- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
dobolan #41882 üzenetére
Épp Ghom a cél. Ma meg is látogatom. Mondjuk túl sok gyorsan lejáró védelmi skillje nincs ami beragadhat és előny származhat belőle mint a barbárnál. hm. Várjunk csak. Lehet az archon is jó gázbugra? Nem épp 300% armor beragadás, de azért némi extra mindenképp. nincs unatkozó wizard online? Menézhetné, mert tuti ezen fogok agyaln míg el nem érek Ghomik. Roszz a kiváncsiság
-
mikromanus
veterán
válasz
dobolan #41878 üzenetére
A lényeg az, hogy játszható és teljesíthető inferno wizarddal. Menet közben persze tesztelgetem én is. Sokkal hatékonyabb az elitek ellen is az archon mint leírásod alapján gondolnád. Elég jók az ellenállásai és armorja a karakternek, így pár sallert kibír. Addig meg keményen oszt mindenkit. Mérsékelt hatékonysággal helyezkedni is tud. Ha közlegények is vannak a terepen akkor van élet utánpótlás is azt hsizem. Végső esetben meg max meghalsz. Ha nem sárga az elit és nem több percnyire van a mentési pont, akkor a maradékot eltakartod feltámadás után. Nem úl kifinomult és olcsó módszer, de meglepően hatékony esetenként . Másik alternatíva a "félreeső sarokban elhalálozás" és tovább a cél irányába!
edit: a fenti a szivatósabb elitekre vonatkozott. A gyengébbekkel egy kis fogócska és elfáradnak hamar. A szivatóak is elfáradnak, csak nekik jobb a tüdejük és többet kell kocogni. Vagy a halálbevállalós fenti módszer
-
F-ECT$
titán
válasz
dobolan #41874 üzenetére
Ahhoz szerintem kevés a dps, hogy nehezebb eliteket megöljön az Archonnal úgy, hogy előtte nem ütik le őt A3-ban. (Aztán persze, lehet, hogy tévedek.)
(Mellékszál: nem értem, hogy az Archon miért nem úgy működik, mint a Barbár wotb skillje, de mindegy is.)
Én úgy tudom ezt a buildet elképzelni, hogy a sok trash megy Archonnal, a sima elite-ek kis gyengítés (hydra + kite) után szintén kivégezhetőek Archonnal, és a szivatósak ellen meg csak a kite és a hydra segít. Az is biztos, hogy jó pár pack nem ölhető ezzel a felállással, de most nem is ez a cél.
-
tatabánya
senior tag
válasz
dobolan #41835 üzenetére
ez a kari a life on hitből él, az első fehér fallen csapat szétszedne, de így act 2 minden elite packje lemegy. nem is értem hogy lehetne egy falazós, börtönzős, arcana, meg még aládgyújtós csapatot máshogy leölni...
(#41839) persil : tudom mondtad már párszor büszke is vagyok a sikereidre!
erről mindig ez a video jut eszembe, így is lehet egy-egy actot teljesíteni: [link] -
tatabánya
senior tag
-
szallasi007
őstag
válasz
dobolan #41805 üzenetére
erre kérnék egy kis magyarázatot, mert ahogy én látom ez nem teljesen igaz (magas armor + ress + LOH kell neki, meg atom sok vita) - normális armoros dexes reses cuccok mintha horror áron lennének vagy rmah-ba tolták mindet
buff nélkül szerintem minimum a 700 ress + 7-8k armor, és olyan 1200+ loh amivel érdemes játszani szerintem, de az ehhez szükséges tárgyak 7 m gold fölött vannak - ez számít olcsónak?
-
mikromanus
veterán
válasz
dobolan #41798 üzenetére
Az csak egy jellemző amit a tárgy adhat. Az armorból számított védelem minden ellen él. Fizikai (melee vagy távolsági) támadásra az armor védelme ennyi:
%damage reduction = [Armor/(Armor+Clvl*50)]*100
Clvl az ellenfeled szintje. A leírásban itt (is) jelezték, hogy Act 4 infernon már Clvl 65 ellenfeleket kapsz. -
-
Arhquis
aktív tag
válasz
dobolan #41266 üzenetére
Azt szoktam csinálni, hogy ha elitek várhatók, máshová teleportálok le, és kicsit szaladgálok, vagy a helyszínre, és ha elitek vannak, vissza wp-zek.
Én még olyat ritkán tapasztaltam, hogy helyből elitet pottyantott a fejemre, de ha mégis, akkor sem szaggatott annyira, hogy ne tudjak visszawp-zni, és restartolni a játékot. -
priti
addikt
válasz
dobolan #41122 üzenetére
Na ez már hitelesebb, te legalább tudod miről beszélsz, nem ilyen 20k-val végigmegyek egész infernon dumával oltasz.
A 30 milla szerintem szépített, de mondjuk, hogy mázlim van és kijön 30-ból, végülis tökmindegy mennyi onnan, hogy 30-40-50, röviden qrvadrága.A vidin látom, hogy gyakorlatilag teleport nélkül tuti halál neked is, esélyed sincs. Azaz egyet hibázol és kereszt.
Ehhez van 50k DPS-ed sárga crit socket karddal, nekem 46k DPS kékkel. Ha mindenem elkel akkor talán ki tudom cserélni egy másik kékre amivel lesz 50k DPS-em a cuccaim meg semmi chd-t nem adnak továbbra sem... ergó teleporttal meg kihagyva ezt-azt végigmegyek act2-őn. 46k-val is végig lehet menni, pontosabban végig lehet szopakodni.
Közben boltolok AH-ban és act3-ban meg vár a biztos halál, vagy most fogom és eladom mindenem amennyiért elkel és farmolom act1-et amíg fel nem öltözöm újra.
Szerintem én ezt már nem csinálom meg. Túlságosan unom már ahhoz a játékot, de kb. én is azt láttam, amit mutattál a vidin, hogy kb. ez kéne.Hozzáteszem annyi goldom még életemben nem volt egyben amibe egy sárga socketes kard kerül. Erről ennyit.
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
dobolan #41200 üzenetére
haver witch doctorával mentem inferno act 3-ban public game-ben.
a keep depths-ben többször ölt meg minket a rácsból feljövő tűz, mint a mobok. a hülye DH beleszaladt, az egyik barbár éleszteni akarta, ő is belehalt. najó mondom noobok, kivárom amíg elmegy a tűz. amint elmegy, azonnal be, élesztem a DH-t. hirtelen feljön a tűz, én is meghalok
így zsinórban összesen kb. 9szer haltunk meg. aztán még messzebb, ahol van 3 tűz sáv betonnal közötte. a hülye DH kétszer gurult bele, mikor kikerülni akarta. persze mikor éleszteni akartam, én is belehaltam
-
Gorneck
legenda
válasz
dobolan #40826 üzenetére
Érdemes sztem...főleg, hogy a nővelt hp miatt tud érdekes lenni a dolog...ha olyan az elit leosztás, akkor meg pláne.
Esetek többségében 3-4 fős csapatban megyek ACT1-2-3 mikor mi, de teljesen más életérzés, mint solo vagy 2 fős teamben.
Ahogy ProEvoFan is írta, kés a vajon...de ezt egy ranged kicsit másképp éli meg...főleg, ha olyan szituk alakulnak ki, mint amiket felhoztam.
Éssss a csapat nem mondható gyengének...Gyáááávaaaaa...
-
Gorneck
legenda
válasz
dobolan #40807 üzenetére
Szokásos tankwizeddel voltál?
És mit is próbálnál ki?Tegnap érdemes lett volna felvennem 1-2 csatát...volt olyan is, hogy a sárga pöcs úgy lement a térképről, hogy azt se tudtuk hol van mit csinál...néztünk ki a fejünkből, mint hal a szatyorból...vagy a másik hatalmas kedvenc mikor egy pálya tele van klónokkal...azt se tudod ki kivel van...
Egyedül pl alig találkozom refis ellennel...csapatban meg nonstop (kérdeztem is minap, hogy mit tudok velük kezdeni)...erre tegnap este gyalogkakukk elitek voltak...rohangásztak össze vissza...3 tankot nemtok supportálni, ha az adott terülten (amit belátok) nem is látom őket...futottam egy kört...és azt kezdtem el osztani ahol a legkevesebb hp volt...persze mellette résen kell lenni, mert a semmiből azé elő tud mászni 1-1 sima szarházi is ami képes megtréfálni.Ha van DH már megint másképp megyek...főleg, ha tudunk kommunikálni (olyan védelmet tudunk kialakítani és olyan buffot tudok adni, hogy el se tudnak jutni hozzánk)...ott max akkor van szopi, ha tűzlabdákkal vagy mikkel dobálnak minket vagy nonstop refis elit pakk jön.
-
Gorneck
legenda
válasz
dobolan #40800 üzenetére
Sajnos elég nehéz elkerülni a halált ranged karival...csapattól függ persze...de néha hiába van egy jó csapat, ha olyan elitek jönnek kb egymás után, hogy képtelenség elől megtartani őket (össze vissza mennek és ezáltal szétszakad a csatatér)...vagy épp olyan a szitu (kis hely, a trutyi fullon elöntött mindent olyan a szög)...mondjuk ilyenkor berongyolok, leosztok annyi sebzést amennyit tudok, lebaszok egy bbv-t vagy tolok egy átkot és meghalok...
Oszt inkább megkérem a többieket ne is foglalkozzanak velem, tolják le őket...
-
Gorneck
legenda
válasz
dobolan #40786 üzenetére
Kb annyi volt az össz, de valszeg kevesebb...3x + 2x + 1-2-3 apróbb.
Nem nehéz összeszedni. Teleportos kardkezű faszok beszorítottak a lépcsőre, folyamat úgy baszott vissza a gamma, hogy vagy az ölükbe, vagy mire megjelentem kettő már ott is állt felettem kb a semmiből...míg a tankok kb a térkép másik felén voltak.
2-3 halál már meg is van az 30k+, 1-2 hiba új skillsor miatt 20k+, az apróbbak rossz időzítés/konokság/cd miatt simán belefér...
Szal, ha olyan a leosztás és a tankok nem tudják megfogni az eliteket (tegnap pl csak olyanokat dobott a gép amik össze vissza mentek mint mérgezett egér és akkor melléjük ott volt az aprólék jelentős létszámmal 5-6 fele elég nehéz koncentrálni), akkor a káoszba becsúszhat 1-1 hiba...vagy több, szerencsére én még a kevesebbet fekvő távolságik közé tartozom.Ezért se érzem fernek a jelenlegi javítási rendszert...
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
dobolan #40737 üzenetére
Mi tegnap act3on úgy mentünk át mint kés a vajon....csapat a lényeg; a TEAM!Nem szólózni kell.Utálom a single palyert.Pl BF3ban is az első pályán tartok az egyszemélyes kampányban.Ellenben a multi számlálója 650+ óránál jár.Keress magadnak csapatot, és meglátod nem is olyan nehéz az az act3.
Sirandrish is velünk volt, nem nagyon halt meg amíg jelen volt.
Diablo 3 is olyan mint a szex, egyedül nem a legjobb -
Sirandrish
legenda
válasz
dobolan #40737 üzenetére
Nem felesleges a kard mert perpill ugye tank vagyok.
EZt tudtam kihozni legolcsóbban..viszont előbb utóbb szeretnék majd ilyen balance-olt karit ami azért sebezni is tud meg nem is hal meg.
Ehhez első lépésként megvettem a kardot..ennyi..vehettem volna először a ruhát is, de mivel egy 650DPS-ü dagger volt nálam így sürgetőbb volt a kard..
Illetve ha már veszek valamit azt úgy szeretem ha mindenben előrelépés..nem elégszem meg csak CHD-vel pl..legye benne ami kell..így megvettem ezt!
Igen, drága volt de egy jó darabig nekem tuti nem kell fegyvervásárláson gondolkodnomSzerk: ja és igen..ACT1-2-t farmolom de nem azért mert a 3 nem megy.
Mondjuk Soloba még nem próbáltam de csapatba elég szépen tudunkk haladni.
Az ok amiért ACT1-2t farmolom hogy sokkal de sokkal gyorsabb..
Egyre rövidebb runokat futok inkább többször,de 1-1 run között mindig pihenek hogy ne unjam meg hamar..oxox Hagyd már Mikromanust...ő azt hiszi hogy a 7M-es kavicsok az alap a socketbe meg hogy a cucc ott kezdődik ha mindenhez ad +150et és az armorja is legalább 1K
-
Gorneck
legenda
válasz
dobolan #40720 üzenetére
Ezért játszom szinte csak csapatban...nem unalmas, folyik be pénz is...nem kell csillagászati összegért geart fejleszteni mégis van sikerélmény.
Ha meg eljutok arra pontra, hogy unom, akkor indítok egy másik kasztot, amihez már meg van a teljes gearem.
Ha vmi nem megy nem kell erőltetni...másképp kell megközelíteni.Én nem fogok AHzni, mert 20-30 percnél tovább képtelen vagyok túrni az itemek közt...nem ezért vettem a játékot...
-
Sirandrish
legenda
válasz
dobolan #40720 üzenetére
Pontosan ezen a szinten vagyok én is..és szerintem néhány ember kivételével mindenki!
De emlékezz vissza...biztos volt egy másik holtpont is..amikor megvetted az első 60as Geared...ACT1 simán ment vele aztán ACT2-n esélyed sem volt..
Legalábbis nekem volt ilyen és nem egy emberről tudok akik szintén jártak ebben a cipőben!
Ott is azt hitte mindenki hogy megállt az élet, innen feljebb nem tud jutni...és lám..tudott/tudtam...majd csak túljutunk ezen is! -
mephi666
nagyúr
válasz
dobolan #40564 üzenetére
én poénból 1-1 megnézésre fel szoktam venni fehéret is... és mintha a fehér weapon-ökön nem nerfelték volna az attack speed-et
vagy csak magasra dobta időnként, de akkor is érdekes volt... igaz, következő mozdulattal dobtam is vissza a helyére: a földre... (kár, hogy itt semmi értékük: bezúzni nem lehet, eladási áruk meg normaltol infig 10gold körül, ha mozog... d2-ben azért pottyant skiller fehér, vagy nagy armor, ami helyből 35k goldot ért)
szokásom: kéktől szedem felfelé, aztán ilvl60 és alatta megy a bótosnak (hacsaknem valami nagyon jó roll), ilvl61től meg vagy eladás, vagy zúzás
pörgős és jó az eladásból bejövő plusz profit
-
-
Edge
veterán
válasz
dobolan #40459 üzenetére
JA, sry de azt egyszer sem írtam hogy nem halok meg
az természetesen előfordul, de kivel nem?
Nem ismerem a wizzedet, de az én elvárásaim alacsonyabbak, ha 3-4 ütést kibírok az elég nekem. Tremor meg el se jut hozzám: meglátom hydra-t leteszem mivel sebződik az idióta néha megáll hogy shieldezze magát, spammolom az orbot esetleg ellenkező irányba teleport és elvan a hasonmásaimmal, szóval sose ér el addig hogy megüssön. Egyébként is erre kell törekedni, persze ha mégis megtörténik ilyenkor illusionist megment sokszor.
(regen: amit zöld számmal kiír azt írtam az 550-560. 1130 kevés tudom 2k lenne az ideális neked mennyi?)sirandrish: gold farm bot?
franklin: túl gyakran joinoltál gaméba.
-
Edge
veterán
válasz
dobolan #40383 üzenetére
Oks majd csinálok. A decoy 8 másodpercig van fixen nem tudják "levágni" és sokszor van hogy 8 másodpercen belül megint tudok decoy-t gyártani(illusionist).
Amúgy pont az van hogy force armorhoz nem kell túl magas hp, mert a hpt veszi alapul, úgy 30, max 35k elég ez mellé vedd figyelembe hogy eléggé magas a life regenem, ez nagyon fontos része a buildemnek(1 másodperc alatt kb. 550hp jön vissza).
Amúgy neked van wizzed? -
Edge
veterán
válasz
dobolan #40350 üzenetére
Épp azt írom hogy nem szívás a reflectes, amiket írsz azok se.
egyébként a taktika a köv.: hydrát leteszem, nyomok egy teleportot ellenkező irányba megjelennek a decoy-ok, elterelik a figyelmet rólam spammolom az arcane orbot és a piercing orbot, aztán goto 10. Ami tényleg gáz ha fast waller mortar és teleporter az szenvedős tényleg mert oda teleportál mellém, de ha megüt akkor reseteli a teleportot és máris odébb állhatok. Sztem ezzel a buildel megoldható minden szitu.(szerk: najó inf cydia és azmodanhoz kellett tank haver)F-ECT$: nem, mivel force armort használok, több ütést bírok így mintha prismatic armorral 600 allresem lenne pl. A 300 allres 50% ugye, force armor meg a nerf ellenére is azért hatékony tud lenni elnyeli a sebzések nagy részét.
-
mikromanus
veterán
válasz
dobolan #39940 üzenetére
Értem. Akkor 2,5 óra alatt fixen összejön annyi, ami MF-fel talán eladható ennyiért és a megtalálása bizonytalan. Már majdnem megsajnáltalak, hogy nincs píz a javításra mer' se gold, se jócucc, erre kiderül, hogy milliárdjaid vannak eltárolva az accodon. 25 óra alatt összefarmolhatsz annyit, mint a legjobb fogásom eddig. Mondjuk az lehet többet ér és semmi pénzért nem goldfarmolnék, mert az valahogy unalmsnak tűnik, de a lehetőség kiábrándító. Sok biorobot rászabadul a gf cuccokra és nem kell bot sem, hogy telítődjön a piac golddal. Broken ez erősen vazz'
Amúgy ma kicsit zaccosak a szerverek. Reggel befagyott lépés közben a barbárom aztán ott steppelt mert nem tudott haladni. Leap mentette a helyzeteet. Letudtam lagnak, meg connetcion issue-nak az én oldalamon. Aztán most meg beleszaladtam az öröktűzbe. Fix 500-as sebzéseket szereztem vagy 5 percn át pedig a végén semmi ellen, semmi tűz nem volt látótávolságon belül. Az csak a halálommal akadt ki. A csuhás áldása se segített, mert nem lehetett kiválasztani (folyton kilépett a párbeszédboborékból) Ez már nem tűnik klienshibának. Más tapasztalt hasonlót? Hardcoreban nagyon tui kis feature lenne ez is
-
mikromanus
veterán
válasz
dobolan #39938 üzenetére
Akkor meg tonnaszám adod el a kék-sárga szarokat 1-3000 goldért. Nem is kell gf felszerelés és dől a lé. Mennyi jöhet össze? Egy laza délután fél, vagy egymilla? Persze ha nem szedsz fel kékszarokat kevesebb a suska is. Meg nem lesznek kék eladható itemeid sem (pl a mostani mf amu)
Lehet nem kiemelkedő, de azért fix kis bevétel kevésbé uncsi farmolással (elit gyilok és szajrékeresés).
-
F-ECT$
titán
válasz
dobolan #39809 üzenetére
Egyelőre én se tervezek teljes átállást, főleg amíg nem sikerült ah-ból 1-2 cuccot beszerezni hozzá. Utána majd rápróbálok, most már látom, hogy milyen build és statok kellenek hozzá. A3-4 szerintem sokkal kevésbé stresszes csapatban, és ha az nem jön össze, akkor A2-zök szólóban a kite buildemmel. Ott legalább lehet próbálgatni is a buildeket, nem az van: hogy vagy így mész, vagy meghalsz.
-
Alurion
csendes tag
válasz
dobolan #39754 üzenetére
Amikor aktív a deep freeze akkor folyamatosan fent van a DS, LOH gyógyít (még az a kevés is!), és a wizz körül minden fagyott. Nyílt tereppel sincs gond, összehúzok 8-15 monstát és leölöm egyben mind.
Ghom is megvolt, igaz nem elsőre.Itt van róla egy video, majdnem ugyanez a buildem, csak force weapon helyett teleport van.
-
Alurion
csendes tag
válasz
dobolan #39635 üzenetére
Elég valószínű hogy nem ugyanazt a buildet használjuk, egy jailer pl. pont "elhanyagolható" skillnek számít, az invulnerablet is meg lehet fogni ha melee a boss és nem mászkál ki a wind-ből (mint pl. shamanok és keselyűk), a minionok úgyis le lesznek fagyasztva.
F-ECT$: Inkább csak fárasztó, egyelőre felüdülés hogy shieldinget, esetleg invulnerablet leszámítva minden ellen jó eséllyel indulok.
-
Gorneck
legenda
válasz
dobolan #39658 üzenetére
Jó látni 1-1 build hogy működik és kb mi kell hozzá...én pl videók alapján raktam össze a wd-m és alakítottam a skillsorom...persze némi finomítással. De sokat segített látni, hogy hogy is játszanak mások...sztem sokat számít, főleg, ha nem érted hogy képesek ezzel mások haladni.
-
rhymes
csendes tag
válasz
dobolan #39411 üzenetére
Nem tudom írták-e már előttem, de ez nem azért van, mert az "AI" kiszámítja az érkezési helyedet, hanem szimplán azért, mert ha a támadás hatókörén belül vagy a támadás elindításának pillanatában, azonnal kiszámítódik, hogy talál-e az ütés és mennyit sebez, de csak az animáció végeztével vonódik le az életedből. Ezt bármilyen másik gyors helyváltoztatásra képes skillre igaz, próbáld ki pl., hogy az ütés elindítása után vaultolsz el DH-val, stb.
-
Gorneck
legenda
válasz
dobolan #39444 üzenetére
Ehh...
+20% dmg passzív, de az mióta elérhető használva van. Egyéb nincs.
Te sem válaszoltál a kérdésemre. Szted a fenti példából melyik 47k-t érdemes használni? 42-42-42 vagy 42-200-100.
Ezek állandóak. Nem ki vannak ragadva és évente 1 esik be. A direbats kb minden második critel 80-300k alapba 45-50k közt szokott. Őt a legkönnyebb példának felhozni...darts 3 lő ki egyszerre. Szóval ha minden második critel és jó értékben az kb olyan, mintha bevittem volna még egy rahedli csapást...
-
F-ECT$
titán
válasz
dobolan #39438 üzenetére
Meg még int is, no meg egy kis vit és ap töltés
Pont tegnap vettem egy fegyvert int + socket + 850 körüli dps 1.5m-t... Mondjuk lehet el is tudnám adni rögtön, mert 1d11h-nál vettem és a környéken csak 4-6m körüli fegyverek voltak.
Neked mid van, és mennyibe került / kerülne most kb?
-
F-ECT$
titán
válasz
dobolan #39377 üzenetére
Ahogy olvasom vége a wiz mókának
Egyébként tegnap kipróbáltam a glass cannon + force weapon + familiart, és így lett 49k dps-em. Mivel nem kellett a védelem, ezért belefért, de amúgy nehezen tudom elképzelni, hogy hogyan tud ez működni.
A DH pure glass cannon, viszont ha skilles vagy, akkor nem tudnak eltalálni. Ehhez képest a wizard kisebb dps-sel és kicsit több védelemmel él, csak ahogy írod is: ezek nem működnek infernon. Szóval se nem tank, se nem dps, de hibridnek sem az igazi. Mondjuk cuccal ez pótolható, egyelőre 10m körül van rajtam, ezzel A2 megy soloban, és valamelyik nap A3-ban is sikerült már haladni csapatban. (A barbár all res buffja mondjuk ezen sokat segített, így 1000 fölé kerültem.) Mentem már DH-val is párban (vele végigtoltuk A3 második felét), de akkor kb 3x annyit haltam, mint ő.
WD-vel mi a helyzet? Nálam az teljesen fekete ló.
-
-
SSJPeter
őstag
válasz
dobolan #38484 üzenetére
"Patch 1.0.4 will also include new and improved Legendary items that are more interesting, more powerful, and more epic in ways you probably won’t be expecting."
Ezen mondat alapján valószínű lesznek újak is, remélem tényleg meglepnek majd vele, mert olyan jó lesz.
(#38486) radi8tor1:
Persze ez sem kizárt, én kinézek ezekbők bármit...
-
SSJPeter
őstag
válasz
dobolan #37848 üzenetére
Hát azért a wizard az más tészta mint egy barbár vagy egy monk, akik ugye -30% sebzést kapnak eleve.
Wizardnál én sem használnék melee damage reduction-ös cuccokat, nem hiszem, hogy lenne értelme.
Meg amúgy is a melee damage reduction nem mehet a resistek rovására, csak úgy van értelme ha melette a resistek is magasak, de úgy szerintem van értelme és meg lehet oldani a kettőt együtt. -
F-ECT$
titán
válasz
dobolan #37833 üzenetére
Nem is tervezek melee irányba elmenni (arra ott lesz a barbár), főleg a dps-t szeretném növelni, de mellé nem árt ha van egy kis AR, mert berántanak / rádteleportálnak / aládtesznek / ráddobnak / stb, és ezekből nem árt ha még ki tudsz jönni. Bőven van még mit fejleszteni a cuccaimon, egyelőre nem vagyok türelmetlen.
Szóval nálam cél a dps növelése, de mivel DH magasságokba ez nem tud emelkedni, ezért szép lassan az AR-t is emelnem kell majd.
-
F-ECT$
titán
-
Helmoras
őstag
válasz
dobolan #37414 üzenetére
Első mapon 2-4+event ott van a siroccoban 2-3+1-2 a második szinten(ha nincs sirocco abandonedben is van 1) // második mapon 2-3 ha van kukac eventes lejárat +1-2 ha van event+1 //
harmadik map 1-2+event ruins 3-4+2 VAGY chamber of lost idol 2-3 VAGY Treasure map 2-3 // kashim után 1-2+event // magda előtt 1-2 // Maghdanagyvonalakban... ez lemegy általában 1 óra alatt.
-
Helmoras
őstag
válasz
dobolan #37405 üzenetére
Sok értelme nincs ilyesmit kitalálnom, van amikor nyilván kevesebb elit van amikor mondjuk sirocco helyett abandoned mineworks van ruins helyett pedig mondjuk a chamber of the lost idol, no meg nem kell olyan borzasztó részletesen mindet bejárni ha elitet farmol az ember, más kérdés hogy nem egy jó item esett már sima mobokból is nekem szóval kár otthagyni.
Csak megint mintha agressziót váltottam volna ki, nem azt akartam ezzel mondani hogy én mekkora király lennék mert egyáltalán nem igaz, nálam kismillio sokkal jobb DH van, csupán megosztottam a tapasztalatomat amivel nekem már elég sok forintot sikerült termelnem farmolásból...
-
warcat
veterán
válasz
dobolan #36105 üzenetére
Emlékeim szerint volt ilyen betervezve csak aztán nem lett belőle semmi.
AH első napjaiban csodálkoztam is,hogy engedte eladni a pár órája vett fegyveremet.
Gondolom azért lett ilyen,mert az egyszeri játékost csak bosszantaná illetve nem értené miért nem adhatja el,míg aki ezzel foglalkozik,az csak elrakja a tatyóba 3 napra, nagy cucc,ezzel nem változik semmi,csak hosszabb lesz a befektetés.de pár nap alatt ritkán változnak a 'valós' értékek,ingadozás persze lehet,ha sok bukkan fel hasonló tárgyakból pl. -
F-ECT$
titán
válasz
dobolan #36095 üzenetére
Nem okoz gondot az az 1-2 halál, és így élvezetesebb egy picit
A2-n úgyis kell egy kicsit erősíteni a védelmet.
warcat: a flipeléshez is sok idő kell, bár tény, hogy sokkal jobb a g/óra aránya. Viszont aki JÁTSZIK, és mellette keres még valamennyi goldot, az lehet jobban élvezi a dolgot.
-
maross
nagyúr
válasz
dobolan #36070 üzenetére
"Szvsz act2 jobb farmolni, ha 61-63 -as cucc kell, tegnap pl. elég jókat nyitottam kb. 3 óra játékkal 2,5m jött össze ah + felszedett gold. "
Nekem az ossz farmolasom nem adott eddig 2.5m goldot, nem ertem hogy csinaljatok. Pedig minden oles elott oltozom 200%+valorra.
-
F-ECT$
titán
válasz
dobolan #36055 üzenetére
És ez megéri? Egy elit pakkból is eshet jobb rare cucc, és amíg felépíted újra az 5 NV-t (a quest rest után), addig egy csomó itemtől elesel, nem?
Szóval úgy éri meg farmolni, hogy elindulsz egy adott actban, és a lehető legtöbb packot megölöd (meg persze bosst, ha az jön), nem?
-
F-ECT$
titán
válasz
dobolan #35338 üzenetére
Szvanika -val
Egyébként meg leteszem a hidrát, meg az 5 mirrort, kicsit hátrafutok és hegesztek amíg rám nem jönnek. Akkor ha kell, feldobom a diamond skint, és ha nagyot ütnek belém, akkor resetelődik a mirror, ezért azt újra le tudom tenni, szaladok hátra és hegesztek.
De mint írtam, ez A1 és parti, később lehet, hogy használhatatlan lesz.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
dobolan #35077 üzenetére
templar akkor sem adja, ha él, de enchantress állandóan adja. (mivel ezek nem varázslatok, hanem állandó bónuszok)
@radi8tor1: shadow cloneok ellen a legegyszerűbb megoldás, hogy futkorászni kell, amíg el nem tűnnek. (persze soloban általában simán megölhető a saját klónod)
@persil: csapatban könnyű...
de ez mivel jobb, mint kihagyni?
Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mini-ITX
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest