- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiborv
aktív tag
válasz
vaakuum #10896 üzenetére
Azert nezd meg skill calculatorral mi a jobb, hydra szerintem dmgben keves. A ket syn is valami 3%-ot dob rajta es ahhoz hogy kimaxold nincs eleg pont (illetve nyilvan az utolso 10 ponttal azert ovatosan szamoljunk van e lelkiero kimaxolni, a vegere mar nem lesz
)
Ha az orbot-ice boltot maxolod es masteryre raksz 15-16 pontot akkor en firewall parti vagyok annak van a legnagyobb sebzese.
Ha minden skillq meg van es csak 1 pontot teszel a warmhtra es fire masteryre akkor ez lvl76 korul ki is van huzva aminel mar valami 1,7k sebzese van. Utana meg meg van mozgastered pontokat tenni.
Annyi hatranya van fire ballhoz kepest hogy nehezebb vele celozni viszont AoE sebzes ugyanugy es szepen irtja a cold immunokat. Andariel sima 20-as skillel 2 castolasbol hal. -
wm2
őstag
válasz
vaakuum #10754 üzenetére
Amire én utaltam, az a req kevel. A legtöbb ilyen 2 all sk craftolt amu lvl 89-es. De van olyan Dudu amum ami lvl 95 req. De az másik liga. Vannak olyan legendák, hogy a jó craftoló karik lvl 93 meg kék jewel meg str ringekkel, vagy lvl 67 amuval stb. De szvsz olyan ez, mint a szenteltvíz. Van aki hisz benne, van aki nem. Mindenki esküszik, hogy az övé a jó recept. Van aki random craftol egyet kíváncsiságból és olyat bead, hogy mindenki pislog rajta. Más meg 3x40 próbálkozásból semmi. A már linkelt 6 def-es
craftolt smiter glovesért 40 hr-t, meg egy karit akartak egyszer adni. Csak azért, hogy legyen végre neki egy ilyen, mert annyira ritka. Craftolni rém idegtépő. Türelem kell hozzá. Meg tudni kell melyik karinak mi kell. Egy smiternek 2 all sk 10 frw. Resist nem fontos, mert a Coh Zaka hozza. Egy Barbnak 2 all sk 10% block + str. Sorcnak nem csak amu hanem mana boots pl. Egyébként ameddig nincs ezekből egy jó, addig egy Angelic amu/ring kombó is hasznos lehet. Lehet is sokszor olyat látni, hogy lvl 98-as kari “need Angelic Wings”. Ez a játék elején megdob egy kis élettel meg némi ar-el. Na ez így reggel kicsit hosszúra sikeredett. Bocsi.
-
Blizz
őstag
válasz
vaakuum #10629 üzenetére
Az első pontban megválaszoltad saját magadnak a kérdésed.
(ha annyi van írva h melee fegyver és nincs kiemelve hogy sword vagy axe, akkor bármelyik meleebe jó)Egy Strengthnek több értelme van mint honornak, ha azt szeretnéd hogy csináljon is valamit a merc és nincs semmilyen használható high-mid end RW-d
de akkor már inkább insight -
proci985
MODERÁTOR
válasz
vaakuum #10521 üzenetére
Diablo 3ban meg mindig nem jobb a BiS itemek droprateje.
BiS az jellemzoen ott primal ancient, tehat pl egy Shakonak megfelelo dropnal nem minden esetben lesz remek, hanem 1:400 esetben. erre jon, hogy eleve sokkal nagyobb egy itemen belul a randomizacio, tehat hiaba esik ki egy Shako szintu item, ha mondjuk 1:3ban (ez valtozo) eleve kuka season eleje kivetelevel es itemtol fuggoen olyan 1:50 kornyeken szokott elfogadhato lenni. de ez is bonyolultabb, gondolom megvan az, hogy hellfire amuletet ilyen 100asaval szoktak craftolni, mert eleve 10-15%ban lesz hasznalhato, de ilyen <0.1% esellyel lesz jo.
-
vaakuum
addikt
válasz
vaakuum #10219 üzenetére
Közben csak nem bírtam ki, ránéztem a d2jsp accountra. Látva a korábbi üzeneteket, már értem, miért 0 az egyenleg. Annó mikor abbahagytam a D2-t 2008-ban, az összes ladder cuccomat meg a jsp lóvét is freebe odaadtam valakinek. Azt már nincs meg, hogy mi alapján lett kiválasztva a szerencsés nyertes. És már rémlik, hogy magát a diabló accountot is odaadtam akkor valakinek, hogy véletlenül se tudjon visszarántani könnyen a játék. Valszeg ezért nem is tudtam visszaszerezni 2-3 éve, amikor eszembe jutott, hogy esetleg ránézzek. A második gyerek akkor lett 1 éves, így nagyon abba akartam hagyni az intenzív játékot. Ez akkor egész jól sikerült is, mostanra meg már megnőttek, szóval kezdhetem nézni, ki keres pgemeket aprójé, hátha nem egy 2 topázos 100-as armorban kell az assával mazohistában hellen rohangálni ...
Angolom ezirányú része is már kicsit homályos a "/each" az mit jelent pontosan? Az a /darab lenne, vagy az összes együtt? Én a /darabra tippelnék, de lehet rosszul.
-
Peppo
őstag
válasz
vaakuum #10219 üzenetére
Tuti nem a géppel van a baj. Másoknál is crashel, pl. nálam is. Semmi más játékkal semmi baj, leszámítva néhány early access cuccot, de azoknál ez elfogadható.
Ja és nálam Intel i7 van, és Nvidia 1080ti, szóval fagy ez mindenféle hardveren.
"Én úgy tudom, valami lvl87 fölött érdemes gamblézni, akkor ad(HAT) jó cuccokat. Valami videóban volt, vagy olvastam-e, már nem tudom."
Az fasza, mert már 88 vagyok. Akkor talán van remény, hogy valami használható is esik. Nem mondom, a kesztyű (+3 javelin skill) így sem rossz, használom is, de kíváncsi lennék, ér-e valamit a piacon.
-
Peddy789
őstag
válasz
vaakuum #10204 üzenetére
Ennek 1000 es 1 oka lehet hogy valakinel miert jo valakinel meg miert nem. Lehet mas grafika, mas keybind, mas karakter, lehet mas hardware, lehet mashova klikkel, mas sebeseggel, mas idokozonkent, blablabla.
Biztos vagyok benne hogy nem 1 bug van a jatekban amitol crashelhet jelenleg, hanem legalabb 10 ha nem 100 mas aprosagok miatt. -
Peppo
őstag
válasz
vaakuum #10007 üzenetére
Multishot tömegre, strafe magányos (vagy legalábbis nem túl nagy számú) ellenfelekre, leginkább bossokra. Szerintem használják mindkettőt.
Úgy tűnik, most már ez a helyzet. Korábban még szépen elszámolt a queue nulláig, most viszont csak áll, és nem csinál semmit. Mindegy, így hagyom, hátha belép majd. Az egészben az a gáz, hogy ez a szarakodás azért van, mert rendszeresen crashel a játék.
-
sto1911
veterán
válasz
vaakuum #9968 üzenetére
Nyugi, lagolni ettol meg fog, csak kesobb
@Gave: engem az zavar, hogy egyaltalan nem tanultak semmit az elozo hibaikbol. Ha eloszor csinalnanak ilyet, nem lenne problema, de ez mar a sokadik. Miert volt akkor 2 beta is? Miert nem szamoltak az elorendelesekbol kapacitas szuksegletet legalabb a rajtja? Miert nem jott eddig elo az idejetmult programresz hibaja? Stb.
-
-
tiborv
aktív tag
válasz
vaakuum #9683 üzenetére
LoD-ban igy van, van lvl limit , viszont Classic módban (amiben nincs act5 illetve nincs druida meg assassin karaktervalaszto kepernyon tudod bepipalni) nincs ilyen.
Viszont nyilvan van az eremnek 2 oldala, nincsenek runak, exept-elite uniqok illetve settek stb.
Azaz csak normalos itemekkel rohangalsz meg rarekban
Merceket nem tudod aktrol aktra vinni, eltunnek aktvaltaskor meg hasonlo kis aprosagok. -
tiborv
aktív tag
válasz
vaakuum #9177 üzenetére
Sima normal partizan polearmomba van kirakva insight oda tudom adni ha gondolod. Meg van egy sima CV-m is azt ha lyukasztod akkor 4 sox lesz tutira azzal damja is lesz csak annak az a hatulutoje hogy 210 str req-je van azt meg a merc csak magas szinten fogja tudni hordani, vagy ugy kell armort-helmet adni neki hogy meglegyen.
Ha gondolod at tudom majd adni -
Horvi
őstag
válasz
vaakuum #9096 üzenetére
Akkor majd nyomok egy random generátort aztán amit kidob azzal megyek majd
Most offline-ban egy trapsinem van lvl52 szóval előbb kipörgetem vele a hellt(ha sikerül) aztán majd utána jön az új karakter.
#9095 tiborv Köszi ezt az oldalt ismerem, régen sokat látogattam de ideje felfrissíteni az emlékeket. Akkor szerintem eladom simán az itemeket és kész. Max több hely marad rúnáknak
-
válasz
vaakuum #9085 üzenetére
Én megírnám, de igazából sziszifuszi munka mert maxroll.gg meg icy-veins le van írva minden elég alaposan (ha meg az kevés, akkor irány a jsp).
Max annyit lehetne hozzáadott értékként beleírni, hogy az első karakternél mindenki döntse el hogy mit akar: progresselni, vagy funolni. Funolni nem kell guide, mehet a leap barbár meg amit akar, de ha progresselni akar (netán azért, mert neki meg az a fun), akkor még az első karakter elnevezése előtt olvasson guide-okat (és utána blizz sorcival indítson).
Csak azért nem tennék bele egy fél hétvégét, mert sokan lusták kattintani, mondjuk erre itt. -
tiborv
aktív tag
válasz
vaakuum #8670 üzenetére
PvMben nem valami eletkepes. El lehet vele szorakozni, igazabol nm vegeig is jo lehet de utana vege. Ami nem immun ra azt pedig fireballal sokkal hamarabb leszeded, szoval ha fire agban gondolkozol akkor is van jobb skill.
vvega30: Palaba ami halados az a hammer. Smiter csak bossok ellen jo, mivel mindig betalal a tamadasaval, viszont agyverzest fogsz kapni hogy egyesevel old a mobokat az egesz jatekon vegig.
-
tiborv
aktív tag
válasz
vaakuum #8403 üzenetére
Pickit regen volt, de nem tudom most van e mar az uj jatekhoz. Random partynak ennyi hatulutoje van hogy eselyed nem lesz semmit felvenni. Ha kialakul egy kozosseg akikkel az ember mindig egyutt jatszik akkor azert jobb mert ugy is megbeszelitek. Loot miatt igy ne nagyon menj idegenekkel, csak ha xp kell vagy questek.
Elemental: en most 70-71ig elhuztam magam pitben, de amuletem meg mindig +2 damot ad es ovem is 2 stres normalos
-
Blizz
őstag
válasz
vaakuum #8121 üzenetére
Betehetnék, de nagyon squishy class, és endgame gear kell neki (Faith RW), hogy jól működjön+ Atmas scarab vagy nagyon magas ED hydra bow+ socket amin van amplify dmg ami szuper ritka, na az tud darálni CS-ben.
A D2 egyik elfeledett kincse ilyen szempontból, sokan nem ismerik
-
Franklin
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest