Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Hello!
Technikai segítséget szeretnék kérni: néztem a játék minimum követelményeit, illetve a támogatott vga kártyákat, és az lenne a kérdésem, hogy tapasztalatok szerint melyik az a kártya amivel még élvezetesen lehet játszani? Nem kell fulhd meg ultra beállítás. Jelenleg egy nvidia gf 8400 gs 256-os kártya van, de azért néha döcög a játék. Hivatalosan 4870 a minimum, de pl egy 4850 512-es már hozna számottevő javulást vagy inkább a 4870 felett kéne valami. Illetve 512 elég lenne vagy inkább 1 giga?
Akiknek esetleg van tapasztalata alacsonyabb kategóriájú kártyákkal, szívesen elfogadom a tanácsokat.
Köszi! -
DioRobber
tag
Shild Bash Fire Cruz 4milliárdos critek, csak ajánlani tudom
solo gr-t is jó vele menni -
Kódos
aktív tag
-
Edge
veterán
Köszi
Baromira kimerített, nagyon kell koncentrálni már ilyen magas gr-ben, utána mentünk pittivel player2 gr-t 50-est, de ott már szét voltam csúszva és buktuk, mondtam is hogy najó én inkább lefexek már alukálni
Na majd ma kipihenten újra megnézzük. 
DeckardCain:
igen, nagyon kell a 3. leg gem ofc. Am. riftel kb. szerencsém volt alig volt ranged csak a jeges nyilas és exorcist, mondjuk ez utóbbi nagyon kemény mob de amint megláttam kapott egy blackholet és mielőtt villámot lőtt volna kinyírtam mindig és a pakkok közül egyik se volt refis, ha refis a pakk akkor instant agyon verem magam rajtuk. Boss se volt vészes 1x nyírt ki.
Vajon meddig tudok elmenni non anci serpentel... szerencsére ahhoz képest hogy non anci egész maxos, az AS-e mindenestre az és sztem az sokat számít, jól kompenzál.
Tegnap egy gr52-őt is kipucoltam igaz azt 20p alatt, nem volt jó leosztás. De a végén gr dobott egy focus+restraint és mind a kettő upgrade volt, utána vittem ki az 50-est, 2. próbálkozásra, elsőre teli volt szúnyoggal, szúnyog elitekkel is, na azt skippeltem.
-
.OM.
aktív tag
Patch óta Diablo 3-tól random kifagy az egész gép. PTR-en is ok volt eddig, más játék most sem csinálja.
Eddig ilyen nem volt soha. Ha teljesen lebutítom a grafikát, akkor is ezt csinálja. Van, hogy órákig semmi baja de egyszer csak beakad a hang majd elhalgat, a gép megy, de a monitor nem kap jelet - elsötétedik, standby mód.i3+280X+12GB RAM (nem melegszik, everest nem rögzít hibát)
Ötlet?
-
Tapipapi
tag
Sziasztok!
S2 közepén abba hagytam d3-at, mondván h nem sok újdonságot hozott számomra, most újra kezdtem s3-on. Monkkal nyomulok, eddig van 3 inna és 3 a dashinges settből. Milyen buildet érdemes használni illetve milyen settel párosítsam vagy speckó itemekkel?
Előre is köszi a tippet! -
Sárpac
nagyúr
Nekem 105 para alatt 1 tal 102-es paragonon, cserébe egy tripla robbanás közepében ért lagg miatt kimúlt a hc wizem. Mondjuk nagy veszteség nem ért mert tegnap szinte semmi sem esett neki full kraftolt cuccokban volt.
Ma reggel meg úgy ébredtem, hogy ebben a játékban nekem semmi szórakozásom sincs és leteszem a picsába. Valamiért nem szeret a blizz vagy nem tom milyen loot táblákba dob be, de baromira meguntam ezt a semmiért való farmolgatást...
-
DjDanee87
addikt
Én szezonban próbálkozom wizarddal, eddig kevés sikerrel. Esett 2 firebird, 3 TalRasha és 4 slow time set darab, tehát egyikből sincs fullos még RoRGal sem. Egyelőre T3-at farmolom a slow time-os cuccokban de nagyon nem az igazi még. GTA miatt meg nem is tudom meglesz-e mostanában a set, meglátjuk.
Monkkal jóval egyszerűbb volt S2ben a kezdet, mint most S3 wiz. Kb gungdo bracer jelentette a T3-at 3 sunwuko + rorg és ment is a T6. Talrashat viszont nem egyszerű összekadalázni az eddigi tapasztalatok alapján. -
megint én
őstag
Sziasztok!
Olyan problem merült föl, hogy nem tudok bejelentkezni, és amikor elküldetném az emailomra a jelszócserét, azt írja, hogy account not found. :S:S Ilyenkor hogyan tovább? -
pruzsi
őstag
Meglett a paragon portré:itte

-
solyomb
tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Rápróbálnék egy poisonos sojra unity helyett. Én azzal gond nélkül megcsináltam a 48-t
-
-
Bahama
aktív tag
Akkor én is szólnék pár szót az új dolgokhoz.
Új DH set partiban nagyon jó.
(és itt még jó sok dmg hiányzik, szóval 60-ig simán kimegy)
soloban ezt én nem tudom használni, max chakrammal, vagy frost arrowal, de azokkal meg kb ugyanannyira vagyok effektív mint a marauderrel (de inkább gyengébb)A nati settet is próbálgattam, de nekem még mindig gyorsabb a mará-val.
Adok neki majd még esélyt, de számomra elég macerás a játékstílus, és a játék kezdete után óta utálom a rain of vengence-t :SA régi marauder még mindig bőven jó nekem, főleg hogy még a reflectet is le tudja szedni vele az ember, és nem kell leavelnie a 45 fölötti rifteket.
-
GrooveHero
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
Én is élvezem vele a játékot, de sajnos GR 44-nél még nem jutottam feljebb vele. GR 45-ön pölö nem volt mobsűrűség, hébe-hóba lézengett egy két enemy, ráadásul televolt a robbanó hasú szörnyekkel, azonnal kinyírnak.
Nem tudom mi lehet a gond, sztem a gear nagyjából rendben van. Mi a véleményed erről, ha kérhetek egy kis segítséget tőled
-
freddirty
senior tag
Azt tudta minden wiz, ha tal rasha source esik meteor damage-al akkor nem +10-15% hanem 20-25? És nem is ancient...

-
diegho
nagyúr
Akinek van jó ancient Furnace-e és barbározik próbálja már ki 3 IK, 3 Raekor, Furnace felállásban azt az elméletet, mely szerint, ha egy Raekor barbár perma WOTB-vel tolja, az szerintem erősebb, mint a jelenlegi Wastes-IK. A perma Wotb eléréséhez persze kell használni vagy Rend-et, vagy Ancient Spear Boulder Toss-t sok fury-val. Utóbbival 1 skillel resetelődik a WOTB és az Ancients cooldown, tehát simán elképzelhető az, hogy a guardian-t is le lehet vele tolni pár perc alatt, pláne, ha van Pylon. A guardianig pedig villámgyors lesz az egész, hiszen a perma WOTB óriási boost a Raekor barbinak.
-
tibee77
őstag
Edge kis epitöjellegü kritikät mondanäl a wizemre?Tudnom kene, hogy jutok el a gr 50ig.
(tudom-tudom skill kell hozzä a legtöbb de ha mär a gear megvan akkor csak gyakorolni kell) -
Thrawn
félisten
válasz
Gorneck
üzenetére
Hogyan gearezel ha nem is vagy online?

Összelegóztam egy Nat DH-t: [link] A skillek persze nem frissülnek Bneten...
Jézusmáriaszenthabakuk mi tempót lehet menni vele
A játékstílussal azért van bajom bőven, nem lesz a kedvencem ez az összeállítás. Az UE-szet még várat magára, alig van pár darabom belőle. -
Reinhardt
őstag
A magas cdr miatt, a gyuru ehhez nem szamit.
Az egyik az a In-Geom-os build (amit en is tolok), ezzel lehet teljes t6 rifteket takaritani 3 perc alatt. De ehhez az kell, hogy 15 masodpercenkent megolj egy elitpackot, kulonben ertelmet veszti a dolog, Ez mukodik is nalam olyan lvl39-ig, folotte mar keves vagyok, az o cuccaival is max 42-43 korul lehet.
A masik amit linkeltel az meg a Flying Dragon-os, az hasonlo, de mas beallitasokkal mukodik. Ha esne egy akkor en is tudnek kicsit elore lepni, de tegnap se esett 100 t6-riftbol se... -
sith7
félisten
válasz
Reinhardt
üzenetére
A 2 zöld gyűrűnek köszönhető, hogy állandóan ephi - be van ?
Amúgy GR - en se hal el, olyan könnyen ... GR 55 solo
-
noblem1983
senior tag
Most már az a helyzet, hogy sokféle jó karakter létezik. A Wizznél Firebird is elég jó,aztán most ott a Tal és a Deselere és ha az embernek nincs kedve ezekkel variálgatni akkor az 3 karakter slot kapásból. Aztán ott a Dh fire,cold,physical erre most a Natalia is véres lett. Barbár -a vonatos- még most is jó bár az új most már túltett azon is. Crusból szintén a Roland lett a nyerő aztán még van supp Crus és a vákuumos. Már nem ártana az opciális hero slot vásárlási lehetőség.
-
Edge
veterán
válasz
noblem1983
üzenetére
Hát igen, már zsibbasztóan könnyű t6 teljesen olyan mintha normalon mennék, mind a két új setes wizemmel 1 hit bármi, mivel mobilisabb build a frozen orbossal megyek néha speed runokat, pusztulat mit rendez az is, soloban csak a bubi dotjától képesek a trashek 1 hitelődni.
-
Edge
veterán
-
Sárpac
nagyúr
válasz
noblem1983
üzenetére
Menjetek HC-ra, ott tuti nincs ilyen vagy ha igen el is pacskol a 2. körre rendszerint.

-
Reinhardt
őstag
válasz
noblem1983
üzenetére
3 barbárral mentem speed t6 rifteket, nagyrészt csak szedték utánam a lootot, de egyik se panaszkodott. Amúgy nem kell, hogy ancient legyen, azok nékül is nagyon erős t6-ra. Griftre viszont papír.
-
noblem1983
senior tag
válasz
Reinhardt
üzenetére
Ezt már ilyen formában nem nagyon kellene engedni. Ez az agyament tempo csak leg gemet upgradelni a 0-ról jó de partyban ezzel senki sem tud már lépést tartani. Így is a rohanás megy ezerrel, az új barb is iszonyat gyors amiket eddig láttam.Ha egy ilyen figura beugrik kb mindenki loot szedővé válik azt meg nem lehet élvezni
-
Reinhardt
őstag
-
frame>24
addikt
-
Reinhardt
őstag
Valahol azt olvastam, hogy az Oculus Ring procol koveton is, de meg egyszer se lattam (bar mostanaban csak t6 rifteztem, es ott minden szinte 1 hit), szoval mukodik vagy nem?
Mas, nem akar vki uberezni? Marmint akinek kulcsa is van hozza. Nekem van par, de egyedul nem szivesen kezdenek bele. NS.
Amugy kiprobaltam a god mod monkot:

-
frame>24
addikt
Az új patchben (seasonban) a ray of frost nem sebzi a burrowing leapereket...
próbáld ki, goto Fields of misery
-
sto1911
veterán
A 2.2 patch ota nalatok nincsenek mikrolagok? Az elobb meg ki is fagyott...
-
oxox
addikt
HC GR38 WD-vel 10:10 alatt....

közel sem top gearben...kéne egy normális amu, egy anci fegyó sem áratana...meg egy nadrág sem. -
tibee77
őstag
En egyenlöre megälltam 44-en a talrasha wizzel, mert mindig ugrälos mobokat kapok.Ti nem vettetek eszre, hogy mennyivel szopatosabb lett a gr?Bossok mintha agresszivabbak lennenek, mobok szinten.Neha ugy erzem, hogy a jatek azert szivat mert wizzel vagyok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
khirill
aktív tag
nincs senki véletlen, akiknél van valami hely? szegény árva részeges wiz szeretne lvl63on felülemelkedni... és ölni-ölni-ölni! de baszott uncsilassúgenyóság van...

-
Pöttön
őstag
válasz
DjDanee87
üzenetére

Az igen!
Ezek a monk-ok tudnak valamit.
Én is elővettem az enyémet, és pont kérdezni szerettem volna hogy 2.2-nél is a sunwoku set + flying dragon vagy Incense Torch of The Grand Temple a leghatékonyabb összeállítás?
De ezek szerint most már a Raiment of a Thousand Storms set a tuti.
-
frame>24
addikt
EGY, azaz 1 indokot mondjatok, amiért valóban érdemes mégegy retek seasont kezdeni. én nem látok ilyet...
-
atidzsiforc
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
megoldodott [link] ezt kellett csinalni
-
atidzsiforc
őstag
Van itt vki akinek 2.2 updatenel bugolt a launcher, nem patchelte a jatekot stb? Meg tudta oldani?
-
nagat0r
tag
Van olyan aki indul s3-ban, és összeállna szintezni másik három emberrel?
Arra gondoltam csinálni kellene egy ilyen csapatot. Bountykat tolni 70-es szintig. Aztán amint az megvan, mindenki nézhetne magának lootshare partyt. De ha összejönne a négy wizard, akkor a bountyk után is folytathatnánk.
Legalább éjfélig játszani szeretnék, de lehet kicsit tovább is. Aki benne lenne egy ilyen relatív hosszabb "etapban", az A PH klánból úgyis megtalál a játékban, aki meg nincs a klánban, de érdekelné a dolog, az vegyen fel. -
mikromanus
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
Eh, a bubiwizard is murisnak tűnik... De azért ez elment volna április elsején is:
"Cluckeye
•Chicken weapon damage increased from 100% to 500%
•Enemies hit by the Chicken are now confused for 2 seconds"
-
mikromanus
veterán
Ööö... Izé. 2 óra múlva indul a sezlony 3? Meg holmi 2.2 peccs? Ejnyeno. Lehet megent nekifutok pár órányit. Elég aljas módon tápolt és murisnak tűnt a peccsnócc alapján a (leendő) játék. Mi a mostani favorit? Pörgettyű barbi de amúgy rendesen?

-
DjDanee87
addikt
Nem értem miért jön mindenki azzal, hogy T6 túl könnyű és nagyobb nehézség kellene

T6 monk patch 2.2
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

solo gr-t is jó vele menni
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Baromira kimerített, nagyon kell koncentrálni már ilyen magas gr-ben, utána mentünk pittivel player2 gr-t 50-est, de ott már szét voltam csúszva és buktuk, mondtam is hogy najó én inkább lefexek már alukálni

(tudom-tudom skill kell hozzä a legtöbb de ha mär a gear megvan akkor csak gyakorolni kell)