Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gorneck

    titán

    válasz Bahama #75151 üzenetére

    Igen tisztában vagyok, ezért mondom amit...nonba 10+ torcs felett voltam 2-3 hét alatt (kb osztogattam) és számos más diabo is esett és alig esett fist wep...itt fossa a fist wepet és szinte nulla a diabo esése...

    Ha a TR-re gondolsz, akkor az nem az igazi...mindent kipróbáltam és nem ment még T6 se. Ezt azok látják igazán akik nullásról játszanak vmivel...majd egyszer csak megvan az item és hoppá máris nem kolonc...máris mehet solo/split bounty, máris mehet a GR...stb.

    És nem csak én látom így, hanem sokan mások...és igen...kezdj el pl Monkozni pl 2 DH mellett és meglátjuk mennyire fog tetszeni a dolog...jaaaa...te csak only DHzol. Az szuper...a DHval nekem sincs bajom...kemény 2 rift és 2 kadala munkája van benne: [link].

    Továbbra se az a baj, hogy nem azonnal esik vmi baj, mert látom páran nem értik...hanem, hogy van olyan item ami egy alap egészséges működéshez kell, ami mondhatni normális farmoláshoz kell az olyan ritka mint a xar (sezlonyba ofc - nonba szépen esik)...és most nem egy Kriderről van szó...mert az is rikta, de mellette mással is van M6 DH, ahogy tegez nélkül.

    (#75152) És a support nagy része craftolható cucc. És nagyon is lehet vele haladni (GR-ben), nem véletlen nyomják azzal a max xp runokat. LoL...jahhh...ha van aki DMGel...anélkül hajra kenhető...én is így toltam...de azzal te nem csinálsz split bountyt vagy bármit ami solo....

    [ Szerkesztve ]

    Gorneck#1239

Új hozzászólás Aktív témák