Aktív témák
-
dobolan
senior tag
válasz
Szancsó #40172 üzenetére
Nem olyan rosszak a cuccait, de a dps kevés. Keress olyan cuccokat (kesztyű, ékszerek) amiben van critical hit damage növelés, és fegyverre áldozz rá 1,5-2 millió goldot, mert az nagyon gyengének tűnik nekem. Ennyit a cuccokról.
Nem tudom milyen játékos vagy, de a skill leosztásoddal én is biztosan halnék, pedig sokkal jobb gearem van. A critical mass-nak pl. semmi értelme 16,5% eséllyel és azokkal a képességekkel, amiket betettél.
Szóval act1-ben próbálgass más buildot, és gyűjts goldot először egy jobb fegyverre szerintem.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Szancsó #40172 üzenetére
Nem értek a wizardhoz, szóval a linkeket nem néztem meg, de a 100e körüli / alatti gear az nagyon gyengének tűnik. Legalábbis ha halál nélküli inferno pucolás a cél akkor az bizony kevés act2 fölött valószínűleg.
Érdemes volna act1et farmolnod a cuccokért/pénzért és venni jobb itemeket. Vagyis ez a tanács elnézve az utóbbi heteket inkább 1-2 hónapja állta meg a helyét, manapság elég nehezen tudok eladni AHn és nagyon kevés pénz folyik be az eladásokból (legalábbis nekem).
Mindenestre nem véletlen vannak AHn cuccok milliókért, sőt millárdokért. Inferno van annyira nehéz, hogy oda már nem árt a jó felszerelés.
"minden második pakk csak 1-2 halállal megy le, így nem annyira szórakoztat a játék"
És akkor még act3,4et nem láttadAz rátesz majd még egy lapáttal act2 nehézségre.
szerk: Wolverine: Én WoWoztam évekig, Rifteztem fél évet és freetoplay-ben kipróbáltam még 1-2 MMOt de egyiknél sem tapasztaltam olyat, mint a Diabloban. Szinte 5percenként visszarak serveroldali laggal.
-
Gyeptegla
tag
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest