Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rison77
senior tag
Egy ideje elkezdtem felhúzni egy barbárt, a célom olyan 40 körüli griftek farmolása lenne, a gear körülbelül megvan már rá, trialba is megy a 40-es kulcs, de a rift olyan 30 körül megáll. Magasabb riften elindulok, és csak azt látom, hogy szépen lassan eltűnik az összes hp-m. Van valakinek ötlete mi kellene még ide azon kívül, hogy a 2 wep worst eu drop? [link]
-
-FreaK-
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pár hete én is beraktam a TV-t az asztalomra, kb. két hetet volt ott. Csak a Diablo miatt

-
SQX_Barto
addikt
válasz
birorichard
üzenetére
Se gold se loot?

Csak a hullákból fejenként 150-200k gold jött és kb háromszor tpztem haza mire mindent bezúztam. Első alkalommal 4-5 leg meg 2-3 set cucc is volt. Utána már jóval kevesebb. -
Thrawn
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egyik komám projektorral tolta a Diablót úgy kábé 7 m-es képátlóval

-
Rison77
senior tag
válasz
prokxy
üzenetére
Fields of misery van megcsinálva rá, már ha nem random adja, kb olyan sűrűségű a mob mennyiség is, meg volt egy event is ami hasonló a 100 mobos cursed chest-hez, annyi különbséggel, hogy nincs megadva mennyit kell megölni, a végén pedig spawnol 5-6 db cursed chestet. Pontosan nem figyeltem miből mennyit ad goldból kb szokásos t6 mennyiség volt nem láttam kirívó számokat, de 100% hogy nem éri meg egész nap csak az után futni.
-
Rison77
senior tag
Nekem is oda vezetett az első utam, de ugyanúgy csak egy target nélküli feature volt. 2 teljes bounty kör után moon clan lvl 2-őn volt egy sima 2 lábon álló tehén mob ami nyitotta a portált. Ládák kb semmit nem dobtak, ahhoz képest ahogy néha szórja a legendet, elég meglepő volt.
-
Edge
veterán
Cow level third anniversary
Hát ez max poénnak jó, jó sok láda van a cow pályán de nem ömlik a leg, persze ömölhet. -
BeYourself
csendes tag
válasz
Vistaboy
üzenetére
T6 már menne csak a skilleket alakítsd a dashing strike köré. .
Azt erősítsék meg adjanak spiritet es akkor azt tudod castolni. Ephipany meg inner sanctuary - forbidden place.
Tudom, hogy idegen tőled az ùj skillek használata viszont úgy gyorsabban fejlődnél. Meg diablofans.com-on vannak T6 Buildek.
-
Vistaboy
veterán
Próbáltuk, sajnos pont nekem nem esett. De egyébként mindegy, mert közben meglett a csizma is, úgyhogy most már fullos a szett. Nagyon durván megnyomta a Dashing Strike sebzését a cumó, eddig 12-15K körüli sebzések villogtak, amióta megvan a teljes öltözék, 250K körül van ez az érték.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ki is próbáltam egyből, hogy mennyit javultam tőle. Nos, kavicsok kiütésében továbbra sem vagyok jó, mindössze egy 24-est sikerült szereznem, viszont azt nem egészen 6 és fél perc alatt lenyomtam. Nagyon brutális lett így a skill, még megszerzem a gyűrű párját, ami 50-50%-al dobja meg a skillek sebzését, és szerintem mehetek is T6-ra.

Most már csak az van hátra, hogy lecserélgessem ancikra a setet, de sajnos eddig még egyik sem sikerült.

-
T. M.
aktív tag
válasz
tibee77
üzenetére
Én csak lelkes amatőr vagyok

Csak hogy hozzászóljak a témához én vitet tekernék rá jó sokat. Abból soha nem elég.
Az 51 egyébként kísérlet eredménye lett, lecseréltem a Focus - Restraint párost
. Tettem be Unity-t, meg Convention of Elements gyűrűket, meg mókoltam a skillekkel is. Cseréltem Unstoppable Force, meg Provoke skillre a régieket, meg tettem be a regen gem helyére Taegukot. Még csak 51-es asszem, de folyamatosan maxon van járatva, nagyon stabil a kari, és nem fogyok ki a naftából. A jelenlegi cuccokkal szerintem az 52 még benne van...
A kari meg porosodik, mert úgy egy hétig nem lesz időm játszani
-
Dreamie
őstag
Köszönöm Uraim! Ezt nézegettem én is, meg is tudom csinálni!

-
AtHoS
nagyúr
WW barb miből adja le a legtöbb sebzést?
Van ugye
- ancik
- rend
- WWelements 12 másodperc szünettel dob 4 másodpercig 190% környéki plusz sebzést fizikálra, amit mindhárom sebzés megkap
skull grasp csak WW-t erősíti, de folyamatosan
Ancik és rend mekkora részt vehet ki a teljes leadott sebzésből?
-
AtHoS
nagyúr
Erre valaki?
Skull Grasp gyűrűt érdemes berakni Convention of Elements helyére?
Alap sebzésben gyengül vele a kari, mivel -5.6% dam, de toughness nő +8.8%. Ráadásul eléggé állandónak tűnik a leírás alapján a +311% Whirlwind sebzés és nem csak a csillagok megfelelő együttállása esetén produkálja az extrát: "Increase the damage of Whirlwind by 311% weapon damage."
-
Tibe
aktív tag
Amúgy nem akar vki esténként partyzni? Pubon nyomom mert nincs csapat...
-
Gorneck
legenda
Azon a builden lehetne még mit finomítani...haunt pl jobb, mint az mc...sokkal...a fetish övvel kb nonstop ott vannak a manók (nincs ollan, hogy elfogynak - ott vmi komoly gond van ha elfogynak)...illetve creeping sincs bent, ha jól láttam...ezzel sokkal durcább supportot tudnál adni a jelenlegi felállás helyett...
-
tibee77
őstag
Jo kis bb, nekem is hasonlo van.Igaz, hogy eliteknel kevesebbet sebez mint egy furmäny de sima moboknäl ez a häträny bejön, es a 30% damred is igen hasznos.Persze ez csak akkor müködik jol ha magas a blockchance-ed.Csinälj egy jo hellfire amut, nekem is az van.Ha olyan jol tudnek jätszani mint t.m. a crusämmal akkor tuti nem älltam volna meg gr 47-en.Rcr akkor tekerd csak ät ha egyältalän nem epitettel erre a buildben.Nekem sok mindenen van rcr igy en nem tekernem ät.Fontos az, mivel hamar ki tudsz fogyni a wrath-bol mikor a bossal harcolsz.
-
Tibe
aktív tag
Enyém :
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tibe-2539/hero/32518655
KB. GR 60-ig jó ebben az xp cuccban, felette már pár dolgon változtatni kell.

-
-
oxox
addikt
van valakinek valami jobb support wd-je partyra???...kernek egy linket is hozza

ugy dontottem nem eroltetem ez a focus-restrain buildet...cefet lassu...kopkodovel 3x gyorsabban haladok, ha wd-zni tamadna kedvem....support meg jo lenne kavicsolni...gracias elore is

-
Joezyka
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
ismerős. nekem path előtt lett pont egy anci, meg amikor kijött a 2.2 akkor. de a blizz valahol elvesz, valahol meg ad így marad meg az egyensúly az erőben

-
Edge
veterán
válasz
Gorneck
üzenetére
Ne az 53at erőltesd menj egy laza 51et már azzal is előrébb lennél
+10 shard BIZONY!44!! 
gz 58hoz, könnyű így hogy le tudsz akasztani másik dps karit
, nekem az szokott a gond lenni hogy tank még akad de dps nem, mindenki barbozik, nagyritkán van sanci akkor tud jönni köpi wdvel, de ennyi. Lehet communitybe kéne mennem mert már 60 felett tudnám csapatni simán...reinhardt: csak jöjjön össze
én 20:00-21:00 között szoktam minden nap felmenni bnetre. -
Reinhardt
őstag
Koszi.
A nagyobb gr-ezesben benne lennek, tegnap ugye kiutottuk az 57-est trialon, de az kozel se volt a legsimabb trialunk aznap, szoval szerintem siman bennunk volt az 58-59 is. Nem tudom Proxy hogy all a wd-vel, de vele es Sancival szerintem meg lehet a 60-61 is. Az meg mar eleg jo alap a ko huzashoz.
Csak nem tudom, hogy erek ra a hetvegeig. -
Sirandrish
legenda
válasz
Gorneck
üzenetére
Jaja...fasza lett.
Amúgy ha ott lettem volna akkor a 62 is lement volna
Joezyka Mióta kesztyű van, azóta OH-t akarok. Ancient Tal Rashat szeretnék. Nem hazudok ha azt mondom hogy a játék minden set és legend OH-ját kiforgattam már tőle Ancientbe, egyet kivéve. Tippelhetsz hogy melyik az az 1

-
Joezyka
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
azt hittem csak én adakozok ilyen nagylelkűen kadalának azért a szarért
múltkor megszánt egyel, úgy jó 30k után, de az még fosabb volt mint amim van 
Kedves nőszemély az a Kadala!
-
Gorneck
legenda
Tegnap lement 3as partyban az 58 (régebben kb elképzelhetetlen volt 2-3 fős értelmes partykat menni). Felállás tankWD, köpiWD, LGT DH. Xar rift ellenére viszonylag jó BOSS-t kaptunk...
Sajna Soloba még mindig nem sikerült villantanom, pedig a gearem rendbe lenne hozzá...egyszerűen nincs szerencsém...borzalmas rifteket kapok...Jelenleg csapatba nagyon jobb buildet/gear kombót nem találtam: [link]. Egy bibi van vele, hogy ha vki nem CCzi a BOSSt, akkor a BotT dmg bónusza leves...szal a fagyos tavacskahalacska lehet jobb lenne, de ez jobban procolja a Zunit.
SH - remek dmg és ehp buff.
GI - tolja lefele a CD-t...BBV miatt hasznos.Amu cserén még agyaltam...lenne egy egész jó Johanom erre a célra. Lehet meglesem azzal is vmikor...
Más:
Nagyon durván visszaesett a Kadalától kapható ősi motyók száma...DH-ra már lassan 1 hónapja tolom a shardot nem sok semmi sikerrel...többnyire azok a cuccok vannak rajta ami elsőre kijött.(#77935) Sirandrish: Hááát jahhh...az egész klafa lett...
-
Cheesy
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
2000 akart lenni, bocs

-
Cheesy
őstag
Bul katos egykezes kardok mindkét darabja kiesik Kadalától?
Az egyiket már kidobta, de 200 shard óta a másikat nem akarja :/ -
killerjohn
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
már hogy ne tudná... azzal a kis bibivel, hogy mivel Blizzard berágott rám, és kivette kb egy éve a szerver által kalkulált DPS-t a kliensből, ezért azóta a sebzés számokból (be kell hogy kapcsold őket) számolom a tényleges leadott sebzést. Viszont ennek a hátránya, hogy ha a sebzés a képernyőn kívül történik, akkor nem lehet számolni, mert nem kapja meg a kliens a számokat. Ettől eltekintve egészen pontos a dolog.

-
Gorneck
legenda
Nagyon sokat számít...én ezt sezlonyba vettem igazán észre...illetve a parapont is sokat számít...
Nem csak a mobok, hanem az elitek...tegnap 53on már csak egy kicsi hiányzott erre bevágott dupla pakkot és abból egyik villámos xar volt...és ezzel el is kaszálta a runt...ami sima liba lett volna...
Szal kurvára ki kell fogni a riftet...főleg soloba...
-
Sirandrish
legenda
válasz
killerjohn
üzenetére
Én pont most akartam feltenni a napokban, mert még akartam nézni a tényleges leadott sebzest, erre közölték velem Hogy azt mark nem tudja

-
Vistaboy
veterán
Kezd alakulni a dolog.
Próbáltam különféle skilleket, míg végül rájöttem, hogy akármit csinálok, az eredetileg is használt Dashing Strike jön be legjobban. Szerencsére van egy set, ami elég szépen felerősíti ezt a skillt, így elkezdtem gyűjtögetni. Szerencsére Kadalától viszonylag gyorsan össze tudtam szedni a darabokat, már csak a cipő hiányzik hozzá.Sajnos egyik sem anci még, de annyit már most elértem vele, hogy T5-ön úgy tudok haladni, mint eddig T4-en, ahová vissza kellett nemrég váltanom. Most már két fegyverrel a támadási sebesség is nőtt, lehet darálni rendesen. Legek is egyre többet esnek, már átlagban 4-5 között zárok riftenként, bár igaz, hogy ha csak a Guardianig mennék a Blood Shardok miatt, fele ennyi sem lenne.
Kezd tetszeni a dolog, bár tudom, még messze van a valódi játék...

-
Edge
veterán
válasz
Reinhardt
üzenetére
Gz
nekem nem volt szerencsém tegnap, állandóan szopatós mobok arach lacuni szúnyog enraged phantomok láthatatlan kejgyók refis pakkok, komolyan nyitottam 5x54et 3x53at 2x55öt mind szar volt... Ilyenkor nem is értem mi értelme ennek addig nyitogatni amig ok lesz, nyilván az 59es top wiz eredmény is ilyen mobos pályán lett meg, aha 
Az viszont durva mennyit számít a gemek szintje, legutóbb amikor gr52 meglett 55ösek voltak a gemeim, most 60-60-59 és durván érezni a difit, solo gr55ön is olvadnak a mobok rendesen, rá kéne feküdni a gem uppra jobban... -
Reinhardt
őstag
Nem mondom, hogy konnyu volt

-
killerjohn
addikt
szivatsz, ugye?
amikor volt, akkor se érdekelt senkit, sőt még beszélni se volt róla szabad, úgyhogy maradjunk annyiban hogy mindenki bek.........ja
v5-ben már az a kevés loggolás sem lesz, amit eddig csinált, mivel semmi érteme: már tucatszor meg lett mérve, validálva, több tízezer játékos adatai alapján, hogy az RNG tökéletesen működik, és minden disztribúció rendben van. Mégis milyen statisztikát szeretnél még? 
-
Jazz
veterán
válasz
killerjohn
üzenetére
Drop rate statisztika még mindig nincs?

-
killerjohn
addikt
Persze, hogy itt nem lehet
Csak az official forumon (16 oldalon), ahol egyébként már azért is banolnak ha rossz irányba nézel, de az ingyenreklámért nem...Egyébként oxox jól is mondja meg nem is: nem illegális - mert ugyebár azt a törvényhozás dönti el, hogy mi illegális is mi nem - viszont banolható, mert azt meg a Blizzard dönti el, hogy mit enged használni, miről engedi hogy vitázzanak a fórumozók.
Az a jó, hogy nem én hoztam fel a témát, ezért most nem banolhatnak itt
(vagy mégis?
) -
AtHoS
nagyúr
Kiesett tegnap a hiányzó BUL kard, így tudtam menni ma ezzel a felállással Furnace-t lecserélve egy gyors GR menetet. 21-es GR végén kiesett végre egy alap IK fegyó (3484 dam +9% rápörgetésével), így megvan a 4-es IK és 6-os waste szett a barbáron. Egész megtáltosodott a barbár ezzel a felállással. GR28 végén 38-as key-t sikerült kapni (eddig 35 fölé nem is merészkedtem a barbárral), ráadásul dobott egy skull grasp gyűrűt is a guardian.
Meglepődve tapasztaltam, hogy +311% WW damot ad a gyűrű. Érdemes ezt berakni Convention of Elements helyére? Alap sebzésben gyengül vele a kari, mivel -5.6% dam, de toughness nő +8.8%. Ráadásul eléggé állandónak tűnik a leírás alapján a +311% Whirlwind sebzés és nem csak a csillagok megfelelő együttállása esetén produkálja az extrát: "Increase the damage of Whirlwind by 311% weapon damage."
-
Jazz
veterán
válasz
Joezyka
üzenetére
...persze vannak határok.
Most olyan roll-t kaptam, hogy: Corrupt Angel (suszterkalapácsos korcsolyás kászás), Asassin, Exorcist (kézösszecsapós megdöglesz ghost). Ja és refelectes volt szinte az összes elite.Szerintem megnyertem a legrosszabb Gr leosztásért járó fődíjat.

-
_ocsisajt
őstag
válasz
BeYourself
üzenetére
ezt meg en is kimatekoztam, de mi van az attack speed-el?
vagy nyugodtan szamolhatom a nyers skill dpst? amugy tyszerk: ok rakeresek!
-
BeYourself
csendes tag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
73% al több sebzés 2Hval az alapjan amit írtál. Ezek most durván kerekített értékek de nagyábol lehet latni mi változhat. Wudijo csinált google spreadsheet-et dh- hoz arra keress rá. A 20% nál jobb. Ha van másik DPS partiban akkor neki is 20%. Ami ugye 40%. Persze ha a masik tobbet sebez mint te akkor jó. Ha 3 dps van akkor calamity ha 2 ès te vagy erősebb akkor 2H ha nálad erősebb a a másik talán calamity.
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Társakat keresek,profilom napi 4-5 órát szoktam lenni.
aki gondolja vegyen fel. -
_ocsisajt
őstag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
es akkor most jon a 20 forintos kerdes...
sikerult talalni egy jo 2h-t... a kepen lathato 3.3M dps multishot, most felkuszott 5.7-re... DE! a 3.3 az nemanci calamity... meg talan szoloban cakummpakk szerintem jobb is az anci 2h
de party(ott ugye mindenki profital a +20% damagebol) ????
szerintetek (hany embertol jobb?
) ? -
jookomak
őstag
Mai gr, négyes parti 45-50 közt, nem tudom pontosan, klántársnak 2 torch egy bosstól. Mellé egy Inna daibo.
Új hozzászólás Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- Napelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Új FULL HD webkamera + Számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Tettem be Unity-t, meg Convention of Elements gyűrűket, meg mókoltam a skillekkel is. Cseréltem Unstoppable Force, meg Provoke skillre a régieket, meg tettem be a regen gem helyére Taegukot. Még csak 51-es asszem, de folyamatosan maxon van járatva, nagyon stabil a kari, és nem fogyok ki a naftából. A jelenlegi cuccokkal szerintem az 52 még benne van...