- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
-
dobolan
senior tag
válasz
Alurion #39730 üzenetére
És ezzel neked pikk-pakk act3, act4 durvább elitkombók? Nem tudom hogy csinálod, de nekem 73% armorral és 900-as resikkel is van, hogy leszedik a DS-t pillanatok alatt, és ennél jobb pajzsom van! Na meg act3 nyílt területről nem is beszélve, dárdások, tűzlabdás sárkányok messziről? Én ilyen cuccban act3-4et farmolni csak sok halállal tudnám, és null szaldós lennék. Végigmenni persze végig lehet, diablokill meg nem nehéz kite-al is sima ügy, csak idő kérdése.
Ghom, hogy ment ezzel a builddel?(#39753) sith7 : Bocsi nem, rosszul nyomtam, de az idézetből úgyis látszik.
-
dobolan
senior tag
válasz
Alurion #39629 üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok, mert pl. act3-ban egy inv. minionos soul ripper ami pluszban jailer + arcane + molten mondjuk eléggé kemény ellenfél, és nem tudod proccolni rendesen a critmasst még 45% chval sem miközben ütnek , meg alád pakolják a cumot. Meg lehet oldani, de nekem nem pikk-pakk. A külső terep meg nagyon nem a buildnak való. Szívesen feláldoznám pl. a hydrát egy damage buffra, de pont emiatt nem tudom...
Én most másban gondolkodok. Átskilleztem, mert sikerült szereznem tegnap egy elég jó source-ot. Így most 45k DPS-em lett 45% chc mellett, meghagytam a forgószelet és critmasst, de nem kell beleállnom a támadásba, és ez így nekem jobb. Vortexből firechainsből teleporttal azonnal kiugrom, + megvan a DS is. Tegnap próbálgattam, act2 ugyanúgy alig kell mozognom, szinte állva húzok be mindent, csak jóval gyorsabban mert előtte 28k dpsem volt. Még szerzek hozzá egy jobb 1h-et amivel 50kig felviszem a dpst, asszem ez a max, mert 10misiből az meg van. -
F-ECT$
titán
-
SSJPeter
őstag
válasz
Alurion #33179 üzenetére
Pontosan nem tudom mennyit ér, de ilyenkor szerintem az a legbiztosabb ha licitre rakod...ha értékesnek találják akármilyen alacsony áron hirdeted meg fel fog menni az ára...én pl. egy amut 200k-ról indítottam és 4 milláért ment el nemrég.
(#33248) radi8tor1:
Na de akkor hol lehet eladni az aranyat,én pl. ott néztem legelőször, hogy lehet-e venni...?
Van esetleg valamilyen Diablo fórum?
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gurulunk, WAZE?!
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honda topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest