Aktív témák
-
SSJPeter
őstag
válasz
ProEvoFan #44312 üzenetére
"Ami vicc a Barbárral, hogy esküszöm neked én a Monkommal jobban bírom az ütést mint egy Barbár.Hiába van neki 10K armor, a dodge nagyon hiányzik róla...se egy normális öngyógyítás."
Az első állításodon lehetne vitatkozni, nyilván azonosan gearelt karaktereket lehet összehasonlítani, de az, hogy ne lenne egy "normális öngyógyítás" a barbárnak az egyszerűen nem igaz.
Mindjárt kettő is van és mindkettő nagyon jó.
-
mikromanus
veterán
válasz
visszaváltottam a standard védelmi skillekre, visszalassultam a buildhez és simán haladok barbárral is. Azt hittem könnyebb act 4 olyan könnyen haladtam, aztán benéztem act 3-ra. Komolyan mondom sajnáltam már az ellent. Igazán lelkesen próbálkoztak de nem nagyon tudnak lecsapni. mondhatjuk úgy is, hogy a barbár strapabírásának bírálatát nem tartom jogosnak. Szinte csak akkor halok meg ha én akarok vagy ha annyira be vagyok lassulva, hogy percekkel a kari halál után veszem csak észre, hogy valami gond lehet
mondjuk ma kicsit fejlesztgettem a felszerelésen, így lehet átléptem pár jellemzőnél/statnál az optimális határokat
-
Rankerz
senior tag
válasz
Olyan sok mindennel nem értek itt egyet hogy inkább bele se kezdek
Persze én is a szubjektív véleményemre értem.
Az egyedüli ami általánosan igaz ,hogy a barbárt sosem tartották olcsónak, sőt neki kell a legköltségesebb gear körülbelül ez az általános felfogás. Amit én a külföldi fórumról veszek az elmúlt 3 hónap tapasztalatából.
A monkot meg a legolcsóbbnak tartják Owe passzív miatt,bár szerintem én sírógörcsöt kapnék ha ott lenne álmaim tárgya ami épp kellene a tökéletességhez, de fire helyett pl cold resist lenne rajta és nem lenne értelme megvennem. Barbinál elég könnyű AHzni ,All res,Str,Vit-> Buy
Amúgy még csak annyit hogy HC ban(ezt játszom mostanság csak,innen van tapasztalatom), a monkok sírnak hogy a barbinak miért van ingyé' life on hit skillje (revenge) ami jobban healel mint a monk bármelyik skillje és még spamelhető is
-
Cyberbeni
addikt
-
Cyberbeni
addikt
válasz
ProEvoFan #44262 üzenetére
lustaság fél egészség?
akkor bemásolom azt a részt, ahol leírják, hogy ha változtatnak is rajta a jövőben, akkor is úgy fognak, hogy nem kell majd geart cserélni:
"If we do try to make changes we'll ideally do it in a way that doesn't invalidate the passive, doesn't hurt monk survivability, and doesn't undermine the gear people are currently wearing."@persil: 80 allres és 60 sima resist lehet egy ilvl63 cuccon és 70 allres és 50 sima resist egy ilvl62 cuccon (ékszerek a max ilvl62), szóval ha csak allresből építkezel barbárnál, akkor kevesebb az elérhető resist, mint monknál one with everything passzívval.
csapatban ráadásul a monk is megkapja a +50%-ot, ha barbárral együtt tolja.
ezért neked mondjuk "Mégis sokkal több barbár futkos 1000+ resistekkel. A barbár 40%-os buffja mindent visz." (ráadásul 50%-os az a buff)@sunnymarcell: ebben a buildben pl nincs benne az archery
-
DjDanee87
addikt
válasz
ProEvoFan #44259 üzenetére
Pontosabban nem magával a passzívval van bajuk, hanem azzal, hogy szinte kötelező monknak infernon. És nem tetszik nekik, hogy van 1 passzív ami kötelező. De le is írták, hogy nem tudnának úgy változtatni rajta, hogy ne legyen belőle sírás, és nem is szeretnék ha kukába kellene dobni a drágán vásárolt monk geareket az embereknek. Szóval egyelőre marad.
"2 millából össze lehet hozni egy olyan Monkot, ami más kasztnál 20 milla...esze az nem sok van a csávónak"
Nincs monkom, tehát lehet hülye elképzelés. De nem fillérekért árulják a 20-30 közti allres + valamilyen res cuccokat? Azzal barbár semmit nem tud kezdeni, míg monknak az ugye 40-60 all rest jelent olcsón. -
DjDanee87
addikt
válasz
ProEvoFan #43810 üzenetére
Most van rajtam kompromisszumos és gondoltam azt cserélem le olyanra ami valóban jó = allres, vita, str, socket.
A mostanim az kb 130 vita, 90 str, 40alllres + bonus int+dex
Néztem és amin kicsivel kevesebb az all res de hasonló statok + socket (ugye life%os kő nem lenne rossz) az 20M sajnos. -
Sirandrish
legenda
-
Cyberbeni
addikt
válasz
ProEvoFan #43772 üzenetére
szerintem igen, de fent van diablo3.com-on
@Sirandrish: Szerintem Goldskin buyout gombra beállítanak egy bant, és feljön egy ablakm hogy szeretnéd e újra megvenni a játékot
amúgy nekem van egy Goldskin-em, mennyiért vennéd meg?
két egykezes lehet 400chd is összesen, szóval a 300 nem olyan durva
@SLYM: [link] -
sunnymarcell
aktív tag
válasz
ProEvoFan #43709 üzenetére
inferno act 2-n is sokszor találkozok olyan gyöngyszemekkel, akik azt hiszik hogy fél kézzel elvernek egy random elit packot
na meg persze keresgéli a DH a bejáratot, találkozik egy elit packkal, megijed, és ránkhúzza, amikor mi hárman már küzdünk az elit pakkal. na meg a 13k HP-s barbokról nem is beszélek, meg a 8,5k DPS-es DH-król...
csapatban akkor érdemes menni ha van egy olyan csapatod, akinek legalább van fogalma milyen karakterrel van.
-
MrCsiT
addikt
válasz
ProEvoFan #43709 üzenetére
OK, igazad van, de mint fentebb is írtam : a csalók miatti magas/elérhetetlen árakkal kellene a Blizz-nek valami kezdenie, mert 80.000.000 goldot egyszerűen nem fog egy tisztességes gyűjtögető soha összerakni egybe..
D, D2, LoD fan-ként alap volt, hogy előrendeltem a D3-at is. Nem utálom, csak néhol vannak a balance-szal erős hibák.
Játékban pl. még mindig nem értem, hogy a +25% movement speed miért nem ért többet a DH-n, mint a mostani 12%, amit meghagytam rajta ? (25-nél tök ugyanúgy utolértek a lények. Azt vártam volna, hogy nem fognak ?!
)
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
ProEvoFan #43704 üzenetére
mondom, hogy skill kérdése. ha van skilled akár pucéran is végig tudod vinni infernot. szerintem ezt a szar cuccokban végigvivést hagyjuk is abba. nem értitek.
nem támogatom a botolást, de nem is ellenzem. aki hibás ebben, az a blizzard, meg akik kifejlesztették a botokat, nem akik használják. ez már emberi erkölcs kérdése. van akik csalnának pénzért, van akik nem (ez való életre is igaz!).
ha bármiféle aktivitást mutatna a blizzard a nagy botolók ellen, akkor nem lennének botolók. pont.
vhunor: ez a cucc is 5-10 millából jött össze, ugye?
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
ProEvoFan #43201 üzenetére
már kivittem a játékot, igaz havertól rengeteg segítséget kaptam, de attól még mindig erősen bétában van a játék. ha kiviszed inferno diablot, mit tudsz csinálni onnantól? az ég világon semmit. maximum farmolod act 3-at és eladod a cuccokat pénzért. jó szórakozás.
az még elmegy hogy RMAH, ha már itt van és nem fogják kivenni, akkor el kell fogadni. de az endgame-hez igazán hozzáadhatnának valamit... május 15-én a blizzard nem adta ki a játékot, csak hozzáadta a maradék actokat, és odaadott egy AH-t. olyan mintha megvennéd az új call of dutyt, végig tudod vinni a játékot, de 15 fegyverből csak 5öt tudsz használni, és a multiplayeren 2 pálya van csak a 12-ből. mondják hogy újabb patchekben kiadják, de mikor?
ha már 5 évig fejlesztették, nem lett volna olyan sok az a +3 hónap, és sokkal minőségibb játékot kapott volna mindenki...
szmegma: zsírul néz ki, de a betűtípus szerintem nem olyan jó. automatikusan frissül?
-
MrCsiT
addikt
válasz
No, azért nem kell ám fordítva ülni a lovon : szerinted az normális , hogy 2-300 óra alatt nem találsz semmi értelmeset, amivel TE tudnál haladni, hanem "annyi Barbár cucc esett, hogy muszáj volt indítanom egy Barbit" - írod ?
Ez a gond : mindenféle egyéb lénynek esik a sok cucc - amit sokszor árazni sem tudsz helyesen, hiszen miért tudnám én, pl. DH-t indítva, hogy egy 1044-et sebző monk cucc valójában értékes, vagy szemét..
A legtöbb panasz arra van, hogy saját magadra nem találsz lóf*szt se.Van egy DH-m, van benne már játékidő , és gold is. Lett pénzem ezt-azt venni neki AH-n, de az, hogy AH nélkül Inf. act2-3-4 játszhatatlan, mert act3-ban a toronyban egy szutyok fallen 1 hitel, és 25.000.000 egy jobb cucc, ami nem fog esni, mert AH -ba "esik".
Tegnap farmoltam act2-t (mint írtam, act3 még nem megy.) , esett vagy 60 db sárga cucc, abból 1 öv, ami talán nem rossz barbira (!) , a többi szemét. de durván : ilyen 130-150 dps fegyverek, lvl60 szinttel meg ilyenek. Már olvastam valakitől, hogy mégis a teszt során nem esett le a proggereknek/tesztelőknek, hogy ez nem ér így semmit ?
(Szerintem a Blizz azt csinálja, hogy HELL-ig végig tudj menni, de Inf-re már kőkeményen AH kelljen, mert abból van bevételük rendesen.)
Értem, hogy nem eshet űberbrutál cucc naponta 3x, de amennyien panaszkodnak, abból simán lejön, hogy szar a drop rate a játékban, és ez tény.
Találtam 3 kuka legendary-t és 0 db set-et, vagy 320-340 óra alatt. (nem csak DH-m van.) Pfff...szerk: értem, hogy a folyamatos sírás uncsi, de nem alaptalan. Jelenleg épp úgy hozzátartozik a játékhoz egy ilyen, játék utáni beszélgetés-mondat: "Bazz, haver, tegnap 6 óra alatt nem találtam semmit, és aranyam sincs, mert az meg elment javításra." , mint az AH..
-
Gorneck
legenda
válasz
Nekem is volt egy komplett DH+Barbár gearem, előbbit majdnem teljesen eladtam...utóbbi fejlesztése folyamatban van, de az ő felszerelését is megkezdtem...
Nem volt vészes...bár az én gearem pl már nem az a 1-2 milliós kat. Amu és vért miatt (6m és 4,5m). Persze ezek nélkül is bőven ellennék...
Most így hírtelen végig szaladva...nincs 6m a többi cuccom összesen...utóbbi 1-2-3 hétben cseréltem le a 2-3 millást (abban vittem végig a játékot csapatban).Viszont én nem játszok egyedül így kb fingom sincs, hogy menne act3...de azt azé látom/tudom/érzem, hogy act3 bizonyos kasztokkal nem épp leányálom...azoknak javasolni szoktam kezdjenek egy barbárt vagy monkot...
-
Kobe
veterán
válasz
ProEvoFan #43046 üzenetére
én sokkal jobban örülnék valami komolyabb banhullámnak végre, vagy valami brutális gold kivonásnak. Még az is okés lenne, ha pár napra lezárnák AH t és bevezetnének valami gold limitet a cuccokra, mint rmah ban van. Utóbbi időben haverokkal coopban masszívan farmolunk Mf gearben , és esett is pár jó cucc, amit nem tudunk cserélgetni csapaton belül az megy AH-ra, folyt is be szépen cucc, csak kicsit poénosak az arányok - eladok 5 jó itemes, és az árából 1 jobbat nem tudok venni.
Nekem 2 dolog jut mindig AHról eszembe:
spekuláció
önbeteljesítő jóslat...vagy egyszerűen verték volna agyon azt, aki az első cuccot felrakta irreális áron
meg a másodikat, aki követte a példáját, és a sok birkát aki elhitte, hogy tényleg annyit is ér....
-
Sirandrish
legenda
válasz
ProEvoFan #41758 üzenetére
Persze mert az a legrosszabb..
Ahogy Vhunor is írta..
Passzívból pl a Kard 15% DMG-t kap ami csak egy átlag 20K DPS-nél is + 3K..
A Mace/AXE kap 10%CHC-t ami szintén nagyon faja, és akkor jön a Spear 10%AS-el..
Nem túl megnyerő..Mr.Csizmás Itt van egy "Kütyü" ami megmondja hogy mit érdemes és nem érdemes AH-ba rakni de én nem hagyatkoznék csak erre az biztos..
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
ProEvoFan #41500 üzenetére
Nem volt az annyira kiemelkedő, az nem ért 250eurót. 1100dps alatt nem igen vesznek szerintem semmilyen xbow-ot rmah-ban, lehet rajta akármilyen stat, és az övén ha jól emlékszem valami 900 körüli volt.
mikromanus: Én a pörgettyűs barbival elég jól elvagyok a2-ben mf-gearben 5300 armorral
(igaz nincs is semmilyen más cuccom, csak az mf-gear). A3-ra kellenek csak cuccok...ahhoz meg gold.
-
mikromanus
veterán
válasz
ProEvoFan #41457 üzenetére
Sirandrish jól mondja. Egyórás act 3 run.
(#41458) Thrawn
Nem is DH vagy más kaszt bug van, hanem Ghom méregfelhőjének a sebzés számítása bugos. Azokkal az értékeiddel számol végig amivel beléptél a felhőbe. Semmilyen hatóidő, vagy új képesség aktiválás nem befolyásolja. Pöpec kis rejtett tartalom -
oxox
addikt
válasz
ProEvoFan #40756 üzenetére
act2-ben mar kompatibilis a monkom csapatban, single-ben is eleg jo. (ill. a wizardom is szerintem...mert ugyan papiron erossebb a monknal, a monk a loh+life steal miatt megis eletkepesebb)...nahh majd felveszlek titeket, es ha van szabad slot akkor jovok
Mostanaban act1-ben egy varazslo szokott hozzamcsapodni, ill. egy barbar...a varazslo gyereket nem szeretnem megbantani (mert ugye ez csak egy jatek), de annyi hasznom van vele act1-ben, hogy lerontja a 209-es MF-emet (ill. adtam neki ingyen egy csomo cuccot, meg a kavicsot)...a barbar meg kialakuloban, es eleg jol birja az uteseket, de a dps-e alacsony...mondjuk act2-ben "siman" daraltunk.
-
sith7
félisten
válasz
ProEvoFan #40719 üzenetére
Én nem voltam ennyire kitartó
Sirandrish
Egyébként nagyon egyszerű...aki unja az menjen nyírja ki Ballt még vagy 12500szor..mást úgy sem tud a D2ben
... hát a jobb cuccok ott potyogtak
dobolan
Amikor infernó ACT1 - be értem, 16:9 - es volt az arcom, mert már tv - zés közben is ment a hell ACT4, aztán a Khazar staff küldetéssel elvoltam 2 hétig, mire tovább tudtam menni ... aztán elértem act2 - t, ott jött a betonfal effektus, ott is álltam 2 hetet minimum, mire lett olyan cuccom, cuccra pénzem, amivel a szúnyogok nem öltek meg elsőre.
Gold:
A napokban kaptam meg azt az acsit, hogy felszedtem 5 millió goldot, komolyabb eladásom 2 volt, azok is az elmúlt 1 hétben, 1 amulett nettó 3,4 millióért, meg tegnap egy legendary helm 1,5 millióért, és ennyi ... a többi, ilyen 2-300.000 , és ennyi ....nekem sincs még 10 milliós gear - em sem, de mégis act3 - ban vagyok a 3. küldetésnél .... igaz, most már itt is lassan 2 hete, de mint a korábban leírtak mutatják, majd lesz innen is továbblépés .... ha nem ma, akkor holnap, vagy a jövő héten. -
dobolan
senior tag
válasz
ProEvoFan #40719 üzenetére
Nem szerintem sok mindenkinek az a baja, hogy bizonyos szinten megreked, nem tud tovább fejleszteni a gearen, csak ha esik egy nagyon jó cucc, ami meg szökőévben egyszer történik meg, így beleun a farmolásba. Sajna én is ott vagyok, hogy lenne mit fejleszteni, csak nincs miből, mert elértem azt a határt ahol 10-20 milliókba kerülnek már a cuccok AHban, játékban meg nem ad se elég pénzt, se normális tárgya, amit el tudnék adni drágán.
-
Gorneck
legenda
válasz
ProEvoFan #40713 üzenetére
Ennyi...
Mondjuk egy-két act lehetne kicsit hosszabb, látvány hangulat trancsír elsőosztályú...
AH-t meg leszarom...jöjjön belőle annyi zsé, hogy a karimat tudjam fejleszteni, a többit leszarom...
Lassan megvan DH-ra is a fullgearem infernóra...talált cuccokból...Más: 1.04-es peccsről hallani már vmit? Mit akarnak javítani?
-
rol33
aktív tag
válasz
ProEvoFan #40213 üzenetére
köszi szépen, rendes tőled
viszont nélküled tuti nem tartanék ott ahol most, köszönöm a sok-sok segítséget
igen act2 azzal nincs gond Béla bá solo-ba is megvan, viszont a3-ba azért meg-meg tudok pihenni
amúgy így nézek most ki.
Nem tudom mit kéne fejleszteni a3-ra, mondjuk tudom az armorom nem valami magas de arra meg ott a leap.Még ami tervbe van egy jó fegyó, bár ami most van azt nem egyszerű cserélni mert ott már horror árak vannak, illetve egy jó pajzs ami kéne még nagyon. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
ProEvoFan #40051 üzenetére
1D12H volt..
Ez azt jelenti, hogy a csávó felrakta AHba, te meg kb 5 másodper múlva megvettedMég annyit, hogy itt sok fórumtárs erre hitte, gondolta, sőt...teljesen biztos volt benne, hogy ezeket egy bot csinálja, ilyen gyorsan nem lehet vásárolni.Erről szólt több oldal is.
Pedig lehet.szerencse kell hozzá. -
Sirandrish
legenda
válasz
ProEvoFan #40051 üzenetére
Akkor nem voltam lassú
8M beza..de szerintem megérteCadal ilyenekkel nem foglalkozom.
Amit venni szeretnék és még dobna is rajtam az mind 5-10M+..a pénzemen meg nem fogok ülni...ha jön a patch és lesz pénzem jobb cuccra, megveszem, ha nem lesz akkor meg nem veszem meg. Illetve ami még kicsit bosszant hogy így előreláthatólag nem jósolok már olyan sokat a játéknak hogy várjak mindenre...Meg hát ez 30%os pajzs...kétlem hogy behoznának ennél sokkal keményebbet...
Ha esetleg mégis azt úgy is nerfelik 1 hét után -
Laraxior
titán
-
Sirandrish
legenda
válasz
ProEvoFan #39990 üzenetére
"Továbbiakban kell egy erős dps kari"
Majd megfűzünk valami 100K-s DPS-es emberkét innen"Amit kihoztál belőle ilyen kicsi költségvetésből, az több mint remek teljesítmény"
Köszike...jól esik"Hátránya, hogy hatékonyan szólózni nem tudsz vele"
ACT1 200+ MF-el is megy a többi meg nem számít...egyedül nem szeretek játszani, túl uncsi -
sith7
félisten
válasz
ProEvoFan #39792 üzenetére
Értem, tegnap én is coop - oztam Ghoosty - val, igaz "csak" ACT2 farm volt, de jó volt, én adtam neki egy kétkezest /wizard - dal van/, amitől lett neki +4000 dps - e, ő meg talált nekem egy sityakot, ami adott +55 all res - t, és +2200 hp -t.
Majd amikor végeztünk, AH - ztam 200k - ért egy fegyvert, így most így nézek ki50k hp
17k dps /buff 20k/
7.2k armor /buff 10k/
All res 742Szóval lassan, de biztosan azért haladok, így bepróbáltam act3 - at, ahol abbahagytam /3. küldetés/, és 2 elit pakkot is lenyomtam halál nélkül ... szóval alakul ez
-
Ren Hoek
veterán
válasz
ProEvoFan #39142 üzenetére
Fikageneráció ide vagy oda, sajnos nincs egyedül a véleményével...Egyre többen szállnak ki...
Mostanában sokat olvastam ezt a mondatot, ezért nem hagyhattam szó nélkül: ."A kiegészítőig szarabb volt a drop, mint a D3ban jelenleg.A D2 sem 2 hónap alatt vált végleges játékká.És láss csodát, ugyan abból állt mint a D3; mész csapsz, jön az xp..."
Kérem szépen, ha már D2-ben elérték ezeket, akkor a D3-ban ez lenne a MINIMUM! Erre viszont nincs mentség. Ebbe beletartozna egy normális itemizáció, unique itemek, PvP, akár rúnák, synergiek stb. A D3 alapnak onnan kéne kezdődnie követelményben, ahol a D2 végetért patchekkel és kieggel együtt. Az A szint. Nekem ne akarják újra eladni újdonságként azt, ami LoH-ban már volt, most +10K-ért majd kiegészítőben. Ezért fáj sokaknak amúgy ez. Erre kéne jönnie annak a sok újdonságnak, amit a Blizz kreatívok kitaláltak az elmúlt 10 év alatt, vagy legalább a játékosaikra figyeltek volna, akik billenős kamazzal szállították nekik az ötleteket.
Csakhogy leszarták a játékot, mert a WoW nagyobb fejőstehén volt, és az idő szűkében, szépen csináltak ebből is egy fejőstehenet RMAH-val, és hogy gyorsab befejezzék, Act 3-at kisebb mértékben, Act 4-et meg teljesen összecsapták content szintjén is.
Amúgy meg a játék kifejezetten rövid. Normál gagyi óvodásoknak való fokozaton, gyorsan végigjátszható, még ha be is megyek minden lyukba. (Act 4 főleg, óriási csalódás) Ezzel ki is fújt az amúgy elég átlagos sztori és fő tartalom. Utána már csak ismétlés. Erre jön még a szintezés, meg néhány új tárgy, elit. End game nulla.
D2 is ilyen volt alapjában véve? Lehet. De az a D2 volt, amit már megkaptunk egyszer. (Illetve a D2-ben volt olyan endgame, amit mai napig játszottak sokan)
Ps.: Ja és a grafika... semmi bajom vele, de az hogy egy tavalyi 35K-s nVidia kártyán SSD-vel csatornákban, vagy nagyon sok mobnál leessen az FPS, sztem 15-20-ra is néha... az egy vicc, ezzel a grafikával. Ja és mintha szarabbul futna, mint az elején... lehet mert más skilleket használok, de csatornában vízben tocsogva totál belaggol néha + kis megakadások állandóan...Majd próbálgatom... de 60 FPS/Vsync on, ennek mennie kéne. Vsync nélkül szétesik a kép...60 FPS felett meg minek terheljem a VGA-t, úgy sem látom a különbséget..
-
Kobe
veterán
válasz
ProEvoFan #39155 üzenetére
Hat nemtom 30 fele mennyire tartozhatok a 15 eves divatfikazok koze, de ha te mondod biztosugyvan!
Mikromanus: a fallenek mar d2 ben mindenkinek a konyoken jottek ki, act 2 ben piros, act 3 ban zold vrrzioja van orrba szajba. Act 3 ban ott van az a nagy buzoganyos valami ami pl akkor maszik fel a falon amikor a katapultokat kell bevedeni, az id van pirostol kekig mindenfele verzioban, act 1 pokok a hell rifteken, hogy csak par peldat mondjak
-
Sirandrish
legenda
válasz
Hagyd már rájuk..
Azért mert folyamatos netkapcsolatot igényel a játék mindenki MMO méretű tartalmakat várt, csak azt felejti el mindenki és sajnos mindig, hogy igazából a Diablo még mindig egy single player játék COOP opcióval...párszor ezt egyébként már leírtam de mindegy.
Sírnak az emberek hogy "omfg, hát meguntam 200óra gameplay után"...könyörgöm..a mai játékokból 10 azaz TÍZ darab nem nyújt ilyen hosszú kikapcsolódást!
Akkor mégis miről van szó?
Hagyd...had sírjanak...ne etesd a trollokat vagy mi -
sith7
félisten
válasz
+1
Én sem tudom elképzelni, hogy sokan mire számítottak ... ?
Jobb drop - ra ?Így is követhetetlen már az AH / RMAH, mi lenne akkor, ha mindenkinek 100 eur - s cuccok potyognának 10 percenkét ?
Másik
Amíg el nem jutott mindenki infernóra, az ment, hogy hű de könnyű, sörözök mellette stb .
Inferno meg hű de nehéz, meg nem játszom többet ... ez csak hisztiMindig is a farmolás volt a diablo lényege, hogy na most talán hull majd valami jó cucc ...
Szerk.:
Ja, és szerintem senkit nem kényszerítenek pisztolycsővel a fejéhez szorítva arra, hogy játszon vele ... ha nem tetszik nem kell vele játszani, és kész.
-
Kobe
veterán
válasz
En pl nem oregedtem ki a jatekbol, mai napig toljuk haverokkal a multiban eros jatekokat, de ez a jatek kb ugyanarra a sorsra van itelve mint dungeon siege 3. Annak is eros elodje volt a harmadik megnagy csalodas. Sajna d3 is ugyanolyan ujhullamos xar lett, a feeling hianyzik belole legjobban. Act 1 annak is a vege kozeliti az 1-2. resz hangulatat, a mindenhol veres, logo belekkel tarkitott kazamatakat, a tobbi act meg egy steril kornyezetbe atultetett 12 es karikas valami, tucatmobokkal. Mert kb annyira valtozatosak, hogy ami act 1 ben piros szinben jott feled az act 3 ban kek meg zoldre van festve. A mennyorszag, mint act meg egyszeruen szanalmas szerintem. Mekkora elvezet mar a prime evilt egy olyan aulaban megolni ahol a padlorol lehetne enni kb.
Nekem ez hianyzik es ehhez nem kiegeszito es patch kellene hanem hanem a jatek teljes ujrairasa kb. Szvsz tobb idot szantak az ah, a cinematics es az uzleti modell kidolgozasara mint a valos jatek fejlesztesere. Ez irdatlanul visszakoszon act 2 masodik feletol, egesz egyszeruen leul a sztori es leul a latvany. Ha saccolnom kellene kb 2 ev mulva mar csak a hardcore diablofobok fognak jatszani vele de azoknak kb amugy is 1 kerek minusz
-
vhunor
őstag
válasz
ProEvoFan #38358 üzenetére
28k alapban, 33k battle rage-dzsel. De mivel a build egyik sarokköve a Battle Rage Into the Fray rúnával, úgyis mindig rajtam van, tehát ebben a buildben ez az alap dps-em. Amúgy én tényleg nem költöttem eddig magamra a teljes játékidő alatt összesen 2m-nél többet, türelmes típus vagyok, majdesik alapon
. Viszont a Tyrael's Mightot és a Sage's Seekert nem úszom meg, az drága lesz (ha veszek, egyelőre csak mókázok ezzel).
Amúgy miért csak act 3-ban, egy helyen lenne király? A szűkebb helyek lehetnek problémásak A3-ban.
A "jó" gear pedig képlékeny fogalom, csapatban tankként nem akarok 950+ dps-es fegyvert mert úgyis csak gyíkfingot sebzek egy jó DH/WD-hez képest, arra vannak ők, hogy takarítsanak, én meg arra, hogy legyen rá idejük és mozgásterük. Szólóban meg aránytalanul több idő és energia, anyagi ráfordítás act 3-ban bohóckodni a fastos, shieldes tremorokkal, amikor act 2-ben is elég jó a lvl 63 drop és 10-15 sec egy pakk.
Amúgy 1 main stat, 60+ allres meg pár hasznos tulajdonságú cuccokkal tömve van az AH fillérekért, mert mindenki legalább 70-80 vitát ÉS strenghtet is akar a cuccára, pedig sokkal olcsóbb összekombinálni több részből, a végeredmény ugyanaz lesz. 79 allres, 240 str, 13% mf (meg még amik voltak rajta, már nem emlékszem) ilvl 63 vállast (tehát elég magas armorja is volt) alig tudtam eladni 250k körül, mert nem volt rajta vita. Vicc. Egy ilyen vállas mellé elég nézni 2 db 100-120 vitás, 60+ allreses cuccot, ugyanott vagy mintha mindhármon lenne mindkét stat, csak olcsóbban.
golance:szerezz magad mögé egy dps kasztot és tartsd fel a mobokat az "ajtókban" amíg ő leszedi hátulról. Amúgy szólóban ez kemény rész, a nagy fejszés csontik nagyobb csoportokban (és általában úgy jönnek) elég nagyot csapnak, az elitek ellen meg kicsi a mozgástér. Én próbáltam itt a forgószelet, de ide kéne 50-60k dps, mert nincs mozgástér és nagyon gyorsan kell végezni az elitekkel, ha rosszul jön ki a lépés (immun/sield és waller tremor pl.) véged mert nem tudsz hova menekülni.
-
Akra_hu
tag
-
WayneGace
őstag
válasz
ProEvoFan #37818 üzenetére
Szia!
Így néz ki mindenféle skill használat nélkül. Mantrában a +20rest használom, vakításnál és gyógyításnál a plusz sebzést. Crit chance-re érdemes lenne rámennem, de egyrészt így is bőven elegendő a monk, másrészt meg nagyon rebesgetik, hogy a crit chance is a attack speed sorsára jut, tehát nerfelni fogják. -
rol33
aktív tag
válasz
ProEvoFan #37688 üzenetére
jah gondoltam, de sajna valamit kell nézzek mert kevés a dps-m, a többi már egész jónak mondható.persze elkapkodni sem akarom, max gyűjtögetek hozzá, bár ami jónak mondható az megfizethetetlen.
más: délután mi lett veled, egyszer csak eltűntél?
(#37687) radi8tor1:
köszi, ezért is kérdeztem. ezek szerint csak kidobott lóvé lett volna...
Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest