Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Netfone
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz
tomrRRR
üzenetére
Itt: [link]
Games&Codes -> Add a Game KeyYiggdrasil:
- amura tekerj socketet vagy ele.dmg %-ot
- Pride's-be diamond
- chestbe allres helyett sentry dmg
- ancient Reaper's bracer
- Nagelring helyett coldos SoJ
- chd-s RRoG
- gatyából dobd ki azt a diamondot és tegyél bele emeraldot
- craftolj egy ancient Arcane Barb 2h xbowtSzerintem.
-
Yiggdrasil
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ilyen Cold-buildes DH-m S2ben, valamiért nem éreztem még rá, vagy csak a cuccaim gagyik, de meg sem közelítem a többi DH-t sem DMG-ben sem túlélésben. Egy szaki rá tudna nézni, hogy mi a gond vele?

-
DjDanee87
addikt
válasz
prokxy
üzenetére
Nálam is hasonló a szitu. Nekem S2 monkom így néz ki jelenleg, mondjuk most T6 farmra van éppen gearelve.
Swk amu esett már 6, de egyik sem olyan amilyet felvennék. Félretettem mindet, még a 8% CDRosat lehet használnám, ha lenne fistem.
Gungdo van coldos és lightningos is, de nem ancientek.
Kesztyű, leoric (98%os) nálam hamar meglettek, de nem ancientek.
SoJ nem esett még semmilyen.De ami a legrosszabb, hogy még 1 torch, fist of az vagy solanium (wdre menne) sem esett ennyi idő alatt. A torch ami nálam van még p100 alatt esett ki havernak a sajátja után nem sokkal. Azóta sem látott egyikünk sem esni másikat.
Ha érdekelne a leaderboard akkor lehet zavarna a rossz drop, de így nem idegeskedek rajta, legalább van miért farmolni még most is

-
flash-
veterán
kadala furnace-t is adhat?
-
prokxy
veterán
Monk S2 Paragon 400 eddig eredménye:
- vacak songoku amu: DEX, AS, Socket, enchant 97% CHD Eddig 2db esett, ez a jobb.
- vacak Gungdo Gear: Dex, Armor, CHC 5.5, enchant Lightnting. Ezt kaptam, mert még nem esett!!!
- Leoric sapi iszonyat sok BS árán sem esik ki
- vacak songoku kesztyű, CDR helyett vit rajta
- SoJ-t csak másnál láttam mégNem panaszkodásképp írtam, csak elég vicces tud lenni a random dolog...

Pedig nem T1-en nyomom...itteniekkel, más ismerősökkel is GR30-35 farm megy + T6 rift.Pozitívként esett egy jó torch, anci inna cuccok...

Szóval farmolás tovább!

-
Thrawn
félisten
válasz
tomrRRR
üzenetére
Nem kell letörölnöd semmit, amint megvetted és beaktiváltad a kulcsot már folytathatod is azzal a karakterrel amelyikkel elkezdted a játékot, ott ahol abbahagytad vele. Na jó, lehet nem azonnal, mert papíron 1-3 nap átfutási idő van, de általában nem szokott ennyi ideig tartani.
-
Edge
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
we like big numbers
... tudod 
amúgy ez a set minden classnak előrelépést adna a gr-ekben. akár +10 szintet is mint eddig és hát vhol ez a cél hogy magasabb gr-ekbe lehessen eljutni a kavics uppok miatt. nem véletlen van ez így... -
tomrRRR
senior tag
Sziasztok!
Elkezdtem játszani a Diablo 3 Starter Edition-nel csináltam egy lvl 10 barbariant. Ha ma megveszem a játékot eredetibe, akkor a starter editiont lekell töröljem? Vagy mit kell csináljak, hogy tovább tudjak játszani? Valamint a lvl 10 karakteremet átvihetem az eredeti játékra amit csináltam a starter editionnel?
-
Joezyka
senior tag
válasz
errorcode06
üzenetére
ez az
de lehet félreértelmeztem és csak a nyaklánc annyira aktív -
Edge
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
és? remek, mivel így működik a set, ha nem költesz ad 150% sheet damot.

-
flash-
veterán
barbárnál melyik gemeket éredemes szintezni?
-
Joezyka
senior tag
még új nekem is ez a twisteres dolog, de bejön nagyon (bracival only). black hole-al szemben itt nincs CD és leraksz mondjuk 2-3 twistert az folyamat pullolgatja a mobokat. pár elit immun rá, akkor jön a rohangálós történet

viszont ezzel nagyon jól lehet a távolságot tartani a mobok és közted. igaz nekem a templar tele van aggatva rángatós cuccokkal (nyaklánc + gyűrű) és az is pullolgatja be a mobokat, meg a twister, tiszta kánaán az eddigiekhez képest. -
Edge
veterán
válasz
Joezyka
üzenetére
Amellett jó dpst is letesz, persze supportnak főleg jó leteszed bubit twisterrel(braci) berántod alá a mobokat(vagy fordítva berántod mobokat és teszed a bubit), sok lehetőség van ebben a setben is, lehet tiszta tank kari is, akármilyen gesture-al és akkor egész képernyőt bepakolod slowtime bubival: party örül.
-
Assdak
őstag
Macrozásért még mindig bann jár?
-
Edge
veterán
válasz
Joezyka
üzenetére
Nekem sajnos esett nem is egy, meg se mutatom inkább, de ha kivi vagy rá, nézz rá Wizzy karakter tal amujára és restraint ringjére, vagy Sorceress karim flavor of time amujára. Amikor kiestek azt hittem besírok...
Am. hétvégén másik wizemre(Sorceress) rátettem a deselere-t és frozen orboztam vele, k.jó az is
Ami bubi alatt van az piszok gyorsan hullik frozen orbtól, 1 hit. De egyértelműen gyengébb mint a tal set, mivel desi set mellé kell a slowtimeos leg sisak és csak rorgal lehet megoldani vagyis focus+restraint kiesik. -
Joezyka
senior tag
én meg most picit beleuntam a normálba (bár PTR meg úgy laggol, akadások után várom hogy én haltam-e meg vagy az elit pakk
) így PTR-en bóhockodok. szerencsére azért annyira jó cucc még nem esett, hogy sírjak érte, hogy kár h ptr. csak próbálkozok, hogy mit tudok kihozni az új wizzből, meg skilekkel. de végre látok új lehetőséget a karakterben az új skillekkel. de persze kell hozzá cucc, de az mellékes.
gr47es kulcsokat ütögetek ki én is. -
Edge
veterán
válasz
vhunor
üzenetére
??? pont spenderre ad damot vagy nem értem mire gondolsz.
Mint te is tudod, wiznek rengeteg ap regen skillje van sőt támadáskori ap töltő skillje is, így szinte állandó jelleggel maxon lehet tartani a resourcet és akkor még nem is számoljuk a gear és parából adódó rcr-t.Joezyka: csak kisérletezgetni szoktam, komolyabb időt nem fordítottam rá hogy gr rekordokat döntsek, megnéztem pl trialból milyen kulcsot tudok kiütni, különösebb megerőltetés nélkül 47-es kulcsokat sikerült.
Meg ott van bennem az az érzés hogy ez csak PTR és minden amit elérek ott megy a levesbe így azért annyira nem mozgat.(egyébként legutóbbi stonesingeres killes gr42 van a listámban) -
DjDanee87
addikt
válasz
Sturdiridge
üzenetére
A demo amivel játszottál Act1 első bossáig szól. Alapjátékkal story módban eljuthatsz Act4 végéig és RoS-sal jött be Act5. Ezen felül alapjátékkal lvl60 a maximum szint, a játékot viszont a lvl70es tartalmakkal formálják folyamatosan, így RoS nélkül elég semmilyen lenne. (bountyk, riftek, greater riftek, über bossok)
Mondjuk az igaz, hogyha első karakter akkor nincs gyakorlati jelentősége a kiegnek lvl60ig, mert ha jól tudom előbb kell egy lvl 70 karakter, hogy feloldhasd az adventure módot. Ez az a mód, amivel a játékosok többsége játszik, itt vannak a legjobb jutalmak.
-
Joezyka
senior tag
te hol tartasz most ptr-en GR-be?
én 47nél járok, úgy hogy a szopós mobokkal teli mapot is már meg tudom csinálni. igaz kellett 1-2 óra mire sikerült úgy átvariálni a skilleket, meg 1-2 spc item, hogy ne feküdjek meg minden második elitt pakknál unity nélkül.amúgy simán megy az a crit 10mrd fölé is. számokat nem tudok mondani, de amikor gr 40+on a boss hp-ja kb negyedével csökken 1-1 meteortól ott azért röpködnek a számok.
-
JSaN
addikt
válasz
tomrRRR
üzenetére
Szia
Amit te letoltottel es tolsz, az a starter edition, magyarul egy sima demo verzio. Amugy lent van a teljes jatek a gepeden, de hogy tovabb told valoban meg kell veni a jatekot azaz upgradelni.A barbarian a kozelgo 2.2 patchben ki lesz pofozva, szal jo kari lesz megint.

-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok!
Most töltöttem le a Diablo 3-at elvittem lvl 10-ig aztán nem tudok továbbmenni, azt szeretném kérdezni, hogy meg kell venni az eredeti játékot a játék folytatásához ? vagy mi a teendő, hogy tovább játszhassak ?
Upgrade now vagy mit ír ki...Barbariant kezdtem mennyire jó karakter ?
-
czpitti
senior tag
Valaki dobjon már egy privit aki gamel usa regioban vagy van ott jo karija.
-
Jazz
veterán
"Nem hat a sentry-re ha ca-t lő akkor sem"
Ez szomorú. Gondolkodtam rajta hogy CA bónuszosra átváltom az itemeket, mivel jelenleg minden sentry bónusz van, de akkor marad is."...amivel tudsz"
Igen, addig amíg nincs más. De jó, ha van egy cél, vagy legalább tudni hogy mi az.
Calamity nem rossz ötlet a Marked of Death miatt, +20% DPS.
Viszont nagyon magas az AS-e. Emiatt "pazarolja" a drága hatrate-et CA használata során.
Akkor már inkább Etrayu. +20% Cold damage.
Nincs átok, csak tisztán pure damage. Igaz ez csak a karakternek jó, a party ebből nem profitál mint a marked of death-nél (ugye ott az egész party 20%-al nagyobbat sebez az adott mobba)."elemental arrow...5 sentryből jön még pluszban..."
Ez igaz. És ugye összesen kb. +40% dmg-et jelentenek a passzív+gem control-impairing effects dmg bónuszok, mivel a cold elemental arrow alapból slow-ol.
Viszont magasabb GR-en szinte semmi jelentősége, meg sem érzik a mobok. Kriderrel szinte egyáltalán nem használtam. Ha kellett is, inkább csak azt vártam hogy töltsön vissza valamennyi hatrate-et hogy lehessen a CA-t használni, aminek már volt értelme, 250m+ dmg.
Mantival ez most úgy néz ki, hogy szinte végig lehet CA-val menni, a szinte maximális hatrate spórolásnak köszönhetően, tehát nincs szükség átváltani primari skill-re. De ha még is át kell váltani, az evasive fire pikk-pakk visszatölti a hatrate-t (nem mellesleg hatalmas a range-e, és sebzésben sem rossz, tömegre ráadásul), és megint jöhet a CA a brutál 1hit/dmg-eivel, az 1.1-es manti AS-nek köszönhetően. -
Gyick
őstag
-Nem hat a sentry-re ha ca-t lő akkor sem
-Azzal mész amivel tudsz én pl calamityvel mennék ha lenne normáslis,azért kriderrel vitatkoznék mert az elemental arrownak is növeli a dmg-t a sentry a marauder set bonuszból + ugyanugy lövik a sentryk mint a spendereket és hogy 5 sentryből jön még pluszban az is ,azt számold már hozzá
-bleed alatt nem sebződik jobban a mob de a második bonusz a kövön ad neked +as-t attól függően hogy mennyi mob "vérzik" 20 yardon belül
-igen a moratorium azt csinálja amit irsz+valamekorra chance-al akár el is tűnhet ez a debuffmás:
Mi a PH-s klán neve? -
Mirman
őstag
-
Jazz
veterán
"A CA nem hat a sentry-re"
Ez akkor tuti? Increase Cluster arrow 15% pl. cipőn -> ez nem fog hatni a arra a dmg-re amit sentry éppen akkor cast-ol amikor CA-t lő??"A manti nem egy nagy eresztés...."
Van Kridershot, de a nem sok értelme van, elemental arrow castolást alig kell használnom. (igaz nem Anci, de perfect, sokáig azzal mentem)
Inkább akkor már ez a manti, ami sokkal lassabb AS-el rendelkezik, így még jobban lehet spórolni a hatrate-el, még nagyobb az egy 1 hatrate-re eső DMG száma, még több DPS-t lehet leadni CA-val megszakítás/feltöltés nélkül. Ha meg kifogy a kari és se globe se semmi (ami nagyon ritkán van, magas Res. reduc-al), ott az evasive fire cold: +7 hatrate/lövés."Pain Enhancer: Critical hits cause the enemy to bleed for (1200.0+Rank*30)% weapon damage as Physical over 3 seconds"
A "Bleed"-nek itt van konkrét szerepe? (gondolok itt arra hogy a Bleed alatt jobban sebződik a mob, vagy bármi ilyesmi). Vagy csak elneveztek valahogy egy physical sebzés típust, és ennyi."Moratorium Level: 25% of all damage taken is instead staggered and dealt to you over (3.00+Rank*0.1) seconds."
Jól értelmezem, hogy a bekapott sebzés 25%-át nem azonnal, hanem 3sec-en keresztül folyamatosan vonja le? Ez a kő ezt csinálja? -
Edge
veterán
válasz
CactuS
üzenetére
Igen kell, fire. A legerősebb meteor fire, a build része a mammoth hydra, szintén fire. Mivel a set 7. dbja kesztyű, sztem az fb source marad + fb vállas így a feltámasztó meteor megmarad. Ez a 6 dbos setnél is megvolt csak ott fb gloves+vállas, de sztem fb source erősebb mint talsource a lehetséges 20% fire miatt. Persze mindez csak akkor ha van normális tal amu.
-
Toni 26
csendes tag
válasz
Gorneck
üzenetére
Én csak biztatni szeretnélek, hogy ne add fel. Nekem anno DH val 5 hónapig!!!! nem esett SOJ, pedig nagyon kellett volna, aztán bumm 1x csak megjött. Utána WH val voltam ugyanígy, kb. 400 játékóra után jött meg. Egy vicc nem? De nem adtam fel, mert imádtam ezt a játékot, és tudtam, hogy elôbb utóbb kiesik minden. Mielôtt abbahagytam, s2 ben anci WH t és anci SOJ t is kaptam. Szóval egyszer fenn...fel a fejjel, ki fog esni. A legfontosabb, hogy ne legyen elvárásod a játékkal, egyszerûen csak játsz!
-
CactuS
Arcképgyáros
PTR alapján a Wizzardnak (Tal Rasha szettel) kell majd egyáltalán valamilyen elemental dmg? Ha jól értelmezem a videókat, akkor 4 féle elemetal sebzéssel kell majd tolni, így viszont fölösleges egy ágat maxolni, nem?

-
_ocsisajt
őstag
S2HC, felhuztak

ease gem fegyoba, cain, gem fejbe

es a klanunk ugyeletes jotevoje egy M6 DH nem is vette sietosre

szerk: laccik a 26 perc?

-
DjDanee87
addikt
válasz
tibee77
üzenetére
Elvileg megéri. Itt van, hogy is nézne ki a setup. Én is ilyen típusú WDt építenék, de egyelőre se Kukri se Solanium meg nagyon rosszul rollolt a lightning amulet.
A Voodoo meg így is majdnem perma, mert segít a Grave Injustice passzív, meg sisakba lehet fehér kavics bár én egyelőre az XPssel megyek.
-
tibee77
őstag
Jo közbe megvan.Gondolom a solanium-ra gondoltäl.Amugy megeri feladni a perma voodoo-t meg a 30%dam red-et csak hogy etetni tudjam a dh-kat?
-
wukodlak
aktív tag
Tudnátok segíteni ezzel a firemonkkal:
http://www.diabloprogress.com/hero/wukodlak-2377/WyzmarHU/29551783Merre fejlesszem tovább?
-
Gorneck
legenda
A klánba nálunk is mindenkinek van, több is...nem zavar, mert nem WDzek, még egy tank kari kell a francnak, no meg nem is a top fegyó most...
Monk lett a main karim, bár ígyis 1-2 hetet azé bele szoktam tolni a WDbe...GR-re van más amit tudok vinni...DPS és Tank szinten is. -
DjDanee87
addikt
Gemből ha akarsz többet akkor ráteszed másik karakterre. Majd mész GRt úgy, hogy a másik karakternél van az adott gem, akkor dobja a guardian ismét. Én mondjuk nem szeretek 1 gemből többet tartani, dupla annyi idő felhúzni értelmes szintre. Akkor már inkább kifizetek 50k goldot ha átrakom másik karakterre.
-
Gyick
őstag
-A CA nem hat a sentry-re
Ja hogy proccel a bleed dmg-e azt kérdezed?Az fehér dmg-es szerintem nem
-A gift általában sokkal több esik mint jó weapon amibe érdemes rakni
-A manti nem egy nagy eresztés ha nincs más rakd bele vagy probálj meg kraftolni ancient arcane barbot
-biztos hogy nem 1 gem lehet csak acconként mert nekem pl gogok-ból van vagy 8
-kisebb fokozoton szerintem több kék cucc esik de T6 speedritnél is elég sokat össze lehet szedni -
Jazz
veterán
Üdv,
Néhány tisztázatlan kérdés megválaszolásában tudna valaki segíteni?
- Az increase CA dmg afix itemen, hat a sentry re is amikor CA-t cast-ol? (elvileg igen)
- Pain gem: A Bleed csak egy sima dmg típus? (physical), semmi egyéb velejárója nincsen? (a gem bónuszon kívül)
- Ramaladni mennyire ritka? Érdemes ellőni pl. erre az anci mantira?: 2800/830dex/1000vit/sox, még nem enchantolt.
- Minden leg gemből egyszerre csak egy lehet egy accon? Amíg nem volt egy gem sem, minden Gr kör dobott egyet fixen, míg minden gemből nem lett egy. Azóta semmi. Ha karit váltok, állandóan át kell majd pakolgatni a gemeket? 45+ GR-ek sem dobtak újabb gemet.
- Van valamilyen gyors mód kifejezetten blue itemeket farmolni?
- Tud valaki egy jó oldalt build/item afix szimulációra?Thx
-
Gorneck
legenda
válasz
czpitti
üzenetére
Persze...mivel a taeguk nem esik le rólam kb sose (sw-t nem tudod nyomizni ha reszörcskoszt ridáksön maxon van)...nem kényelmes, de full buff van a riftbe szinte végig...
Más builddel megyünk kb ennyi a titka...
Én megfelelő fegyó nélkül nem próbálkozom...anélkül már tényleg olyan rift kell, hogy pusztítani is tudj...6-700 dps nagyon nagy kiesés. De majd a Palaval felhúzom a Monk kőveit is...oszt elkezdem nyomatni én is...
Tegnap 3as és 4es partyban is behúztuk az 52-öt.
Mind2 nem semmi adrenalin löket volt.. 
-
Valkűr
addikt
Hát én egyedül azt sajnálom, h Kadalát elcseszték...Drága a cucc és ott is nagyon szerény a random. A többivel elvagyok, megszoktam. Nekem elég sűrűn dobja a legeket, bár nyilván kevés ami igazán használható, de legalább dobálja.
-
tibee77
őstag
Az a baj, hogy kis labirintus pälyän voltunk es a gäz mindent azonnal hamar elöntött.Sokat kellett visszamenni es igy sok idö is volt mire utänunk jött.Ja es az se segitett hogy gr 52-n voltunk es szo szerint egy kis fingästol is purcantunk.

Gorneck:Akkor tenyleg vannak eleve vesztett helyzetek es nem erdemes szenvedni neha....
-
-
szmegma
aktív tag
Vegre esett egy kukri a DH-nak... akkor ezt a szisztemat figyelembe veve, most WD-vel kell jatszanom, hogy kridershot essen?

-
tibee77
őstag
Emberek ez a fingos boss valami kegyetlen, szana szet szopatott minket.Mi ellene a gyogyir?(mara kaleidoscope-on kivül)
Gorneck:A tüzes build nem gyengebb mint a lightingos?
-
czpitti
senior tag
válasz
Gorneck
üzenetére
Persze a taeguk alap.Csak a cdreduct nem KELL.Ha valakinek ugy kényelmes tolja ugy csak mindenki azt mondja kell.Nem.Én sem fogyok ki pedig kb 0 a cdr nálam.Még parapontot sem tettem rá mert egyszeruen nem kell ( ez a sima lightharangos buildnek szol nem a tobbinek ).inkább legyen helyette ehp vagy dps kavics mind az ékszerekben,mind a fejesben.Birjon egy utéssel tobbet,usson kicsivel nagyobbat nekem ez jobban bejon.Ja a mai napi termés : gr 46 és kicsivel késobb a 47 ( mer nem birtunk kissebbet utni
) -
Gorneck
legenda
válasz
tibee77
üzenetére
Ahogy pitti is írja...pacsi-pacsi-jó pozi-pacsi-harang-harang-bumm, go tovább. Szal igyekszem nem beleállni semmibe.
GR alapja a jó map+mob+rg...és akkor szépen lehet haladni.Csaptaba meg cinder+tzo és máris távolról tudsz harangozni fire ágon...illetve lehet két egykezessel is menni (born+palmos fistwep - lekraftolni minden setet ami cd-t ad oszt haddd szóljon).
-
_ocsisajt
őstag
EL SEM HISZEM!
a kepen minden rajta van ami kell

igen, elso

HC S2

-
userxy
őstag
válasz
vhunor
üzenetére
Dh imnak mindig mákja volt a fegyókkal. S1 ben 3200 as buriza most ez. Ellenben a crusaderemmel meg szopok. Annak minden sokkal nehezebben esett ki. Szerintem ezek az ancient dolgok csak azokat idegesítik akik a nagypéniszt abba mérik, hogy ki milyen gr-t tud tolni. Meg mit ír a dps. No hát én mindegyiket lekaksizom. Én csak szeretek játszani. Ugyan olyan jót játszok gr 25 be mint 45 be.
-
-
nepszter1
addikt
Sziasztok van még valami életerős barbár build ez a Furious Charge nem nagyon jön be

-
DeckardCain
senior tag
Na találtam egy acient serpentet de nevetséges base dmg-el, tekerés előtt 2514es dmg volt....
-
vhunor
őstag
válasz
userxy
üzenetére
Ezt sikerült elérni az ancient affixszel - ugyanaz az ultra ritka fegyver van akinek 2600, másnak 3600 dps-es változatban van meg. Csak, hogy még nagyobb szerepe legyen a mákfaktornak. (Persze gratula, csak ez pont jól mutatja, mennyire olcsó húzás volt az ancient bevezetése a fejlesztőktől.)
-
Gyick
őstag
Van egy ötletem.Diablo 3 helyett leyen a topik neve Daibo 3

-
czpitti
senior tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Cdr pho.nemkell.Felesleges a harangos monknak a cdr.Inkább legyen resource cost meg spiritregen.Tapasztalatbol mondom és magas gr-ekkel a hátam mogott.tibee77 A lényeg hogy a kis hp-s mobokkal robbantasz mindent.Odamégy,megnézed a tomegben a kis hp-s mobokat,pacsi.pacsi és bumm.Ennyi az egész.
-
tibee77
őstag
válasz
DjDanee87
üzenetére
Köszi igy mär minden vilägosabb.Mondjuk ez a quinn gyerek nem egyszerüen beszel neha!
Nem volt könnyü követni.Gorneck:Akkor egyszerüen gyakorolni kell, nincs mese.Viszont nekem a unity gyürü nem nagyon kell, mivel egyedül nem szeretek jätszani, inkäbb csapatban.Oda akarok egy jo kis monkot csinälni.Mondjuk tudom, hogy wd-crus-dh-n kivül nem lehet nagyon boldogulni magas gr-en de egy 40-44-ig jo lenne eljutni.Viszont ahogy nezem te nem hasznälsz se inner-t se serenity-t.Hogy nem halsz meg akkor?

-
Gorneck
legenda
válasz
tibee77
üzenetére
Kell is hozzá érzék....nem mind1, hogy hogy is terelgeted őket közben palmozva...ezzel alig csúsztam le a 46os riftről...sokan innert használnak sw helyett...
unity neked és a követőnek kell. ahogy a cant die cucc is...ennyi a titka...és utána jöhet a neverending próba a megfelelő rifthez...
-
DjDanee87
addikt
válasz
tibee77
üzenetére
Mivel én seasonben játszom (ahol van durva exploding palmos bracer + heales gem) így kicsit nezebben tudok reagálni a kérdésedre.
Mindenestre érdemes volna megnézned esetleg ezt a videót: Quin69: How to maximize your damageFőleg arra a részére gondoltam ahol a momentum és unity passzívokról beszél - 10 perc környékén. Valójában nem adnak akkora dmg bonust (20%) mint ahogyan a játék írja, ezért érdemesebb inkább valami hasznosabb túlélő passzívval menni.
-
tibee77
őstag
Köszi a tippeket.Csak egy kerdes.Ha ennyi tamado skillemet lecserelem def skillekre akkor nem lesz nagyon keves a dmg-em?Ùtoljära mikor mentem egy 39es gr-t marha lassan gyepältam le az ellent ilyen sok tämado skillel.Vagy egyszerüen csak az a baj, hogy meg keveset monkoztam es nem erzem annyira a ritmust?

-
Rayner
őstag
válasz
tibee77
üzenetére
1. Momentum helyett sixth sense
2. kell 2 unity 1 rád 1 followerre
3. bracer és vállas legyen aughild's set lehetőleg olyan amin a secondary statok damred meele/ranged
4. chest-en legyen 11% elite damred
5. kavicsokat maxold ki, mert a +dex az +armorKb ennyi
40 felett eliteket skippeld, csak akkor menj neki ha van rajtad conduititt az enyém GR44 ns-ben és nincs anci gearem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tudnád linkelni?
) így PTR-en bóhockodok. szerencsére azért annyira jó cucc még nem esett, hogy sírjak érte, hogy kár h ptr. csak próbálkozok, hogy mit tudok kihozni az új wizzből, meg skilekkel. de végre látok új lehetőséget a karakterben az új skillekkel. de persze kell hozzá cucc, de az mellékes.

Vaduljak meg de nem értem ezt az óriási különbséget kettőnk közt. Nálam a legnagyobb crit 4 mrd volt , 5p tal + 2p Firebird + anci Grand Wizierrel , a meteoros cipővel együtt. Csak azt tudom elképzelni hogy a chd-k közt lehet majd 200% különbség.