Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HellGreg
őstag
Sziasztok, adott egy Dell Latitude 3480-as notebook. A fiamé volt, amíg bele nem borított egy pohár vizet működés közben. Azóta meg se nyikkan. Elvittem egy szervizbe Dunaharasztiban, ahol megállapították, hogy zárlatos az alaplap, és nem lehet javítani, csak alaplapcserével, ami nyilván már nem éri meg. Egy idősebb bácsi és egy szintén idősebb hölgy mondták ezt (
) , nem mintha nem hinnék nekik, de azért, gondoltam még egy próbát teszek azért itt is. Van esetleg, aki bevállalná hogy ránéz, vagy hagyjam, és hirdessem meg alkatrésznek (töltő, kijelző, SSD talán működőképes)? -
HellGreg
őstag
Sziasztok! Vettem egy Dell Precision 5520 használt laptopot. Az lenne a kérdésem, meg lehet-e tudni valahogy anélkül, hogy szétszedném, hogy mekkora akksi van benne, és rakható-e bele plusz SSD akksicsere nélkül? Előző tulaj se tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) , nem mintha nem hinnék nekik, de azért, gondoltam még egy próbát teszek azért itt is. Van esetleg, aki bevállalná hogy ránéz, vagy hagyjam, és hirdessem meg alkatrésznek (töltő, kijelző, SSD talán működőképes)?