- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
gyáliSanyi #114905 üzenetére
Átteszed az új ont-ot bridge üzemmódba és hamarosan kiderül.
Nálam azzal volt a gond Asus routerrel. -
4Grider
félisten
válasz
gyáliSanyi #114868 üzenetére
Az Asus-on van internet detection, azt kapcsold ki és nézd meg, hogy megoldotta-e a problémát.
Szerk.:
Milyen típusú az ont? -
Borisz76
nagyúr
válasz
gyáliSanyi #114865 üzenetére
Hívd az ügyfélszolgálatot , hogy nézzenek rá a vonalra.
Ott látniuk kell a szakadozást.
Ez után kérheted is az ONT cserét.Nálam 3 eszköz is rossz volt.....a 4. lett jó!
-
4Grider
félisten
válasz
gyáliSanyi #114865 üzenetére
Milyen routerről milyen routerre cserélted a saját routered? Csak mert van egy pár gyártó, akinek a routerek nem tudja a digi net esetén rendesen megállapítani, hogy él-e még az internet kapcsolat, és ezért elbontontogatják a pppoe kapcsolatot.
-
gyáliSanyi
őstag
válasz
gyáliSanyi #114853 üzenetére
Pedig Modem üzemmódba van.
[kép] -
4Grider
félisten
válasz
gyáliSanyi #114834 üzenetére
A digi ont tényleg modem üzemmódban működik? Ha igen, akkor nincs LAN-ja, csak a saját routerednek.
Amikor routert cserélsz, akkor el kell bontani a meglévő pppoe kapcsolatot. Anélkül majd a központ fogja bontani x perc után. Ha addig próbálkozol az új routerrel felépíteni a kapcsolatot, nem fogja engedni, mert szimultán bejelentkezési kísérletnek veszi az ilyet a rendszer. -
garga01
őstag
válasz
gyáliSanyi #114370 üzenetére
Milyen routert? topikban érdeklődj, attól függ mekkora házat/helyet kell lefedni.
-
pjen
félisten
válasz
gyáliSanyi #114370 üzenetére
Ezt szerintem simán tudja a DIGI WIFI 6 ONT ja. Talán a lefedettség lehetne jobb.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
gyáliSanyi #82303 üzenetére
Hát én a letöltést azért kihasználom, amikor digitális játékokat rántok le, amik 50-100GB is lehet, a feltöltésnek nem látom hasznát, mert úgyis mindenhol limitálva van.
-
válasz
gyáliSanyi #82308 üzenetére
Külföld felé mindig jelentősen alacsonyabb az uplink sebesség, a 300+ Mbps "belföldre" értendő.
-
TeeJay
félisten
válasz
Azt azért tudd hogy több helyen limites a feltöltés. gmail-re én sem tudok még 300megabittel sem feltölteni.
Igazából a 100+ megabit upot főleg torrentre lehet csak használni másra nem igen -
válasz
eszerint a logika szerint ha az otthoni hálózatot ápgrédeled 2,5 gigabitesre, a 300 megabites feltöltési sebességed 750 mbps lesz?
-
TeeJay
félisten
válasz
gyáliSanyi #82301 üzenetére
Mivel GPON ezért 2,45/1,25gigabitet tud az OLT kártyán egy port csak éppen azt nem 1 user használja hanem 32-64-es osztással kitudja mennyi. Persze egyidőben ritkán van hogy sokan használják hiszen akkor a garantált minimum se lenne meg.
75megabit a garantált up ami azt jelenti hogy 16 user egyidejűleg torrentezhet seedeléssel vadul akkor sincs még gond de a legtöbb user tudja mérni napközben is a 300-as feltöltést szóval kb. 2-3-4 user ha egyidőben használja a netet.2gigabitest ők is tudnának csak minek... Az adott ONT-ben csak 1 gigabites port van, ahhoz hogy 1 gépen ki lehessen használni a 2gigás letöltést 2,5 gbit LAN kellene rá meg a gépbe/routerbe is az usernek
Nem sok értelmét látom inkább csak erőfitogtatás hogy "2gigás netet is tudunk adni ha akarunk"Az 500-as feltöltés már többet érne csak ahhoz mindenhol FTTH kell és persze a garantált minimum 75megabit úgysem változik tehát valahol meglenne a nagyobb feltöltés valahol nem. Nálunk pl jelenleg nem tudom mi a tosz van hogy akinél voltam zsír új FTTH hálózaton ONT-t beállítani ott napközben 20-30megabit felfelé ha megvolt...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
gyáliSanyi #82301 üzenetére
300-at sem használom ki, szóval whatever...
-
pw12345
aktív tag
válasz
gyáliSanyi #70549 üzenetére
Konkrétan azért drágult, mert jó egy éve, az összes focibuzi (mind a 12000, a maradék 8,5 millió lakosból), azon rinyált, minden létező fórumon, hogy nincs Spíler1, 2, 8 a Diginél, nem látják a PL, BL, XL, 2XL, stb. meccseket és mennek át a konkurenciához, mert a Digi egy XAAAAR (azóta, azon megy a siránkozás, hogy mennek át Flipre, mert nem érdekli őket a sport és ott jobbak az adók).
Na, most lett, ezt, meg a hálózat bővítést, átépítést, mobil indítást valakinek ki kell fizetni. Nem tudom feltűnt-e, hogy a kenyér, a zöldségek és kb. minden más is drágult az előző év azonos időszakához képest?
Te pl., azon nyavalyogsz, hogy nem használod a 200-at sem, más meg, azon, hogy csak 700-at mért. Ismerős?
Én meg k..a jól el volnék réz kábelen, box nélkül, ha nem csesztetnék. Így meg szophatok a sz..tt, q..
ONT egységgel, telibe ....tt kábelekkel, meg a többi ...sággal.Mindenkinek más a prioritás.
Meg nem kívánság műsor. Gyereknap is még odébb van.Most had sopánkodjak én is, ha már mindenki más is:
Ez most komoly, hogy románokat küldenek ki? Ne őrüljenek már meg! Így is herótom van a dobozolástól, kábelezéstől, ha idetéved valami magyarul nem tudó dák,
hogy saját hülyesége alapján barmoljon, az ONT dobozában viszem vissza nekik az ürgét, megetetni az ügyfelessel: hogy ez így nem működik,
és nigériait, ukránt, nyüszétet, gagauszt, Hegyi-Karabahit, meg albánt se küldjenek. Valamint enoki, kecsua, szanszkrit, óhéber, piréz, arámi, kantoni, klingon és hasonló anyanyelvű munkatársak is felejtősek. Azokat küldjék a szlovákokhoz, hátha értenek bocsiul.
Eddig úgy tudtam, hogy az a moldáv, amelyik beszél magyarul, az a román. -
balhmm
tag
válasz
gyáliSanyi #70549 üzenetére
De az első 3 hónapban csak 3000 ... szoval ez az akcio.. amugy, ha huseg nelkul kotod, akkor is 5999.. csak akkor nincs 3 hónapig a 3000
-
h1mpi
félisten
válasz
gyáliSanyi #55790 üzenetére
Nekem azonnal átálltak
-
törölt tag
válasz
gyáliSanyi #55438 üzenetére
Egy meglévő FTTH bekötésen már nincs mit felmérni. Az a létesítésétől fogva gigabites és egész a szolgáltatói eszközig - azt is beleértve - menedzselhető. Csak régebben az alacsonyabb sávszélességű csomagoknak megfelelő korlátozás (le/fel küszöb) volt rajtuk.
-
törölt tag
válasz
gyáliSanyi #55372 üzenetére
Amíg ilyen bomba jó mérésed van, miért kellene kicserélni azt a szolgáltatói eszközt?
Amúgy annak az ONT-nek Gigabites portja van.
-
Flashget
félisten
válasz
gyáliSanyi #53441 üzenetére
Azt jelenti, hogy ennyit kell majd befizetned.
Azt kell nezni minden esetben mi a fizetesi hatarido! -
törölt tag
válasz
gyáliSanyi #53417 üzenetére
A merevlemez nem ringlispil, hogy minél gyorsabban jönnek az adatok annál gyorsabban dolgozik, aztán egyszer csak nem bírja.
A sávszélesség csak egy lehetőség, nem kell feltétlenül kihasználni. Az aktuális sávszélesség az átvételi lánc "leglassabb" eleméhez fog igazodni.
Amúgy érdemes váltani, de nem a sávszélesség hanem a kedvezőbb csomagdíj miatt.
-
kormoczi
csendes tag
válasz
gyáliSanyi #49340 üzenetére
+200 a felszólítási díj, mert az előző számlát késve fizetted.
-
válasz
gyáliSanyi #49340 üzenetére
a számlára csak rá van írva, mi lehet az a 200 forint.
viszont letérdelt az online fizetés.
-
Gejza1981
tag
válasz
gyáliSanyi #37977 üzenetére
http://www.digi.hu , ügyintézés menüpont, 1272
majd pedig beballagsz személyesen, mert a szerződéshez személyes jelenlét szükséges
-
válasz
gyáliSanyi #36800 üzenetére
Ez most 3700 Ft: Garantált sávszélesség: 50 / 25 Mbps E-mail fiók: 2 x 30 Mbyte
Ez 300 Ft-al több: Garantált sávszélesség: 80 / 40 Mbps E-mail fiók: 3 x 30 Mbyte
És ezek a minimumok, ennél több szokott lenni a sebesség, kérdés hogy ez neked meg ér 300 Ft + költséget havonta?
Nekem megérne. -
atua
aktív tag
válasz
Azt neked kell tudni, mire van szükséged... TJ-nek pölö folyamatos 200 up kell, én meg spec visszaváltottam 100/50-re, mert nekem az is elég mindenre... éjjel-nappal megvan az 54 up (bocs TJ)
-
TeeJay
félisten
válasz
gyáliSanyi #36808 üzenetére
ja hogy te FTTH területen vagy
itt semmit se fognak cserélni, GPON ONT-d van itt csak fentebb lövik a profilt és máris 220/110-ed lesz a mostani 110/110 helyett
+300forint havonta és csáha sokat töltesz megéri, ha nem akkor a 110/110 is mindenre elég lesz sőt még torrentezésre is mert szinkron netet nem sok szolgáltatótól kapsz, mire lejön a cucc vissza is töltötted
-
TeeJay
félisten
válasz
FTTB terület?
100-as switch-en vagy? ha igen akkor pláne megéri mert 94/94 helyett 220/110-et fogsz kapni a gigás switch miatt és csak 300-al lesz drágább -
^Clown
addikt
válasz
Optimális esetben 2x olyan gyorsan tudsz letölteni. Mennyit kell ráfizetni? Kérdés, megéri-e neked a felárat.
-
DonMaster
addikt
válasz
gyáliSanyi #33987 üzenetére
gyakran? legutobb 3éve emelt 200ft-ot a digi azota semmi most volt árcsökenés , azért a 3évet gyakorinak enm mondenám
tonya,
hivd ki ha fttb-nél vagy akor kérd meg a szerelöt hoyg kösön fixen opnt-re vagy cseélje le azt ujabra hátha akor jo lesz, ha ugy sem akkor nem igazán lehet mit tenni , sajnos,
ftth környéken meg kikel hivni ott nicns mese nem osztot környáék kell jöjön az 500 fixen,
nekme is mostanában 440-460akat mérek, bár egy 8éves wd vinyom van hamarosna vezsek ssd-t és avval simán elsz 540 is. letöltésnél spec nem rétme el eddgi 35mbps-nél többet, ramdiskre tudtam 58mbps-et elérni. -
Flashget
félisten
válasz
gyáliSanyi #33987 üzenetére
20%-ból most nem nagyon hiszem, hogy hamar visszajönne a 30% kedvezmény...
te tudod te pénztárcád. -
Flashget
félisten
válasz
gyáliSanyi #33974 üzenetére
nem.
egyedül amit tehetsz, hogy pl. lan sebességnél válthatsz feljebb hűség alatt egészen az 1000-ig. Ha arra kötsz eleve akkor finitó van 2 évig. -
NoMagix
addikt
válasz
gyáliSanyi #33912 üzenetére
Nálunk is bedobták ezt a 30%-os szórólapot, 06.22-én meg is rendeltem, (07.01-től változott 20%ra a kedvezmény mértéke) csak a bekötésnél 07.06-án nem értettem miért akarnak más árat aláírattatni velem, akkor derült ki, hogy én b@lf@sz módon nem okos csomagot kértem, lemaradt a telefon.
Így utólag hiába kértem telefont is, akkor már csak a 20%-os kedvezményt adták meg az egészre!
Kicsit lehettek volna rugalmasabbak is, ha már bejelentkeztem hozzájuk mint új ügyfél 2 évre! -
PeterPH
senior tag
válasz
FTTH területen korábban sem volt többféle TV csomag.
-
knuckle
aktív tag
válasz
méghozzá mán jelleggel!
vidd magaddal a papírost, hogy neked ezt most dobták be -
Flashget
félisten
válasz
Júl. 1-től van a 20%
de ugye azt is láttad, hogy a kedvezmény a teljes 2 évre adják nem 2 hónapra 2 év rabiga mellett?
Ha pedig valamiért felakarod mondani a hűséget akkor az eltelt idő hűségár és listaár különbözetet kell megfizetned.
Én azt javaslom kössed. -
poli27
veterán
válasz
gyáliSanyi #33469 üzenetére
A kedvezmény csökkent 30% ról 20% ra a hűség alatt...
-
bkiky01
senior tag
válasz
gyáliSanyi #32342 üzenetére
Intézmények örülnek az 40-50-es netnek.. Sztem túlzás a 100megabit is otthonra..
-
Flashget
félisten
válasz
-
kungzi
veterán
válasz
A GOOGLE Fiber ad 10gbit/s netet havi 400$-ért. Én eddig csak Koreában láttam gigás netet.
-
ludsimon
veterán
válasz
gyáliSanyi #32106 üzenetére
Jelenleg hiéna kedvezménnyel Családi TV, XXL 120/10 (max) net, alap telefon, szóval az összes kedvezménnyel, + 1 minicsomag, és 1 év hűségidő, + 1 db stb, + 1db megállít/felvétel opció.
Így jön össze a 15k.
-
PeterPH
senior tag
válasz
gyáliSanyi #32103 üzenetére
Kicsit nehéz értelmezni mit írtál, de ha jelenleg 3700-at fizetsz (DIGINet100Pro-A), akkor bizony el kell ballagnod az ügyfélszolgálatra, ha 3500-at akarsz fizetni (DIGINet100Pro).
-
DonMaster
addikt
válasz
gyáliSanyi #32103 üzenetére
ha nem mész be váltani akkor a régi árat vagyis többet fizetsz ha bemész vltani akkor az uj árat vagyis kevesebbet fizetsz
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gyáliSanyi #32055 üzenetére
Személyesen, ügyfélszolgálaton. Egybol tudsz aláírni is.
-
Flashget
félisten
válasz
gyáliSanyi #31394 üzenetére
ó fejek ezek a Digi szolgáltatók!
mi ez a többes szám?
-
Calogero
addikt
válasz
gyáliSanyi #31394 üzenetére
Hivatalosan majd június 1-tól, de már lassan már 1 hónapja teszt üzem van.
-
ZoleeHU
tag
válasz
gyáliSanyi #20801 üzenetére
Ha TopNETes vagy, akkor alapból 200-as net van.
Ha alap DIGI modemed van, akkor nem kell csernélni. -
Flashget
félisten
válasz
gyáliSanyi #20785 üzenetére
régi fw nem szabad hinni neki..nálam simán hozta a 94-t, de a kábelen csak 100 mega van még.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Gyári fw 120mbit körül van vége openwrt-vel 160mbit körül.Egyik fórumtárs lemérte,de most nem találom a speedtest képet.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Újabb firmware-ekkel átviheti, nekem is ment az akkori max 88Mbit ami volt. Lényeg hogy 15e-ért kapható a WDR3600 ami elég a legnagyobb csomihoz.
-
front3r
őstag
válasz
Az első FW-el tudott annyit, az újjal sokkal többet tud, igen a 122-őt is.
Az a teszt, az első gyári FW-ekkel készült tesztek, azóta jelentősen változott a helyzet. -
cSuwwi
senior tag
válasz
gyáliSanyi #20697 üzenetére
80-ast nekem is kihajtja, ezért érdekelne hogy gyorsabbal is megy-e. Az 500-ason gondolkodom, de ha nem megy legalább 300-at akkor kár a szóért :|
-
Lin3Lord
tag
válasz
gyáliSanyi #20695 üzenetére
arra pl pont elegendo par megabit. no meg az alacsony valaszido.
-
ACE-
addikt
válasz
gyáliSanyi #20695 üzenetére
Érdekes lehet de a garantált az csak a DIGI saját hálózatában garantált...
-
ZoleeHU
tag
válasz
gyáliSanyi #20689 üzenetére
Router vételre még nem volt pénz, alap DIGI-s stickel (sticként van feltüntve, majd megnézem a márkát)
-
Dot
őstag
válasz
gyáliSanyi #20674 üzenetére
500as nettel
viszont az amerikai fővárossal kicsivel jobb a "kapcsolatunk"(#20675) B-L-A-C-K
T-nél is láttam már szebb képet! -
adika4444
addikt
válasz
gyáliSanyi #20314 üzenetére
Sziasztok!
Csak a routeres kérdésedrre tudok válaszolni, és igen. Egy kábel a modem lan portjába, másik vége a router wan portjába, majd PPPoE kapcsolat választása, adatok beírása, connect auto...
Néha megeshet, hogy valamiért rossz az adott port, hallottam már ilyesmit, úgyhogy akkor próbáld a modemen más portba, megkíméled magadat ezzel remélhetőleg egy ideges irománykészítéstől! -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
gyáliSanyi #19673 üzenetére
3 hónap átlagát nézik, szóval 3 hónap után derül ez csak ki.
(#19671) ACE-: nagyobb távolságok esetén számít a kábel minősége, ami ugye romlik a toldásoknál.
-
jozsef8
aktív tag
válasz
gyáliSanyi #19204 üzenetére
Az 1 gigabit tényleg sok egy kicsit, de legalább nem kell fejleszteni egy ideig max terjeszkedni
Sok ember arra megy minél hamarabb lejöjjön. Sajnos itt nincs digi csak UPC. A feltöltés nagyon gyenge sajnos (a digihez képest, de még a t-hez képest is).
-
TeeJay
félisten
válasz
gyáliSanyi #19202 üzenetére
torrent
-
jozsef8
aktív tag
válasz
gyáliSanyi #19192 üzenetére
Ezt a kérdést már elég sokan feltették. Sokan másra használják a netet. Az új csomagokat nem kötelező megrendelni, csak aki meg szeretné. Legalább így már kedveznek azoknak is, akik nagyobb sebességre vágynak. Végre.
-
jozsef8
aktív tag
válasz
gyáliSanyi #18417 üzenetére
Az már jó lesz
-
poli27
veterán
válasz
gyáliSanyi #18341 üzenetére
-
Calogero
addikt
válasz
gyáliSanyi #18334 üzenetére
-
Flashget
félisten
válasz
gyáliSanyi #15776 üzenetére
NY 104
Melbourne 348
Tokió 320egyszer ráérek megkeresem a legmagasabb pinget jelző várost speedtesten
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
gyáliSanyi #15776 üzenetére
Jó bizony.
Szervert is simán indíthatsz, nem fognak panaszkodni. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
gyáliSanyi #15309 üzenetére
Letöltés simán meg van 80 as netnél sokaknak 90 mbit körül, de a feltöltésed is megy 80 körül? Ha nem akkor mégsem pontos az a speedtest.
-
trec12
addikt
válasz
gyáliSanyi #15309 üzenetére
Nincs most bekötve router.....
-
Flashget
félisten
válasz
gyáliSanyi #15265 üzenetére
nem érted a lényegét akkor a 120/240/1000 megáknak...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
gyáliSanyi #15263 üzenetére
És azon csak torrentezni tudsz.
-
Flashget
félisten
válasz
gyáliSanyi #15246 üzenetére
itt sem lenne rossz az upc pr. 250 megás netével szemben
-
GuruZone
őstag
válasz
-
90Quiet
tag
válasz
A kiépített FTTB és FTTH hálózat fajlagosan legköltségesebb és lassú telepítést jelentő eleme maga az optikai kábelhálózat, mely sok-sok évig nem lesz szűk keresztmetszete az internetsebesség és minőség növelésének.
Ahhoz, hogy a Digi kategóriákkal gyorsabb internetet szolgáltasson nem lesz szüksége új kábelek bevezetésére, csak a végpontokon lévő aktív eszközöket kell majd újabbra cserélni ha ezt az üzleti érdekük úgy kívánja. -
Visormail
addikt
válasz
1Gbps net kb. 4000Ft gigalol, hát ez nem semmi
Lassan sci-fi kategória.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
A fiberlink más rendszer, mint az UTP-s megoldás.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gyáliSanyi #13757 üzenetére
Szerintem teljesen korrekt eredmenyek. Ha irrealis valamelyik iranyba, kapcsold ki a tuzfal/virusirto kombot mert azok bufferelik az adatokat es ez "hamisitja" a mérést. Ping pedig assszem egyertelmi, attol hogy a speedtestes szero ad 6ms-ot, barmely masik masmilyen sebesseggel fog valaszolni. Optimalis esetben 6ms a vonalad pingje. De egy kelet-kaukazusi webszerver nem lesz ilyen gyors.
-
Dictator^
veterán
válasz
gyáliSanyi #13757 üzenetére
Torrentet próbálj ki, hozni fogja.
Ezeket a tesztereket nem erre találták ki.. bár lehet helyes is. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
gyáliSanyi #13754 üzenetére
Pl.:
http://speedtest.datanet.hu/datanet.html[link]
http://www.speedtestnet.eu/index.php -
Reag3nS
senior tag
válasz
gyáliSanyi #13725 üzenetére
youtube sokszor leterhelt. Van mikor egyik szolgáltatóval tökéletes, másikkal meg nem. Volt mikor invitellel alig töltődtek be a videók.
Ez ilyen!
-
Dictator^
veterán
válasz
gyáliSanyi #13725 üzenetére
Azért nézz rá a Digi.hu-ra hátha karbantartás van felétek.
(Bár kétlem ha net lett volna, akkor kábelen jó, wifin nem) -
poli27
veterán
válasz
gyáliSanyi #13720 üzenetére
Ha az asztalin megvan akkor mi köze a Diginek a szar routeredhez?.....
-
McDog
aktív tag
válasz
gyáliSanyi #13720 üzenetére
Ez nem Digi probléma, inkább router...illetve a Wifi-től azért ne várj 100%-os sebességet...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
gyáliSanyi #13717 üzenetére
Digi nem korlátoz le semmit.
-
Flashget
félisten
válasz
gyáliSanyi #13577 üzenetére
Van.
olyan mintha ADSL-t állítanál be hálókártyán, de ha van routered akkor abban. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
gyáliSanyi #13577 üzenetére
Van felhasználónév és jelszó is. A PPPoE beállításakor kell megadni.
-
poli27
veterán
válasz
gyáliSanyi #12525 üzenetére
kb 2-3 hónap szokott lenni.... miután fel vannak húzva a kábelek.
-
Reag3nS
senior tag
válasz
gyáliSanyi #12512 üzenetére
Nem a sávszélességtől függ a ping, hanem a vonal minőségétől. Nekem pl jobb pingem volt 8 megabites adsl-el, mint egy 120 megabites upc-ssel.
-
Dot
őstag
válasz
gyáliSanyi #12509 üzenetére
Elég sűrűn figyelem a ping-eket játékba, és nem vettem észre eddig különbséget!
A technológiából adódóan nem szabadna lennie! -
Dictator^
veterán
válasz
gyáliSanyi #11677 üzenetére
Ja, de a Diginek az ára már igy is a padlón van, vigye még lejebb?
Sztem tök korrekt ár ilyen netért, sőt olcsónak is mondható.. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
gyáliSanyi #11677 üzenetére
Akkor kérd meg a szomszédot, hogy fizessen elő neked, te meg áthozod tőle egy UTP kábelen a netet. 100 méteren belül még erősítő sem kell.
-
dr.bubo
őstag
válasz
gyáliSanyi #11673 üzenetére
A digi lan elérhető (már ahol kiépítik) nem csak társasházakban. Pl. a 29-es körzetben Vecsésen, Gyömrőn, Maglódon stb. van kiépítve ill. kiépítés alatt a digi optikai (FTTH) hálózata. Valószínűleg Gyálon is elérhető lesz (gondolom itt vagy érdekelt).
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
gyáliSanyi #11673 üzenetére
Ez nem így működik. Ott köthetsz szerződést, ahova be van kötve. Kérésre nem viszik el egy általad megadott címre.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest