- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblem1983
senior tag
S6-ban én barbárt gondoltam indítani mert azzal mostanában nem nagyon foglalkoztam és nem is nagyon erőltettem 60 fölött. Monkom se volt S5-ig normális aztán ott eléggé megszerettem és az lett a legerősebb karakterem. Talán S6-ban 70 fölé is tudok majd menni egy barbbal végre mert az volt az első kaszt amivel kezdtem az alapjátékot anno
-
Thrawn
félisten
Amennyit eddig a PTR-ből láttam (az nem sok mondjuk) ott wiz+monk+wd+dh volt a 4-es party. Health globe-ot senki nem tud érdemben termelni patch után, nerfelik a skilleket és itemeket amik adhatnának, így más irányba mozdultak el a partyk. Persze még mindig nem végleges semmi sem amíg ki nem jön tényleg a patch.
-
DioRobber
tag
a support barbár izgalmas???? hááát ügye kinek a pap kinek a ....., szerintem az egyik legunalmasabb, mert ott is skilleket lősz el mint ahogy említetted, csak közbe lenyomva próbálod tartani a bal gombot, hogy pörögjél, mert akkor nem halsz, de egyébként szerintem semmi izgalom nincsen benne, izguljon a wizzárd
-
SQX_Barto
addikt
Szerintem meg baromság megmondani a "frankot"
Mindenkinek mas az ízlése, valakinek pl dogunalom a barbár es hiába van meg kb minden a mostani Leaderboard top barbar buildhez, valoszinuleg dobja a sarokba a karit, mert nincs kedve játszani vele...
(mint en)
Nekem az UE DH a kedvenc karim, tudom sose lesz top első GR-ben, sot utalok is vele solo GRezni, mert mar 70en is lezúzzak az elitek sokszor...
De Bountyra, riftekre, speed GR-ekre tökéletes. (mivel vegigkoveztem 60as kavicsokkal, speed GRen kivul a tobbire tulzas is)
Edge meg valoszinuleg sose fog leszokni a wizardrol, JSaN a WD-rol, Weasel a crusaderrol es igy tovabb... -
Joezyka
senior tag
-
Mirman
őstag
De mégse fogsz ott tartani mint aki bemákolta a jó Kridert mert az berakhat mellé Calamityt vagy a multishotos tegezt , Te viszont be leszel limitálva hogy az akármilyen jó rollos fegyveredhez a kridert kell beraknod.
Meglesznek így is a különbségek ettől nem kell tartani.
-
Gorneck
legenda
A klánba nálunk is mindenkinek van, több is...nem zavar, mert nem WDzek, még egy tank kari kell a francnak, no meg nem is a top fegyó most...
Monk lett a main karim, bár ígyis 1-2 hetet azé bele szoktam tolni a WDbe...GR-re van más amit tudok vinni...DPS és Tank szinten is. -
-
Edge
veterán
Még nem döntöttem el hogy disi vagy arcane torrent lesz-e a fő skillem, mert mindkettő tüzes skillje nagyon jó lett.
Refi: thx
ezt a buildet csak úgy összedobtam, valszeg greater riftben teleport lesz ott hogy gyorsan tudjak haladni. Igazából már cinderrel is alig fogy el az ap, ezért nem tettem be signature spellt, úgyhogy a 4. skill slot az variálásoknak ad majd helyet(archon,hydra,teleport,twister(ez is nagyon jó lett)), mert most kb bőség zavara van annyi jó fireskill lett. -
Kicsimix
őstag
-
-
Lézerparaszt
őstag
Nekem egy dual core AMD-n 8 giga rammal és 512-es integrált videókártyával minimumon tűrhetően ment USB3 pendrive -ról még kieg előtt. De csodát ne várj ettől se.
Freelanced lenne egy olyan javaslatom, hogy valami igazolás félét kéne kérned a Blizzardtól (ha a Mediában nem tudnak utána nézni) hogy az a kulcs mikor lett regisztrálva. Így a vásárlás blokkján lévő időponttal össze lehet egyeztetni, és akkor kiderül hogy valami nem stimmel. Tegnap vetted, fél éve regelték.
-
mikromanus
veterán
Life on Hit, Life regen, x life per erőforráspont spent, x% max life/enemy hit, globeok.
+ védő skillek, armor és resist meg csökkentik a sebzést.
Válogass kedvedre!(#44637) TeeBee73
Szerezz inkább egy normálisabb fegyvert. A maradékból meg szerezz vitás kombóval nadrágot pl. Még akkro is ha kevesebb DPS lesz vele. A fegyver az nagyon hulladék szerintem. -
proci985
MODERÁTOR
valtozo. skillt beszamolva natalya jobb tud lenni, csak statra az inna altalaban jobb. natalyan lehet discipline, az innan meg ott a damred. viszont pl spike trapnel az a akar 14% dam nem elhanyagolhato
nat gatya altalaban megkerulhetetlen, amelle meg egy innat szokas hasznalni. ez lehet a vert vagy az ov.
-
Rebourne
aktív tag
Gazdasági előrejelzés: a jelenlegi betában az 1.08-as 9% AS-es trifecta gyűrűk még 70-en is tápok, meg úgy általában minden tápos, amin rajta van a 9% AS (amíg a többi stat is tápos). Értéket nem érdemes semmiben sem tartani, add el, ha van olyanod, mivel a kereskedés hivatalos támogatása az AH-val meg fog szűnni, csak külső honlapokon keresztül, vagy trade csatin fog folyni. Fegyvert semmiképpen sem érdemes venni szerintem, azokat nagyon hamar, már szintezés alatti dropból le lehet cserélni.
Mindez persze csak RoS-ra, a 70-es szintű játékra vonatkozik. Jelenleg a PTR-en, tehát 60-as szinten, a meglévő tápos 1.08-ás cuccok néhány legendary kivételével erősebbek az új, 2.0-ás cuccoktól. Ez valószínűleg nem fog így maradni, változások lesznek, amik boríthatnak minden előrejelzést, ezért mindenképpen magadnak kell eldöntened, hogy mire játszol, ha AH-zni akarsz.
(#43833) mobal: A PTR-en nem érhető el az AH. Az a szürke gomb a nyitóképernyőn inaktív. 2.0 megjelenés valószínűleg csak március 18.-án, az AH lezárásakor fog megtörténni, de ez persze csak tipp.
-
DjDanee87
addikt
Lehet nincs bekapcsolva a monster power level állítási lehetőség. Itt pipáld be az options-ben
Ha ez megvan, akkor a change quest részben legalul nem csak a nehézségi szintet tudod állítani, hanem a szörnyek erősségét/HPját is fel tudod érősíteni az adott szinten ezzel a MP szinttel.
-
nonsen5e
veterán
-
Thrawn
félisten
1. Hardcore - egy életed van, ha meghalsz a karakternek annyi
Softcore - annyiszor halsz amennyiszer akarsz
Nightmare? A játék infernón kezdődik (Monster Powert sem árt beállítani 1-10)
2. Partyban kell lenni és akkor egy Enter után már írhatsz is
3. Rúgj ki pár régóta inaktív embert és máris tudsz felvenni újakat. -
proci985
MODERÁTOR
-
Lézerparaszt
őstag
Nekem is vannak hasonló hibák sajnos minden játékban, de én sem tudom mi lehet a baj. Eddig azt mondták a PH-n a téma nagymesterei, hogy a táp nem bírja (GTX 770 SLI). Eddig egy 800-as Fractal tesla volt, de arra azt mondták hogy igen jó cuccokat csinál a Fractal, kivéve táp téren. Most ráeresztettem egy 1200W-os Corsair 80+ goldot 90% feletti hatásfokkal, de nem változott semmi. Most majd oprendszert fogok felrakni, amint elhozom otthonról a magyar nyelvűt. Nekem Nvidiával a 67 fok enyhén durva lenne, mivel a böngészésnél 40 fokra megy fel, extra nagy terhelésnél pedig 80-82 a max. Radeonnál nem tudom már mi a normális de ha hasonló most a két kártya akkor az a 67 igen nagy.
Egy kis más: Kieg bétából látszik már hogy mi lesz a golddal? Érdemes tartogatni vagy "eltűnik" úgy mint egy-két ember mondta? Na meg hogy érdemes-e eladni a WD geart pont emiatt? (
)
-
mikromanus
veterán
Esetleg a videokártyád sütögeti a cigánypecsenyét mostanság? Ellenőrizd a hőmáérsékletet! Mondjuk diabloban nincs gondom, de Far Cry 3-ban előfordult párszor. A hővezető paszta rakoncátlankodott. Biztos nem kellene rugdosnom a gép oldalát...
Persze lehet sok más oka is a hibádnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest