- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
-
pilipi
aktív tag
Nem is igazán értem miért nézegetitek.
Csoportos beszedésben van ha akarja levonja azt a2800 forintot(ja most emelték) 3300 forintot, ha meg nem akkor az az ő bajuk.
Biztosan nem fogok könyörögni nekik, hogy lécci-lécci vonjátok már le.
Volt már, hogy kiírta az app indulásnál, hogy lejárt a befizetési határidő, de pár nappal később levonták és kész.
Nyílván nem történt semmi, mert ugye én nem gátoltam őket, hogy hozzáférjenek ehhez az irgalmatlan nagy összeghez -
Vakegérke
félisten
-
Lacccca87
addikt
Persze, ezert is hivtam oket mert mult heten bekotottek az emeleten 1 lakast. Es gyanus volt hogy nekem nem szoltak hogy jonnenek. Gondolom most meg csak keresre csinaljak hogy fogyon a melo, aztan nemsokara kotelezoen fogjak nyomni hogy a regi fttb csatlakozast teljesen kilojek.
-
MasterMark
titán
A doménhez nem szokott járni email szolgáltatás, maximum ha veszel hozzá azt is.
Egyébként pont hogy azt akarná használni, csak úgy, hogy a levelezőszolgáltatást pedig a digi adja hozzá.
Ugyanúgy ahogy például a gmail-nél is van ilyen szolgáltatás, hogy tudod azt használni, csak saját domén-es email címmel. (Pénzért, előfizetéses.)
-
4Grider
félisten
Erre a két hétre az alábbi szolgáltatások engedélyezettek:
1. a pénzügyi szolgáltatások,
2. a közlekedési és a szállítási szolgáltatás,
3. a magánegészségügyi szolgáltatás, ideértve a szemüvegkészítést,
4. a szociális szolgáltatás,
5. a postai, a csomagküldő és a házhozszállítási szolgáltatás,
6. a totózó és lottózó szolgáltatás,
7. a járműszerviz szolgáltatás, a mezőgazdasági és iparigép-szerviz szolgáltatás, a háztartásigép-szerviz szolgáltatás, az épületgépészeti szolgáltatás,
8. az informatikai, a kommunikációseszköz-javítási szolgáltatás,
9. a temetkezési szolgáltatás,
10. az állategészségügyi szolgáltatás,
11. az állat-, növényegészségügyi, élelmiszer-vizsgálati laboratóriumi szolgáltatás,
12. az élelmiszer-feldolgozási szolgáltatás,
13. a közétkeztetési szolgáltatás,
14. az állattenyésztési szolgáltatás,
15. az ügyvédi szolgáltatás,
16. a biztonsági szolgáltatás,
17. az épületüzemeltetési és irodai szolgáltatás,
18. a járműkölcsönzési és a gépkölcsönzési szolgáltatás és
19. a mosási és tisztítási szolgáltatás.Azaz ebben a két hétben maximum javíthatnak nálad. A cél az lenne, hogy gátat szabjunk az új mutációk terjedésének, az pedig úgy nem megy, ha a szerelők lakásról lakásra mászkálgatnak.
-
Dragon3000
nagyúr
Nem mindegy, hogy digis szerelő vagy külsős volt, egyiknél gondolom megvan határozva, hogy a digi miért mennyit fizet, ami azon felül van azt fizettetik a felhasználóval a másik, meg nem foglalkozik vele, mert digis, így nem változtat a fizetésén, illetve lehet bunkó vagy normális szerelő.
-
-
-
-
-
Mauzes
addikt
Nem konkrétan a bridge volt a kérdés, hanem a PPPoE beállítás, de ez előzőben olvasom, hogy az feltétele lesz a netnek. Amúgy laikus vagyok bridge-hez, de saját eszközt kötöttem a szolgáltatói routerre a több LAN csatlakozó miatt, és itt is azt olvastam meg a Digis arc is azt mondta, hogy akkor érdemes bridge módba rakni. Gondolom natolás miatt.
4Grider: Egyébként érdekes, de nekem ez nincs rajta a szerződésen, átadási lapot pedig nem kaptam (csak a bekötést végző arc tabletén kellett aláírnom).
-
-
adika4444
addikt
Nem vagy NAT-olva?
Legutóbb kellett egy teljes eszköz áramtalanítás itt valakinek, utána jött csak helyre...Ja meg nekem mostanság a Windows Defender tűzfal is szórakozott több gépen, nem akarták átengedni a torrentet, hiába vette fel magát a kivételek közé, fel kellett venni egy harmadik bejegyzésnek az exe-jét, csak úgy megy...
-
-
-
-
-
-
Doki16
addikt
Havi egyszer ha telefonál róla. Én hozzá se nyúlok
Még az előző lakó húzatta be a telefon kábelt. A szüleimnél volt otthon egy őskövület panasonic cordless azt kötöttem rá kíváncsiságból, hogy működik-e. De ha eltudom kerülni a modemet akkor mondom a szerelőnek, hogy kösse ki mert semmi szükség nincs rá.
(#57669) g0dl: Erről még nem halottam, de jól hangzik, ha már fizetek a szolgáltatásért és pláne, hogy nem vagyok helyhez kötött ez egész jó ötlet. Így legalább a telefon s megmarad és modemre meg kábelre sincs szükség
-
Flashget
félisten
Megváltozott az ide vonatkozó törvény (hűség szerződések) és a Digi alkalmazkodik ehhez is meg a Flip-hez is.
Bemész és újra kérheted, de csak 1 évre adják meg (törvény) emelt nettel (az új ár miatt, de lehet nem is kel emeltetni a csomagon)amihez vagy utp kábelt húznak vagy kapsz egy ZTE csodát a telefon miatt.
2 évre csak akkor lehet kötni ha eszközt vásárolsz a Digitől, de ez még szerintem ÁSZF-ben sem jelent meg. -
1. Biztosítás. Ha szerencséd van, az eszközt kifizetik neked. De az idődet soha! És mondjuk egy NAS esetén mi van? Ja, kifizetik. Ok. És a rajta tárolt adatok hogyan kerülnek elő? Azt is kifizetik?
2. Azért különbséget kell tenni túlfeszültség védelem, és villám védelem között. A kettő nem ugyanaz. -
Szerencsére az Árpád híd metrómegállónál, a Váci úton nem volt ilyen probléma. Bár itt csak pár perces volt az az áramszünet, utána azonnal volt net.
(Régebben, mikor még Újpesten laktam, minden áramszünet után jellemző volt, hogy a Diginek manuálisan kellett újraindítania a switch-eket. Sose értettem, hogy mégis milyen switch az, ami - manapság - nem indul magától újra, miután visszajött a feszültség.
)
-
B-L-A-C-K
titán
Igen, vagy a telefont 1 évre, én pont ezért választottam ezt mert nem tudtam nélkülözni se a TV-t, se a Netet 3 hónapig, telefont meg nem is használtuk ugye. De most mondták majd valami kérvényt írjak pozitív dolgokkal, de hogy konkrétan mit, fogalmam sincs. Azt hittem valaki járt már így, mert elvileg 3 hónapos net/tv kiiktatás után is ez a menet.
-
radi8tor
MODERÁTOR
ping-et futtasd
/t /l 1024
kapcsolókkal és akkor látszik a timeout.
Ha eleget láttál, akkor Ctrl + C-vel megállíthatod a futást. Ennek eredményét (ping statisztika) elküldheted hibabejelentő emailre.Pl:
C:\Users\user>ping www.bix.hu /t /l 1024
Pinging bix.hu [193.239.149.210] with 1024 bytes of data:
Reply from 193.239.149.210: bytes=1024 time=2ms TTL=58
Reply from 193.239.149.210: bytes=1024 time=1ms TTL=58
Reply from 193.239.149.210: bytes=1024 time=1ms TTL=58
Ping statistics for 193.239.149.210:
Packets: Sent = 7, Received = 7, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 1ms, Maximum = 2ms, Average = 1ms
Control-C
^C
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- RAM topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MÁV topic
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Trollok komolyan
- Tesla topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest