Hirdetés
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
Blizz Sorcival először sikerült NM végére eljutnom, nagyjából 50-es szint körül, aztán jöttek az ancientek, ahol beakadt a kari az egyik a cold enchantedes barbárba.
Szóval visszamentem szintezni, aztán 62-es szinten újra nekik mentem, ahol a dobálós nyomorék nemcsak cold enchanted volt, hanem kapott mellé cold immunitást is... Csicskát az elején leverték. A két másik barbit hamar leszedtem, de a dobálós nagyon kemény volt. Az egyetlen óriási mázlim az volt, hogy vmikor a játék folyamán véletlenül raktam egyszer a hydrákra, és nem fogjátok elhinni, de végül szétkapták
Egy jó 10 percen keresztül kergettük egymást, aztán megadta magát az uccsó is.Jelenleg bedaráltam Baal előtti részt, meg a csicskáit kb 5-10 perc alatt, és most jön majd csak a huncut póklábú. Aztán nem tudom még merre.
Rúnákból, ami itt még viszonylag ritka, azokból van: Lum, Ko, Io, Dol, egy valagnyi Amn, Shael, Sol, Hel, meg a szutykok.Jelenleg Spirit fegyo, Rhyme pajzs, Stealth Armor, meg összeségében nem igazán voltam túl szerencsés a sorcival, mert minden karinak estek a jó(nak tűnő) cuccok, csak neki nem.
Amit ki tudok rakni még (és épp eszemben van): Splendor, Memory. Legalábbis ezek wizzhez adnak pluszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest