- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
proci985
MODERÁTOR
hm, lehet megint meg fogja érni inf A1et runolni? sok az elite, egy inf A3-A4ben (lehetőségekhez mérten) haladó karival elitcsapatok kiütése is max 30 másodperces tétel, és akkor már shielding extra health undormányokról beszélünk.
egyébként jó lenne. ha nem kell, akkor sem idegesítő hogy már megint kasztnak használhatatlan drop, egyébként meg lehet örülni.
támogatom, alacsonyabb nehézségi szintekről az első jó dropig nehéz továbbmenni. a2től meg hiába esnek jó cuccok, ha oda meg gear is kell rendesen.
R3ĐßuŁŁ: det nincs, horadric hamburgert dobnak.
szerk: keress rá AHban, egy hamburger
.
-
Ren Hoek
veterán
Most mondjátok meg, nem nevetségesen könnyű lenne egy ilyet kibannolni? Már csak az egérmozgás is szögletes... AutoIT-el még nem láttam olyan botot, amiben szépen emberszerűen mozog a kurzor, sok randommal. Ez egy vicc, mégis ilyenek mennek... Legjobb az lenne, ha lenne suspicious státusz, ami egy ilyen után 1 perccel már életbe lép, és kap egy 24 órás AH/RMAH tempbant.
Ezt kell csinálni a botokkal:
[link] -
Helmoras
őstag
-
proci985
MODERÁTOR
cutscene alatt nyomni kell a gombot, utánna pedig az ember csak fut, a critek meg jönnek. ld 3:45körül.
legalább akkora hiba, mint a tegnapi wizzard godmode bug. legalábbis lehet permastunnolni is.
SSJPeter: tippre bennmaradt egy raklap bug. játékokat messze nem tesztelik annyira ki, mint pl a repülésirányítási rendszereket.
egyébként gyakorlatilag egy bizonyos méretnél nagyobb szoftverben biztosan marad bug, hacsak nem valami nagyon speciális rendszerről beszélünk, ahol egy munkanap alatt átlag egy sor kódot ír egy programozó.
-
-
mikromanus
veterán
Kipróbáltam és sajna működik. Ez így nagyon szánalmas. Ilyen bug besunnyog. Mióta lehet bent. Mondjuk én Nm-en próbáltam "kis" karival, de gáz, hogy diablo semmivel se tud sebezni. Két lehetőség
- villámrun és felhozom lvl 60-ra
-bekaphassa minden bnet alkalmazott és maradoka barbárnál.
Ha ez kezdetektől így van és volt aki tudta, az hülyére mfelhette magát. 0 armor kiadás, 0 resist kiadás. Full dps-mf cucc. Eh, ez kiábrándító...edit: tuti hamar javítják. Most kell gyorsan mf+intes cuccokat eladogatni jó áron. Megveszik aztán jól lejavítják és a nyakukon marad
Ehhehe. A crap MF ringeket csak úgy viszik tucatszám. Két másodperccela keresés után lett kapásból 4 sold... -
Gorneck
legenda
Ha nem alszom be, akkor igen. Rég láttalak egyébként.
Benne vok...sör behűtve, pizza folyamatban...
(#37000) vhunor: Ehhh...
Mondja ezt akinek folyamat potyognak a cuccok a babájára...
(#37001) Arhquis: Nekem nem kell pénz...nem azért vagyok kiakadva...elégedett vagyok azzal amim van.
-
Ren Hoek
veterán
Viszont így kevesebb is az esélye, hogy valami jó roll jöjjön. Nem tudok kibékülni az MF-el én sem, viszont nélküle meg alig jön valami sárga, és ez is lehangoló. Még 20% MF is érezhető volt nálam...Mindig telegyűjtöm a zsákot, és teljes szatyorral megyek haza TESCO-zni...szóval érzem, hogy gyengébb. Igaz csak a rare-ek számára gondolok én is.
Vagy most tényleg nerfelték a dropot? -
vhunor
őstag
780 dps, 150 str, socketed kardot vettem asszem 400k-ért, rajtam bele egy 300 LoH követ oszt jónapot, bőven elég tankoláshoz. 790 dps, 581 loh, 110 str macét pedig 750k-ért pár napja. Tankoláshoz (ha tényleg azt csinálod csapatban) nem kell ennél drágább fegyver, mert úgyse te osztod a dps-t, hanem 4 főnél próbálod magadon / a dps-től távol tartani a dögöket.
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
-
mikromanus
veterán
Szólj Öcsinek, hogy ne licitálgasson a kontódra!
Ez olyannak tűnik mintha magasabb licitet nyomtál volna rá bidben kint miután buktad. Persze ha volt visszajött pénz az alapján azonosíthatod az eseményeket. Ha 500k volt és annyival buktál, akkor az a rész tiszta. Ha ezen felül volt más összeg a tárggyal egy időben, akkor magasabb korlátot adtál meg valamikor. Ha nem volt plusz pénz (max a korábbi 500k bid limit), akkor valaki nyomott egy bidet a keresőben az itemre a nevedben. Gonosz kis álommanók járnak a szobádban és ha lehunyod a szemed mindent összevásárolgatnak.A legjobb eset ha a pénzed is megvan és a tárgy is. Akkor lapíts! Hátha nem veszik észre a hibát.
-
killerjohn
addikt
én komolyan nem hiszem el hogy ennyire nem értitek a megbízásos alapú aukciós házakat. te beállítottál 1M-et max értéknek. valaki beállított 2M-et. a rendszer a nevetekben licitál, a megadott határig. a tiéd megállt 1M-nél, az övé 1M 20K -nál. ennyi. maga az aukciós ház a "bot"...
-
persil
nagyúr
Miért?
És, ha más beírt 1.200.000-et? Ekkor felugrott a licit 1mill 10k-ra és lejárt az idő...
Nem kell egyből konspirációs elméleteket gyártani, azért, mert nem sikerült valami.
Több millióan lesik az AH-t, bármikor meg van a lehetősége, hogy valaki pont oda kattant, ahova te szeretnél, csak 1tized sec-el korábban. -
-conrad-
addikt
DPS calculator minden classnak.
Írd be ide az adataidat, majd a mellette lévőbe ugyanazokat, csak a fegyvert írd át arra amit venni akarsz és kiírja pontosan, hogy mennyivel változna meg a dps-ed.
(#33445) :
Monknak meg str ad armort, int ad resistance-t, a poison rest stackelő monkok meg boldogok.Bár tegnap ezzel a gyűrűvel 350k-ért kiröhögtek... sztem azért nem annyira rossz.
-
Gorneck
legenda
Épp azon gondolkodtam, hogy miért is ment annyira jól...2 wd (hasonló skill sorral), vagy az erős tank barb miatt.
Vhogy nehezebb csatákra emléxem...pedig még lag is van a patch óta gazdagon, ami eddig nem volt és kurva idegesítő.ACT2be is mentek/voltatok már?
Elvileg igen...bár sokáig nem leszek sztem. Reggel nekem koránkelés van.
Eléggé felbaszott, hogy este bid-et tettem egy kesztyűre amit a közös játék után ki tudtam volna vásárolni és nem tudtam...ez mondjuk elég nagy faszság.
-
MrCsiT
addikt
..csak akkor a Server Status ne jelezné, hogy rendben van, ha egyszer nincs ?!
-
Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest