Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
rhymes #38033 üzenetére
Nem éri meg nekik bannolni, bárhogy agyalok rajta, bármennyi véleményt olvasok, mindig erre jövök rá. Bannolgatnak, közben veszik az új accocat tőlük 50 euróért. Miért is kéne kiírtani gyökerestől?
Szerintem csak egy kapcsolót kellett volna átállítani, legalább az elején, hogy ne lehessen goldot átadni csak úgy (és a tárgyak átadása is korlátozva lett volna), hanem csak RMAH-ban. Mivel oda kell Paypal, bankszámla stb, jobban lenyomozható. Sőt az elején még úgy sem. Így legalább nem áramoltak volna millió eurók csalók kezébe. Komolyan, normál esetben mikor van olyan, hogy csak átad valaki 1 milla goldot a másik playernek? Semikor. Athene-n kívül... de az kit érdekel? ... Normál esetben haverokkal cserélgetsz néha pár cuccot, vagy kölcsönadsz...de soha nem adsz át millió goldokat csak úgy. Ezzel ölték meg az egész gazdaságot...és ráadásul elb*szott logikátlan az ingame trade, vagy gold átadás AH, RMAH mellett, mivel ebből egy kanyiló haszna nem lesz Blizz-nek... de tárgyátadás oké, az maradhatott volna limitálva, hogy ne érje meg csalni.
(#38032) Cyberbeni: Kösz! Mindjárt kipróbálom.
-
válasz
rhymes #38009 üzenetére
Jah sry, régebbit írtam nem is figyeltem.
(#38010) radi8tor1: Act3 hatékony farmolásához sokkal durvább gear kéne.
Ami nem drága, hanem "nincs". Se AH-ban se RMAH-ban. Nem tudom hova dugják.Fullglass DH-val persze lehet hatékonyan A3-at farmolni, de arra még nem vettem rá magam.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest