- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joezyka
senior tag
-
Blaze_
aktív tag
válasz
Blaze_ #76302 üzenetére
Közben megtaláltam, ezek NEM procolják:
Any and all item procs
Frost Nova (except frozen mist)
Diamond skin (except diamond shards)
All armor spells
Magic Weapon (even its proc effects)
Tal Meteors (or any item or skill procs)
Mirror Images or their casted spells
FamiliarMinden más igen.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Blaze_ #75126 üzenetére
Nekem para 400ig nem volt wardom. Dh-val meg gr40es gearben voltam kevesebb, mint 8ora jatek utan... Full mara kiesett pillanatok alatt, cindercoatom mar volt, de az is esett masik, esett a season only bow az elso 70es riftben anciba, kadala kb 2000 bs utan egyszerre 2 bombardiert adott.... Barbaromra nem akart geart adni csak rnjesus
-
Joezyka
senior tag
válasz
Blaze_ #75126 üzenetére
nekem a barbárommal első kör kadala után anci wile wardot adott. cserébe sok más nem esik ami meg kéne
[Edge ezt láttad már? ] érdekes felállás. utoljára ilyet ns para 200 környékén láttam, aki mele wizz volt.
-
MrCsiT
addikt
válasz
Blaze_ #68754 üzenetére
Én, innen csak azt érzékelem, hogy amint EU-n nem tudok belépni, és próbálom az US-t, azonnal megy. Lehet, hogy szerencsés vagyok azzal.. meg, non-hc-ként, az, hogy meghalok, nem annyira izgat, bár az alapból 205 ms latency miatt inkább EU-n játszanék, mert itt csak 49 ms az alap.
Viszont, ha az EU be sem enged, a HC-sok is védve vannak, akkor tehát ez nem bug, hanem feature? -
-
ZeroSoul
tag
válasz
Blaze_ #66007 üzenetére
Tegnap este 2 unity, egy soj. Nekem inkább ilyenekkel van gondom, hogy akkhan vállas. (6200 bs és semmi). Bár szegény crusim most lecsúszott a prioritási listán, meglett a 6 pcs mara.
Kérdés: Jade WD Horrifyos fejessel (ha megköveztek se jut eszembe a neve) mennyire lehetne használható? Még mindíg bambák a petek kezd tőle elmenni a kedvem.
-
granini
őstag
válasz
Blaze_ #66299 üzenetére
Nem a unity-bugot vagy feature-t kell elmagyarázni nekem azt én értem. Engem az érdekel hogy mi történik egy 4-es partiban egy 37-es GR-ben, amikor random megjelenik mellettem mindhárom follower, és mindhárom cannot die, és mindháromnál van unity, meg az egész partiban is mindenkin van unity..
- csak rám fog hatni az 50% dam.red..? dehát mindenkin van unity.. meg kéne kapja az egész parti..
- csak egy follower unity-ja fog hatni..? dehát mindhármon van és mindhárom halhatatlan..akkor elvileg minden egyes follower ad nekem 50% reduction-t, és az 50% 50%-aának az 50%-a az bizony már naaaaaagyonkicsi szám..Na ennek fényében tessenek ötletelni..
-
mikromanus
veterán
-
-
mikromanus
veterán
válasz
Blaze_ #64975 üzenetére
A DH is elég jól balanszolt lehetne, lehet ki se lóg máshol, csak a mara bónusz indokolatlanul túltápoltan maradt bent. Látták ezt eddig is, csak veszettül nem hitték komoly gondnak, hogy foglalkozzanak vele úgy tűnik. Beraktak egy rakat DH változást, de nem tudom milyen tapasztalatot tudtak érdemben levonni a PTR alapján amikor ilyen erősen el van tolódva a kaszt a Mara-sentry irányba. Na jó. Lehet csak nem vették figyelembe a "Felső 60% DH-t" és így máris reális képet kaphattak a módosításokról.
-
Edge
veterán
válasz
Blaze_ #64906 üzenetére
Nekem pont fordítva van van egy ramaladni-m(tegnap esett) de nincs hozzá solrak-om
mind1 asszem ráapplikálom a furnace-mre, azt néztem top lista élén a firewizek furnaceval rohangálnak. Asszem 41 a top soloban.
Más: Kicsit tesztelgettem még este, esett egy szép blackthorns amu: Wizzy + feltettem egy BT övet és 2xaughild-ot, ehápuhá jól megnőtt(buffolva 18M), de dps beesett eléggé, még variálok megéri-e, hátha a gemek behozzák a kieső dpst, meglátom... Furnacét is tesztelnem kéne.
-
MrCsiT
addikt
-
Edge
veterán
válasz
Blaze_ #64597 üzenetére
ez is:
"Existing MLWs will be re-rolled retroactively"
És látod mégse lett így, az régi adat.DjDanee87:
ofc jobb cuccok kellenek, de nyilván ez van amiből építkezhetsz, elsőnek maxos emerald fegyverbe, mirrorball úgy jó ahogy van, esetleg a CDR helyére vmi skillt vagy dam% to elite, life%. -
mikromanus
veterán
válasz
Blaze_ #63760 üzenetére
A bot nem "rendeltetésszerű használat". Minden olyan eszköz ami emberi közvetlen irányítás nélkül működik a diablóban az csalás és NEM rendeltetésszerű használat. A működés célja alapján lehet olyan épp ami nem okoz kárt (HUD, információgyűjtés a karakter működése alapján, multibox egy valós karakterrel irányítva), más része csalás és EULA alapján bannal járhat. Ilyen minden bot, a bug és exploit kihasználás és a cég jó hírének rontása (gondolom ez utóbbi is, de inkább csak azért írtam, hogy csontot dobjak a morgó társaságnak).
A drop és loot szar volt. Mivel töménytelen mennyiségű item esett, így egyre kisebb kereslet volt a könnyen elérhető itemekre. Lehet játéknak vetted, de szar érzés látni, hogy az itemjeid nagyja olyan amit egy kifli, vagy kakaóscsiga árából bőven meg lehet haladni 0 óra játékkal is, meg hogy a jobb itemek és a közepesek ára is olyan irreális ami nem szedhető össze játékkal. Az AH jó ötlet volt, a szabályozás és ellenőrzés hiánya/elgányolása miatt viszont az egész többet ártott mint használt. Kb addig volt szórakoztató, amig el nem kezdték "játszhatóvá tenni" az inferno szintet. Egyrészt addig a botok se nagyon tudtak magas nehézségen runolni, másrészt idő se volt annyi, hogy telitődjön a piac. Elég lett volna hagyni a szintet, vagy bedobni +1 szintet és a javított legend és hasznosabb rarekat a magasabb nehézséghez kötni kizárólagosan. A nehézség elaljasításával és az itemek/skillek agyonbuffolásával kb halálra is ítélték az AH alapú rendszert.
-
mikromanus
veterán
válasz
Blaze_ #63753 üzenetére
Dehogynem. Írt vag yhasznált gondolom egy programot ami levadászta helyette a "balek" áron betett itemeket, meg gondolom külön program volt a lejáró itemek automatikus licitjére is. Nem tett tönkre senkit, csak a valós játékosok játékát. Meg az AH performanciát az idióta folyamatos és bot lekérdezgetéseivel.
A goldot mint fizetőeszközt tették elavulttá a goldfarmerek. Az AH botok nagyobb kárt okoztak, mert elszedték a játékosok elől a használható megfizethető itemeket, amiket a "balekoktól" beszerezhettek. A megtermelt gold nagyja az AH botok és a goldfarmerek kezében volt. A "normál" játékosokhoz jelentéktelen hányad jutott csak. A többségnél az is csak "futó vendég" volt. A korábbi játsz hogy legyen goldod és itemed rendszert felváltotta a fizess a csalóknak hogy legyen jobb itemed rendszer. Reálisan szemlélve mindkét csoportot bele kellett volna lőni egy-egy virtuális árokba Tristram határában (azaz bannolni a fenébe a sok kis görcsöt, a paypal fiókjukat zárolni és értesíteni az adott nemzet adóhatóságát).
-
mikromanus
veterán
válasz
Blaze_ #63751 üzenetére
Nem egészen. Az EULA-ban rögzítve van minden. Mondjuk a kisebb dolog az, hogy az accountokat bannolhatja az exploit/bug kihasználás miatt. Sajna ezzel elkésett. Ezt már menet közben kellett volna folyamatosan banolgatni. Csak a sok gyökér amcsi akkro is perelne ha sáros, ezt meg a blizzard kerülte. Így kb csak néhány balekot vágtak ki és azok közül is sokaknak feloldották a zárolását/banját később.
Perelni meg perelhet, bár bizonyítani elég nehéz bármit is. Meg költséges és időigényes is lenne. Nem éri meg. Egyébként se a blizzardot rabolták ki, hanem "csak" a pármilliónyi valós játékos szórakozását tették tönkre.
-
trufa12
addikt
válasz
Blaze_ #63733 üzenetére
Gratulálunk neki, ha lett volna 2012-ben eszem ,nem magáért a játékért játszottam volna,, azóta én is gazdag lennék
vagy legalább párszor vissza hozta volna a játék árát.
De én mint gamer a játékért játszottam nem a pénzért. (bár utólag bánom , mert akkor igazán rossz volt még a d3) de mind1 így alakult. Xarok én erre -
mikromanus
veterán
válasz
Blaze_ #63733 üzenetére
MOst nem azért, de van olyan aki végigolvassa ezt a sok szart? Hogy hogy csalt és botozott össze magának az egyik gyökér egy rakat lóvét? Valahogy nem éri meg azt az időt sem az egész, hogy a végére görgessek... De akinek ez kell, az csak olvassa. A RoS bevételei milyenek a kis biorobotnak? Nem írja? Mé', nincs AH?
-
Rayner
őstag
válasz
Blaze_ #62238 üzenetére
Igazad van a kéket nem olvastam csak a datamine-t, kipróbáltam HC cruz 844k --> 855k .... no comment
mondjuk itt még játszik majd a socket gem mert a jelenlegi socketet %damra fogom pörgetni így viszont jóvan nagyobb lesz a dmg.Monk jó lett, csak azt nem értem miért kellett majdnem 1 év rájönni arra, hogy a spirit generatorok nem termelnek elég spiritet. most rendben van eddig
-
proci985
MODERÁTOR
-
-
mikromanus
veterán
válasz
Blaze_ #62238 üzenetére
Hagyd! "Ezeknek" már úgyis mindegy. Azon is sírnának ha épp csütörtök lenne. Még jó hogy péntek van. Így meg kereshetnek más semmit amin duzzoghatnak. +23-26% damot kapnak visszamenőlegesen is a kétkezes fegyverek. Szépen a legelején leírták kékben. Patch notes még nincs, csak ez a "datamined". Az meg ugyanaz a topic/bejegyzés aminek a legelején ott virít a változtatások oka és mikéntje. De azér:
-- jáj-jáj, kinyírták a holy 'cking Shotgun crusát! Jáj-jáj, kinyírták a FotH crusát (ami eddig is választhatott egy vag ykétkezes fegyver közt). Jáj-jáj, kinyírták az elektromos kisülést és a wizardom.. Na jó, ez mondjuk fura rúna módosítás. Tisztán lightning skillnél fire dam?(#62239) Sárpac
ugyan úgy -> ugyanúgy
Stílus és alapvető nyelvhelyesség, b@szod!(#62240) DaveNo1
Ha van húsz rajszöged amit odaadsz a haverodnak, de kapsz másnap tőle 25 rajszöget akkor hány rajszöget veszítettél? Teljesen be vagytok ti nyomva... mint a rajszög -
DaveNo1
veterán
válasz
Blaze_ #62235 üzenetére
A vicc az egészben az, hogy első körben a Heavenly mozgási sebességre adott -15%-ot, de aztán rájöttek ez annyira nem jó. Amúgy is vicces, hogy egy passive spell ami buffot ad, ad még jócskán negatívumokat is. Most erre rádobják a -20% sebzést, ami tényleg azt jelenti kb. hogy ugyanott leszünk mint eddig, de most mindezt azért mert ott van a másik kézben a pajzs? A pajzson a + képesség ér csak valamit, meg van rajt 1-2 stat, de t6, vagy greater riftben ez már nem világmegváltás.
Kb ez most úgy néz ki, hogy a pajzson lévő + képesség felér egy jó passive képességgel, amit amúgy is bukunk a Heavenly passive miatt.
-
mikromanus
veterán
válasz
Blaze_ #62095 üzenetére
MI már fizettünk...
(#62096) pluhi
A bugvideóban pikk-pakk kinyírta a pakkot, pedig még csak lazán volt összefércelve. Mondjuk egyrészt megvan a legtöbb szökséges fire item, másrészt a knife skillesek is. + lenyomhatatlan két shadow itemnél amíg bugos.(#62098) khirill
Az a nacis Ghom nagyon odab*sz. -
mikromanus
veterán
válasz
Blaze_ #62009 üzenetére
Jujj, nem látom a szarkazmus ikont. Így még a végén felelek is ám a költői/szarkasztikus kérdéseidre.
(#62010) Blizz
1-2 lehet, de inkábba meglevők kapnak extra legendary affixeket (extra sebzés alaptámadásokra, Fan of Knives effect övön, Madstone spirit stonon seeven sided strike ütésekre palm castolás, stb) Van egy rakat legendary affix, amit még nem nagyon láttunk, de bent volt a "datamined" legendary affix listában. A "seismic slam minden irányban terjed" nagyon várt item nálam már. -
Muton
addikt
válasz
Blaze_ #61798 üzenetére
igen, csak coldban
... vagyis rollt nézve jobbraproci985: hát a cold wiz fun buildemen én szórakozok frozen orbbal, de a tal meteor szedi le a mobokat, szóval nem mondanám, hogy nem ér semmi
Blaze_: nekem is csak fun buildhez kellene, de ha olyasmi lenne, mint amit linkeltél, mehetne a jade wd-re is
-
-FreaK-
veterán
válasz
Blaze_ #61718 üzenetére
Pedig ezek remek változtatások... mi az a lesser rift?
Ezek azért jól hangzanak megint csak:
•Legendary items that directly deal damage should now all properly benefit from the appropriate +% Elemental Damage item affix, including: •Blackfeather - +%Physical Damage
•Bul-Kathos's Oath (2) Set Bonus - +%Physical Damage
•Cinder Switch - +%Fire Damage
•Death's Bargain - +%Physical Damage
•Death Watch Mantle - +%Physical Damage
•Fulminator - +%Lightning Damage
•Odyn Son - +%Lightning Damage
•Maximus - +%Fire Damage
•Moonlight Ward - +%Arcane Damage
•Schaefer's Hammer - +%Lightning Damage
•Scourge - +%Fire Damage
•Shenlong's Spirit (2) Set Bonus - +%Fire Damage
•Stalgard's Decimator - +%Physical Damage
•Storm Crow - +%Fire Damage
•Thunderfury - +%Lightning Damage -
-FreaK-
veterán
válasz
Blaze_ #61616 üzenetére
Köszi!
Mit ajánlasz electrocute helyére?Funny thing:
Tegnap miután olvastam amit írtál, elindultam hogy akkor elöször Rorg gyűrű köll nekem.
Act1 bountyk hard fokozaton. Kb. 2 perc után esett egy Cinder (még sosem láttam esni), valamint a bounty cache-ből egy 20%fire damos amulett.
Így a Magefist (és fegyver?) kivételével már ahova lehet van fire damom(SoJ van), így ha mindent át tudok tekerni majd a kellő statokra akkor kipróbálom a firewizardot
Itt most a két használható fő skill a kis meteor meg a heat weave? (archonhoz rengeteg cdr kellene) -
-FreaK-
veterán
válasz
Blaze_ #61581 üzenetére
Tudnál/tudnátok nekem is tanácsot adni Disintegrate Wiz fejlesztésben? Elég gyenge még sajna.
[link]A bajom, hogy nem nagyon esnek a kellő cuccok hozzá.
Van két SoJ-om ugyan de szar statokkal (int+vit a másik kettő fix mellett és ennyi), egyik cold másik fire dmg azt hiszem, megérné ezeket áttekerni arcane dmg-re és úgy használni valamelyik gyűrű helyett?
Rorg még nem esett, Slorak szintén nyet.Unstable Anomaly már nincs bent, Elemental Exposure használom helyette perpill.
Hozzáteszem hiába a Unity (van kettő), de nincs a follower-re cannotdie relic.
Milyen sorrendben lenne érdemes upgrade itemekre ráhajtanom? Egy rakat BS-t elvertem már kadalánál Slorak miatt de semmi.
-
mikromanus
veterán
válasz
Blaze_ #61588 üzenetére
Nme 5 main stat, hanem 5 primary affix. Azért nem mindegy.
(#61590) Furkoo válasza
És emellé van még main stat és socket is rajta, anélkül nme egy nagy szám kategória.(#61593) granini
Az miért jó? Gondolom az Ambush passzív mara-sentry buildben nem játszik. Vag yigen? Csak mert ha sok az AS, akkro jó eséllyel más elől veszi el néhol a helyet (skill, elemi dam, statpont, chc, chd). Így meg ütésenként kisebb a sebzés. Könnyebb elérni a 75% életet a monstereknél. Onnan meg nem jár már a 40% sebzés. A nagy sebzés ütésenként meg szépen "túlszalad", vagy könnyebben 1hitelhet. Vagy sentryn ez nem téma? -
Edge
veterán
válasz
Blaze_ #61581 üzenetére
sztem a disintegrate majd 2.1-ben lesz a tuti, ott van a moonlight ward tuning(kivéve hogyha ez jelenleg egy bug ptr-en) + a skill is erősebb lesz, bár lehet hogy így sem lesz elég erős egy gyors T6-hoz, vagyis greater rifthez ahol az ölési idő számít. Bár ne legyen így de az a sejtésem, hogy erre maradni fog az archon továbbra is.
-
mikromanus
veterán
válasz
Blaze_ #61345 üzenetére
64% és ha jól számolom max 480% a chd a max rajta. "Magas" szinten papíron tényleg jobb a chd. Hacsak nincs valami crit effektje ami hasznos. SoJ mellett a két véglet:
58% chc és 480% chd
64% chc és 430% chdÉn azért jobban szoktam szeretni a gyakoribb critet. Dh-nál legalábbis. Stabilabb a sebzés. Kisebbek a kilengések. ha 1hit a haladási sebesség, akkor hasznos ha nem nagy a kilengés két ütés sebzése közt... Persze T6-on ez mindegy már.
-
Gorneck
legenda
-
Edge
veterán
válasz
Blaze_ #61297 üzenetére
Semmi baj a wizzel sztem. Több erős buildje is van azt kell használni. Ennyi.
PTR-en megnéztem mi jöhet szóba majd disi helyett amíg archon CD-n van és az a twister raging storm rúnája, eléggé erős lett beletolod a mobok arcába még jobban is tarol mint a disi, bár tény hogy közelebb kell menni. -
diegho
nagyúr
válasz
Blaze_ #60949 üzenetére
Az utolsó kb 2 percben 3 esett. Mindenki kilépett, csak egy crusader maradt meg én, mert a rift boss már halott volt, de volt egy sarok ahol nem jártunk. Első láda egy ring, első boss egy kard, utána meg a kesztyű.
Fogok építkezni rendesen, kár, hogy 2 egyforma kard nem mehet fel egyszerre
jövök is majd a kérdésekkel, hogy melyiken mit dobjak el.
Ha a sárgaságon múlik, akkor maradok sárga végig
-
diegho
nagyúr
-
mikromanus
veterán
válasz
Blaze_ #60840 üzenetére
Nekem a lightningos gőzmozdonyod jobban tetszik. Szeretem az lyen agyamentséggel határos ötleteket.
Ahogy nézem a blackice buildemet hasonlóképp megkeseríti majd a patch. csak ott nem 67% "felára" lesz a kezdésnek hanem 87,5%. Most is elég dolgos a skill, de így még kényelmetlenebb lesz.Mondjuk én ráérősen nyomtam és nem is T6-on. Oda nem vészes. Mire ledarálom az ellent addigra akár vissza is jön az AP. Ha mégsem, akkor ott a tüzes lánccal folytogatás.(#60841) Liteonka
Az offline/konzol az inkább amolyan karakterszerkesztő játék. Nincs "nagy közös" terület, így kb nem ártanak senkinek. A saját játékukat nyírják ki és nem mindenki másét értékelik le. Itt nincs lehetőség "szerkeszteni", így nincs gond. -
mikromanus
veterán
válasz
Blaze_ #60834 üzenetére
Ja. Időközben megtaláltalak. Úgy már szép. Persze ettől még gyors és zabálja a kerozint.
Méghogy nincs értelmes? Ott a villamosod másik karakteren. Fagyisból is gondolom kijön valami muris, meg tüzesben is. Végső esetben meg ott lesz a twister 1500% dammal. Majd 2.1-ben foglalkozok a wizarddal. Sajna több ponton el van hanyagolva, így nem látom a "Végeket" a lehetőségekben. Én elsődlegesen inkább kétkezesben dolgozgatok, de egy jó egykezes-source lehet elterelget. Esett is valami cuki lila wand (orpheus). Csak miért épp slow time spamre gyúrt? Eh...
-
mikromanus
veterán
válasz
Blaze_ #60830 üzenetére
Áh, meg is van a megoldás. Benyomsz egy legacy SoJ-t, aztán csak arra kell tartalékolni, hogy el tudd kezdeni a támadást. Az meg 2-3 másodperc maximum akkor is ha előtte csontra lefogysz. opcionálisan skull grasp is mehet. Jobb papír DPS-ben. Nem tudom, hogy megtartottam-e az ilyen
szarokatOP itemeket, de tuti ez a világmegváltó megoldás. Mondjuk 70-80 AP-vel nem eccerű a helyzet. Vagy lehet még lejjebb is adni valamilyen rúnával/skillel?.Ha így nem megy, akkor majd a kazuárabbak, vagy OPmaniacok szépen áttérnek más skillekre. Nem is egészséges ha egy skill sokkal vonzóbb mint a többi... már a Blizz szerint.
-
mikromanus
veterán
válasz
Blaze_ #60817 üzenetére
Ha csökken chaneling közben az AP az az AS miatt van. Kisebb részben, de ez is számít. Van olyan támadás, amit folyamatosan tud a wizardom tartani és van olyan ami közben ha nincs maxon még tölt is. Igenis számít az AS. A kezdeti költségben persze nem. Arra inkább a rcr affix ami jó, vagy ha használsz signature spellt is. A többiben valószinüleg igazad van. Ha a speckó fegyver affix ellensúlyozza a kieső sebzést, vagy "Olcsó" a skill, akkor persze hogy az a jobb. Általánosságban viszont ilyen skilleknél ott az a 15-20% sebzés eltérés. Vagy a drasztikus erőforrás csökkenés chanelling állapotban.
Mellesleg a slorakon van 15-30% skill dam, viszont ez a primary affixek egyike. Így viszont a többi damage affixből egy elől "szedi el" a helyet. Azaz -10% alap fegyver damage kipottyan cserébe (vagy stat, vagy socket). vagy a slorak az 5 primary affixes munkaeszköz? Nem egyértelműen "kötelező".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest