköz rá.
Üdv B.
-
4Grider
félisten
-
gxcman
tag
A DIGINet Aktív 50 szolgáltatás igénybevételének feltétele a DIGI, vagy Invitel vezetékes televízió, internet és telefon, valamint műholdas szolgáltatásaiból legalább egy szolgáltatás igénybevétele..
Nem tudom mennyire szigorúak....ugye mivel ( új ) ház nincs semmilyen élő szolgáltatás amit a DIGI kér.
vagy amennyiben az Előfizető még nem rendelkezik ilyen szolgáltatással, akkor vállalja, hogy legalább egy ilyen szolgáltatásra előfizetést köt a DIGI-vel vagy az Invitellel.
Annak van határideje, hogy mennyi időn belül kell megfelelni a vastag betűs részben foglaltaknak?
-
bb71
őstag
Huawei P20 Lite
Digi kártya másodikként a fő Vodafone mellett.
Már többedszer fordul elő, hogy lefagy a telefon és újraindulás után nem létezik a Digi sim.
Ez digi kártya probléma, vagy inkább telefon??? -
gxcman
tag
Sziasztok!
Nemrég fedeztem fel a DIGI-t amit szeretnék tőlük: internet. Elég közel van hozzánk a mobil torony kb 400 méterre.
Lenne lehetőség FTTH vezetékes internetre, de 1 hónapja vettük a házat, és lesz tetőcsere, homlokzat szigetelés, és addig mobil netet akarok.Eddig a Telekom mobilnetjét osztottam Személyes hotspot módban.
Digimobil MAX díjcsomag lenne jó, elég a 30GB adat.
Ami telefonom fogadná a SIM kártyát mind 2 független.
1. Xiaomi Redmi 3 S
2. Iphone 6S
Telefonálásra nem használnám engem csak a mobil net érdekel, jól gondolom bármelyik telóm alkalmas erre a feladatra?Napokban volt itt a fórumon említve a DIGINET AKTÍV 50 + USB MOBIL STICK, ugye az 1 géphez ad netet, amit nem tudok tovább osztani.
PLD asztaliba dugom az USB sticket, és azzal még wifin adok netet pld másik mobil telónak ugye ez nem fog így működni,,,,ezért gondolom, hogy nekem ha 2 gépre is kellene net akkor Digimobil MAX ami megfelelne.
-
Kenderice
senior tag
válasz
ekkold
üzenetére
Gyakorlatilag nem létezik korlátlan internet, hiszen a letöltési sebesség nem végtelen és egy hónapban sincs végtelen számú másodperc.
Konkrét értékek vannak aminek a szorzata egy szám.Ennél több adatot ha meggebedsz sem fogsz tudni letölteni, tehát valamilyen korlátja minden internetkapcsolatnak van...
-
vadpanda
lelkes újonc
válasz
martonl
üzenetére
A számlázó rendszereknek általában van egy információs mezője, ami a cella nevét tárolja, ahol indult a hívás. A hívás közbeni cellaváltásokat már nem. Azt gondolom a "kezdeményezett" valóban azt jelenti, hogy kezdeményezett és nem trükközni akartak vele.
Vannak készülékek, amik ki sem jelzik a vowifi használatát.
Ilyen megoldások régebben is léteztek, ha emlékszik valaki. Amikor a 900MHz elkezdett letorlódni a nagyvárosokban, de 1800MHz még nem volt elérhető, akkor jött az, hogy "zöld zóna" és olcsóbban lehetett telefonálni, ha "vidéki" cellán inítottad a hívást. Nem kevés ügyfélpanasz forrása volt ez a városok közvetlen közelében élő ügyfeleknél, mert kiszámíthatatlan volt, mikor ki a kiszolgálló. -
martonl
senior tag
Igen, ez nem jó, ha tényleg így van. Ez olyasmi, mint a csúcsidő/csúcsidőn kívüli percdíj régebben. Ha egyik időszakból átnyúlt a másikba a hívás, akkor ott is a hívásindítás időpontja határozta meg a tarifát. Vowifinél sem biztos, hogy hívás közben az ember a kijelzőt fogja nézegetni, hogy még a hívás azon van-e, vagy sem. Akkor a hívás mobilhálózatra eső részét a Diginek be kéne buknia, a hívás úgyse lehet 1 óránál hosszabb, mert megszakítja.
-
ACE-
addikt
válasz
baly81
üzenetére
Tök mind1, nyelvtanilag ha azt írják, hogy "kezdeményezett", az a hívás indítására vonatkozik. Ha nem szakítom meg a hívást és elmegyek a wifi közeléből, az már egy kezdeményezett hívás, így elvileg az ÁSZF szerint nem számlázhatnának érte... Helyesebb lett volna úgy megfogalmazni, hogy a "Vowifi hálózaton folytatott hívások időtartama alatt díjmentes"
-
ACE-
addikt
válasz
trebrona
üzenetére
Ez volt a kérdésem, hogy úgy érzem jobban merül, ha kikapcsolom a DIGI SIM-et, akkor kevésbé. Biztos vagy benne hogy Vowifi-nél nem keres hálózatot, vagy csak tippelgetsz?
Ha egy másik mobillal osztok mobilnetet, akkor pl. ugyanúgy megy azon a hálózaton a Vowifi. Nyilván a saját netmegosztásomra nem tudok wifivel kapcsolódni, pedig milyen jó is lenne, mert ilyenkor ha nincs DIGI, tudnám használni Vowifi-vel továbbra is, csak másik szolgáltató hálózatán keresztül...
-
törölt tag
válasz
wwenigma
üzenetére
"Telenor korlatlan LTE-t tudok havi 5300-ért," írod magabiztosan.
én gugliztam kicsit, nemtaláltam, de lehet hogy rosszul gugliztam.
melyiket, konkrétan?
ez valamelyik csomag részeként van?símán egy korlátlan netes adatkártyát is lehet tőlük venni 5300-ért, LTE routerbe valót ??
Hole ? -
Sdi
addikt
Ti valószínűleg elbeszéltek egymás mellett. Te a digiről írogatsz, ők meg valószínűleg a vannet.hu-ról.
ekkold
Erre gondoltam

-
szabonagyur
félisten
válasz
baly81
üzenetére
Mobilnetrol beszelunk meg mindig. 50Gb normal hasznalatra eleg, ha azonban jatekot kell letolteni az xbox-ra meg ilyenek arra mar persze, hogy keves de nem is valo a mobilnet, vagy akkor olyan csomagot kell venni, de az arban is ott lesz.
Azert a havi 1000/1500 Ft-ert nem varhato el, hogy mindent is kap az ember.
Amugy az eredeti kerdest felvetot nem is ertem... Digi elott, hogy oldotta meg a net kerdest? Valami akkor is volt gondolom csak persze nem ingyen, mint a teszt idoszakban.
-
ekkold
őstag
Egyet értek az előttem szólóval. Nem az a fő baj hogy ilyen (bár mai szemmel az is gáz) a fő probléma hogy korlátlannak hirdetik, pedig valójában nem az. Tehát félrevezető a hirdetésük és az internetoldaluk.
Megérdemelne egy komoly bírságot (minden olyan szolgáltató) amelyik egy valójában korlátozott csomagot, korlátlannak hirdet.
Igenis írja ki a csomag ajánlatba (és ne csak az apróbetűs részbe, meg valahol a szerződés sokadik oldalán) az internetcsomag tulajdonságai között, hogy 50Gb forgalom felett korlátozások lépnek életbe! -
baly81
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Igen, sok mindenre elég lehet... De apa, anya és a gyerek általános igényei (+távoktatás) mellett mond meg a gyereknek, hogy ne játsszon néha, és ne nézzen videókat... Nem biztos, hogy menni fog és elég lesz a korlát!

-
baly81
aktív tag
válasz
ekkold
üzenetére
Én már ezt el sem olvastam!
Komoly "korlátlan" ajánlat!
Remélem nem sok láma akad akit átb**sznak!
Most komolyan, én nem vagyok nagy igényű... De otthoni kapcsolatként, ahol mondjuk már csak egy gyerek is van, ott mi az az 50Gb? Nem nagyon kell youtube-ozni! Meg a távoktatást sem erről a kapcsolatról kell lefolytatni! Szép KORLÁTLAN ajánlat!

-
ekkold
őstag
válasz
forgat
üzenetére
Elolvastam kíváncsiságból a feltételeket. A nevében korlátlan, de valójában nem az. 50Gb a "fair use", felette csak mail és http érhető el, minden más portot tiltanak (és minden VPN-t is), torlódás esetén/csúcsidőben ezen felül sebesség korlátozás is, cserébe még jó drága is, és lassú (pl. 800msec késleltetés).
Pontosan nem definiált túlforgalmazás használat esetén pedig, teljesen kizárhatnak a szolgáltatásból.
Ez kizárólag olyan helyen érheti meg bárkinek is, ahol semmilyen más internetszolgáltatás nem érhető el. -
baly81
aktív tag
Ha nincs VoWiFi hívásopciód, -bármi miatt-, akkor nem is tudsz rajta hívást kezdeményezni.
Ha van, akkor a hálózaton belül kezdeményezett hívás, 0Ft-ért létrejöhet. Ergo a szerződésben leírtak teljesülnek. Arra már ugyan nem tér ki ez a pont, hogy a már VoWiFi-n kezdeményezett hívás, ha megszakad a WiFi és átáll a DIGI saját hálózatra, akkor számlázni fogják a percdíjakat, de menekülő útnak van az ASZF-ben egy kis kibúvó...
Amúgy szerintem ez evidens, hogy ha visszaáll a mobilhálózatra a telefon, akkor számolják a perceket...
1.1.2.9.1. VoWIFI opció
A VoWIFI WIFI alapú VoIP technológia, melynek használatával – amennyiben az Előfizető
rendelkezik olyan eszközzel, amely támogatja a VoLTE és a VoWIFI elérhetőségét - az Előfizető hanghívásait és SMS forgalmát – saját döntése szerint - WIFI hálózat segítségével is
kezdeményezheti. DIGI által kínált VoWifire alkalmas készülékek listája a digi.hu/informacio/hamar-van-keszuleke weboldalon érhető el.
A VoWIFI hanghíváshoz a készülék szoftverfrissítésére is szükség lehet.
Az Előfizető által használt készülék beállításainak helyességéért és az az opció igénybevételéért az Előfizető tartozik felelősséggel. A WIFI szolgáltatás megléte / elérhetősége a Szolgáltatótól minden esetben független, arra a Szolgáltatónak nincs befolyása, így a VoWIFI rendelkezésre állásáért, annak minőségi paramétereinek biztosításáért a Szolgáltató nem vállal felelősséget.
A VoWifi szolgáltatásról további több információ elérhető digi.hu/vowifi oldalon. -
válasz
trebrona
üzenetére
Magyarul, ha nem elérhető a digis számom és hívják a digis számomat, akkor nem nem elérhetőt fog a hívónak bemondani, hanem ki fog csöngeni a telekomos számom. Ez a hívónak többe fog kerülni, ha az ő díjszabása szerint a telekomos számom hívása többe kerül, mint a saját hálózatába történő hívás?
Nekem pedig a digi által szabott hívásátirányítás díját kell fizetnem, mint hívást fogadónak? Ami mennyi? -
Segítséget szeretnék kérni.
Adott egy két kártyás, dual sim-es telefon, benne telekomos és digis kártya. Van egy beállítás a Samsung telefon, amiben van egy olyan beállítás, hogy állandó két sim. Megadhatom a két számot. A telekomost és a digist is. Elvileg ez azt jelenti, hogy ha hívják a digis számom és nem vagyok lefedett helyen, akkor átirányítja a hívást a telefon a telekomos számra és a hívó valójában a telekomos számmal fog beszélni. A kérdésem az lenne, hogy ez így van e és ha igen, akkor kerül e valamibe akár a hívó, akár a hívott fél szempontjából ez a dolog. És ha igen, mennyibe.
Előre is köszönöm a választ. -
ACE-
addikt
Ti nem vettétek azt észre, hogy ha nincs DIGI térerő, de van Vowifi, akkor iszonyat merül a telefon? Gondolom folyamatosan keresi a hálózatot. Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni? Ha teljesen kikapcsolom az adott SIM kártyát, akkor a Viwifi-n sem vagyok elérhető... pedig ahol vagyok ott van vezetékes net és router, szóval jó lehetne. Mi erre a megoldás? Arra nincs valami megoldás, hogy ha nincs DIGI hálózat, akkor a telefon automatikusan átkapcsoljon a másik SIM kártya mobilnetére? Esetleg olyan funkció, hogy a másik SIM kártya netét lehessen használni mintegy routerként, és azon Vowifi hívást bonyolítani, illetve elérhetőnek maradni még akkor is, ha nincs DIGI háló?
-
ACE-
addikt
válasz
Isaac76
üzenetére
"- ha vowifi hívást indítok , de menet közben leválik a telefon a hálózatról és visszavált 4g-re azt elmondásuk szerint látja a rendszer és indul a számláló"
Ez érdekes dolgokat fog felvetni, fogyasztóvédelem szempontjából és NMHH szempontjából is, hiszen az ÁSZF-jükben ez van:
"DIGI belföldi hálózaton belüli mobil és DIGI mobilhálózatból magyarországi DIGI és
Invitel vezetékes előfizető VoWIFI technológián keresztül kezdeményezett hívás
díja" -
ekkold
őstag
Sziasztok! Digi C1 telefonban az akksi megadta magát. Cserélt már valaki akkut benne? Ha igen, akkor hol/milyen akksi kapható hozzá?
Vajon ez jó lehet bele ? -
petir
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Java részt agglomeráció..
Engem ami érintene Göd , Nevelek lefedetlen települések... ott az M2 mondjuk Sződliget kapott antennát végre de az kevés a Nevelekiek boldogságához...
Érthetetlen amúgy miért nincs ott lefedettség a lista 75 % -a már említett agglomeráció biztos vagyok benne , hogy sokan használnák - ha lehetne.. -
Bikkrom
senior tag
válasz
lugosi
üzenetére
Köszönöm szépen, hogy valaki megérti a másik helyzetét!
Minden esetre én is beszélgettem a 1272-vel. Nincs adatjegy, nem tudnak róla, hogy lesz-e... Ha lesz majd a honlapjukon feltüntetik. Nagyobb csomag nincs. Az 50 GB-osből hoztunk ma még egyet. Így 30+30+50 gb a keretünk, 3000/hó. Valamit ki kell találnunk a távmelóra. Lehet a benti gépre felrakatjuk a rendszergazdával az outlookot, teamset mindent ami netet eszik és akkor nem az itthoni netet eszi. Így "csak" a benti gépre remote-olás enné a netet. Majd megoldjuk. Azért köszönöm a segítséget!
+1: melyik szolgáltatónál a legolcsóbb a korlátlan mobilnet?
-
Isaac76
tag
Az előbb beszéltem az ügyfélszolgálattal, mert megjelent pár fabatka a telefon forgalom mellett. gyanús volt az összeg ,így inkább megcsörgettem őket:
- ha már beszéltem velük , mint gondoltam , a Digi hálózatból hívva őket ingyenesen hívhatóak
- az sms rögtön az elsőtől kiszámlázásra kerül,tehát nem számol a rendszer mondjuk 5perc hívás/sms vagy hasonló
- ha vowifi hívást indítok , de menet közben leválik a telefon a hálózatról és visszavált 4g-re azt elmondásuk szerint látja a rendszer és indul a számláló
-
baly81
aktív tag
válasz
rothfb
üzenetére
Köszönöm! Sajnos ott nem mindegyik telefon van fenn tesztben. A következő verzióban lesz magyar oldalra mutató link is tesztekről. A mostani táblázaban olyan oldalakra mutató linkek vannak, amelyek mindegyik telefont vagy SoC-ot tartalmazza. Ez alól kivétel a Snapdragon 615, mert az nincs fent az oldalon, így nincs is hozzá link. Az antutu pontszámok is mind egy oldalról (kimovil.com) lettek jegyezve...
-
baly81
aktív tag
válasz
martonl
üzenetére
Lehet, hogy kötelezően előírt, lehet, hogy nem... Nem tudom! De azt igen, hogy SIM kártya nélkül is tudsz segélyhívást indítani! Emiatt nem értem, hogy minek köteleznék bármelyik szolgáltatót, hogy biztosítsa deaktív kártyáin a segélyhívást! De mint írtam, lehet így van, csak a miértjét nem értem!
-
dethroner
veterán
válasz
zelikocc
üzenetére
Miért olyan nehéz elhinni? Muterék a falunak külterületén laknak, 3 utcáról van szó, amik közúton 1-2 km-re vannak a falu másik határától. Náluk sincs normális beltéri lefedettség. Ha beszélgetéskor nem szakad meg a gsm hálózat, már nagy az öröm, de mobilnet szinte használhatatlan, 100dBi feletti a térerő a házban. Pedig ők még egy nagyon pici domb tetején laknak, néhány méterrel a többi ház felett. És nemcsak a digi ilyen szar náluk, mindhárom sajna.
-
martonl
senior tag
válasz
lugosi
üzenetére
Igen, csak azért írtam a letiltott SIM-et, hogy senki ne csodálkozzon, ha a teszt SIM-mel térerőt mutat a telefon, holott az le van már tiltva. De SIM nélkül is van térerő természetesen, csak akkor általában kirak egy figyelmeztető ikont is a telefon. Ezekben az esetekben mindegyik szolgáltató 2G (és talán 3G?) hálózatára csatlakozhat a telefon segélyhívás céljából. Lehet, hogy ezért kellett a Diginek is 2G hálózat, vagy kötelező is volt nekik.
-
baly81
aktív tag
válasz
rothfb
üzenetére
Köszönöm! Köszönöm az észrevételt, ellenőrzöm és javítom!
Mint a táblázat felső részén is olvasható, tartalmazhat hibákat, mert nem minden adat érhető el, illetve sok oldal egymásnak ellentmondó adatokat ír. Szóval a hibák felkeresésében, javításában segíthet minden fórumtárs!A VoLTE / VoWiFi kérdésben én is vakartam a fejemet... Szerintem a három Nokia kivételével mindegyik tudja mindkét funkciót. De nem merném biztosra kijelenteni... Az ajánlott készülékek oldalán az olvasható, hogy a VoLTE/VoWiFi kihasználásához mit ajánlanak... Ebből az következne, hogy mindegyik tudja... De nem tudom biztosan...
-
-
baly81
aktív tag
Egy észrevételt szeretnék veletek megosztani, amely a VoWiFi -ben segítségetekre lehet!
Itthon DIGI FTTH netem van, amelyet egy AC-s routerrel sugárzok 2,4 és 5 GHz-en. A Honor 20-am, amikor itthon vagyok rögtön átvált VoWiFi-re. Azonban, a melóhelyemen ez valamiért nem működött a céges hálózaton. Először azt hittem, hogy a jelerősség alacsony, aztán arra, hogy a sávszél a kevés, sorra elkezdtem kizárni a dolgokat.... De kezdem inkább az elején....
A melóhelyem irodájában van a router, ez sugározza a netet. A műhelyben a gépemnél, a nagy távolság miatt nem fogtam rendesen a router WiFi jelét. Általában egyesen volt, de a mérések 8/3 Mbit sebességet így is mutattak. A böngészés és videó lejátszás stabil volt...
Az hittem, hogy a gyenge jelerősség miatt nem volt aktív a VoWiFi, így betettem egy WiFi-extendert nagyjából az áthidalandó táv felére, amely a router jelét erősítette, de hiába volt a telefonon így már 15/5 Mbit-es stabil(!!!) internet *, így sem volt aktív a VoWiFi! Pedig az extenderhez csatlakoztatott telefonom azt jelezte, hogy a WiFi jele fullon van és kiváló kapcsolatot írt ki rá!
Az extendert áthelyeztem, közelebb tettem a routerhez, így a távolság megváltozott, nem a felén volt a jelerősítő, hanem olyan 30% távon a routertől és 70%-ra tőlem (a telefonomtól)... Ez természetesen megmutatkozik a WiFi jelerősségén is, amelyből egy-két egység (változó) így hiányzik (de legtöbbször csak egy). Viszont, a telefon így már kijelezte a VoWiFi-t! Tehát ez azt jelenti, hogy a jelminőség is fontos a VoWiFi kapcsolathoz! Ha a jel minősége nem megfelelő, akkor a telefon nem aktiválja a VoWiFi-t!Szóval, a jelminőség, amely nem egyenlő a jelerősséggel nagyon fontos tényező lehet egy-egy környezetben!
* Azért csak ennyi a net sebessége, mert a munkahelyem a város ipari részén van, és ott csak mikrohullámú internet van, amely nagyon alacsony átviteli sebességű, tehát nem az eszközök gyengesége vagy elhelyezése miatt ilyen alacsony a sebesség!
-
csacsi67
addikt
válasz
the.odzsy
üzenetére
Ha kap sticket ha digi 50-es kártyához án pont a másik fajta routert ajanlanám mobilitás szempontjábol -Sticket ki a routerböl viszem magammal pl ha lap-topot használok. Routert nem teszed zsebre. Persze ha nem kap sticket ami nagyon valoszinü a Te általad javasolt megoldás jobb. Plussz venni egy sticket meg egy routert azért a 2 komboért már komoly routert vehet-A másik hogy egy jó minüségü router az inernet sebbeságben is látszik.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A lényeg hogy a használhatatlanságot súrolja.