Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
válasz
front3r #13393 üzenetére
Kifogom, ha lesz ott is vmi kipróbálható verzió, de egyelőre nálam egyértelműen a WoW a favorit
Wolvi: így van, ez is pozitívum
Mondjuk én ofc az SSD-re teszem, h minden a lehető leggördülékenyebb legyen, de a vinyóról nem törlöm az installert és egy esetleges Win reinstall után sem kell az egész telepítőt letöltenem, főleg, h nem lesz lemezem sem a játékhoz
-
-
szepi79
őstag
válasz
front3r #13253 üzenetére
The secret world esetleg?
-
Sonja
nagyúr
válasz
front3r #9992 üzenetére
Na igen, csak az előtt kell még lemondanom, hogy odaadják a futárnak.
De maradok a Konzolok szervízénél. Picit drágább ugyan, de ott már van tapasztalatom, és eddig meg voltam elégedve velük!
(#9993) KubanitoS: Rendben, bár annyi nem jön.
Aki akar, felvehet. Aláírásban ott van Battletag-em.
-
rt06
veterán
válasz
front3r #7047 üzenetére
felreertesz, egy szoval nem mondtam, hogy baj van vele
megvan az elso ket resz, es amint ossze tudok dobalni egy ertelmesebb gepet, meglesz ez is (rpg-ket en sem csipem annyira, azokat lassunak erzem)havasa: igen, de itt pont diorol volt szo, az meg lassuk be, elegge egergyilkos egy jatek
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest