- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chiller
őstag
válasz
#65675776 #1802 üzenetére
Hmm... Most végignéztem a YT-n a két változatot, és úgy néz ki tévedtem.
Mégsem tették át a DC verziót, viszont valamiért én úgy emlékeztem, hogy sokkal könnyebben ki lehetett őket fektetni (non lethal módban), és simán működött rajtuk a takedown. Most viszont nem működik.
A legjobb megoldás erre a stun gun.És mintha a HP-jük is több lenne. Hangsúlyozom legutoljára az alapjáték megjelenésekor vittem végig a játékot.
-
Chiller
őstag
Végigvittem ismét az alapjátékot, most "rambó" módban (pontosabban most jóval ritkábban használtam a lopakodást, és az ellenfelek nagy részét szétlőttem/szétlövettem). Ehhez egyébként nagy segítségemre volt az ammo mod (több lőszer fér egy slotra és a fegyverek is kevesebb helyet használnak).
Rátoltam még az ENB series sweetFX-et is. Tapasztalataim:- Az ENB jócskán megdobja a gépigényt, ráadásul visszahozza a játék vége felé a mikroakadásokat és a töltési időt is tízszerezi (!). Cserébe tényleg érezhetően szebb a játék. Bár már így is látszik, hogy nem ma jött ki.
- Sunyin az alapjátékba is átemelték a Directors Cut botrányos bosszharcait.
- Az ammo mod nagy segítség, enélkül gyakorlatilag esélytelen "rambó mód"
- Már nem lehet megvenni (upgradelni) 4.99-ért a játékot DC-re, hiába van meg az összes DLC és az alapjáték is.Újabb nagy feketepont.
- Elkezdtem a Missing linket is, de túlzottan lopakodásra építették a játékmenetet, azt meg már unom, majd valamikor moddal előveszem és kinyírok mindenkit. -
Chiller
őstag
Sziasztok van már valami megoldás az akadásra?
gtx560ti, qx9650, 4gb, xp-n hihetetlen 1-2 fps-el megy mindig, mikor új városrészre érkezek...czundermák: 6 fejlövés a sniperből elég neki, én beálltam egy láda mögé és úgy adtam neki..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest