Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Van egy DELL DA130PE1 tápegységem, ami nem működik .
Veszteni való nincs vele, ki kéne nyitni, ha lehet, a legkisebb roncsolással .
Szedett már szét valaki ilyent ?
Hogyan lehet, vagy kell ezt kinyitni ?
Hőlégfúvó, vagy fűrész ami kell a kinyitásáhozÜdv.
Astra
-
Chris500
kezdő
Sziasztok szerintetek ezek a gépek közül melyik a legjobb ? gondolok itt hűtésre anyag használatra billentyűzetre
Dell Latitude 5300
Dell Latitude 5400
Dell Latitude 5490
Dell LATITUDE 7400? -
totron
addikt
Átlag 48°C i5-4310M esetén az jó? Újrapasztáznátok? Pofázások felszaporodásának esete, de egyértelműen halkabb korszakában, pár hónapja sem voltak magasabbak a számok...
-
totron
addikt
válasz
Kiszke
üzenetére
Nem, ezt indítsd el egy működő gépen, tégy be egy pendrive-ot, ki fogja rá írni amit kell. Burn CD/USB disk -> kiválasztod milyen Windowson felejtetted el a jelszót -> USB Flash -> Start. Majd tedd át a kezelendő gépbe, úgy, hogy a pendrive-ról induljon (BIOS-ban állítható a bootsorrend). Elindítja a saját kis rendszerét, ott a Recovery Password részre kattints.
-
Kiszke
újonc
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Nagyon kezdő felhasználó vagyok. Van egy laptopon, amit már 5 éve nem kapcsoltam be, most viszont szükségem lenne rá, mert megyek vissza dolgozni a gyerekek mellől. A probléma az, hogy elfelejtettem a Windows jelszót. Természetesen nincs semmilyen jelszóvisszaállító lemezem. Mit tudok tenni? A laptopon még Windows 7 van....próbálkoznék akár újratelepítéssel is, mert nincs semmi adat a gépen, de nem tudok telepítőlemezt sem létrehozni, próbáltam, de béna vagyok.
-
Tényleg megszűnik év végén a My Dell program támogatása és ez a Dell Optimizer lesz helyette? Nekem automatikusan felrakta egy frissítéssel a gép, csakhogy ez sajnos egy hatalmas rakás sz*r, folyamatosan 15-20%-on pörgeti a CPU-t ráadásul gyakorlatilag az összes régi funkció kikerült belőle, kizárólag az akku és teljesítmény üzemmódokat lehet állítani benne.
Mi a franc ez?
-
dgabor9
csendes tag
Latitude 7440 hűtésével kapcsolatban van tapasztalatotok? Azt olvasom, hogy a 7420-nál jobban sikerült a kialakítás, csendesebb a ventilátor. A magas, fogászati fúróhoz hasonló hanghoz volt már szerencsém, azt szeretném elkerülni...
Egyéb tapasztalat is érdekelne a modellel kapcsolatosan
Otthoni "irodai" felhasználásra lenne, egy már elég idős Latitude E7440-et váltana (vicces a modell nevének egybeesése
).Ezt a gépet néztem: https://hardverapro.hu/apro/ujszeru_dell_latitude_7440_14_fhd_1_ips_i5-1345u_1/friss.html
-
Wendelke
senior tag
válasz
teptep
üzenetére
Köszi!
Pont ezért érdeklődtem itt a topicban, mert nagyjából én is megtaláltam ezeket, amiket linkeltél, de mivel a gyártó egyértelműen nem nevesítette a USB-C-s töltést, inkább megkérdezem a szaktopicban.
Most jön majd egy Xiaomi 90W-os telefontöltő az Aliról, azt akarom hozzá használni és a telefonhoz is, persze csak akkor, ha valós műszaki tartalma lesz a töltőnek és nem valmi silány utánzat.
-
teptep
őstag
válasz
Wendelke
üzenetére
Az 5290 2-in-1 laptopot gyárilag is USB-C töltővel szállítják, azért van rajta 2 db USB-C csatlakozó. Ezeknél a [bemutató] kifejezetten említi a Type-C töltési lehetőséget. Az 5290 [bemutatója] viszont valamiért nem említi, mint ahogy a specifikációja sem. De a visszajelzések miatt rákerestem, és felhasználói tapasztalarok szerint működik a Power Delivery töltés. [link] [link] Csak arra kell figyelni, hogy gyenge telefontöltővel nem fog menni, hanem legalább 45, de inkább 65W-os Power Delivery töltő és megfelelő kábel szükséges.
-
Wendelke
senior tag
-
teptep
őstag
válasz
Wendelke
üzenetére
Latitude 5290 Owner's Manual
Ports and connector specificationVideo: HDMI 1.4 (UMA), One VGA connectorNetwork adapter: One RJ-45 connectorUSB: Two USB 3.1 Gen 1 (one with PowerShare)DisplayPort over USB Type-C: One Display Port over USB Type COther docking port: Noble Wedge Lock slot
Az USB-C port kizárólag adatátvitelre és kijelzőkimenetre (DisplayPort Alternate Mode) használható, az USB-C töltés nem támogatott. -
Wendelke
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Dell Latitude 5290 gépen (nem a 2in1) van 1 db USB-C csatlakozó DP ikonnal, lehetséges ezen az USB-C porton keresztül tölteni megfelelő teljesítményű és feszültségű telefon töltővel?
A kezelési kézikönyvben nem találtam rá megoldást.
Egyébként gyári Dell 65W-os töltő van hozzá, kerek csatis.Ha működne, akkor nem kéne a gyári töltőjét hurcolászni.
Köszi!
-
-
atee_13
őstag
Üdv!
Van egy Dell G5 5587 -em. Pár napja elkezdte azt csinálni, hogy bekapcsolás után bizonyos billentyűk nem mennek. Többnyire az ékezetesek és a "p" amiket észrevettem, majd elteleik valamennyi idő és működik minden, de közvetve bekapcsolás után nem.
Illesztőprogramokat néztem mindenre azt írja a win, hogy a legfrissebb már fent van, Assistent -el is frissítettem mindent amit engedett, de nincs változás.Ez valami általános jelenség vagy én futottam bele valami egyedibe?
-
epicdev
kezdő
Két gyors kérdés Dell 5480 laptop javításához:
Akkut kell benne cserélni, eredeti Dell akkunál féláron vannak más gyártótól, érdemes belemenni, vagy gyorsan tönkremennek?
A hanyattegér bal gombja nem működik, egyszerű házilagos javítás lehet, pl. pöcök vagy más kiugrott?
somasz
most csak ránézve rengeteg yt video van róluk, mozizzál, csak legyen rágcsa is.

-
somasz
addikt
bónusz kérdés:
-xps 9315-ben csak sima FHD+ kijelző csere? -
somasz
addikt
sziasztok!
két kérdésem lenne:
-cserélt-e már valaki 9410 2-in-1-ban zsanért?
-cserélt-e már valaki sima 9420-asban csak kijelzőt?
egyikhez sem fűlik a fogam, de valahogy muszáj lenne... -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
donjohnson
üzenetére
Így van.
Nem nagy érvágás. Csak fura. -
szabonagyur
félisten
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Nem, hivatalos formában gondolkoztam. Csak az input érdekelt, hogy cserélhető e amúgy.
Sajna ahogy nézem ez ilyen egyedi konfigos gép és most ebből van berendelve több 100 db így nem lehet másikra cserélni.
Az anyacég ahol az IT-nak a feladata lenne a megfelelő gépet kiválasztani és/vagy tesztelni mielőtt rendelik tömegesen esélyesen nem foglalkozott vele.
-
pohár
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
jaaaaaa, én azt hittem, hogy a US kiosztás a problémás, scusi

Tsebacsi... ó dehogynem, azt hiszem billt már rendeltünk is valamelyik új géphez
(ha nem csal emlékezetem) -
válasz
szabonagyur
üzenetére
Erre szerintem nincs mód, plusz garanciás gép, ne is gondolkodjatok ilyen "butaságon". Vagy másik gépet kell használni-venni, vagy megszokni ezt, vagy pedig külső billentyűzetet kell használni.
-
totron
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem védeni akarom ezt a förmedvény irányvonalat, de a hagyj/adj időt neki faktornak jelen kell lennie, csodákra képes akár. A maivilágban elengedhetetlen, fizikai-logikai határokat meghazudtoló kulcsrakészség hajlamos életre hívni egy semmi nem jó állapotot ha bármi kis újdonság is adódik. Meglehet épp van akinek ez a hosszútávon is bejövős csak még nem tud róla. Miről történik a váltás?
-
pohár
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
ki, szerencsédre megúszod olcsón, mert nem a palmrest része a keyboard, hanem külön cserélhető

ha dobsz egy SN-t esetleg a géphez, holnap előkeresem neked a cikkszámát a magyar billnek

-
szabonagyur
félisten
Sziasztok
Adott egy Dell 14 Pro Plus, ezzel a billentyűzettel:
Van rá esély, hogy ezt ki lehet cserélni valami normálisra?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
donjohnson
üzenetére
Ugyanúgy nem érzékel.
Alvásra viszont ahogy lenyomom a gombot, már be is lép ujjlenyomattal. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
donjohnson
üzenetére
Első indításnál nem reagál.
Ha alvóba megy, akkor utána ahogy bekapcsolom már azzal a lendülettel olvasta is.Nem vagyok ismerős a topikban
-
Atomgeszi
nagyúr
Az feature vagy bug, hogy újraindítás, vagy hideg indítás után nem fogadja el az ujjlenyomatot, csak más bejelentkezési módot, hiába írja ki, hogy használjam az ujjlenyomatom?
-
atika88
senior tag
Sziasztok,
mennyit lehet jó állapotban elkérni egy 1 év gyártói garanciális Dell Precision 7670 Notebookért? Konfig: i5-12600HX, 16" FHD+ IPS (1920x1200), NVIDIA RTX A2000 8GB, 32GB DDR5, 1TB NVMe SSD.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vezetékes FÜLhallgatók
- LEGO klub
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Király! Örülök.
).
így néztem erről a töltőről egy tesztet. Valóban csak a saját eszközeiknél tud 90W-ot. De ha tud 60W-ot, (kontra 65W-os Dell töltőm), akkor már elég egy töltő a telefonhoz és a notihoz a hátizsákba.

(most nem kaptam elő a service manual, de a többségből kiindulva)