- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4v3
őstag
válasz
shotika #11229 üzenetére
A dmg az még nem minden, nagyon fontos amazonnak, hogy Charged Strike-hoz 50%, Lightning Fury-hez 52% legyen az Increased Attack Speed. Fölötte már nehéz elérni a következő breakpoint-okat, de ha 52% megvan, akkor már elég gyorsan dobálod az akár kisebb sebzést mutató támadásokat.
-
DaveHutt
őstag
válasz
shotika #11224 üzenetére
Összeadódik, az első szám a physical dmg poisonmel megtámogatva, a második a skillből adódó lightning dmg. A második fegyót használd, minél több increased attack speeded van, annál gyorsabban dobálod a Lightning Furykat.
Ide látogass el, hogy mennyi +ias kell az adott skillednek. -
zsirfecske
addikt
válasz
shotika #10971 üzenetére
pont ilyesmire hajtok csak wind druidhoz (+3tornado/hurricane/bear), végül azt építek és nem fury druidot. épp azon gondolkoztam, hogy ha van tarcsiban 5 imbue quest-em, a lev87-es karival megéri-e ellőni őket valami druid sapira. tudom hogy lev94 kéne a max rollokhoz, meg hogy diadem-eket érné meg amúgyis benyomni (főleg alacsonyabb szinten), de lehet nem várnék, illetve fehér diadem-ből még egyet se találtam (tiara és coronet a max amim van félretéve).
szóval ti hogy imbue-oltok? illetve van valakinek jó find-ja a fenti druid sapihoz hasonlókból? ugye fenti képről a normal resek/life és fcr/fhr/mf ami hiányzik.
wm2:
ja télleg, gamble. csak fel kéne húzni egy karit levelben. max druid pelthez amúgy mennyi clvl kell? mingyá sikeresen kikeresem :)) -
wm2
őstag
válasz
shotika #10971 üzenetére
Gamblezhatók is. Én kesztyűket szoktam. Pl. 2 Java 20 ias 15 str 15 dex resist mf stb. Ladder elején ezek komoly licit tárgyai ha befigyel egy. Vagy belt 24 fhr 30 str 60 life resist stb. Három resistes str dex mana boots. Rengeteg példát lehetne sorolni. Többek közt Druidáknak a fejfedők.
Tiarak, circek castereknek. Na azok! Azokkal lehet nagy boltot csinálni. A 2 all sk 20 fcr tiarakkal. De van egy okyan magic (kék) tiara, az a kedvencem, “Artisans” néven, hogy 3 sox +100 life. Ezek az értékes dolgok. Nem az Ocu, Shako, vagy Jalals. Karakterépítés és pénzszerzés szempontjából is. Persze vannak nagyon jó unique cuccok, de egy idő után messziről fogod látni mit érdemes felkapni, és mit nem.
-
Franklin
addikt
válasz
shotika #10953 üzenetére
Cold immunokat ki kell kerülni, vagy bebugoltatott merccel kinyírni.... vagy csak végigteleportálsz a pályán, majd a 2. szinten beteleportálsz középre, ahol az oltár van, oda nem tudnak felmenni a kígyók. Szétvered az oltárt, felveszed a quest itemet, majd tp városba. Easy-peasy.
Ez nem csak a wizzel, hanem az összes karakterrel működik, csak egy teleport bot kell hozzá.
-
Horvi
őstag
válasz
shotika #10953 üzenetére
Nekem is kezd elmenni most a kedvem a gametől. Gondoltam farmolom kicsit nm andyt hát eddig sárgánál jobbat nem dobott, de azok is szarok voltak. NM countess nem bír dobni egy amn rúnát. Lehet inkább csinálom tovább a questeket aztán annyi. Vagy kezdek valami másik karit.
-
shotika
őstag
válasz
shotika #10939 üzenetére
Bazki, olyan faszán megcsináltam megcsináltam a 2. respeccel a wizzt, erre ma hazaérek, látom van még két 2 skill pont. Nézem, mondom tök jó, a frost nova meg az Ice Blast is növelne a Frozen Orb sebzésén. Rárakom, de semmi változás. Azt most nézem, hogy félreolvastam, azokból nem kap sebzést, hanem azok kapnak a Frozen Orbtól...
Fasza. Így kell elbaszni 2 drága skillpontot... -
tiborv
aktív tag
válasz
shotika #10884 üzenetére
Ha sorc vagy akkor meditation aura miatt mindenképp insightra lenne szükséged különben mérhetetlen sok mama poti kell. Amugy obediencevel hamarabb ölne ez sajnos így van
E: este tudok adni non eth cv insightot, meg duriel Shell armort és guillam sapit hogy legyen elég str hozza. Meg szerintem más apróság is van ladaban
-
wm2
őstag
válasz
shotika #10739 üzenetére
Hell-en ez kuka. Az Ama FCR breakpoint 68-99-152. Paladin 48-75-125. Craftolt amuletten 20 a max FCR és a legtöbben ezt keresik + 10 FCR str dex ringek (amn + amethy a recept). Ha sikerül egy olyat craftolnod ladder elején, hogy (általában lvl 89-re jön ki) 2 Pala Sk 20 FCR 30 str + teleport, nos, ezért igen komoly licit menne.
-
-
tiborv
aktív tag
válasz
shotika #10715 üzenetére
en nem maradnek mar nighton, hanem atmennek hellre act1 mausoleumig siman eltelezve farmolnek.
lvl85 igaz nincs olyan egetveroen sok szorny de barmit talalhatsz illetve jo xp es ninjcs cold immun. Ha meg kesz akkor meg cryptet is letolhatod mert az lvl83 ha jol emlekszem es ott is van csonti boven.
Hamar jonnek majd a szintek es konnyu olni -
válasz
shotika #10715 üzenetére
75-ig maradj nm baalrunokban, a mercre rakj össze egy treachery-t vagy rakj rá egy duriels shell-t, fejére tal mask. 75-ön irány hell, public walkokban ancientekig sima ügy. Utána kérj segítséget lasp wp-ig, majd jöhetnek a kellemesen szenvedős hell br-ek. Egy baal kill után hell cow, andy, lk, at runok, kész is vagy. Ha hell runokat nehéznek találod a low gear miatt, runold ugyanezeket nighmare-en, ott is nagyon sok hasznos cucc droppolhat.
-
sto1911
veterán
válasz
shotika #10715 üzenetére
"Az egyetlen óriási mázlim az volt, hogy vmikor a játék folyamán véletlenül raktam egyszer a hydrákra, és nem fogjátok elhinni, de végül szétkapták" - mázlista, én egy min. lvl75 buildet követve elosztottam a pontjaim, és a végére nem annyi pontom maradt, mint írta, így csak jegeset tudok sebezni
-
D4v3
őstag
válasz
shotika #10608 üzenetére
Az a baj vele, hogy ha megnézel mondjuk maxroll-on bármilyen melee buildet és azon belül a gear options menüt, akkor látszik, hogy egy csomó jobb opció van ennél a későbbiekben. Szintezéskor meg ott a filléres Lore, ami meg ezerszer jobb.
A Dim Vision amúgy csak annyi, hogy el tudsz sunyulni a mobok elől, annyira azért nem hasznos -
AtHoS
nagyúr
válasz
shotika #10344 üzenetére
Te most valóban normál nehézség alapján írod a tapasztalataid?
Csak szólok, hogy a játék HELL-en kezdődik, ami előtte történt az max. felvezetésnek tekinthető.
Akkor írj ilyen összehasonlítást, ha már Baal runokat tolsz a karikkal és azokat segítség nélkül is abszolválják a karakterek.
Persze itt árnyalja a képet, hogy bizony vannak spec funkcióra alkalmas/használt karakterek, melyek nem domborítanak Baal runban, viszont egyéb területen nagy előnnyel rendelkeznek más karakterekkel szemben.
D2 arról híres, hogy nincs általános mindenhová jó karakter, vagy ha van is, akkor az bizony nem a leggyorsabb lesz egyes területeken
-
ncc1701
veterán
válasz
shotika #10133 üzenetére
Erre nem is akartam válaszolni, mert minek? De tessék:
-Fizettem a játékért, az online szolgáltatásért, nekem így 50 fele már nem opció, h fél órát várjak, hátha be tudok lépni. Nincs ennyi időm. Sokszor csak 15 percem van, addig sorra sem kerülök.
-Ha meg tudták oldani 20 éve, h ne legyen probléma, most is meg kellene tudni.
-Ha számukra ez gond, akkor x idő inaktivitás után b@sszák ki a karaktert a játékból. Szintén csak akarat kérdése. -
Balion
senior tag
válasz
shotika #10141 üzenetére
Ez a miért hagyod ott a játékot, amíg elmész bicajozni kb olyan, mintha azt mondanám neked, hogy remélem lekapcsolod a villanyt, ha nem kell égjen, mert miattad megy tönkre a bolygó...
Szimplán a rosszindulat beszél belőlet, ami a válaszodon is meglátszik.Más:
O hoto38 N 4ist
nevű játékban egy csomó kicsi rúna van a földön, ha valakinek van kedve csipegetni
(hellen van) -
D4v3
őstag
válasz
shotika #9670 üzenetére
Nem ér semennyit sem, 36-os szinten már nincs mana problémája általában a karaktereknek.
MrLLama csatornáján amúgy van egy ilyen "mennyit ér a cuccom?" sorozat, amiben végigmegy minden set, unique, runeword, értelmes rare, magic kiegészítő cuccon és véleményezi őket. Ha felmerül hasonló kérdés, érdemes beletekerni valamelyik videójába a témában [link] -
Peppo
őstag
válasz
shotika #9669 üzenetére
Ma benéztem hozzá párszor (hell). Volt, hogy dobott 3 ort és egy ral rúnát egyszerre.
Aztán pár nagyobbat is (és persze kis vackokat is). Ami értékelhető, az egy lem és egy ko. Meg két kulcs, de ahogy látom, azokból kell még pár, hogy értékük is legyen. Tény, hogy nem az ama a leggyorsabb karakter erre a feladatra, de egész tűrhető idő alatt megvan egy kör, és közben legalább némi xp is jön. De tartok tőle, kell majd húznom egy sorcot is a gyors runokhoz. Enigma nyilván esélytelen még, ahhoz csóró vagyok.
-
Peddy789
őstag
válasz
shotika #9348 üzenetére
WW barban onmagaban az egyik legroszabb karakter, full ik set nelkul bele se kezdenek a szenvedesbe. Meg ugy alatalaban a barbar onmaga nagyon gyenge full cuccok nelkul. En imadok vele jatszani de sajnos nem elso masodik karakternek valo.
En most kezdtem gold find barbot, de mivel nincs Lo runam nem is almodozok arrol hogy en ezzel barmit leutok. Grief runaszo nelkul szerintem felejtos az egesz. War cry buildre fogok menni, es a segedre bizok mindent. Csak NM travincalt farmolni goldert, find item, aztan gamble. Erre jo kezdo karinak esetleg. -
DaveHutt
őstag
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
shotika #8809 üzenetére
Magic cuccban nem működnek a rúnaszavak, de attól Larzuk még lyukasztja, csak mi értelme?
MikeWazowski
Ott üss, ahol gyorsan tudod leverni a mobokat, hogy csicsót ne tudják leütni.
Ez a "nájton nem kap xp-t, normálon meg lassú eléggé" furcsa számomra. Ezt nem fordítva szeretted volna írni?
Elég szar, ha még azt is ki kell találgatni mit is akarsz írniNem tudod irányítani a Followert, max shift + 1,2,3,4 kombóval (amelyiken van HP vagy Reju poti) tudod Heal-elni ha már nagyon gázos az életereje
-
warcat
veterán
válasz
shotika #8337 üzenetére
Azért normal és barbár más tészta, felférnek rá a legjobb páncélok a str pakolása miatt, kb akkor kerülsz először bajba amikor már res is kell vagy megfagyasztanak.
Sorcinál kifogy a mana és/vagy manaburn, odaér hozzád bármi melee mob felszeletel.
Blood lordok worldstone keepben továbbra is szuper élmény ennyi év után is -
Horvi
őstag
válasz
shotika #8143 üzenetére
Fura módon nekem is hamar megvolt(Trapsin) pedig régi emlékeimben az él, hogy mocsok disznó volt és mindig szívtam vele
Egy olyan kérdésem lenne a nagyérdeműhöz, hogy aki reportolt már bugot azt, hogy kezeli a blizz? Láttam a fórumot, hogy ott reportolnak az emberek de válasz nem érkezik rájuk. Ennek így kéne működnie vagy, hogy van most ez?
Köszi#8145 kukulec Esetleg nézd meg ezt. Szerintem jó vidiket csinál a srác. Nyilván vannak mások is.
-
sto1911
veterán
válasz
shotika #7534 üzenetére
Megmondom mégis miért jobb a Fortnite mint az 5000 akármilyen run a Diabloban: mert ahhoz kell skill, míg a Diablohoz egyáltalán nem. Amúgy ebben is lehet igazi pénzért tárgyat venni 3rd party oldalakon, szóval ha a szülők kretének, akkor max nem skin lesz a pénzükből, hanem rúna.
-
Vismajor01
addikt
-
ldave
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Asus Rog Strix G16
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest