- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Erre egy follow-up:
Windows 11-gyel működik az ujjlenyomatolvasó (nem mondom, hogy "tökéletesen", mert a pontossága elmarad a hasonló generációs Thinkpad-ekétől, de bőven használható), így végül ez maradt telepítve, mint OS (még úgy is, hogy a Windows hivatalos hardverkövetelményeinek nem felel meg a Latitude 5470).
-
-
movax
őstag
-
Dhampir
félisten
Ha Goodix a gyártója, akkor kapcsolódhat ezekhez, az eltérő notebook típusok ellenére:
How to use 27c6:538d Goodix FingerPrint (Dell Inspiron 5490) (Dell Vostro 5590)?
-
Tim82
félisten
Még nem jutottam el a másik gyári Dell töltőig, de a móka kedvéért tegnap jött meg egy ilyen USB C PD - Dell 7,4*5,0 mm végű kábel, és azzal pl. nem produkálja a "nem gyári töltő, a teljesítmény nem megállapítható"-tartalmú hibaüzenetet a bekapcsolás után. (Bocs, tabletről vagyok, az Alis appból "szedtem ki" a linket.)
A Thinkpad-kompatibilis CMOS elem látszólag beleillik az 5400 vonatkozó csatlakozójába, a gyakorlatban vagy mégsem kompatibilis, vagy lemerült, mert nem jegyzi meg vele a BIOS a beállításokat (eddig csak a dátum-időt állítottam be, miután rádugtam).
-
bármelyik másik Latitude-hoz kompatibilisnek írt CMOS elem jó az 5400-ba is?
Közel sem lehet erre igennel vagy nemmel válaszolni, a legjobb, ha ellenőrzöd, milyen való a készülékbe.
- van-e külön eDP kábel a 1080p kijelző opcióhoz, vagy elég csak a kijelzőpanelt cserélnem, ha a 768p felbontású kijelzőt jobbra szeretném cserélni?
Szerintem másik kábel való a 1080p-hez és másik a 768p-hez, de ez csak sejtés.- mitől függ, hogy az amúgy gyári Dell töltőt (65 W-os Dell travel adaptert) hajlandó-e gyári töltőnek felismerni az 5400 BIOS-a?
Ha gyári töltő, a Dell fel fogja ismerniNem a BIOS-tól függ itt sem szerintem, hanem hogy rendesen kommunikál-e a töltő a készülékkel.
-
UHHH
őstag
Határeset. A powershare-t érdemes kikapcsolni, de az is csak 50% akkuig merítené.
Ha elolvasod korábbi HSZ-eim, a Latitude 5400-omnál meg nincs meg ez a menü, amit te írtál, de sok másnál sem. Szép új világ, szép új BIOSok!S amit te írtál az arra van, hogy pl. S3 alvásból felkeltse a gépet usb-s bill.kattintásra.
-
-
-
-
Agostino
addikt
szia
köszi a tippet, megoldódott, de igen, ahogyan te is mondod, hővezető lapra volt szükségem, 1 mm vastagságban. beraktam, azóta feltámadt a noti. stress test alatt a 62°C stabilan megmarad, de ennyit általános körülmények sosem kell futnia. már csak akksi kell bele, a mostani öt éves, hiába dugom be 0%, töltődik de ennyi, meg sem mozdul
-
oncsi
őstag
Köszönöm a lehetőséget, de Linuxon nyomom, így a driver az általában 50%-os (vagy van-vagy nincs)
Nem annyira vészes a hiánya az USB3-nak, mert végül is használható sebesség ez is, de néha jól jönne (mint most is amikor egy 1TB-os winyot próbálok rajta menteni egy másikra már 22h-ja.) De ritka az ilyen. -
mghltm
addikt
-
-
flatron11
csendes tag
Akkor le is mondok a vga cseréről.A videokártyájuk nincs alaplapra forrasztva!Meg is néztem régebben mikor nagy takarítás volt a gépekben!Akkor az a baj ,hogy a c600-asnak az alaplapja nem támogatja az AGP 4x-et.Pedig a csatlakozók a c640-esnek a vga-ján és a c600-asnak ugyan ott vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest