- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #99270 üzenetére
Olvasd is végig, amit a másik ír. Ne böngészőben mérj, hanem a speedtest alkalmazással és parancssorból. A routered kiméri a gigabitet, akkor megvan a sebesség, innen kezdve nálad van valami gond a mérésnél, gyenge cpu, de manapság ez ritka, böngésző vagy annak valamelyik kiegészítője akad össze valamivel, vagy a védelem... Ezeket lehet kikerülni az említett két lehetőséggel. De ha számodra könnyebb, hogy kimegy a digis és ő mér a laptopjával gigabithez közeli értéket, akkor válaszd azt.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #99256 üzenetére
A 300as sebességet böngészőben mérted? Ha igen nézd meg a speedtest alkalmazással és a parancssoros megoldással is. A másik topikban a wifire is írtam, hogy melyik szerveren mérted, mert más is írta már, hogy több szerveren csak 400 körül mért wifin, míg kábelen ugyanazokkal megvolt a gigabit. Az antenna hungária mindkét esetben jól ment.
-
mzso
veterán
válasz
B-L-A-C-K #45532 üzenetére
Ebbe szerinted a modemes net is beleszámít. Mert most az van nem Digi Lan. Okos csomag miatt nem leszek 3 hónapig net nélkül. (vagy drágáb/sz@rabb 5 megabites ADSL-lel)
Mondjuk a diginek nem tudom miért business ha átállok olcsóbb 100 megabites-re mert nem ad akciósan 500-ast ugyanannyiért amennyit most fizetek.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
-
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K #33269 üzenetére
Így van. A szerelő egyáltalán nem fogadhat el pénzt. Mindent utólag számláznak. Csak a munkalapot kell aláírni és azon ellenőrizni a felhasznált/felírt anyagokat és az elvégzett munkát. "Mindössze" ennyi a teendő.
Amennyiben elégedetlen vagy az elvégzett munkával, ezt már a munkalapon is feltüntetheted.
... és a munkalap egy példánya az előfizetőt illeti. Azt meg kell kapnia.
-
zhagyma
őstag
-
-
zhagyma
őstag
válasz
B-L-A-C-K #32128 üzenetére
Rákérdeztem (amiről elvileg felvétel is készült): a 1272 megerősítette 3 hónap kalandozás után válsz új ügyféllé és jogosulttá válsz "okos csomagra". Na mindegy. Még megfuttatom az ügyvéd kollégáknál az ASZF-t aztán majd meglátjuk érdemes-e macerálni a kedves szolgáltatót az NMHH-nál ...
-
Varszegig
veterán
válasz
B-L-A-C-K #32131 üzenetére
Van digi, mondom upc megy augusztusban. Most jár le a 2 év. Ja, az volt az érvük, hogy a diginél nincs videótár. Mondom tök jó, mert itt a 29-es körzetben a upc-nek sincs, kb. 8 éve várjuk hogy legyen, viszlát
4 tv kell, mert 2 kamasz gyerek van. De digivel már ez sem lesz gond, sőt a dolgozóban így már a 2. monitoromon tudok teniszt nézni, ha kell munka közben, mert nem kell box.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
B-L-A-C-K #32038 üzenetére
Azert, mert az elejen elkezdi lefoglalni az egesz file-t, ami jopar percbe telik mert ugye kozbe még a valos letoltott adatot is ki kell irnia, ezt meg nem szereti a hdd (sok fejmozgas). Amikor ezzel vegzett, felugrik a sebesseg. Nezz HDD Sentinellel egy lemezterhelest kozben, es latni fogod hogy mi tortenik...
-
mikk2000
őstag
válasz
B-L-A-C-K #32032 üzenetére
USB2-esen nem is fog nagyon 20-30MB/s fölé menni az írási sebesség, de ez alaplaptól függ. A beépítőkeretnek meg nem kéne levennie a sebességet, talán ki kéne próbálni első körben egy sima tesztprogrammal vagy egy fájlmásolással valami nagy fájllal (8GB körül) hogy mennyivel tudsz rá másolni mondjuk ssd-ről. Mert ha így sem megy kb 10MB/s fölé akkor fölösleges kínlódni. Ha utorrentet használsz, akkor a gyorsítótárat beállítását épp belinkelték, az új verziókban persze kicsit változtak a beállítási lehetőségek.
-
knuckle
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #32003 üzenetére
én is megkötöttem a szerződést, 1 napon belül felpattintják a sebességet nálam is.
igaz a szerződésen 5700 van, de azt mondta, mivel már az e havi számla kész van, a másik árral utána való hónapban kompenzálják...
no de szerintem simán megint be kell mennem, és rapliznom egy kicsit, mert úgyis elfeledik -
Multibit
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #31959 üzenetére
én csak akkor hiszem el ezt az árat ha megkapom majd a számlát
Tegnap kaptam meg a számlámról szóló email-t, amin persze a régi 500-as csomag ára szerepelt. Ma bementem az ÜF-re, kis izmozás árán átírták a csomagomat az új 500-asra és ezzel együtt meg is jött a különbözetet jóváíró minuszos számla -
Multibit
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #31759 üzenetére
Egy olyan kérdésem lenne ezzel kapcsolatban, hogy egy WDR3600-as routerem van, az eltudod majd boldogulni az 500-as nettel?
Igen, ha aktív a hw NAT benne. Ahogy olvasom, hajlamos arra, hogy időnként eldobja
Miért is akarsz AC mini PCI-E kártyát venni a laptopba, ha N-es routered van? -
Multibit
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #31822 üzenetére
Erről a kártyáról egy külföldi fórumon azt olvastam, hogy még csak szgépekben forgalmazzák, külön nem. Valószínűleg ez változni fog. Arra is figyelj, hogy a félmagas változatot vedd a Dell-be! Ha az AC7260-ban nem bízol, itt egy másik alternatíva: [link]
Ja, az 500-as netet egyik 2x2 MIMO WLAN kártya sem hajtaná ki!
-
válasz
B-L-A-C-K #31762 üzenetére
kimásoltam az emulátorból;
amennyire emlékszem, alapban bekapcsolt állapotban van.
ideális esetben ~ 100 Mbps sebességet tippelnék 5 GHz hálón, de ez tényleg sok tényező függvénye, ezért kevesebb és több is lehet.
amikor nekem tl-wdr3600 volt, a szintén 2*2:2 mimo képes 5 GHz képes ellenoldalkkal hozta a 94 Mbps maximális netes sebességet, látszatra marad is még benne némi tartalék. -
-
válasz
B-L-A-C-K #31759 üzenetére
amennyiben gyári firmware verzió van a routeren, úgy bekapcsolt hw nat esetén sima ügy az 500-as net átvitele wan <-> lan irányban.
moddolt firmware esetén nincs hw nat, így azzal nem megy át az 500-as net.
a wifi sebesség a környezeti tényezők és beállítások függvénye is, így nem nagyon lehet tippelgetni, elég nagy a lehet szórás. -
knuckle
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #31708 üzenetére
nálam ugyanezt csinálták, de tele lett a hócipőm vele...
mondtam a hölgynek, hogy vagy lesz megoldás és lesz 200-as netem, ahogy a többi TOPnetesnek, vagy akkor hívjon fel nekem valami felettest, mert ez így vicc...
végül felhívta a szerelők góréját, aki mondta, hogy ha bevállalom a plusz kábelt, akkor megoldják eszköz nélkül, és csütörtökön jönnének is.
ekkor mondtam a hölgynek, hogy : " ezt szajkóztam, hogy nekem végső esetben jó a plusz kábel is, csak legyen már valami, de igazából arra sem tartanék igényt, mivel a telefont eddig sem, és ezután sem fogom használni, még a hívószámomat sem tudom."
és ez lett a megoldás, jöttek csütörtökön, a két szerelő tök korrekt volt, elmondtam, hogy mi az elképzelésem, és megoldották egy kábellel, pedig van telefon is a csomagban.
azóta happiness vanszóval ne hagyd magad, és vágjál nagyon nagyon dúrcás fejet, és kérj egy vezetőt ha másképp nem megy, és hidd el, egyből megoldódik a problémád
Gróf... : Az -A a régi hűségidősökhöz tartozik, a -B pedig az új ár, ennyi a titok, szerintem
-
TeeJay
félisten
válasz
B-L-A-C-K #31702 üzenetére
amikor bemégy az irodába kérj egy szerelőt akivel személyesen szeretnél beszélni
kérd el a számát is és mondd neki hogy nem tudna-e gigás switch-et cserélni hogy végre menjen a csomagod
hidd el normális hangnemben esetleg egy kis jatt hatására bármit megoldanak neked, még akár az ONT-re is köt téged közvetlenül. legyél rafkós, ha kell 5x jelentsd be hogy nem kapod a sebességet amiért fizetsz és a garantáltal ne jöjjenek mert éjszaka sem kapod...
össze fog az jönni 1-2napon belül -
knuckle
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #31692 üzenetére
ez lenni gúte fráge
na de mindegy is, mert ráérek márciusig ezen filózni...
amúgy meg ha lejár a hűségem, valószínű csak a net marad meg, TV-m most pl megint nincs...a telefont pl meg sosem használtam, készülékem sincs hozzá
listaáron hűség nélkül is olcsóbb lesz mint most a csomagom, gondolom -
-
knuckle
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #29237 üzenetére
van telefonod is?
én is ebben a cipőben jártam, és sok sok telefonálás után, személyesen is bementem hozzájuk, a végén pedig az lett, amit én akartam. nincs eszköz,nincs plusz kábel, és van net
igaz ehhez kellett egy írásbeli panaszt is tennem, de ezt követően elég hamar segítőkészek lettek, és kompromisszumra tudtunk jutni -
Gejza1981
tag
válasz
B-L-A-C-K #28946 üzenetére
Nincs ez hülyén kitalálva egyetlen egy dolgot rontott el a digi, hogy hűségidőnek hívja...
Ha "egyszeri új ügyfél belépési kedvezmény"-nek hívná, akkor nem lehetne összekeverni a többi szolgáltató hűségidős konstrukciójával
Egyébként a listaár gyakran kedvezőbb a diginél (99%-ban) mint a többinél a 2 éves hűségidős rabigás csomagok (a net pl sebességben és minőségben is verhetetlen, a tv-n lehet vitatkozni, a telefon szintén nagyon olcsó...)
Szoval már réges-régen senki nem hüppögne, hogy újra akarja kötni a hűségidőt, és dögöljönmegadigimiértadjaolcsóbbanazújnak, ha normális neve lenne...
Egyedül az bukott ezzel akinek még nem volt okoscsomagos kedvezménye a legelején, aki egyszer már igénybe vette az ugyanannyi kedvezményt kapott, mint akinek most ketyeg a csomag...
-
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest