-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Alice90 #32567 üzenetére
Nagy átlagba a körül jött minden, mire felgyorsult volna mar le is ért. Gyakorlatilag szamold ki, 68Mbyte/sec az 500as csomag. Egy 50 gigas BR 13perc 500as nettel... amugy Digi200-ra valtottam vissza. Ez mindenre elég. Most az ára miatt megyek megint 500as csomagba (olcsóbb lesz).
-
-
törölt tag
válasz
Alice90 #32498 üzenetére
Francot se érsz az 1000-el, ha folyton frusztrált vagy miatta.
500 Ft-al kevesebbet fizetsz és mosolyogsz a következő hozzászólón, akinek nem a letöltési sebessége hanem a vérnyomása 1000 a DIGINet 1000 csomag miatt.
Az ember nyugalma megfizethetetlen.
... de, Te tudod. A Te életed!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Alice90 #32491 üzenetére
Sokadszorra is. iGEN , kihajcsa!
Nem garantalt savszelesseget vasaroltal. Van egy garantalt minimumérték, az fix csak. A maximum a halozat altalanos leterheltsegetol fog fuggeni, tehat akár az is elofordulhat hogy sose fog 500 felé menni.
Virusirto is megfoghatja, plane ami atmeno forgalmat szűr, kapcsold ki. Tuzfal ugyanugy. Speedtesten a dunaujvarosi szervert valaszd, vagy a korabban linkelt roman oldal.
En ilyen okokból valtottam vissza az 1000es csomagbol. Az mar "tul gyors".
ToBeY: ha nem mondod le 3 honapra, akkor listaár. Csak uj belépőknek van kedvezmény.
-
törölt tag
válasz
Alice90 #32489 üzenetére
Ez nagyon erős vas.
Ezzel mennie kéne. Persze nem az 1000-nek, de annak közelében.
... és ne feledd az IP csomagok keretekben mozognak (az ÁSZF fel is hívja erre a figyelmet), a letöltők pedig hasznos bitet/bájtot mérnek. Az 500-as csomaggal azért mérhet többet az ember, mint a max. mert a közeg (GPON) engedné akár 2.4 Gbps-ig is, de policyvel korlátozzák (szoftver plafon).
Mérj direktben a DIGI román oldalán és Mozillával.
-
törölt tag
válasz
Alice90 #32479 üzenetére
A gyors háttértár nem az egyetlen követelmény. Mindennek k..va gyorsnak kell lenni a Gigabit-hez.
A processzor is sokat számít. Az i5-ösök karcsúak az i7-esek lettek elég gyorsak és az is igaz persze amit radi8tor1 írt hogy, alapból RAM-ba dolgozik, tehát minél több RAM van benne annál gyorsabbat mérsz. (... de, ha swap-elnie kell a gépnek akkor már persze a háttértárat is beleméri és úgy már megint lényegesen visszaesik, mert a SATA-hoz nyúl). Az 1000-es csomag imádja a 8GB RAM-ot az alatt belassul.
... és az sem mindegy milyen böngészővel mérsz. A DIGI-sek Mozillával mértek. 50 Mbps-el gyorsabb volt, mint a Chrome, amit én használok. Az Explorer nagyjából Chrome sebességet mér.
A DIGINet 1000 csomaggal rendelkezők folyton elégedetlenek lesznek, mert azt méricskélik miért nem megy a szerződéses max. 1000 közelébe.
A DIGINet 500 csomagosok meg mindig elégedettek lesznek, mert náluk folyton a szerződéses max. 500 környékén/felett lesz a letöltés.
-
törölt tag
válasz
Alice90 #32482 üzenetére
Nekem kijöttek, mert hivatalosan bejelentettem hibára, hogy nincs meg az 500-as csomag sebessége.
Már másnap ki is jöttek. Lemérték, persze a saját accountjukkal 890/780-ig meg se állt.
Br. 2500 Ft-omba fájt, hogy megtudtam lassú a routerem és a gépeim is, mert a kiszállást frankón leszámlázták, mert alaptalan volt a bejelentésem.
-
törölt tag
válasz
Alice90 #32477 üzenetére
... és milyen hardverrel mérsz?
Először is direktbe kell mérni a router kihagyásával, másodszor nem ezen az oldalon, - mert ez nem hivatalos csak a DIGI saját mérője - harmadszor ehhez a csomaghoz k..va gyors gép kell, mert ha nem elég gyors az fogja megcsalni a mérést. (a SATA3 SSD ezen a szinten alapkövetelmény!!!)
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Alice90 #32461 üzenetére
Nekem már emelés előtt volt egy 3600-asom, így nem kellett venni. Amúgy wifin ~135 körül tud, de az eszközeim miatt mert nem bírják. De láttam már 3600-ason jóval jobb eredményeket wifin, de ott adott volt a jobb eszköz.
Kábelen viszont hozza a maxot... (letöltésben értem már el 61mb/s-et)
-
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Opel topik
- E-roller topik
- Sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest