- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
-
mikromanus
veterán
válasz
nepszter1 #48027 üzenetére
craftolj archon cuccokat. Az garantált upgrade. Bracers, vállas és ebben a felállásban a chest armor is tuti jobb lesz. 300 main stat az alap, 200 vita majd' mindig rollol. Két primary lehet még. Az upgrade esélye nagyobb nálad mint az, hogy bukta és nem lesz pluszos.
Persze épp vehetsz is AH-ban ha 30-150 goldból jobbat látsz mint ami jön craftból...
-
ReFleXx
addikt
válasz
nepszter1 #47405 üzenetére
Heh, most a server status helyett mar a forum jön csak be...
http://us.battle.net/d3/en/statusNah peccseleshez kis info. 21 gigarol indult 35 gigaig felment, majd a vegen 15.8 gigara visszaesett.
Jah igen:
The maintenance period has been extended until approximately 8:00 PM PST. We apologize for any inconvenience and will provide additional updates as they become available.
Ergo hajnal 1-tol este 8ig. 19 oras??? Remelem euban nem ez lesz.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
nepszter1 #46854 üzenetére
Ha van szabad 3 és fél órád akkor ajánlom ezt a videót, vagy akár belecsipegetve is kb mindent megtudhatsz a RoS újításairól, magyar nyelvű.
-
mikromanus
veterán
válasz
nepszter1 #9906 üzenetére
Tank skillezéssel, vagy valami Rend jellegűvel ez se rossz. WW/dt barbihoz chc kell, különben kifullad a yeti minden sarkon
A lehetséges 6 (vagy pajzzsal 7) lehetőségből kettőn van chc és a kesztyű az igen csenevész.* Ennyivel MP0-1 szerintem simán mehet. Persze ettől még hasznos kicsit felszívnia magát idővel*= igen, lehet pajzson is chc. Amíg nincs máshol elég, addig ezen össze lehet dobni 9-10 alapot és +4-8% ww chc-t. Mondjuk közepeset jókat és olcsón lehet találni, de a kiemelkedőek ritkák ebből is. A pajzsoknak csapott az ára, így kis kompromisszummal sokat lehet "buffolnI" a chc-n.
-
-
Gyick
őstag
-
mcsabee
senior tag
válasz
nepszter1 #8667 üzenetére
bal klikk: frenzy - maniac
jobb klikk: rend - blood lust1: rage - marauder's rage
2: war cry - impunity
3: revenge - provocation
4: wrath of the berserker: insanityÉn ezt használom, nekem bejött.
/edit: Azért azt hozzátenném, hogy így csapatban megyek, egyedül játszva berakok a shield helyett egy off-hand fegyvert, és ww-zek, mert szerintem sokkal gyorsabban lehet vele expelni.
/edit 2: Passzívnak weapons master, ruthless és tough as nail van bent, mp1-en szerintem bőven mehetsz a def passzívok nélkül, 20k dmg elég lehet ^^.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
nepszter1 #8667 üzenetére
javasolnék neked egy helm of commandot és egy stormshieldet 30%-os block-al. mind a kettő nagyon olcsó és kényelmessé teszi a barbárral a játékot. ez a karakter kb semmi pénzből kihozható most már, ha a skilleket is ugyanezeket használod a hatás nem marad el. ha meg később lesz pénzed a critical hit chance-el és damage-el foglalkozni, akkor egy sokkal jobb karakter is lehet belőle. de most gyorsan vennék a helyedben egy követ abba a gyűrűbe ami üresen van
-
ooooobi
senior tag
válasz
nepszter1 #8619 üzenetére
Egyesen elég kicsi az esélye, hogy essen, 3as már elviselhető ott 4-6 körből 1 kulcs ált összejön. Azt viszont nem írtad, hogy 5ös valorral mész e neki a vardennek. Persze ez sok embernek egyértelmű csak előtte láttam, hogy még most kérdeztél utána az mplszintnek is ezért kérdeztem. 5ös valor alatt nem esik kulcs.
-
Sirandrish
legenda
válasz
nepszter1 #8591 üzenetére
Keywardenek-et kell ütnöd..
Ezek random dropolnak kulcsokat, illetve az ACT4es az egy plant..
MPL szintenként 10% esély hogy kapsz kulcsot..
Ha megvan a plan meg a 3 kulcs, akkor lecraftolsz egy bizonyos Infernal Machine-t és akkor tudsz bemenni az über bossokhoz..
1 masina 1 portált nyit, neked viszont minimum 3ra van szükséged..
1-1 boss duo (ugyanis ketten jönnek) MPL szintenként 10% eséllyel dob alapanyagot...ha mindhárom megvan akkor ACT2ben vehetsz egy plant a ringhez...lecraftolod és imádkozol hogy király legyen..
Ha szar akkor a planak beszerzésén kívül kezdheted elölről az egészet..Ideig óráig el lehet vele bohóckodni, én kb a 20-22. undorító fostalicska ring craftja után untam meg az egészet
Nem tudom mennyire érhető amit leírtam ezért használd a keresőt..rengetegszer be volt már linkelve a komplett infernal leírás
-
Sirandrish
legenda
válasz
nepszter1 #8588 üzenetére
MPL 1-10 között tudod variálni a játék nehézségét..
Ami a szinttel nő az a kapott EXP, MF/GF, mobok hp-ja és mobok sebzése...
Ezzel be tudod lőni magadnak hogy mennyire szeretnéd magad kínozni az esetleges bonuszok miatt..A Hellfire Ring meg egy ring amit magadnak craftolhatsz, az általad választott mainstattal, és a 4 random prop mellé még 35% további EXP bonust is ad..
-
emre33
addikt
-
BaLee
addikt
válasz
nepszter1 #8316 üzenetére
Abban sincs semmi logika. Ki kell fogni.
Egy set itemet amit 1 milla goldért vettem, eladtam 5.5€-ért. Egy rare Quivert ami tényleg jó cucc volt (socket, 295 dex, 10% körüli chc, de hatred regent nem adott így nem akartam megtartani) de az istenért nem tudtam eladni goldért, pedig 35 millától indulva a végén már 15ért volt kint, na azt próbaképpen kitettem 9.99 bid és 15.99 buyouttal. Pár óra múlva elvitték. Ha a mostani 0.4€/1 milla gold árfolyamot nézzük az majdnem 40 millió gold. Ezért mondom, hogy ki kell fogni.Sajnos igazán jó cucc nekem még nem esett.
-
Szancsó
aktív tag
válasz
nepszter1 #7916 üzenetére
Pony level-hez kell.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest